QUOTE(Neringiux @ 2009 03 10, 20:04)
Kremo sudetis gera, nera draustinu ingridientu.
O va paskaicius Eucerin produktu sudeti man plaukai pasisiause Tiek visokio sh... prideta... Pvz. parabenai. Jie sukelia alergija, ardo endokrinine sistema. Sau nedrisau pirkti Eucerin produktu, tai jau vaikui tuo labiau nepirksiu.
Kai baigsis Locobase kremas, bandysiu emu taukus. Gal labiau drekins dukrytes odele. Nes dabar tai nematau pagerejimo.
O va paskaicius Eucerin produktu sudeti man plaukai pasisiause Tiek visokio sh... prideta... Pvz. parabenai. Jie sukelia alergija, ardo endokrinine sistema. Sau nedrisau pirkti Eucerin produktu, tai jau vaikui tuo labiau nepirksiu.
Kai baigsis Locobase kremas, bandysiu emu taukus. Gal labiau drekins dukrytes odele. Nes dabar tai nematau pagerejimo.
Taip taip, tie visi parabenai ir kiti sh... tikrai nėra gerai, bet geriau nei hormonus teplioti. Ilgą laiką tik TS tepiau, o situacija blogėjo. Ir jei ne tas mano atrastas ir taip mums tikęs kremas su parabenais ir visais kitais sh..., tai gal dar ne kartą būčiau tepus hormonais ir išvis neaišku kaip mes šiandien atrodytume. Todėl aš manau, kad jei natūralus produktas ar cheminis kremas be visų tų sh... nepadeda, tai geriau jau pabandyti kremus su sh..., nei tepti hormonais ar leisti vaikui kankintis.
QUOTE(Olgina @ 2009 03 10, 23:11)
Turiu toki kvaila klausima...kuriam laikui jums uztenka pvz TS, as vat ziuriu, kad mum 400g uzteks 2 maksimum 3 savaitem, o kremuku paprastai uztenka kokiom 3 dienom 200ml, o kaip jums? gal as cia per daug tepu, nes prisimenu geguzevasaris mamyte rase, kad jai kremuko uztenka kokiom 3 savaitems.
Klausimas visai nekvailas . Žiūrint kiek to kremo ar TS reikalauja vaiko oda. Buvo laikas, kai tepdavau TS kas pora valandų ir tikrai gausiai, o rezultato nesimatė (aišku, jei būčiau išvis netepus ar tepus mažiau, tai kažin kaip būtų buvę). Kūnelį (nugara, krūtinė ir viena sveika rankytė) aš tepu TS tik išmaudžius, t.y. 1-2k savaitėje, kojytes, veiduką ir sergančią rankytę - kasdien po kelis kartus (minimum 2k, dažniausiai išeina 4k dienoje). Kremas mums daug skalsiau eina nei TS (pvz Uriage Xemosa). Leti kremą tepiau gan gausiai ir daug kartų per dieną 3 savaites. Mums ne tik kad jo užteko, bet dar ir turim likutį, tik sunku pasakyti kiek jo ten toje tūtoje yra. O tūta 200ml. Šiaip jau sakyčiau jūs laaabai daug sunaudojate tiek TS, tiek kremo (ar kaskart tepat visą kūną ar tik tam tikras vietas?). Ar tikrai tiek reikia? O jei tikrai tiek reikia, tuomet manau jums nepakankamai drėkina tie emolientai, kuriais tepatės.
Daddygirl, jau šitas TS toks fainas, toks minkštas ir taip liuksovai tepasi, kad galiu sakyti drąsiai, jog tokio dar nesu turėjusi . Beje, kada planuoji sekantį siuntinuką daryti? Ar pas brolį šaunuolį yra atliekamo TS?