Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(ausru @ 2009 03 15, 23:58)
Zinau, kad tik maskuote, bet man taip gera, kai jis neklykia, nesidrasko. Ir nuotaika pakyla, ir pasaulis grazesnis atrodo  smile.gif .

O kaip smagu girdėt smile.gif mirksiukas.gif
O aš savo dičkį trims dienoms išleidau pas uošvius, tai visas mano įdirbis -šuniui ant uodegos doh.gif Nors pridėjau tepaliukų, įpyliau A-dermos dušo žele, griežčiausiai išaiškinau kas ir kam, ale vaikas dar doh.gif , nerado tepaliukų blink.gif (viską į vieną kosmetinę sudėjau, kur ir dantų šepetukas buvo) Galvoje-sausra didžiausia su nudraskytu šašu , alkūnės -analogiškos, kelių vidinės pusės -taip pat. Aiškinu aiškinu, jau nebemažas-dešimtmetis doh.gif Taip kaip savo paaugliui nuolat reik primint , kad nuo spuogų priemones naudotų doh.gif Užtat mažę pati tepalioju, tai graži, nors veidas aplink burnytę ir smilkinukai kažko paberti, matyt aš biškiuką perdaug sau leidau saldėsių g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 15, 21:58)
Papildyta:
Mortele, kaip tavo mazulis? Ar geriau jau?

aciu uz rupesti 4u.gif blogai verysad.gif nuotaikos ner visiskai, ten kur hormonais patepiau, geriau, bet kitur visa isvare doh.gif veidukas dabar kaip tas suniukas is multiko, kur apie akyte juoda ir ant zanduko ale juoda, tai pas ji taip pat tik raudona, man neramu visai nes tokie ale lyg andeningi spuogiukai, lyg pulinukai atsirado, vakar buvo ant rankyciu, bet gali 1 ar 2, o siandien radau toki pat vaizdeli ant pedu ir kokiu 5 lt dydzio doh.gif sutariau ryt pas dermatologa, kad dar paziuretu tai leksim is ryto, kad tikrai nebutu kokia infekcija isimetusi, ar dar koks biesas, visas nelaimingas... nu zodziu, gerai kad oras super, tai nors laukia parpia tiek kiek bunam biggrin.gif
ryt parasysiu kaip sekesi ir vaizdeli imesiu (po piet), gal minciu turesite g.gif
leliu liuliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 03 16, 01:51)
aciu uz rupesti  4u.gif  blogai  verysad.gif nuotaikos ner visiskai, ten kur hormonais patepiau, geriau, bet kitur visa isvare  doh.gif veidukas dabar kaip tas suniukas is multiko, kur apie akyte juoda ir ant zanduko ale juoda, tai pas ji taip pat tik raudona, man neramu visai nes tokie ale lyg andeningi spuogiukai, lyg pulinukai atsirado, vakar buvo ant rankyciu, bet gali 1 ar 2, o siandien radau toki pat vaizdeli ant pedu ir kokiu 5 lt dydzio doh.gif sutariau ryt pas dermatologa, kad dar paziuretu tai leksim is ryto, kad tikrai nebutu kokia infekcija isimetusi, ar dar koks biesas, visas nelaimingas... nu zodziu, gerai kad oras super, tai nors laukia parpia tiek kiek bunam  biggrin.gif
ryt parasysiu kaip sekesi ir vaizdeli imesiu (po piet), gal minciu turesite  g.gif
leliu liuliuko  4u.gif

laikykites console.gif laukiame ziniu
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 03 16, 00:51)
aciu uz rupesti  4u.gif  blogai  verysad.gif nuotaikos ner visiskai, ten kur hormonais patepiau, geriau, bet kitur visa isvare  doh.gif veidukas dabar kaip tas suniukas is multiko, kur apie akyte juoda ir ant zanduko ale juoda, tai pas ji taip pat tik raudona, man neramu visai nes tokie ale lyg andeningi spuogiukai, lyg pulinukai atsirado, vakar buvo ant rankyciu, bet gali 1 ar 2, o siandien radau toki pat vaizdeli ant pedu ir kokiu 5 lt dydzio doh.gif sutariau ryt pas dermatologa, kad dar paziuretu tai leksim is ryto, kad tikrai nebutu kokia infekcija isimetusi, ar dar koks biesas, visas nelaimingas... nu zodziu, gerai kad oras super, tai nors laukia parpia tiek kiek bunam  biggrin.gif
ryt parasysiu kaip sekesi ir vaizdeli imesiu (po piet), gal minciu turesite  g.gif
leliu liuliuko  4u.gif

Vargsiukai sad.gif , laikykites. Galvojau, kad blogiau nei mums jau nebuna, bet pasirodo buna. Klausyk, o kuo tu ji maitini? Misinuku ar jau atstatei pienuka? Dar kuo nors primaitini?
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 15, 23:03)
O aš savo dičkį trims dienoms išleidau pas uošvius, tai visas mano įdirbis -šuniui ant uodegos doh.gif

Ant uosviu tai ir as danti grieziu. Pries kelias dienas mociute apsilanke kazkokiais tualetiniais vandenais issipurskusi. O kvapas koks stiprus buvo! Is karto po visus namus pasklido! Ir ka jus manot? Isbere zuiki mano dar labiau. O ji dar vaiksto is paskos ir kartoja: "Neprisigalvok, nuo kvapu neberia. Isisnekat patys sau ta vaiko liga."
Blyn, kaip pasiutau. Ismest norejosi pro langa tokia mociute su visomis jos archajiskomis paziuromis!
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 16, 11:54)
Ant uosviu tai ir as danti grieziu. Pries kelias dienas mociute apsilanke kazkokiais tualetiniais vandenais issipurskusi. O kvapas koks stiprus buvo! Is karto po visus namus pasklido!

Nu visai doh.gif
Visų pirma žmogus turėtų saiką jausti besikvėpindamas , ar ne?
Mane pačią erzina kai prisikvėpina iki ....Odos gydytoja iškart sakė-vykit svečius lauk , kurie prisikvėpinę (nu kas per nasamonė eit aplankyt vaiko prisikvėpinus blink.gif )
Kažkodėl galvoju, kad labai mėgsta kvėpintis tos močiutės, kurios neturi įpročio gerai nusipraust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 03 16, 00:51)
leliu liuliuko  4u.gif

console.gif laikykitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 03 16, 09:54)
Ant uosviu tai ir as danti grieziu. Pries kelias dienas mociute apsilanke kazkokiais tualetiniais vandenais issipurskusi. O kvapas koks stiprus buvo! Is karto po visus namus pasklido! Ir ka jus manot? Isbere zuiki mano dar labiau. O ji dar vaiksto is paskos ir kartoja: "Neprisigalvok, nuo kvapu neberia. Isisnekat patys sau ta vaiko liga."
Blyn, kaip pasiutau. Ismest norejosi pro langa tokia mociute su visomis jos archajiskomis paziuromis!

Oi mano uošvis,kai atvažiuoja į svečius,tai tiek būna prisikvėpinęs,kad baisu doh.gif doh.gif doh.gif ir dar tą mažiuką nešioja,bučiuoja. Buvę gražūs žandukai iš kart pasidaro raudoni,išberti doh.gif
Tai aš ir pasakiau jam kontaktinė alergija,nes jau kaip pasiutau. O jis dar, čia tikrai ne nuo manęs,nors į snukį duok jau kaip supykau.
Ir dar prisirūko ir ateina visas smirdantis doh.gif .Nu negaliu doh.gif . Pas mus niekas nerūko,vyras metė rūkyt,kai pastojau

Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 03 15, 21:25)
Nu ne, ne "kavianska" as   smile.gif , bet tas sunkumu nesudaro, nes ir is cia kur randames visai nesunkiai ir Vilniu ir Kauna pasiekiam. Tik tiek, kad kol maziu maitinu, biski problematiska man is namu islekt - krutines juk nenusikabinsi ir namie nepaliksi.

Praeitą meetą Otaip buvo atvažiavus su 2 mėn mažiuke mirksiukas.gif . Tai gal ir tu pasiimk,pakeisit biškį aplinką,prasiblaškysit mirksiukas.gif

Ir dėl datos,tai gal darom meetą balandžio 26d, ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 16 kovo 2009 - 11:03
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 16, 12:02)

Praeitą meetą Otaip buvo atvažiavus su 2 mėn mažiuke mirksiukas.gif . Tai gal ir tu pasiimk,pakeisit biškį aplinką,prasiblaškysit mirksiukas.gif

aga, man tinka, dar galiu pakeleiviu paimti, dar kas nors vaziuos is Vilniaus?
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 16, 12:02)

Jei tik sveikos būsim, ir aš su kuria nors savo mažių prisijungsiu, manau ax.gif

4u.gif Laiskriste mirksiukas.gif - super organizuoji tu čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 16, 10:02)

labai saunu butu, jei susitikimas vyktu menesio begyje nuo balandzio 8d 4u.gif 4u.gif

balandzio 26d ir man tinka.
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 03 16, 11:47)
4u.gif

Jei tik sveikos būsim, ir aš su kuria nors savo mažių prisijungsiu, manau  ax.gif

4u.gif Laiskriste  mirksiukas.gif  - super organizuoji tu čia  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif

aha, Laiskriste saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 03 16, 12:47)

4u.gif Laiskriste  mirksiukas.gif  - super organizuoji tu čia  4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 16, 12:49)
labai saunu butu, jei susitikimas vyktu menesio begyje nuo balandzio 8d  4u.gif  4u.gif

balandzio 26d ir man tinka.
Papildyta:
thumbup.gif  thumbup.gif

aha, Laiskriste saunuole  mirksiukas.gif

Nu jau biggrin.gif pasiūlė,tai Olgina, o man atiteko visi bis.gif

Atsakyti
Retai uzbegu, ziuriu meetuka organizuojat, gal galima prisijungti ir toms kurios tik retkarciais cia apsilaanko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 03 16, 14:51)
Retai uzbegu, ziuriu meetuka organizuojat, gal galima prisijungti ir toms kurios tik retkarciais cia apsilaanko?  blush2.gif

Kas čia per klausimas!!! Aišku,kad galima visoms,kurios tik noro turi mirksiukas.gif Būtų labai šaunu thumbup.gif

Papildyta:

Tai gathering.gif įvyks balandžio 26d Megoj,beliko,tik dėl valandos sutarti g.gif . Tai gal kokią 13val. Ką manot? Jei kas negalit rašykit tarsimės,kad kuo daugiau mamų galėtų sudalyvauti mirksiukas.gif

Mūsų jau nemažai mirksiukas.gif :

Daddygirl
dautan
Otaip
Laiskriste
Olgina
Meda01
Mortele
kgintare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 16 kovo 2009 - 15:06