Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(viltė$ @ 2009 03 05, 11:05)
Sveikutes, kaip matau, vis daugeja mamyciu su tomis AD bedomis sad.gif  o mums visiskai nieko negereja, dar tik blogeja  doh.gif  ,nebezinau ,net ka daryti, jau kiek imanoma tepame visais cia isvardytais tepalais, viena diena grazesnis, kita ryta vel atsikelia visas isbertas, zandukai suskile ir net su zaizdelemis.....nebezinau, ar tie tapalai su cinku netinka ar kas? jau kiek bandziau visokiu ir vakar nusipirkau Biodermos Atoderm Pro Zn, istepiau kakliuka,nes jis ir sausas labai ,bet kartu ir slapiuoja..tai nebesuprantu, net kuo tepti ar su cinku,ar dar su kuo.... verysad.gif  jetau jetau..jau baigiu iseiti is proto...o vaikucio kaip gaila  verysad.gif galvoju,kad vienintele iseitis butu hormonai, bet kiek girdejau, kad tokiam mazam labai negerai jie..ka daryt?  ar tepet kuri ,mamyte, savo mazylius (maniskiui dbr 5 men.) hormonais????? mums Astrauskaite Vilniuje kai gulejom israse hormonini tepaliuka Premandol, gal kas bandet ji? padekit labai prasau  ax.gif ,kartais tokia depresija uzpuola, kad nebezinau su kuo tartis...visi liepia laukti,gal sako laikas isgydys vaikuti  g.gif , bet as jauciu,kad man senka jegos.....  verysad.gif

Mes tepam kartais Premondoliu ir mums tikrai padeda.Tu nesigasdink taip tu hormonų, negerai daug kas, bet su protu viskas gerai. Mes tai gavom labai daug hormonų ir tepti ir gerti, bet jie buvo vienintelė išeitis. Mums taip buvo, kad paskui keli gydytojai sakė, kad vaikas galėjo ir numirti, tai gal hormonai geraiu. smile.gif
Dabar kiek galiu aš jų vengiu, bet kai nebematau išeities patepu.Gali pamaišyt, ne grynus. O mums tada niekas nepaaiškino tai varėm gryną Cutivate.
Šiiap tai viską pati turi išbandytim, nes kas čia daugumai tinka, mums dažnaiusiai netinka, kad ir Alijosiaus su propoliu kremas, paskui BIodermos PP.

O kaip ta mam, kur pas VAivarienę buvo, rodos Ausru, kaip ten su ta dieta,ir siaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 05 kovo 2009 - 11:59
Dekui ,mamytes, uz patarimus ir palaikyma 4u.gif ,jau tikrai daug jegu atima matyti toki savo vaika, kai jautiesi bejege jam padeti verysad.gif , mes bandem pacioje pradzioje Cutivate su Cutibaza,ta misini mums leido tepti tik tris dienas ir ne daugiau,tuo metu labai pagerejo ir jau galvojom, kad isgyjom, bet po dienos vel viskas is naujo....poto atsidurem vilniuj ir t.t. daugiau hormonu neskyre,tik israse parase, kad pablogejimo metu butent tepti tuo Premandolu,teks bandyti,as suprantu,kad ne visiems viskas tinka, vienam vaikuciui tai gali buti vienintele iseitis, o kitam be jokio rezultato... verysad.gif .Svarbu,kad yra su kuo pasidalinti mintimis ir pasipasakoti bedas, kitu nuomone isgirsti ir patarti..dekui dar karta vismoms uz pagalba,uz tai ,kad esame cia kartu drinks_cheers.gif
tiesa, dar norejau paklausti apie ta krema alijosiaus su propoliu,kur ji galima isigyti? g.gif nes kaip supratau,kad geri atsiliepimai apie ji ,taip pat ir apie TS, manau,kad gal reikia ir situ pabandyti,nes kiti jau jokios naudos neduoda sad.gif
Busiu labai dekinga jums uz info, gal jau ir buvo rasyta apie juos, bet tiek daug temelej informacijos, kad nebelieka laiko net perskaityti viska blush2.gif , jeigu,kam bus nesunku, dar karta man nors trumpai brukstelkit ax.gif , busius be galo jums dekinga ir laiminga smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltė$ @ 2009 03 05, 13:35)
Dekui ,mamytes, uz patarimus ir palaikyma  4u.gif ,jau tikrai daug jegu atima matyti toki savo vaika, kai jautiesi bejege jam padeti  verysad.gif , mes bandem pacioje pradzioje Cutivate su Cutibaza,ta misini mums leido tepti tik tris dienas ir ne daugiau,tuo metu labai pagerejo ir jau galvojom, kad isgyjom, bet po dienos vel viskas is naujo....poto atsidurem vilniuj ir t.t. daugiau hormonu neskyre,tik israse parase, kad pablogejimo metu butent tepti tuo Premandolu,teks bandyti,as suprantu,kad ne visiems viskas tinka, vienam vaikuciui tai gali buti vienintele iseitis, o kitam be jokio rezultato...  verysad.gif .Svarbu,kad yra su kuo pasidalinti mintimis ir pasipasakoti bedas, kitu nuomone isgirsti ir patarti..dekui dar karta vismoms uz pagalba,uz tai ,kad esame cia kartu  drinks_cheers.gif
tiesa, dar norejau paklausti apie ta krema alijosiaus su propoliu,kur ji galima isigyti?  g.gif  nes kaip supratau,kad geri atsiliepimai apie ji ,taip pat ir apie TS, manau,kad gal reikia ir situ pabandyti,nes kiti jau jokios naudos neduoda sad.gif
Busiu labai dekinga jums uz info, gal jau ir buvo rasyta apie juos, bet tiek daug temelej informacijos, kad nebelieka laiko net perskaityti viska  blush2.gif , jeigu,kam bus nesunku, dar karta man nors trumpai brukstelkit  ax.gif , busius be galo jums dekinga ir laiminga  smile.gif  aciu  4u.gif

Alijošiaus su propoliu kremą reikia užsisakyti internetu www.aloe-vera.lt
Taukmedžio sviesto mums parūpina mamytė Daddygirl,kreipkis į ją mirksiukas.gif

Visoms naujoms mamytėms stiprybės ir kantrybės, šiam ilgam ieškojimų kely 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 05 kovo 2009 - 15:09
QUOTE(Blue_rose @ 2009 03 05, 01:36)
Kiek mums sake dermatologe.. kad AD tai ne nuo maisto, tik maistas gali paastrint ir pan. Beto darant alergijos testa - gali rodyt viskam alergija  doh.gif  Ir kiek suprantu, nelabai ka ir parodo tie alergologiniai testai  blush2.gif  bent kiek skaiciau sitas temas..
Tai yra genai genai  verysad.gif

bet visgi bet kuriuo atveju viskas be galo individualu, tiek maistas, tiek tyrimai, tiek kremų tinkamumas ir pan... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės...

Jergutėliau kiek naujų veidų temoje unsure.gif . Stiprybės visoms mamytės 4u.gif

Mano mažiui paaštrėjimas unsure.gif . Pabėrė žandukus, barzdytę, sausėja ausytės. Turiu kelias versijas, bet kuri tikroji - nežinau g.gif . Kažkaip sutapo, kad vienodu metu valgė nemažai kukurūzų, pradėjau duoti vit C, aš pati nemažai valgiau sezamo saldainių ir apelsinų (o gi dar maitinu, nors ir nedaug to pieno belikę, bet vistiek gauna). Kojytės kaip ir buvo, tik tie buvę išberti plotai ėmė niežėti, nes žiūriu numovus kelnės ima kasytis unsure.gif . Vėl paleidau į trasą Leti kremą. Manau pasitaisysim rolleyes.gif
Atsakyti
O mums kol kas kuo toliau tuo geriau thumbup.gif bet va nesuprantu, dabar paraude truputi tik krutine ir rankos. O nugara ir pilvas jau grazus, bet vistiek kai pampersa keiciu tik atidengiu bodziuka ir prasideda pilvo kasymasis g.gif a cia jai is iprocio jau? Nes tikrai nei paraude nei nusauseje..
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 06, 07:00)
Sveikutės...

Jergutėliau kiek naujų veidų temoje  unsure.gif . Stiprybės visoms mamytės  4u.gif

Mano mažiui paaštrėjimas  unsure.gif . Pabėrė žandukus, barzdytę, sausėja ausytės. Turiu kelias versijas, bet kuri tikroji - nežinau  g.gif . Kažkaip sutapo, kad vienodu metu valgė nemažai kukurūzų, pradėjau duoti vit C, aš pati nemažai valgiau sezamo saldainių ir apelsinų (o gi dar maitinu, nors ir nedaug to pieno belikę, bet vistiek gauna). Kojytės kaip ir buvo, tik tie buvę išberti plotai ėmė niežėti, nes žiūriu numovus kelnės ima kasytis  unsure.gif . Vėl paleidau į trasą Leti kremą. Manau pasitaisysim  rolleyes.gif

Kadangi pati auginu dermatitu serganti vaika jau 4 metai, tai puikiai zinau , kaip norisi duoti kuo daugiau nauju produktu,juk visi vaikuciai valgo rolleyes.gif Bet is tikruju yra svarbu, ypac tokiems vaikams, isivedineti po VIENA produkta ir bandyti bent jau savaite, kol paaiskes, ar nera jam alergijos. Kitu atveju, labai lengva susipainioti, ir nebeatskirti ka vaikas gali valgyti, o ko ne. Pavyzdziui musu atveju, kukuruzai alergizavo visada. Bandziau kas puse metu , kaip pataria alergologai, bent du kartus. Sezamai ir apelsinai irgi prie labiau alergizuojanciu produktu, bet kiekvienam vaikui individualiai, reikia bandyti, tik neskubeti.
Atsakyti
Grįžtant prie turgelio temos, gal kas nors turi parduoti nedidelį kiekį niežulį mažinančios priemonės, Uriage pruriced gelio ar kremo, ar kažko panašaus? Arba galiu keisti į Popovo "Homeopatiją ne visiems" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 03 05, 21:00)

Mano mažiui paaštrėjimas  unsure.gif . Pabėrė žandukus, barzdytę, sausėja ausytės. Turiu kelias versijas, bet kuri tikroji - nežinau  g.gif . Kažkaip sutapo, kad vienodu metu valgė nemažai kukurūzų, pradėjau duoti vit C, aš pati nemažai valgiau sezamo saldainių ir apelsinų (o gi dar maitinu, nors ir nedaug to pieno belikę, bet vistiek gauna). Kojytės kaip ir buvo, tik tie buvę išberti plotai ėmė niežėti, nes žiūriu numovus kelnės ima kasytis  unsure.gif . Vėl paleidau į trasą Leti kremą. Manau pasitaisysim  rolleyes.gif

console.gif mums šiandien po nakties taip suaštrėjo, kad ojojoi verysad.gif ir tiksliai nežinau nuo ko doh.gif o tris dienas tokia graži oelė buvo, kad jau nepamenu, kada tokią turėjom verysad.gif o į vakarą pilvas, kojos išvis užraudo, tarsi nuplikintos pasidarė cray.gif šiaip įtariu gal SINUPRET sirupas sualergizavo g.gif bet esam jį ir anksčiau gėrę g.gif be to, valgėm naujos varškės, tai gal ji g.gif bet taip žiauriai ir staigiai dar nėra pablogėję schmoll.gif tikiuosi ryt geriau atrodysim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 06 kovo 2009 - 23:33
Labas vakaras 4u.gif
As jungiuosi ,kuri turi vaikuti su AD verysad.gif MP nutraukiau,nes gydytoja sake turiu beveik nieko nevalgyti,kad vaikuio nebertu.O su MP bere labiau,net nezinojau nuo ko.
Pirmajam sunui pareiske,kad alergiskas pieno baltymui jau nuo gimimo.Mano abu vaikai labai atpilynedavo valgydani MP,pirmama primaitinau 3sav. @ 2me./Antraji bere beveik nuo gimimo,pastebejau,kad kai namus sildom kurendami zidini,berimas mazeja.Misinukus ibandem visokius.Gavom soja.Bet soja irgi nera geris verysad.gif Viriau vakar klijuku,bet negeria. doh.gif Koses bandau maisyt su liesu pienu,ir bandysiu maisyt naturaliais maistais,jokio pirktinio.
Tepu su A-Derma,riebiu kremu,lyg geriau.
Bet taip skauda sirdele,atrodo viska atiduotum,kad tik leliukui palengvetu verysad.gif
Atejau ,pasikuogziau ir isejau blush2.gif
Bet dar uzsuksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2009 03 06, 17:42)
Bet is tikruju yra svarbu, ypac tokiems vaikams, isivedineti po VIENA produkta ir bandyti bent jau savaite, kol paaiskes, ar nera jam alergijos. Kitu atveju, labai lengva susipainioti, ir nebeatskirti ka vaikas gali valgyti, o ko ne. 

Žinau, visa tai puikiai žinau doh.gif . Ir kukurūzus ne pirmą kartą valgė, ir aš apelsinus ne pirmą kartą valgiau. Aplamai tai pagal odos lopo tyrimą mano vaikis niekam nealergiškas biggrin.gif . Nesuprasi nuo ko čia tie bėrimai. Kartais nieko naujo neduodi ir pablogėja. O dieta pas mano mažių šiaip jau gana griežtoka unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 03 06, 23:33)
console.gif mums šiandien po nakties taip suaštrėjo, kad ojojoi verysad.gif šiaip įtariu gal SINUPRET sirupas sualergizavo g.gif bet esam jį ir anksčiau gėrę g.gif be to, valgėm naujos varškės, tai gal ji g.gif bet taip žiauriai ir staigiai dar nėra pablogėję schmoll.gif tikiuosi ryt geriau atrodysim verysad.gif

unsure.gif Vat aš galvoju, kad mano mažių galėjo ir antibai sualerginti g.gif . Nu kas čia dabar pasakys, gal tiesiog viskas į krūvą ir štai turim doh.gif . Bet rytoj bus geriau ir jums, ir mums, laikykimės 4u.gif

QUOTE(Vilkolake @ 2009 03 07, 00:46)
Labas vakaras 4u.gif
As jungiuosi ,kuri turi vaikuti su AD verysad.gif 

Vajeee unsure.gif . Užjaučiu 4u.gif , stiprybės ir kantrybės 4u.gif

Man jau norisi sakyti STOP naujų mamų atėjimui - tiesiog konvejeriu jungiasi naujos mamos su AD sergančiais vaikučiais blink.gif . Baisu unsure.gif . Visoms stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytėms 4u.gif
Kaip matau pas visas nieko gero,tik pablogėjimai verysad.gif . Pas mus ir nieko naujo mažiukas dar serga,o dar ir dičkis susirgo,kad nebūtų kokio roto pasigavęs g.gif . Oi negaliu,kaip laukiu pavasario doh.gif doh.gif doh.gif bet jo laukiu ne tik dėl pagerėjimo,bet ir dėl šiltesnių orų,saulės,nes jau nuo to niūrumo stogas važiuoja nėr nuotaikos visai schmoll.gif . Norisi daugiau pabūti lauke,pasikrapštyti kieme ir t.t
Na aš čia ne į temą biškį,bet manau galima blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 03 06, 23:33)
console.gif mums šiandien po nakties taip suaštrėjo, kad ojojoi verysad.gif ir tiksliai nežinau nuo ko doh.gif o tris dienas tokia graži oelė buvo, kad jau nepamenu, kada tokią turėjom verysad.gif o į vakarą pilvas, kojos išvis užraudo, tarsi nuplikintos pasidarė cray.gif šiaip įtariu gal SINUPRET sirupas sualergizavo g.gif bet esam jį ir anksčiau gėrę g.gif be to, valgėm naujos varškės, tai gal ji g.gif bet taip žiauriai ir staigiai dar nėra pablogėję schmoll.gif tikiuosi ryt geriau atrodysim verysad.gif

Na kaip šiandien jums sekasi,ar geriau kiek?

Aš jau tuoj pradėsiu tikėti,kad tie pablogėjimai nuo mėnulio fazės priklauso doh.gif

Amica o kaip jums šiandien,ar nepablogėjo?

Atsakyti