Sveikutes
mes vel cia
buvom apleide jus
bet viskas is eiles...
nes pusantros savaites del AD epikrizes as su mazuoju atguliau i ligonine
zinokit nervai nebelaike ziureti i savo visiskai sublogusi zuiki, o namie pagerejima pavyko pasiekti tik stipriais hormonais, tik juos baigiau tepti praktiskai per 1-2 dienas slapiuojanti pleiskanojanti oda vel atsistate...
nu tai vat pridare kruva tyrimu - alergija pienui, kiausui... bet kad mazas jis kitkam nerode... kraujas blogas, mano MP odos stafilokokas (maitinu MP+misinys), jam neisaugo, bet galejo ir neisaugti, nes tyrima dare tik 3 diena, kai jau buvo pradetas gydymas antibijotikais (o gydytoja stafilokoka itarinejo pagal pozymius), o labiausiai nuliudino - berods izonofilu (jei gerai uzrasiau
)kiekis nosies gleivese - 20% (kai norsma iki 5%), vadinasi reaguoja i aplinkos dirgiklius, todel sektinas del respiracines alergijos...
disbiozes taip ir nepadarem, nes nekakojo...
pagerejo jam, bet jau israsymo diena vel atsirado nauju berimu, todel sake, jei bloges po 2 sav gulti vel ir bandyti tik misiniu maitinti... namuose viskas labai pamazu bet vel blogejo, penktadieni su gydytoja nutarem, nebemaitinti MP (del alergijos baltymui, stafilokoko... o beto jo ir taip neuztenka (1/3 MP+2/3 misinio)).. tai nuo sestadienio MP nebegauna
sestadieni vel jis man taip sublogo, kad zliumbiau apsikabinus
kaklas praktiskai "nuogas" - be odos, zandai sasais, ausys sutrukusios, nugara kiaura... jo net akiu kampuciai zemyn nulinko, kad liudesys pasimatytu
nu zodziu jus mane suprantate... slapiavimus nugesinau melynuoju tepalu, sekmadieni nebeiskentus tepiau kelias vietas hormonais, bent nauju slapiu demiu neatsirado, siandien po hormonu vaizdelis zymiai geresnis...
kokosini ciuzini pakeiciau paroloniniu, butas po kapitalinio, todel viskas 2 metu "senumo", kilimu neturim, uzuolaidu irgi
as jusu paklausti noriu - o kokius dekucius naudojat vaikuciams, galvoju, gal vilnoni mest lauk, bet koki tada
medvilnes ar silko uzpildu
gal kuri domejotes, ar turit panasiu kvepavimo alerginiu bedeliu ... turiu kukuruzu uzpilu, bet net nedristu is spintos istraukt
ir labai dziaugiuosi, kad nors keliems vaikuciams gereja
labai, labai
beje, cia pries kelias savaites apie meginukus vaistinese kalbejot, tai vat sestadieni buvau Panoramos vaistineje prie RIMI (seimos vaistine), cia Vilniuje, tai pas juos pilni stalciai visokiu meginuku, tai jei reikia kam prasom nesdroveti ir paprasyti, man kelis ikrove, net ir tokiu, kuriu neprasiau