Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 15:22)
Tai kad as jau zinok neturiu nei jegu nei noro kazka rasyti ar diskutuoti. Jauciuosi visiskai worn-out, kaip tie anglai sako  verysad.gif . Sita sunaus liga mane jau pribaigti baigia.

Nepavyko mums nieko su tais tf. Patapom reklamos ir pasipelnymo saltiniu kazkam. Ismetem kaip i uzpakali 150 Lt ir dabar turim eilini buteliuka, kuri nezinom kur deti. Is pradziu pabandziau per savo piena - berimas lyg ir sustiprejo, bet kadangi tu nezinomuju pas mus n+k, tai visos kaltes transfer faktoriui dar nevertem. Tuomet skambinausi, konsultavausi su tomis mamomis, kurios neva "isgyde" savo mazylius. Sake, kad kol vartojo per pienuka, poveikio nepastebejo. Ir tik kai eme duoti po 4 kapsules per diena, tuomet ir rezultata pamate. Na, isdrisau ir as puse kapsulytes su vandenuku sugirdyt. Rezultatu tikrai ilgai laukti neteko - vos kelios akimirkos ir apgydytos odeles nei zenklo - visas vaikas raudonas, demetas, klykia, draskosi.  verysad.gif

console.gif oi oi oi kaip sunku su ta liga, uzjauciu 4u.gif 4u.gif as ir pati visa depresijoj, pavargau ziureti, kaip mazoji kankinasi verysad.gif bet turime istverti viska del savo maziuku, bandyti, ieskoti ir tiketi, kad kada nors tai praeis ar bent jau pavyks sia bjaurybe kontroliuoti. Stiprybes jums 4u.gif 4u.gif jau pavasaris, o neuzilgo ir vasara, gal saulute pades maziuko odelei, o ir mamytei nuotaika pakels smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 03 12, 11:12)
Visoms po  4u.gif
Visada taip - kai pablogėjimas stiprus, tai eini iš proto, nėra nei nuotaikos, nei energijos, nei aplamai jokio gyvenimo džiaugsmo, visos mintys tik ir tesisuka apie vaiką ir jo bėdą. O kai pagerėja, tai rodos pakyli centimetru virš žemės, pasaulis nušvinta, nuotaika atsiranda ir imi viltis, kad gal tai jau viskas, kad gal nebeišbers, kad gal sveikstam ir pan. Stiprybės mums visoms, o mūsų vaikams - kuo greičiau atsikratyti to AD  4u.gif . Banalūs tie žodžiai, bet...

Ausru, tu pasirodyk gal, a? O tai jau neberamu daros  g.gif . Kaip ten jums einasi su tuo TF?

Aciu uz palinkejimus:4u: 4u.gif tikrai taip ir yra, tas bjaurybe AD tiek nervu issiurbia. Siandien jau paleidau i trasa Cutivate, neiskenciau, nes jau taip apdraskyta, kad bijau kokios dar infekcijos...dar tik to betruko.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 14:22)
Tai kad as jau zinok neturiu nei jegu nei noro kazka rasyti ar diskutuoti. Jauciuosi visiskai worn-out, kaip tie anglai sako  verysad.gif . Sita sunaus liga mane jau pribaigti baigia.

Nepavyko mums nieko su tais tf. Patapom reklamos ir pasipelnymo saltiniu kazkam. Ismetem kaip i uzpakali 150 Lt ir dabar turim eilini buteliuka, kuri nezinom kur deti. Is pradziu pabandziau per savo piena - berimas lyg ir sustiprejo, bet kadangi tu nezinomuju pas mus n+k, tai visos kaltes transfer faktoriui dar nevertem. Tuomet skambinausi, konsultavausi su tomis mamomis, kurios neva "isgyde" savo mazylius. Sake, kad kol vartojo per pienuka, poveikio nepastebejo. Ir tik kai eme duoti po 4 kapsules per diena, tuomet ir rezultata pamate. Na, isdrisau ir as puse kapsulytes su vandenuku sugirdyt. Rezultatu tikrai ilgai laukti neteko - vos kelios akimirkos ir apgydytos odeles nei zenklo - visas vaikas raudonas, demetas, klykia, draskosi.  verysad.gif

Jergutėliau blink.gif . Tai jei nuo 0,5 kapsulės taip, tai kas būtų sugirdžius 4???????????? blink.gif blink.gif blink.gif . O kada tu čia sugirdei? Kaip dabar mažiukas jaučiasi?
Atsakyti
Aciu visom uz pagalba rasti Grusauska. Panasu kad sito mums reikia. Gerai kai yra kas papasakoja ko galima tiketis, nes drauge dar paruosti turesiu tam vizitui, tikiuosi ji jo jumora atlaikys ir manes uz tai nenudes.

O geresniu dermatologu su vaikais uzsiimanciu Kaune yra? Gal dar kokiu rekomendaciju?
Atsakyti
QUOTE(Dhalija @ 2009 03 12, 16:31)
Aciu visom uz pagalba rasti Grusauska. Panasu kad sito mums reikia. Gerai kai yra kas papasakoja ko galima tiketis, nes drauge dar paruosti turesiu tam vizitui, tikiuosi ji jo jumora atlaikys ir manes uz tai nenudes.

O geresniu dermatologu su vaikais uzsiimanciu Kaune yra? Gal dar kokiu rekomendaciju?

Taip taip, apie jo jumorą draugei užsiminkite biggrin.gif . O šiaip tai jis tikrai nepiktybiškas, jokiu būdu schmoll.gif . Kiek žinau, Kaune jis pačių pačiausias ax.gif . Pabandykite apsilankyti. Beje, jis toje privačioje klinikoje net pinigų neima už vizitus doh.gif . Ir jau ne pirmas atvejis toks. Ne tik kad už vaikus, bet ir už suaugusius g.gif . Draugė ne vieną kartą pas jį lankėsi ir dėl mergaitės, ir dėl savęs, tai nei karto neėmė, vis sako - kitą kartą kai ateisi, tada doh.gif . O po to kito karto dar kitas ir taip be galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 12, 12:59)
g.gif  Nu vat kaip įdomiai. O kokią kviečių košę duodi? Gal man reikia pabandyti, nes traškučiai tai tinka, vadinasi kviečiai kaip ir nealergizuoja  g.gif
Na va,LT327300010084016321 už mane Laiskristė jau parašė tel  biggrin.gif

O traskuciai ne bulviu?
a net nezinau kokia ten kose, nusipirkau kvieciu dribsniu ir tiek, jei reiks pavadinimo pazesiu. Ta prasne ne specialiai vaikams, o paprastu kvieciu dribsniu smile.gif Nes tos vaikiskos su visokiais priedais dar ir pieniskos dazniausiai.. tai verdu paprasciausias koses smile.gif nei nuo vienos kol kas neberia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 12 kovo 2009 - 17:36
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Olgina @ 2009 03 12, 16:14)
Aciu uz palinkejimus:4u:  4u.gif tikrai taip ir yra, tas bjaurybe AD tiek nervu issiurbia. Siandien jau paleidau i trasa Cutivate, neiskenciau, nes jau taip apdraskyta, kad bijau kokios dar infekcijos...dar tik to betruko.

console.gif as zinokit irgi su nervais jau "ant ribos", ne saves gaila, o maziuko verysad.gif blyn, pries 1.5 sav tik is ligonines isejom, sestadieni vel epikrize, tada hormonai, siandien vaizdelis vel labai prastas, tik prisimena ir isikisa rankutes kasytis po bodziu, smarkiau pasikaso viskas slapia..., ne tik man nuotaikos nera, jis pats siandien daug liudnesnis... laukiu pagerejimo... verysad.gif
o rankos ziauriai svyra, nuotaikos nera, norisi bliauti
vat taip atrodo verysad.gif

user posted image
Atsakyti
KAip baisu verysad.gif unsure.gif
Uzjauciu Mortele tavo maziuka!!
O tau stiprybes!!! friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 12, 17:25)
O traskuciai ne bulviu?
a net nezinau kokia ten kose, nusipirkau kvieciu dribsniu ir tiek, jei reiks pavadinimo pazesiu. Ta prasne ne specialiai vaikams, o paprastu kvieciu dribsniu smile.gif Nes tos vaikiskos su visokiais priedais dar ir pieniskos dazniausiai.. tai verdu paprasciausias koses smile.gif nei nuo vienos kol kas neberia smile.gif

Ui, net nulėkiau atgal į kitą puslapį pažiūrėti kokį aš ten banko sąsk. nr. įrašiau blink.gif . Pasirodo Raganaa999 čia kažką suraganavus biggrin.gif . Traškučiai ne bulvių, o Vilniaus duonos arbatiniai traškučiai biggrin.gif , t.y. barankos liaudiškai lotuliukas.gif . Aš dribsnius miežinius ir ruginius per Millyn Paras, o avižinius Bruggen. Žinau, kad ir kvietiniai dribsniai yra Myllyn Paras, gal reikia pabandyti g.gif

QUOTE(Mortele @ 2009 03 12, 17:51)
Sveikutes  4u.gif
console.gif as zinokit irgi su nervais jau "ant ribos", ne saves gaila, o maziuko  verysad.gif blyn, pries 1.5 sav tik is ligonines isejom, sestadieni vel epikrize, tada hormonai, siandien vaizdelis vel labai prastas, tik prisimena ir isikisa rankutes kasytis po bodziu, smarkiau pasikaso viskas slapia..., ne tik man nuotaikos nera, jis pats siandien daug liudnesnis... laukiu pagerejimo...  verysad.gif
vat taip atrodo  verysad.gif

Siaubas verysad.gif . Mano mažius taip atrodė vienu metu verysad.gif . O ten kur mėlynai tepliota, tai šlapiuoja? Fuxinu nebandėte tepti tų šlapiuojančių vietų? O kuo dar be hormonų tepat?
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 03 12, 17:51)
Sveikutes  4u.gif
console.gif as zinokit irgi su nervais jau "ant ribos", ne saves gaila, o maziuko  verysad.gif blyn, pries 1.5 sav tik is ligonines isejom, sestadieni vel epikrize, tada hormonai, siandien vaizdelis vel labai prastas, tik prisimena ir isikisa rankutes kasytis po bodziu, smarkiau pasikaso viskas slapia..., ne tik man nuotaikos nera, jis pats siandien daug liudnesnis... laukiu pagerejimo...  verysad.gif
vat taip atrodo  verysad.gif

user posted image

Va va, mes irgi panasiai atrodom - ir veidelis ir kunelis. Pas mane kasdiena po nauja zila plauku sruoga ant galvos - regis po 2 metu vaiko auginimo atostogu eisiu zilutele i darba. Jeigu buciau zinojusi, kad sitokiai kanciai paleisiu vaika i pasauli, tikrai nebuciau ryzusis pastoti. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 12 kovo 2009 - 19:09
Mortele, ir man labai gaila tavo mazuliuko verysad.gif verysad.gif verysad.gif net asaros bega.
tokie grazus zandukai, toks grazuoliukas, kad tik greiciau tas AD jo taip nebekankintu...
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 18:06)
Va va, mes irgi taip atrodom - ir veidelis ir kunelis.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif

stiprybes, mamos. dabat sunkiausia. tikrai bus geriau, kai vaikiukai pauges..
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 12, 16:30)
Jergutėliau  blink.gif . Tai jei nuo 0,5 kapsulės taip, tai kas būtų sugirdžius 4????????????  blink.gif  blink.gif  blink.gif . O kada tu čia sugirdei? Kaip dabar mažiukas jaučiasi?

Praejusi penktadieni cia mes ta eksperimenta ivykdem. Po to vel hormonai, tavegilis, elidelis, naktys bemieges. Dabar vaizdas siek tiek grazesnis.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 12, 19:09)
stiprybes, mamos. dabat sunkiausia. tikrai bus geriau, kai vaikiukai pauges..

Tikrai taip manai? Kad tavo zodziai dievui i ausi smile.gif

Cia ne i tema, bet man viena bobele atsiprasant vakar sako, kad cia nuo mano minciu vaikas toks, tipo mano neigiamos mintys jam tokia bukle privare. Nu zinokit uzdubasint man ja norejosi - kaip lengva patarimus dalint, kai tik is sono viska stebi. Vis tik sakiau nusipirksiu jos rekomenduota knyga (kazkokia ten "Jusu samones galia", Merfio lyg ir), nes jau mintys pas mane paskutiniu metu ... blink.gif Gal nors kiek pozityvumo pasisemsiu.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 12, 18:26)
Praejusi penktadieni cia mes ta eksperimenta ivykdem. Po to vel hormonai, tavegilis, elidelis, naktys bemieges. Dabar vaizdas siek tiek grazesnis.
Papildyta:
Tikrai taip manai? Kad tavo zodziai dievui i ausi  smile.gif

tikrai.
mums palaipsniui forma lengveja g.gif
Atsakyti