Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

Gal yra racijos kalbose apie Mėnulį? Juk nuo jo priklauso atoslūgiai ir potvyniai, kai kurie fizioginiai vyksmai su tuo susiję. Gal iš tiesų mažiau drėgmės mūsų kūnuose tam tikru laiku būna? g.gif
Atsakyti
Pas mus lyg ir viskas buvo aprimę, odelė graži, tik dar kai kur sausi plotelai, bet va susirgom, kosim, sloga ligi barzdos nubėga ir gerklė raudona doh.gif ir vėl atsirado raudonos dėmės ant spranduko, kaklo, kojyčių linkiuose verysad.gif
Bet svarbiausia ką noriu pasakyt: pradėjau dėti dukrytei kompresiukus ant kaklo ir pastebėjau kad dėmės ant kaklo neberaudonos, o antrą dieną visai išnyko ir net sausumo odos neliko. O kur raudonumai buvo ant sprando, kojų linkiuose tebėra. Padariau išvadą kad čia pagelbėjo kompresas kurį dariau iš kiaulinių taukų, medaus, sodos, jodo ir miltų. Po kompreso visada kakliukas likdavo riebaluotas matyt tas ir pagelbėjo mūsų odeliai. šiandien jau ir kitas vieteles patepiau taukais ir stebėsiu ar tikrai taip padeda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 03 07, 22:39)
Padariau išvadą kad čia pagelbėjo kompresas kurį dariau iš kiaulinių taukų, medaus, sodos, jodo ir miltų.

Įdomi kompreso sudėtis g.gif . Parašykit kaip seksis toliau 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Moters dalia tikrai sunki, bet nepalūžtame kely.
Mes mokam džiaugtis ir mylėti, svajoti, juoktis ir kentėti.
Linkiu stiprybės, ištvermės, sveikatos ir geros kloties.
Sveikinu visas su Moters diena!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 08 kovo 2009 - 11:41
Kiekvienai iš mūsų...

Būk nerimo pilna ir laimės
Būk paprasta, pilna tiesos,
Būk graži,kaip ryto kaimas
Tylus, nesugirdytas rasos,
Būk saule, ežere skaidriam,
Į aušrą skrisk, iš jos parlėki
Gera žmonėms būk ir laukams
Gyvenimu alsuok ir jį mylėk.

Su kovo 8 - ąja!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 07, 20:04)
Aš dar va tokį dalyką pastebėjau. Mano rankų oda labai sausa. Kai tepu mažių, tuo pačiu ir mano rankų oda pasitepa. Tai vat kai būna mažiui pagerėjimas, tai ir mano rankų oda būna atsigavusi. Dabar jam pablogėjimas ir mano rankos sausutėlės, nors kremais tepu visokiais. Ir galvok ką nori. Gal čia tas pablogėjimas mano vaikui visai ne nuo jokio maisto  g.gif . Gal rimtai nuo mėnulio  lotuliukas.gif

Mano vaika beria irgi nuo menulio blink.gif Kas kiek leliukus maudot,nes as kas 3dienas.Bet pirma para po maudyniu buna blogiausia,kita diena oda grazesne.
Man daktaras liepe hormoniniais tepalais tept 5 dienas,bet as patepu tik kai pablogejimas buna.Jau vyrui juokauju,kad turim auksini berniuka ax.gif Misinukus brangiausius nuperku,negeria schmoll.gif Tepalo antros dezutes nepanaudosiu,nes nebepadeda,o dar bandau visokiausiu noriu rast paciausia.Net nezinau,bandziau virt klijukus.Koseles maisau jau su liesu karves pienu,oda pagrazejo unsure.gif Ir atpilyneja maziau.Gal reaguoja i misinukus kazkuom.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 07, 17:52)
Nu jau, kokie čia dar atsiprašymai  blink.gif . Juk mūsų visų vaikams yra tikimybė susirgti astma ar šienlige. Viskas čia į temą  mirksiukas.gif . Manau reikia dar kažkur kreiptis, dar kažko ieškoti. Nors jei tai sloga alerginio pobūdžio, tai galai žino tada. Aš pati turiu slogą visą gyvenimą. Nu tokia ir sloga, bet be nosinaitės neapseinu nei žiemą, nei vasarą. Kur besikreipėm - niekas nieko nepagelbėjo. Tai ir palikom taip kaip yra. Gyventi man tas netrukdo, tad ir nesuku per daug galvos.
Ui, ačiū Dievui iki tokio reikalo dar nepriėjome. Bet tikrai manau čia atsiras mamyčių, kurios apie tai žino  mirksiukas.gif . Stiprybės jums  4u.gif

tai žiūrėsiu, ar per šią savaitę atsigaus nosytė ar ne. jei ne, vėl pas LOR keliausim, nes aš nelinkusi tuos nosies užgulimus vien alergijai nurašyt g.gif na nežinau kodėl, bet manau kad čia dar kažkas g.gif be to, mąstau, kad dėl kvėpavimo gal reiktų į kokią sanatoriją pasiprocedūrint, kur druskų kambariai ir pan. tik neaišku, kaip odelė į visa tai reaguotų g.gif

QUOTE(Neringiux @ 2009 03 07, 17:55)
Mano mergyte irgi beveik nuo gimimo kvepuodavo per nosi. Pasirodo padideje adenoidai. Isoperavo ir viskas susitvarke. biggrin.gif Taip, kad siulyciau siuntimo pas LOR'a Santariskese.
Adenoidai gali buti padideje del alergijos.

o kiek metų buvo jūsų mergytei, kai atliko operaciją? nes mes tik 1,5 metukų, o kiek žinau bent iki 4 pataria palaukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 03 08, 14:00)
o kiek metų buvo jūsų mergytei, kai atliko operaciją? nes mes tik 1,5 metukų, o kiek žinau bent iki 4 pataria palaukt g.gif

2 metai 10 men. ax.gif Operuoja ir mazesnius vaikus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkolake @ 2009 03 08, 13:24)
Mano vaika beria irgi nuo menulio blink.gif Kas kiek leliukus maudot,nes as kas 3dienas.Bet pirma para po maudyniu buna blogiausia,kita diena oda grazesne.
Man daktaras liepe hormoniniais tepalais tept 5 dienas,bet as patepu tik kai pablogejimas buna.Jau vyrui juokauju,kad turim auksini berniuka ax.gif Misinukus brangiausius nuperku,negeria schmoll.gif Tepalo antros dezutes nepanaudosiu,nes nebepadeda,o dar bandau visokiausiu noriu rast paciausia.Net nezinau,bandziau virt klijukus.Koseles maisau jau su liesu karves pienu,oda pagrazejo unsure.gif Ir atpilyneja maziau.Gal reaguoja i misinukus kazkuom.

Ir aš pradedu sukt galvą,kad gal mišinukas netinka,nors ir skirtas alergijos gydymui.O kaip tavo mažylis atpylinėja?Maniškis pradėjo kažkaip neskaniai atpylinėt ir kartais net suverkia.Antradienį eisim pas gydytoją pasiklaust..Kokias košes valgot?

Papildyta:
Beje,laba diena biggrin.gif .Visas jus sveikinu su mūsų - moterų diena mirksiukas.gif .Linkiu,kad visada šalia jūsų būtų žmogus,kuris galėtų žavėtis jumis ir mylėti už neišsenkamą ryžtą ir kantrybę blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Visoms mamoms po 4u.gif

QUOTE(Vilkolake @ 2009 03 08, 13:24)

Aš maudau kartą savaitėje. Ar pili ką nors į vandenį maudydama? Su kokia dušo želė maudai? Kokia kempine trini? Dėl hormonų, tai jie padeda laikinai, taip kad tepk kai tikrai pablogėja, o kai matai pagerėjimą, gali ir nebetepti. Dėl mišinuko. Jei netinka, tai ir neduok. Ieškok kas tiks. Jei tinka košė su karvės pienu - valio, duok ir nesuk galvos dėl mišinukų. Draugės mergaitei nustatyta alergija pieno baltymui, alergologė liepė išvis nutraukti bet kokius pieno produktus. Sakė, nenumirs vaikas be to pieno kol kas. Net gerąsias bakterijas gerti paskyrė tokias, kur nėra pieno baltymo sudėtyje. Mano vyresnėliui irgi netiko joks mišinukas, tai kai tik galima buvo duoti kefyrą, tai gėrėm kefyrą ir nesukau dėl pieno galvos.

O mano mažiui jau gerėja rolleyes.gif . Norit bajerio? Mano rankų oda irgi švelnėja lotuliukas.gif . Nu durdomas, kaip sau nenorit doh.gif . Bet va dabar dar vieną versiją turiu. Mes naktimis šildomės kondicionieriais. Šią naktį nejungiau, nes labai šilta buvo. Sutapimas su pagerėjimu ar vis gi nesutapimas? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės, su švente visas jus ax.gif
QUOTE(Piranij@ @ 2009 03 07, 23:28)
butent kovo men. odos bukle buna blgiausia.

Aš senai tą pastebėjau.Tiesiog "ant savęs".Visus metus (nu išskyrus vasarą) naudoju krempudrą,bet būtent kovo mėnesį ją užsitepus veidas ne taip atrodo, kaip visad, atsiranda kažkokie posausiai ploteliai g.gif Ir tai pastebiu nebe pirmus metus g.gif Todėl jau keletą pavasarių sau leidžiu nueit pas kosmetologę pasirelaksuot įv. kaukėm ir t.t.
QUOTE(dautan @ 2009 03 08, 00:09)
Gal yra racijos kalbose apie Mėnulį? Juk nuo jo priklauso atoslūgiai ir potvyniai, kai kurie fizioginiai vyksmai su tuo susiję. Gal iš tiesų mažiau drėgmės mūsų kūnuose tam tikru laiku būna? g.gif

Reikia vesti mėnulio kalendorių-dienoraštį.Mamos taps mokslininkėmis mirksiukas.gif
QUOTE(Vilkolake @ 2009 03 08, 15:24)
Kas kiek leliukus maudot,nes as kas 3dienas.Bet pirma para po maudyniu buna blogiausia,kita diena oda grazesne.

Aš maudau savo storulę kasdien ax.gif(visokios raukšlės prišunta pas mano "sumo imtynininkę")Į vandenį nieko nepilu, bet prausiu Atoderm žele.Po maudynių gausiai ištepu AtodermPP. Oda labai pagražėjusi, net bijau džiaugtis blush2.gif
QUOTE(Amica @ 2009 03 08, 19:37)

Mes naktimis šildomės kondicionieriais. Šią naktį nejungiau, nes labai šilta buvo. Sutapimas su pagerėjimu ar vis gi nesutapimas?  g.gif

Manyčiau, kad nesutapimas. Gal per sausas oras nuo kondicionieriaus? Gal tereiktų drėkintuvo ir tada viskas būtų liuks?
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 08, 18:35)
Manyčiau, kad nesutapimas. Gal per sausas oras nuo kondicionieriaus? Gal tereiktų drėkintuvo ir tada viskas būtų liuks?

Matai, mes gyvenam 700 metrų nuo jūros, tai nemanau, kad trūkstam drėgmės biggrin.gif . Kai lauke drėgna, tai namuose jaučiasi, pas mus kiekvienoje patalpoje po drėgmės surinkėją stovi. Bet gali būti kaltininkas ir kondicionierius, nesiginčysiu. Tiesiog tikiuosi, kad jo jau nebereikės, nes orai atšilo pakankamai rolleyes.gif
Atsakyti