Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

aciu mamukai 4u.gif

QUOTE(Amica @ 2009 03 12, 18:59)
Siaubas  verysad.gif . Mano mažius taip atrodė vienu metu  verysad.gif . O ten kur mėlynai tepliota, tai šlapiuoja? Fuxinu nebandėte tepti tų šlapiuojančių vietų? O kuo dar be hormonų tepat?

jo ausytes praktiskai visada tai vienoj vietoje, tai kitoj itrukusios, tai ir tepu Fuxinu. Dabar paziurejau jau ir kaklas vietomis slapiuoja doh.gif man tai tik ziureti skauda, net neisivaizduoju kokia kancia jam tokiu buti verysad.gif
kojas (jos tik vos pabertos tepu) TS, likusi kuna essex tepalu (tuo kur vazelinas+parafinas) - kai taip blogai sugeria kaip koks sugertukas is mokyklinio sasiuvinio blush2.gif
nuo respiracines alergijos girdau zyrtec

QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 19:06)
Va va, mes irgi panasiai atrodom - ir veidelis ir kunelis. Pas mane kasdiena po nauja zila plauku sruoga ant galvos - regis po 2 metu vaiko auginimo atostogu eisiu zilutele i darba. Jeigu buciau zinojusi, kad sitokiai kanciai paleisiu vaika i pasauli, tikrai nebuciau ryzusis pastoti.  sad.gif

tai kunelis "neatsilieka", visas raudonas, tik ant veido dar kontrastas baltas/raudonas matosi doh.gif siuo metu kojos dar "laikosi", tik vos pabertos, bet jau netoli ir joms... ir savaitgalis kaip tycia... nu negi vel i ligonine prasytis unsure.gif
matai mano dukrytei tik ka 2 suejo - visiskai jokio AD (3*tfu), valgo viska... na oda gal kiek sausesne, bet jai uztenka po maudymo patepti drekinanciu kremu (2 kart savaiteje) ir taip tik ziema, kai sildymas ijungtas...

QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 19:26)
Cia ne i tema, bet man viena bobele atsiprasant vakar sako, kad cia nuo mano minciu vaikas toks, tipo mano neigiamos mintys jam tokia bukle privare. Nu zinokit uzdubasint man ja norejosi - kaip lengva patarimus dalint, kai tik is sono viska stebi. Vis tik sakiau nusipirksiu jos rekomenduota knyga (kazkokia ten "Jusu samones galia", Merfio lyg ir), nes jau mintys pas mane paskutiniu metu ... blink.gif Gal nors kiek pozityvumo pasisemsiu.

na tiesos tame gal ir kazkiek yra g.gif gal is dalies cia siaudo griebimas, man ortopedas doh.gif pamates tokia AD forma siule paskaityti Sinelnikovo "pamilk liga savo", sake jei jau niekas nepades pabandykit, nors ta teorija orientuota i kai save gydyti per samone, bet tokiems maziems vaikiukams padeda tevu sviesi galva... galvoju jau irgi paskaityti, nes siame etape nematau prasviesejimo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mortele: 12 kovo 2009 - 21:08
QUOTE(Mortele @ 2009 03 12, 21:05)
jo ausytes praktiskai visada tai vienoj vietoje, tai kitoj itrukusios, tai ir tepu Fuxinu.

ups, persiprasau doh.gif tepu Methylen blau lotuliukas.gif nu galva neverda doh.gif
Atsakyti
Mortelės, ausru ir visų mamyčių mažučiams dideliausios sveikatos. Laikykitės mamytės 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mortele, Ausru laikykites 4u.gif 4u.gif tokie mazuciukai, o taip kencia.... cray.gif norisi tiek daug paguodos zodziu parasyti, bet kazkaip parasau ir istrinu, tie zodziai tokie beverciai atrodo. Nepasiduokite liudnoms mintims, viskas pasitaisys, tikrai situacija lengves augant. Stiprybes ir sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 19:26)
Praejusi penktadieni cia mes ta eksperimenta ivykdem. Po to vel hormonai, tavegilis, elidelis, naktys bemieges. Dabar vaizdas siek tiek grazesnis.
Papildyta:
Tikrai taip manai? Kad tavo zodziai dievui i ausi  smile.gif

Cia ne i tema, bet man viena bobele atsiprasant vakar sako, kad cia nuo mano minciu vaikas toks, tipo mano neigiamos mintys jam tokia bukle privare. Nu zinokit uzdubasint man ja norejosi - kaip lengva patarimus dalint, kai tik is sono viska stebi. Vis tik sakiau nusipirksiu jos rekomenduota knyga (kazkokia ten "Jusu samones galia", Merfio lyg ir), nes jau mintys pas mane paskutiniu metu ... blink.gif Gal nors kiek pozityvumo pasisemsiu.

Ausru, mintys turi labai didelę galią mirksiukas.gif . Čia teisybė smile.gif

Laikykitės, mamkos 4u.gif . Bus mūsų kieme šventė, tikrai bus rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

na ka, prirasau i AD "kompanija" ir mergina savo verysad.gif seduosi as ant dietos, isbere mus verysad.gif nu blim blim nesikeikiant, nezinau nuo ko doh.gif
o ir bernams s....
visai nuotaikos nera, dar mastita pasigavau, zliumbt norisi verysad.gif
sory, praskydau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 12 kovo 2009 - 23:14
QUOTE(lawanda @ 2009 03 13, 00:13)
sveikutes  4u.gif

na ka, prirasau i AD "kompanija" ir mergina savo  verysad.gif  seduosi as ant dietos, isbere mus  verysad.gif nu blim blim nesikeikiant, nezinau nuo ko  doh.gif
o ir bernams s....
visai nuotaikos nera, dar mastita pasigavau, zliumbt norisi  verysad.gif

Ir kas cia dabar dedasi su tuo AD doh.gif Laikykites 4u.gif 4u.gif Pavasaris jau cia pat, turi visiems musu aukseliams pagereti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif - visoms mamoms uz palaikyma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 03 12, 23:13)
sveikutes  4u.gif

na ka, prirasau i AD "kompanija" ir mergina savo  verysad.gif  seduosi as ant dietos, isbere mus  verysad.gif nu blim blim nesikeikiant, nezinau nuo ko  doh.gif
o ir bernams s....
visai nuotaikos nera, dar mastita pasigavau, zliumbt norisi  verysad.gif

console.gif tai ir pazliumbk jei norisi, kartais padeda - bent jau man

O nuo mastito, visas liaudiskas priemones bandei? Turiu omenyj medus naturalus, kopusto lapas ir panasiai? Man paciai, tiesa pasakius, tai neteko naudotis tokiomis priemonemis, bet sako padeda.
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 03 12, 21:05)
aciu mamukai  4u.gif
jo ausytes praktiskai visada tai vienoj vietoje, tai kitoj itrukusios, tai ir tepu Fuxinu. Dabar paziurejau jau ir kaklas vietomis slapiuoja  doh.gif man tai tik ziureti skauda, net neisivaizduoju kokia kancia jam tokiu buti  verysad.gif
kojas (jos tik vos pabertos tepu) TS, likusi kuna essex tepalu (tuo kur vazelinas+parafinas) - kai taip blogai sugeria kaip koks sugertukas is mokyklinio sasiuvinio  blush2.gif
nuo respiracines alergijos girdau zyrtec
tai kunelis "neatsilieka", visas raudonas, tik ant veido dar kontrastas baltas/raudonas matosi  doh.gif siuo metu kojos dar "laikosi", tik vos pabertos, bet jau netoli ir joms... ir savaitgalis kaip tycia... nu negi vel i ligonine prasytis  unsure.gif

Klausyk, Mortele, o jus kartais pries ligonine ne graziau atrodet? Ar man tik susidare toks ispudis per 10 temu skaitytu komentaru ar is tikruju ta ligonine tik dar labiau nugydo? Mums irgi siule Cerniauskas gultis, bet as jam - "aciu, bet gal ne". Kaip as suprantu, jie ten toje ligonineje tepa, sutepa, aptepa, pertepa hormonu negailedami, ant virsaus dar kokios vitelos su essexu uzvaro, biski apmaskuoja ir paleidzia, o grizus visi toksinai bumerangu sugrizta. O gal as neteisi? g.gif
Mums irgi kartais taip blogai, kaip jums pasidaro, bet as pastebejau, kad nuo alergologu patarimu tik dar blogiau. Pvz, tas zyrtekas tai mums veiduka iki tokio laipsnio privaro, kaip kad dabar tavo vaikucio nuotraukoje. Tai viena diena sakau nafik nesikeikiant as cia ji girdau, jei mums dar nera jokios astmos, o jo zala akivaizdi? Ir nutraukiau.
Tuo essexu as vietoj taves irgi netepciau, neduos naudos tas parafinas. Sitie sintetiniai visi aptraukia pleve, tuomsyk lyg ir graziau atrodo, bet kai ligi kepenu dasigeria ( atsiprasau uz rusiska priesdeli) ir vel atgal per oda isvirsta - vaizdas isvis liudnas buna. As tai visa taukmedziu keliskart dienoje tepu, nors vat is pat pradziu atrode, kad jis mums netiko, bet dabar thumbup.gif - kazkuri mama jau buvo apie tai rasiusi. Dar kartais Uriage Xemose issitraukiu, kur siek tiek maziau chemijos.
Kai jau nebegalim kenteti, issitraukiu savo iskeikto Grusausko mirksiukas.gif israsyta grietine - excipialis+10% cutivate - plonai sutepu kuneli karta dienoje ir taip kelias dienas. Po to vel kokia savaite su taukmedziu tempiam. Pastebejau, kad patepus kuneli hormonu veidukas pats savaime pagrazeja.
Dziaugiuosi vistik, kad pas ta keikuna Grusauska esame apsilanke, nes jei ne jis, tai alergologu patarimu jau nzn kiek gryno cutivate, advantano ar dar kokio hormono buciau sutepus.
O elidelis tai suds - nieko gero. Pirmus du sykius patepus vaizdas buvo toks grazus, kad pora dienu negalejau i savo vaika atsiziureti smile.gif . Per anksti dziaugiausi, nes po tu poros kartu tepk netepus - naudos 0.

Uij kiek prirasiau ax.gif , tikrai patarimus dalinti lengva smile.gif . Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 13, 04:14)

console.gif tai ir pazliumbk jei norisi, kartais padeda - bent jau man

O nuo mastito, visas liaudiskas priemones bandei? Turiu omenyj medus naturalus, kopusto lapas ir panasiai? Man paciai, tiesa pasakius, tai neteko naudotis tokiomis priemonemis, bet sako padeda.

ka cia zliumbsi, reik stipriai but... visi vaikai serga doh.gif ypac gaila mazuju, tempa 39 verysad.gif
jau nebe ta forma mastito kad liaudiskos padetu, antibiotikai deja paskirti doh.gif
Atsakyti
Ui mamkos laikomės,laikomės. 4u.gif
Pas mus ir š.... visi vienas paskui kitą serga doh.gif doh.gif doh.gif .Vieną išgydau kitas suserga,ui negaliu verysad.gif
Aš jau laukiu nesulaukiu kada gi ta šventė ir į mano kiemą pagaliau ateis blink.gif

Mortele,ausru,lawanda stiprybės jums 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 03 13, 03:55)
As tai visa taukmedziu keliskart dienoje tepu, nors vat is pat pradziu atrode, kad jis mums netiko, bet dabar  thumbup.gif - kazkuri mama jau buvo apie tai rasiusi. Dar kartais Uriage Xemose issitraukiu, kur siek tiek maziau chemijos.
Kai jau nebegalim kenteti, issitraukiu savo iskeikto Grusausko  mirksiukas.gif israsyta grietine - excipialis+10% cutivate - plonai sutepu kuneli karta dienoje ir taip kelias dienas. Po to vel kokia savaite su taukmedziu tempiam. Pastebejau, kad patepus kuneli hormonu veidukas pats savaime pagrazeja.
Dziaugiuosi vistik, kad pas ta keikuna Grusauska esame apsilanke, nes jei ne jis, tai alergologu patarimu jau nzn kiek gryno cutivate, advantano ar dar kokio hormono buciau sutepus.
O elidelis tai suds - nieko gero. Pirmus du sykius patepus vaizdas buvo toks grazus, kad pora dienu negalejau i savo vaika atsiziureti  smile.gif . Per anksti dziaugiausi, nes po tu poros kartu tepk netepus - naudos 0.

Uij kiek prirasiau  ax.gif , tikrai patarimus dalinti lengva  smile.gif . Laikykis  4u.gif

Aš ir dabar tik TS naudoju ir Uriage Xemose
O dėl Grušausko,tai tik jis kažkaip saikingai su tais hormonais,kiti pvz alergologė,tai grynu liepia tept. Grušauskas,bent jau mūsų atveju nepripažysta jokių geriamų,o alergologė liepė Zyrtecą gert nuo kurio mums,tik dar blogiau buvo doh.gif

O ko tu taip vėlai nemiegi? blink.gif Pailsėk tu gi,gana jau tau tų žilų sruogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 13 kovo 2009 - 10:42
Laikykitės,mamytės.
Yra tik viena viltis, kad toliau bus geraiu, tikrai. Mes irgi tokie buvom, bet dabar , nusispjaunu tris kartus smile.gif , nebebuna taip, sakau, gal išaugam. Bijau net džiaugtis, kad šiandien atsikėlėm kaip sveiki.
Labai gaila tų mamyčių. MAno per tuos vienerius metus, kai sergam AD, nervai irgi pašlijo, čia nestebuklas, kai reikia tiek išgyventi.
Aš ir valgyt vis daugiau produktų duodu, mums kai buvo 5 mėn , taip pat atrodėm.
url=http://radikal.ru/F/s54.radikal.ru/i143/0903/3c/da091b2b5e12.jpg.html]user posted image[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 13 kovo 2009 - 10:53