Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(renaldinka @ 2009 03 04, 16:57)
Na stai..ir mes jau cia... Mums trys menesiukai-nustate AD verysad.gif .
Bandziau iv. kremuku, ne ka tepadejo, tiesa , dabar tepu alyvuogiu aliejum(sterilizuotu), dermat. patare, kol kas bent jau kiek pristabde.Cia kiek skaitinejau nemaciau kad kas naudotu g.gif O siaip dermatologe sake stebeti, aisku driezta dieta man, (nes pati maitinu savo pienu) ir jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo.. verysad.gif

Noreciau jusu patarimu, kokie musu zingsniai butu toliau: gal pas alergologa, turbut ir kraujo tyr. del alergijos (beje kur ji daro ir ar tokieks maziams) ir ko gero pas homeopata vertetu apsilankyti (gal galit rekomenduoti) Aciu uz patarimus..esam naujokai, matau kad dar oi kiek daug reiks suzinoti..

As nutraukiau maitinima apie 3 menesi, nes maniau kad nuo mano pieno beria, deja beria ir toliau, ir gailiuosi kad nebemaitinau blush2.gif o kraujo tyrimas mums nieko neparode tik vaika iskankino verysad.gif ir jie netikslus buna iki 2 ar 3 metu, gali rodyt alergija viena diena, kita jau neberodyt, na mums taip sake...
Atsakyti
QUOTE(renaldinka @ 2009 03 04, 17:57)
O siaip dermatologe sake stebeti, aisku driezta dieta man, (nes pati maitinu savo pienu) ir jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo.. verysad.gif

Nesupratau, nei MP, nei mišinukų? Tai ką ji siūlo valgyt?
Šiaip dermatologas ne pediatras, nepasikliaučiau šiuo jos patarimu schmoll.gif
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 04, 21:34)
As nutraukiau maitinima apie 3 menesi, nes maniau kad nuo mano pieno beria, deja beria ir toliau, ir gailiuosi kad nebemaitinau  blush2.gif  o kraujo tyrimas mums nieko neparode tik vaika iskankino  verysad.gif  ir jie netikslus buna iki 2 ar 3 metu, gali rodyt alergija viena diena, kita jau neberodyt, na mums taip sake...

Bet sakei, kad tavo vyras turi dermatitą, tai jūsų atveju ir taip aišku, kad genai, o ne maistas veikia verysad.gif
Atsakyti
Na stai..ir mes jau cia... Mums trys menesiukai-nustate AD verysad.gif .
Bandziau iv. kremuku, ne ka tepadejo, tiesa , dabar tepu alyvuogiu aliejum(sterilizuotu), dermat. patare, kol kas bent jau kiek pristabde.Cia kiek skaitinejau nemaciau kad kas naudotu g.gif O siaip dermatologe sake stebeti, aisku driezta dieta man, (nes pati maitinu savo pienu) ir jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo.. verysad.gif

Noreciau jusu patarimu, kokie musu zingsniai butu toliau: gal pas alergologa, turbut ir kraujo tyr. del alergijos (beje kur ji daro ir ar tokieks maziams) ir ko gero pas homeopata vertetu apsilankyti (gal galit rekomenduoti) Aciu uz patarimus..esam naujokai, matau kad dar oi kiek daug reiks suzinoti..

Sveika,

as cia naujas veidelis esu smile.gif Bet turim ir mes ta beda - AD. Ir kaip tik siandien buvom pas alergologe. As irgi buvau susirupinusi, ar kartais mano mazasis nealergiskas mano pienukui, nes jau neisivaizduoju, kaip surasti alergena. Bet gydytoja pasake, kad alergija motinos pienui yra didziausia isimtis. Ir patare maitinimo jokiu budu nenutraukti, nes MP kaip tik padeda vaikiukui kovoti su sia liga. Tai man dusioj ramiau pasidare.
Perskaiciusi Jusu susirupinima, panorau pasidalinti savo ramybe 4u.gif
Is tiesu, pirma karta girdziu, kad siulo nutraukti maitinima savo pienu.
Kantrybes Jums abiems.
Ir sekmes maitinant thumbup.gif
Atsakyti
O siaip dermatologe sake stebeti, aisku driezta dieta man, (nes pati maitinu savo pienu) ir jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo.. verysad.gif

Šiuo atveju dermatologė visiškai neteisi. Kaip mamytės rašė, MP alergizuoja retai ir padeda kovoti su alergijom, tik mamai reiktų dietos. Pvz. dūrio tyrimas galbūt parodytų ar tinka/netinka MP ir tik tada, jeigu netinka, galima būtų svarstyti ką toliau daryti.
Atsakyti
(nes pati maitinu savo pienu) ir jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo.. verysad.gif

čia tik mano nuomonė, bet aš nenutraukčiau MP tokiam amžiuj joki būdu schmoll.gif jei pati galėčiau laiką atsukt atgal, tai gal iki šiol maitinčiau blush2.gif o pas alergologą nežinau... mes tokio amžiaus laukėm kol paaugsim, kad tiklsliau ką nustatytų, bet deja... nieko ypatingo, kaip daugelis yra patyrę... hormonai ir dar kartą hormonai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 04 kovo 2009 - 22:53
Kiek mums sake dermatologe.. kad AD tai ne nuo maisto, tik maistas gali paastrint ir pan. Beto darant alergijos testa - gali rodyt viskam alergija doh.gif Ir kiek suprantu, nelabai ka ir parodo tie alergologiniai testai blush2.gif bent kiek skaiciau sitas temas..
Tai yra genai genai verysad.gif
Atsakyti
Kas per nesamone, kad MP didziausias alergenas lotuliukas.gif mad.gif mad.gif !!
maitinimo jokiu budu nenutraukit, kiek turesit problemu, kol parinksit reikiama ir tinkanti misinuka maziukui, o juk ji ir taip beria.. doh.gif as taip su pirmu vaikuciu prisikankinau, ir misinuku kaina doh.gif ..aisku, baisiai sunku, kai maitini ir negali valgyti visu paciu megiamiausiu produktu. Beje, mums Alergologijos centre taip pat nustate alergija pienui ir kiausiniui, tiems produktams, kuriu vaikutis net nera ragaves, bet pasirodo, kad juos gaugavo su MP ir del to bere, dabar laikausi dietos ir viskas eina geryn..
Atsakyti
Kas per nesamone, kad MP didziausias alergenas lotuliukas.gif mad.gif mad.gif !!
maitinimo jokiu budu nenutraukit, kiek turesit problemu, kol parinksit reikiama ir tinkanti misinuka maziukui, o juk ji ir taip beria.. doh.gif as taip su pirmu vaikuciu prisikankinau, ir misinuku kaina doh.gif ..aisku, baisiai sunku, kai maitini ir negali valgyti visu paciu megiamiausiu produktu. Beje, mums Alergologijos centre taip pat nustate alergija pienui ir kiausiniui, tiems produktams, kuriu vaikutis net nera ragaves, bet pasirodo, kad juos gaugavo su MP ir del to bere, dabar laikausi dietos ir viskas eina geryn..
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 04, 22:25)
Bet sakei, kad tavo vyras turi dermatitą, tai jūsų atveju ir taip aišku, kad genai, o ne maistas veikia  verysad.gif

Gal ir paveldeta, kas cia zino, bet pavyzdziui nuo paprastu misinuku labiau beria nei nuo hipoalerginiu g.gif ale kraujas alergijos nerodo jokios doh.gif Bet mums jau geriau, (tikiuos kad pasidziaugsiu blogiau nepaliks doh.gif ), odyte beveik visa grasi, tik keleta vietu paraude thumbup.gif ir hormonu seniai nenaudojom smile.gif MB tik uzknisa, kai tik pamato kad paraude is kart sako tepam vaistais gun_bandana.gif
Atsakyti
Labai ACIU uz Jusu patarimus ir nuomones. Banbysim dietas ir nenutrauksim maitinimo, bandysim ir nepasiduosim schmoll.gif ..
Iskilus neaiskumams ir klausimeliams klausime patyrusiu mamyciu, saunu,kad galima cia pabendrauti ir pasidalinti patirtim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip matau, vis daugeja mamyciu su tomis AD bedomis sad.gif o mums visiskai nieko negereja, dar tik blogeja doh.gif ,nebezinau ,net ka daryti, jau kiek imanoma tepame visais cia isvardytais tepalais, viena diena grazesnis, kita ryta vel atsikelia visas isbertas, zandukai suskile ir net su zaizdelemis.....nebezinau, ar tie tapalai su cinku netinka ar kas? jau kiek bandziau visokiu ir vakar nusipirkau Biodermos Atoderm Pro Zn, istepiau kakliuka,nes jis ir sausas labai ,bet kartu ir slapiuoja..tai nebesuprantu, net kuo tepti ar su cinku,ar dar su kuo.... verysad.gif jetau jetau..jau baigiu iseiti is proto...o vaikucio kaip gaila verysad.gif galvoju,kad vienintele iseitis butu hormonai, bet kiek girdejau, kad tokiam mazam labai negerai jie..ka daryt? ar tepet kuri ,mamyte, savo mazylius (maniskiui dbr 5 men.) hormonais????? mums Astrauskaite Vilniuje kai gulejom israse hormonini tepaliuka Premandol, gal kas bandet ji? padekit labai prasau ax.gif ,kartais tokia depresija uzpuola, kad nebezinau su kuo tartis...visi liepia laukti,gal sako laikas isgydys vaikuti g.gif , bet as jauciu,kad man senka jegos..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viltė$ @ 2009 03 05, 12:05)
ka daryt?  ar tepet kuri ,mamyte, savo mazylius (maniskiui dbr 5 men.) hormonais????? mums Astrauskaite Vilniuje kai gulejom israse hormonini tepaliuka Premandol, gal kas bandet ji? padekit labai prasau  ax.gif ,kartais tokia depresija uzpuola, kad nebezinau su kuo tartis...visi liepia laukti,gal sako laikas isgydys vaikuti  g.gif , bet as jauciu,kad man senka jegos.....  verysad.gif

Mamyt, laikykis 4u.gif
Aš tepiau 1 mėn savo lelytę hormonais , nes jau šlapiavo ir luposi ausytės odelė, buvo baisu žiūrėt. Paskui kai išgydžiau, tada jau tepiau emolientais ir viskas mums dabar gerai.Kasdien po du kartus išsitepam, nei hormonų nereik.
Mums Premandol visiškai nepadėjo schmoll.gif O padėjo 1 dalis cutivate/2 dalys cutibaza tris dienas.Bet taip mums paskyrė odos gydytoja
Atsakyti