QUOTE(Mortele @ 2009 03 16, 00:51)
aciu uz rupesti
blogai
nuotaikos ner visiskai, ten kur hormonais patepiau, geriau, bet kitur visa isvare
veidukas dabar kaip tas suniukas is multiko, kur apie akyte juoda ir ant zanduko ale juoda, tai pas ji taip pat tik raudona, man neramu visai nes tokie ale lyg andeningi spuogiukai, lyg pulinukai atsirado, vakar buvo ant rankyciu, bet gali 1 ar 2, o siandien radau toki pat vaizdeli ant pedu ir kokiu 5 lt dydzio
sutariau ryt pas dermatologa, kad dar paziuretu tai leksim is ryto, kad tikrai nebutu kokia infekcija isimetusi, ar dar koks biesas, visas nelaimingas... nu zodziu, gerai kad oras super, tai nors laukia parpia tiek kiek bunam
ryt parasysiu kaip sekesi ir vaizdeli imesiu (po piet), gal minciu turesite
leliu liuliuko
laikykitės
Papildyta:QUOTE(ausru @ 2009 03 16, 09:54)
Ant uosviu tai ir as danti grieziu. Pries kelias dienas mociute apsilanke kazkokiais tualetiniais vandenais issipurskusi. O kvapas koks stiprus buvo! Is karto po visus namus pasklido! Ir ka jus manot? Isbere zuiki mano dar labiau. O ji dar vaiksto is paskos ir kartoja: "Neprisigalvok, nuo kvapu neberia. Isisnekat patys sau ta vaiko liga."
Blyn, kaip pasiutau. Ismest norejosi pro langa tokia mociute su visomis jos archajiskomis paziuromis!
Oi mano uošvis,kai atvažiuoja į svečius,tai tiek būna prisikvėpinęs,kad baisu
ir dar tą mažiuką nešioja,bučiuoja. Buvę gražūs žandukai iš kart pasidaro raudoni,išberti
Tai aš ir pasakiau jam kontaktinė alergija,nes jau kaip pasiutau. O jis dar, čia tikrai ne nuo manęs,nors į
snukį duok jau kaip supykau.
Ir dar prisirūko ir ateina visas smirdantis
.Nu negaliu
. Pas mus niekas nerūko,vyras metė rūkyt,kai pastojau
Papildyta:QUOTE(ausru @ 2009 03 15, 21:25)
Nu ne, ne "kavianska" as
, bet tas sunkumu nesudaro, nes ir is cia kur randames visai nesunkiai ir Vilniu ir Kauna pasiekiam. Tik tiek, kad kol maziu maitinu, biski problematiska man is namu islekt - krutines juk nenusikabinsi ir namie nepaliksi.
Praeitą meetą Otaip buvo atvažiavus su 2 mėn mažiuke
. Tai gal ir tu pasiimk,pakeisit biškį aplinką,prasiblaškysit
Ir dėl datos,tai gal darom meetą balandžio 26d, ką manot?