Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(Amica @ 2009 03 11, 12:38)
smile.gif
Tai užslaptink man dar 200gr  mirksiukas.gif

Na, o mus po makaronų bandymo išbėrė  doh.gif . Vakar maudžiau, bet nemanau, kad maudynės turėjo įtakos bėrimui  g.gif . Pabėrė nedaug, bet pabėrė. Tik niekaip nesuprantu kodėl nuo traškučių neberia, o nuo makaronų išbėrė - juk abu gaminiai iš kvietinių miltų  g.gif

Gal kad i makarous dedamas kiausinis..
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 03 11, 01:11)
gal as cia per daug tepu, nes prisimenu geguzevasaris mamyte rase, kad jai kremuko uztenka kokiom 3 savaitems. g.gif

Pirmąją tūtą suvariau per dvi savaites rolleyes.gif O dabar tepu saikingiau, nes tpfiu tpfiu tpfiu atrodom gražiai, tad tikiuosi ištemti mėnesį.Nors nauja tūta jau nupirkta ir pastatyta. TS tepu berniukui tik po maudymosi vieną kartą savaitėje.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 11, 17:39)
Kiek žinau šito kremo jau nėra prekyboje g.gif

Pas mus Šiauliuose Eurovaistinėj mačiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dhalija @ 2009 03 11, 20:02)
Sveikos mamytes, padekit jei galit - pamenu tikrai skaiciau jusu forume apie kazkoki staciokiska gydytoja dermatologa is kauno. nepavyksta rasti nei pavardes nei tel nr. Gal galit kuri parasyt?  Zinau kad kelios gyret. Mums viena leliuka parodyt protingam dermatologui reikia...
Dekui.

Čia tikrai kalba eina apie dermatologą Grušauską iš Kauno 2-osios ligoninės. Jis dirba ir Petrausko g esančioje klinikoje. Tel. nr. mintinai nežinau, rytoj pasidomėsiu.

QUOTE(Puk @ 2009 03 11, 22:06)
Labas vakarėlis 4u.gif
Kas susidūrėt su homeopatija, gal galit atsakyti po kiek laiko pasireiškia pablogėjimas g.gif  mes tik šiandien pradėjom gerti žirniukus, o jau vakare veidukas paraudo ir užausius kasosis unsure.gif

Mes homeopatiškai nesigydome, bet manau kiekvienam gal individualiai g.gif . Šiaip jau aš asmeniškai tai tokiu atveju kreipčiausi į vaistukus skyrusią homeopatę ir konsultuočiausi su ja.

QUOTE(vilke_ziema @ 2009 03 11, 23:14)
Gal kad i makarous dedamas kiausinis..

Tai kad ne į visus dedamas. Ir jei gerai žiūrėjau sudėtį, tai mano duotuose makaronuose kiaušinio nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 03 11, 21:24)

kaip dabar?  console.gif

dabar lyg ir geriau, istvereme be hormonu, vos susilaikiau blink.gif, jau taip norejosi jai palengvinti kancias. Ziuresime, kaip sianakt miegos....nu jau ta liga kartais tikrai i nevilti varo doh.gif, o ypac kai pagalvoji, kad ji gali likti visam gyvenimui...siaubas doh.gif Mano vyras turi AD, bet pas ji buvo vaikysteje nuo 3 iki 5 metu ir pries kokius 6 metus atsirado siek tiek paberimu ant nugaros, tai dabar kartais praeina, kartais islenda, jis jokio demesio i tai nekreipia, kartais hormonais pasitepa ir tiek...o vat kas su musu mergyte bus...na jau pradejau panikuoti g.gif nepykit, tiesiog kartais taip baisu buna verysad.gif
Atsakyti
Visoms po 4u.gif

QUOTE(Olgina @ 2009 03 12, 01:21)
dabar lyg ir geriau, istvereme be hormonu, vos susilaikiau  blink.gif, jau taip norejosi jai palengvinti kancias. Ziuresime, kaip sianakt miegos....nu jau ta liga kartais tikrai i nevilti varo doh.gif, o ypac kai pagalvoji, kad ji gali likti visam gyvenimui...siaubas doh.gif Mano vyras turi AD, bet pas ji buvo vaikysteje nuo 3 iki 5 metu ir pries kokius 6 metus atsirado siek tiek paberimu ant nugaros, tai dabar kartais praeina, kartais islenda, jis jokio demesio i tai nekreipia, kartais hormonais pasitepa ir tiek...o vat kas su musu mergyte bus...na jau pradejau panikuoti g.gif nepykit, tiesiog kartais taip baisu buna verysad.gif

Visada taip - kai pablogėjimas stiprus, tai eini iš proto, nėra nei nuotaikos, nei energijos, nei aplamai jokio gyvenimo džiaugsmo, visos mintys tik ir tesisuka apie vaiką ir jo bėdą. O kai pagerėja, tai rodos pakyli centimetru virš žemės, pasaulis nušvinta, nuotaika atsiranda ir imi viltis, kad gal tai jau viskas, kad gal nebeišbers, kad gal sveikstam ir pan. Stiprybės mums visoms, o mūsų vaikams - kuo greičiau atsikratyti to AD 4u.gif . Banalūs tie žodžiai, bet...

Ausru, tu pasirodyk gal, a? O tai jau neberamu daros g.gif . Kaip ten jums einasi su tuo TF?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 11, 12:38)
Na, o mus po makaronų bandymo išbėrė  doh.gif . Vakar maudžiau, bet nemanau, kad maudynės turėjo įtakos bėrimui  g.gif . Pabėrė nedaug, bet pabėrė. Tik niekaip nesuprantu kodėl nuo traškučių neberia, o nuo makaronų išbėrė - juk abu gaminiai iš kvietinių miltų  g.gif

O mes kvieciu kose valgom irgi neberia, oo nupirkau is hipp dziuveseliu nuo 6 menesiu ir isbere, matyt nuo kitu sudedamu daliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 12, 00:27)
Pirmąją tūtą suvariau per dvi savaites rolleyes.gif O dabar tepu saikingiau, nes tpfiu tpfiu tpfiu atrodom gražiai, tad tikiuosi ištemti mėnesį.Nors nauja tūta jau nupirkta ir pastatyta. TS tepu berniukui tik po maudymosi vieną kartą savaitėje.
Pas mus Šiauliuose  Eurovaistinėj mačiau  blink.gif

Na mes per savaite 200g sutepam ir dar kitokiu kazkiek , kur prasčiau.O TS kažkaip ilgaiu tepasi, aš tepu kojas, rankas ir kakliuką. Pilvo ir nugaros labai retai kada.

O Yra Linola losjonas, be to Feet.
Na bet tas AD iš proto gali išvesti. Užvakar kakliukas jau šlapiuot pradėjęs buvo, įmaišiau trupučiuką hormono, kur baisaisiausios vietos buvo, tai vakar jau geraiu, o šoandien visai gražus mano vaiaks, negaliu atsidžiaugti. Aš kas kokias 3-4 savaites įmaišau hormono, kai jau labai labai prastai , bet paskui apie mėnesį tempiam. Vis bijau pralaukt, nes kelis kartus kai teko iki ligoninės dasivaryt, tai dabar jau nelaukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 12 kovo 2009 - 10:39
QUOTE(Amica @ 2009 03 12, 10:12)
Ausru, tu pasirodyk gal, a? O tai jau neberamu daros  g.gif . Kaip ten jums einasi su tuo TF?

Na tikrai pasirodyk ausru mes jau čia nerimauti pradedam g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dhalija @ 2009 03 11, 20:02)
Sveikos mamytes, padekit jei galit - pamenu tikrai skaiciau jusu forume apie kazkoki staciokiska gydytoja dermatologa is kauno. nepavyksta rasti nei pavardes nei tel nr. Gal galit kuri parasyt?  Zinau kad kelios gyret. Mums viena leliuka parodyt protingam dermatologui reikia...
Dekui.

II-os ligoninės registratūros tel.nr 837 306084, Ąžuolyno registratūros tel.nr 837 220288
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 11, 23:27)
Pas mus Šiauliuose  Eurovaistinėj mačiau  blink.gif

O man skė,kad jau tiekėjai jo netiekia blink.gif .Reiks paklausti vėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 12, 10:19)
O mes kvieciu kose valgom irgi neberia, oo nupirkau is hipp dziuveseliu nuo 6 menesiu ir isbere, matyt nuo kitu sudedamu daliu  g.gif

g.gif Nu vat kaip įdomiai. O kokią kviečių košę duodi? Gal man reikia pabandyti, nes traškučiai tai tinka, vadinasi kviečiai kaip ir nealergizuoja g.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 12, 10:49)
II-os ligoninės registratūros tel.nr 837 306084, Ąžuolyno registratūros tel.nr 837 220288

Na va, už mane Laiskristė jau parašė tel biggrin.gif

Papasakosiu bajerį su Grušausku. Draugės kaimynė nuvedė sūnų pas Grušauską. 8val ryto jau prie durų buvo. Grušauskas duris atidaro ir sako - gyvate tu. Moteriškė pasimetė, sako, nesupratau kas čia prie ko. Klausiu kodėl aš gyvatė? Grušauskas - o tai kas daugiau, ko taip anksti vaiką prikėlei, pamiegot neduodi? lotuliukas.gif . Paskui ranką duoda tam berniukui, sako - sveikas brolau, kaip laikaisi, tai dar nevedęs? lotuliukas.gif . Žodžiu, išėjo ta moteriškė su vaiku iš kabineto iki ašarų kvatodama nuo Grušausko bajerių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 12, 12:59)
g.gif  Nu vat kaip įdomiai. O kokią kviečių košę duodi? Gal man reikia pabandyti, nes traškučiai tai tinka, vadinasi kviečiai kaip ir nealergizuoja  g.gif
Na va, už mane Laiskristė jau parašė tel  biggrin.gif

Papasakosiu bajerį su Grušausku. Draugės kaimynė nuvedė sūnų pas Grušauską. 8val ryto jau prie durų buvo. Grušauskas duris atidaro ir sako - gyvate tu. Moteriškė pasimetė, sako, nesupratau kas čia prie ko. Klausiu kodėl aš gyvatė? Grušauskas - o tai kas daugiau, ko taip anksti vaiką prikėlei, pamiegot neduodi?  lotuliukas.gif . Paskui ranką duoda tam berniukui, sako - sveikas brolau, kaip laikaisi, tai dar nevedęs?  lotuliukas.gif . Žodžiu, išėjo ta moteriškė su vaiku iš kabineto iki ašarų kvatodama nuo Grušausko bajerių  biggrin.gif

Mum panašiai su juo buvo lotuliukas.gif , bet vis tiek jis man bent jau šiai dienai Kaune geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 03 10, 17:12)
Kur gi musu Ausru pradingusi? Idomu, kaip ten jiems su maziuku sekasi bandyti TF g.gif , tikiuosi viskas gerai...jau kazkaip neramu darosi.

Tai kad as jau zinok neturiu nei jegu nei noro kazka rasyti ar diskutuoti. Jauciuosi visiskai worn-out, kaip tie anglai sako verysad.gif . Sita sunaus liga mane jau pribaigti baigia.

Nepavyko mums nieko su tais tf. Patapom reklamos ir pasipelnymo saltiniu kazkam. Ismetem kaip i uzpakali 150 Lt ir dabar turim eilini buteliuka, kuri nezinom kur deti. Is pradziu pabandziau per savo piena - berimas lyg ir sustiprejo, bet kadangi tu nezinomuju pas mus n+k, tai visos kaltes transfer faktoriui dar nevertem. Tuomet skambinausi, konsultavausi su tomis mamomis, kurios neva "isgyde" savo mazylius. Sake, kad kol vartojo per pienuka, poveikio nepastebejo. Ir tik kai eme duoti po 4 kapsules per diena, tuomet ir rezultata pamate. Na, isdrisau ir as puse kapsulytes su vandenuku sugirdyt. Rezultatu tikrai ilgai laukti neteko - vos kelios akimirkos ir apgydytos odeles nei zenklo - visas vaikas raudonas, demetas, klykia, draskosi. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 12, 11:59)
Papasakosiu bajerį su Grušausku. Draugės kaimynė nuvedė sūnų pas Grušauską. 8val ryto jau prie durų buvo. Grušauskas duris atidaro ir sako - gyvate tu. Moteriškė pasimetė, sako, nesupratau kas čia prie ko. Klausiu kodėl aš gyvatė? Grušauskas - o tai kas daugiau, ko taip anksti vaiką prikėlei, pamiegot neduodi?  lotuliukas.gif . Paskui ranką duoda tam berniukui, sako - sveikas brolau, kaip laikaisi, tai dar nevedęs?  lotuliukas.gif . Žodžiu, išėjo ta moteriškė su vaiku iš kabineto iki ašarų kvatodama nuo Grušausko bajerių  biggrin.gif

lotuliukas.gif Mums irgi su juo panasiu bajeriu buvo. Atidaro Grusauskas duris ir "Ka cia per pirdziu pas mane atneset?!" Mes su vyru taip ir nusterom it muse kande blink.gif Musu AUKSA, musu TURTA, musu GROZI pirdzium isvadino!!! blink.gif Ir dar daug jis ten bajeriu priskalde, visu nei neprisiminsi. Taip ir isejom nesusiprate kur pabuvojom - pas gydytoja ar prasto humoro laidoj? lotuliukas.gif
Atsakyti