QUOTE(Amica @ 2009 03 12, 18:59)
Siaubas . Mano mažius taip atrodė vienu metu . O ten kur mėlynai tepliota, tai šlapiuoja? Fuxinu nebandėte tepti tų šlapiuojančių vietų? O kuo dar be hormonų tepat?
jo ausytes praktiskai visada tai vienoj vietoje, tai kitoj itrukusios, tai ir tepu Fuxinu. Dabar paziurejau jau ir kaklas vietomis slapiuoja man tai tik ziureti skauda, net neisivaizduoju kokia kancia jam tokiu buti
kojas (jos tik vos pabertos tepu) TS, likusi kuna essex tepalu (tuo kur vazelinas+parafinas) - kai taip blogai sugeria kaip koks sugertukas is mokyklinio sasiuvinio
nuo respiracines alergijos girdau zyrtec
QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 19:06)
Va va, mes irgi panasiai atrodom - ir veidelis ir kunelis. Pas mane kasdiena po nauja zila plauku sruoga ant galvos - regis po 2 metu vaiko auginimo atostogu eisiu zilutele i darba. Jeigu buciau zinojusi, kad sitokiai kanciai paleisiu vaika i pasauli, tikrai nebuciau ryzusis pastoti.
tai kunelis "neatsilieka", visas raudonas, tik ant veido dar kontrastas baltas/raudonas matosi siuo metu kojos dar "laikosi", tik vos pabertos, bet jau netoli ir joms... ir savaitgalis kaip tycia... nu negi vel i ligonine prasytis
matai mano dukrytei tik ka 2 suejo - visiskai jokio AD (3*tfu), valgo viska... na oda gal kiek sausesne, bet jai uztenka po maudymo patepti drekinanciu kremu (2 kart savaiteje) ir taip tik ziema, kai sildymas ijungtas...
QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 19:26)
Cia ne i tema, bet man viena bobele atsiprasant vakar sako, kad cia nuo mano minciu vaikas toks, tipo mano neigiamos mintys jam tokia bukle privare. Nu zinokit uzdubasint man ja norejosi - kaip lengva patarimus dalint, kai tik is sono viska stebi. Vis tik sakiau nusipirksiu jos rekomenduota knyga (kazkokia ten "Jusu samones galia", Merfio lyg ir), nes jau mintys pas mane paskutiniu metu ... Gal nors kiek pozityvumo pasisemsiu.
na tiesos tame gal ir kazkiek yra gal is dalies cia siaudo griebimas, man ortopedas pamates tokia AD forma siule paskaityti Sinelnikovo "pamilk liga savo", sake jei jau niekas nepades pabandykit, nors ta teorija orientuota i kai save gydyti per samone, bet tokiems maziems vaikiukams padeda tevu sviesi galva... galvoju jau irgi paskaityti, nes siame etape nematau prasviesejimo