Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(Neringiux @ 2009 03 08, 16:07)
2 metai 10 men. ax.gif Operuoja ir mazesnius vaikus. mirksiukas.gif

o dėl adenoidų irgi LOR nustato? blush2.gif

QUOTE(Amica @ 2009 03 08, 18:37)
O mano mažiui jau gerėja  rolleyes.gif . Norit bajerio? Mano rankų oda irgi švelnėja  lotuliukas.gif . Nu durdomas, kaip sau nenorit  doh.gif . Bet va dabar dar vieną versiją turiu. Mes naktimis šildomės kondicionieriais. Šią naktį nejungiau, nes labai šilta buvo. Sutapimas su pagerėjimu ar vis gi nesutapimas?  g.gif

na taip, kartais tas AD tikrai mistiškas ir nesuprantams blink.gif bet svarbu gerėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 03 08, 22:53)
o dėl adenoidų irgi LOR nustato? blush2.gif

Taip, mes buvom poliklinikoj, po to gavom siuntima geresniai apziurai i Santariskes. Ten ir nutare, kad reikalinga operacija.
Atsakyti
Laba dienelė

pas mus pagerėjimas... tik žandukai dar truputuką paberti ir nusikasė naktį, bet nugara, rankos ir kojos, svarbiausia kojos, nes jos baisiausios buvo, jau atrodo, na dar ne visai idealiai, bet...
vis dėlto oras mūsų atveju didžiausia įtaką daro...
kai tik pabūnam atvirame ore daugiau tai ir gražiau atrodo odelė... greičiau atšiltų... laukiu laukiu vasaros...
4u.gif visoms kam blogai...
Atsakyti
norėjau jūsų paklaust, gal kuri iš jūsų tvarkėtės dokumentus invalidumui gauti?gal galėtumėte surašyti kokių dokumentų reikia, iš kokių gydytojų? ir kur kreiptis?

Laba. Aš esu sutvarkiusi dukrytei dokumentus dėl neįgalumo. Štai čia rasi kur kreiptis ir kokių dokumentų reikia: http://www.ndnt.lt/s...&...&puslapis=3
Atsakyti
Atėjau ir aš pasidžiaugti smile.gif. Vistik turėjo būt siaubingas ir pats baisiausias pablogėjimas, kad dabar galėčiau glostyti švelnias mažiuko kojytes. Gi žinokit praeitą savaitę eilinįsyk eksperimentuodama (aišku iš nevilties) nusipirkau Uriage Cu-Zn valomajį gelį doh.gif. Po nuprausimo praėjus kokiom 3-4 valandom mažiaus kojos kaip verdančiu vandeniu nuplikytos atrodė verysad.gif. Vistik nakčiai tepiau Cutivate maišyto su essex. Ryte gražiau atrodė rolleyes.gif. Paskui keliskart dienoj paprasčiausiu pigiu medetkų kremuku, o po pusvalandžio essex. Ir ką, mano nuostabai po 2-jų dienų ta buvusi baisi raudona odelė nusilupo, o po ja - pati tikriausia "kūdikio oda" thumbup.gif thumbup.gif. Jau kelinta diena tepamės tik Eucerin lipidiniu balzamu, tfu tfu tfu, rodos neblogeja bigsmile.gif.
Ureage gelį teks "susiprausti" pačiai, tik kad jau prabangus prausimasis bais gaunas lotuliukas.gif.

P.S. netgi pieniškos sriubytės, o vakar ir manų košės pavalgė rolleyes.gif ir nieko thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasariukė: 09 kovo 2009 - 13:29
4u.gif

kokie grazus sveikinimai su vakarykste moters diena musu temoj bigsmile.gif wub.gif

daug naujai prisijungusiu mamyciu 4u.gif
deja, tai jau nebestebina. man atrodo, ju tik dauges...
tai taip ir neparase niekas apie atveji, kai jaunesni seimoje vaikai isvengia AD? unsure.gif g.gif

pas mus be pokyciu. naudojam vien TS. zandukus vis paberia, tai stipriau tai silpniau. bet pakenciamai.

Amica, ir pas mus daug mistiku visokiu, susijusiu su alergijom. buvo ir mane kartu su greta seniau isbere - abi vienu metu. mane pirma ir paskutini karta taip.
ir siaip visokie idomumai - vakar kazkodel paraudo Gretos apatine kuno dalis (kuri maudantis mirko vandenyje), taip alergiskai g.gif o viskas kaip visad - i vandeni, kuriame ji sedejo isvis nieko pilta nebuvo.
ryte raudonu demiu nebebuvo...
zodziu, as kiekviena diena pasiruosus naujienai smile.gif gerai, kad visi tie odos sudirgimo pasireiskimai trumpalaikiai, isskyrus AD ant zandu, zinoma verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 08, 18:35)
Aš maudau savo storulę kasdien ax.gif(visokios raukšlės prišunta pas mano "sumo imtynininkę")Į vandenį nieko nepilu, bet prausiu Atoderm žele.Po maudynių gausiai ištepu AtodermPP. Oda labai pagražėjusi, net bijau džiaugtis blush2.gif

Patiko tavo postas apie mergytę,prajuokinai biggrin.gif

O aš maudau tik vieną kartą per savaitę,kadangi maniškis lieknas berniukas biggrin.gif "džiūvėsėlis",tai raukšlių nėra ir nelabai jų buvo rolleyes.gif O maudau vieną kartą,nes taip patarė dermatologas g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 09 kovo 2009 - 15:47
Sveikutes 4u.gif

mes vel cia blush2.gif buvom apleide jus ax.gif bet viskas is eiles...
nes pusantros savaites del AD epikrizes as su mazuoju atguliau i ligonine verysad.gif zinokit nervai nebelaike ziureti i savo visiskai sublogusi zuiki, o namie pagerejima pavyko pasiekti tik stipriais hormonais, tik juos baigiau tepti praktiskai per 1-2 dienas slapiuojanti pleiskanojanti oda vel atsistate...
nu tai vat pridare kruva tyrimu - alergija pienui, kiausui... bet kad mazas jis kitkam nerode... kraujas blogas, mano MP odos stafilokokas (maitinu MP+misinys), jam neisaugo, bet galejo ir neisaugti, nes tyrima dare tik 3 diena, kai jau buvo pradetas gydymas antibijotikais (o gydytoja stafilokoka itarinejo pagal pozymius), o labiausiai nuliudino - berods izonofilu (jei gerai uzrasiau doh.gif )kiekis nosies gleivese - 20% (kai norsma iki 5%), vadinasi reaguoja i aplinkos dirgiklius, todel sektinas del respiracines alergijos...
disbiozes taip ir nepadarem, nes nekakojo...
pagerejo jam, bet jau israsymo diena vel atsirado nauju berimu, todel sake, jei bloges po 2 sav gulti vel ir bandyti tik misiniu maitinti... namuose viskas labai pamazu bet vel blogejo, penktadieni su gydytoja nutarem, nebemaitinti MP (del alergijos baltymui, stafilokoko... o beto jo ir taip neuztenka (1/3 MP+2/3 misinio)).. tai nuo sestadienio MP nebegauna verysad.gif sestadieni vel jis man taip sublogo, kad zliumbiau apsikabinus unsure.gif kaklas praktiskai "nuogas" - be odos, zandai sasais, ausys sutrukusios, nugara kiaura... jo net akiu kampuciai zemyn nulinko, kad liudesys pasimatytu verysad.gif nu zodziu jus mane suprantate... slapiavimus nugesinau melynuoju tepalu, sekmadieni nebeiskentus tepiau kelias vietas hormonais, bent nauju slapiu demiu neatsirado, siandien po hormonu vaizdelis zymiai geresnis...

kokosini ciuzini pakeiciau paroloniniu, butas po kapitalinio, todel viskas 2 metu "senumo", kilimu neturim, uzuolaidu irgi biggrin.gif
as jusu paklausti noriu - o kokius dekucius naudojat vaikuciams, galvoju, gal vilnoni mest lauk, bet koki tada g.gif medvilnes ar silko uzpildu g.gif gal kuri domejotes, ar turit panasiu kvepavimo alerginiu bedeliu ... turiu kukuruzu uzpilu, bet net nedristu is spintos istraukt doh.gif

ir labai dziaugiuosi, kad nors keliems vaikuciams gereja 4u.gif labai, labai mirksiukas.gif

beje, cia pries kelias savaites apie meginukus vaistinese kalbejot, tai vat sestadieni buvau Panoramos vaistineje prie RIMI (seimos vaistine), cia Vilniuje, tai pas juos pilni stalciai visokiu meginuku, tai jei reikia kam prasom nesdroveti ir paprasyti, man kelis ikrove, net ir tokiu, kuriu neprasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckas*** @ 2009 03 08, 15:07)
Ir aš pradedu sukt galvą,kad gal mišinukas netinka,nors ir skirtas alergijos gydymui.O kaip tavo mažylis atpylinėja?Maniškis pradėjo kažkaip neskaniai atpylinėt ir kartais net suverkia.Antradienį eisim pas gydytoją pasiklaust..Kokias košes valgot?

Mano lelius kai atpyla,tai atrodo,kad visa turini doh.gif Labai jau gausiai.As maudau du kart i savaite,istepu kuna aliejum,ipilu jo dar i vandeni ir viskas.Kadangi gyvenu ne Lietuvoje ir kremai skiriasi,bet sestadieni pataikiau nupirkt thumbup.gif Nors kakta grazesne.Ir dregme issilaiko ilgai.'Repair' Lacobase,gamintas Danijoje.Pries savaite pirkau A-Derma 'Dermalibour,su cinku,geras,bet ne toks.Gamina prancuzai.,naudojau Excipial,poveikis valandai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 03 09, 16:09)
Sveikutes  4u.gif
kokosini ciuzini pakeiciau paroloniniu, butas po kapitalinio, todel viskas 2 metu "senumo", kilimu neturim, uzuolaidu irgi  biggrin.gif
as jusu paklausti noriu - o kokius dekucius naudojat vaikuciams, galvoju, gal vilnoni mest lauk, bet koki tada  g.gif medvilnes ar silko uzpildu  g.gif gal kuri domejotes, ar turit panasiu kvepavimo alerginiu bedeliu ... turiu kukuruzu uzpilu, bet net nedristu is spintos istraukt  doh.gif

Jetau jetau kaip baisu skaityti, kai tokia vaikučio būklė verysad.gif . Dėl vilnonio dekučio, tai mesk kuo greičiau mano manymu. Yra speciali antialerginė patalynė. Gal jums ir nereikėtų tokios, kas čia žino. Aš kloju su sintaponine antklodėle ir mums tinka. Stiprybės jums ir kuo greitesnio pagerėjimo 4u.gif

Kažin kaip ausru sekasi g.gif . Tyla iš jos g.gif

Atsakyti
cray.gif širdis plyšta, kai paskaitau, kiek tie mūsų vaikučiai kenčia nuo to bjaurybės AD bash.gif , stiprybės ir kantrybės mums visoms 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Siandiena buvom alergologiniame Antakalnio g. nustate mums sausos odos dermatita verysad.gif Dare maisto alergenu tyrima, viskas gerai, niekam nealergiska.Kraujo tyrimo nedare, bet as net nesusiprotejau jo paprasyti blush2.gif Bet vat taip ir kankina mane nezinia, nuo ko tada taip beria mums kojytes.Nusidrasko net iki krauju.
Israse Hidrokortizono ir Eucerino 5%. Gaila ziureti i dukryte, kai be perstojo kasosi ir kasosi verysad.gif
Atsakyti