Ziurekit dar toki klausima turiu... kaip supratau kai kuriopm po hepatito skiepo atsirado dermatitas, o niekas nebandete tirti kepenu vaiko? Vienoj temoj mamyte maciau rase kad tyre, rado pazeidimu.. mastau gal viskas del kepenu sutrikusiu? Gal kaip nors jas atstatyti galima ir dermatitas sumazetu? Na bet cia tik mano pamastymai tokie...
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 04, 10:49)
Ziurekit dar toki klausima turiu... kaip supratau kai kuriopm po hepatito skiepo atsirado dermatitas, o niekas nebandete tirti kepenu vaiko? Vienoj temoj mamyte maciau rase kad tyre, rado pazeidimu.. mastau gal viskas del kepenu sutrikusiu? Gal kaip nors jas atstatyti galima ir dermatitas sumazetu? Na bet cia tik mano pamastymai tokie...
Niu mums čia taip tyrėmės folio metodu, tai geriam homeopatinius žirniukus jau 9mėn. .Situacija nepasikeitė,be to homeopatė sakė,kad išaugs ir liepė vengti riebaus maisto. Tik man toks vaizdas,kad niekaip neparenka mums tinkamų žirniukų jau tris kartus keičia. Manau,kad jo organizmas kaip ir mano tiesiog nepriima ir viskas.
O dar dabar nesileidžia tiriamas,tai atidėtas tikrinimas ilgam. Laukiu,kol paaugs ir jei neišaugs vesiu į Naturamundą. Ten ir gydo homeopatiniais vaistais,tik ne žirniukais.
O gal išvis homeopatija ne mums . Čia kaip toj knygoj "Homeopatija ne dle vsiech",ar kaip ten ji vadinas .Norėčiau perskaityt
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 04, 09:11)
Daddygirl niu kaip man patinka tas kokosų aliejus ,o su balzamu,tai paakius tepu .
Muiliuką kiek suprantu dar reikia palaikyti,ane? dar nebandėm
Muiliuką kiek suprantu dar reikia palaikyti,ane? dar nebandėm
oi, kaip gerai
ne, muilo nebereikia laikyti. aisku, laikymas tikrai sitam nepakenks
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 04, 11:49)
Tyremes panasiu metodu kaip folio ( sako tobulesniu), rodo kad kazkas negerai kepenyse, detalesniam tyrimui reiktu fermentus is kraujo, bet kadangi mums tik 5 men, tai nenoriu dar vaiko badyti ir stipriais medikamentais turbut negalima gydyt,
todel geriam homeopatini hepar compositum kepenu funksijai stimuliuoti, dar tik pradejom , tai negaliu pasakyt apie veiksminguma.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 04, 11:11)
O mažiukui,tai nieko,nesupranta dar, pats ima saujom ir tepasi visur. Sako tepti tepti ir tepa,o su kita ranka į burną deda :
maniskis mazasis irgi taip daro, jis ant kuno deda kabindamas o as tepu, kas lieka ant ranku nulaizo
MB nepatinka TS kvapas
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 04, 11:16)
Neviltis apima tada , kai pajunti, jog situacija tau nepavaldi (stengies stengies , o vistiek š gaunasi).Bet kai matai, kad tavo pastangos duoda rezultatų, tai nuotaika pakyla, ar ne?
Mergaitės, o TS kaip supratau visos perkat iš Daddygirl jei galima kainytes į až, ačiū beje, turiu dovanų kuponą iš "Kvapų namai" . Ar ten gaučiau jo ( kalbu apie Klaipėdą ) ?
ir kada jį tepat? kiek kartų per dieną ?
ir kada jį tepat? kiek kartų per dieną ?
QUOTE(ausru @ 2009 03 03, 16:42)
Ar yra mamu, naudojanciu Bioptrona? Ar jis nors kiek padeda nuo AD? Mums pazistami, kurie zepteriais prekiauja, tiek kisa ta Bioptrona, atseit lb padetu, ir atseit nesamone ka daktarai sneka, kad tik nuo 12 metu.
Mes turim ir tą mažą rankinę ir didelę, naudos - nulis. Tikrai ne stebuklas, jau ten kaip apie jį rašo, tai tinkamas jis prie tūkstančio ligų, tame tarpe ir AD. Grušauskas sakė, kad būtent tie spinduliai tikrai nepadeda gydyti, jis minėjo, kad tiktų gal ta lempa kur viščiukai maži auginami po ja, tik kaip vadinasi tai ir užmiršau . Nors kita vertus senokai aš jau ją buvau pajungus, reiktų gal vėl pabandyt
Minėjot, kad netgi TS gali alergizuot , įdomi tik kaip tas bėrimas turėtų atrodyt, jei TS mums netinka , nes taip pabėrė nemažai visą kūnelį tokiu labai labai smulkiu bėrimu, kaip spuogeliais sakyčiau, kažin gali nuo TS būt . Naujo lyg nieko nedaviau
QUOTE(Meda01 @ 2009 03 04, 15:31)
Minėjot, kad netgi TS gali alergizuot , įdomi tik kaip tas bėrimas turėtų atrodyt, jei TS mums netinka , nes taip pabėrė nemažai visą kūnelį tokiu labai labai smulkiu bėrimu, kaip spuogeliais sakyčiau, kažin gali nuo TS būt . Naujo lyg nieko nedaviau
nežinau kaip kitiem, bet mums iš pradžių pradėjus TS labai išryškėjo dėmės, oda tokia negraži pasidarė, tai nutraukėm, o kai vėl po kurio laiko pabandėm viskas liuks naudojam ir dabar tik jis musm kartais netgi per mažai drėkina vakar ir šiandien lyg gražesnė odėlė, o tepiau tik DERMOBAZA. manau jis nėra labai blogai, nes sudėtyje yra propilenglikolis, sorbitano seskvioleatas, baltas vazelinas. čia turbūt tuose sudėtiniuose dalykuose Daddygirl specas
Na stai..ir mes jau cia... Mums trys menesiukai-nustate AD .
Bandziau iv. kremuku, ne ka tepadejo, tiesa , dabar tepu alyvuogiu aliejum(sterilizuotu), dermat. patare, kol kas bent jau kiek pristabde.Cia kiek skaitinejau nemaciau kad kas naudotu O siaip dermatologe sake stebeti, aisku driezta dieta man, (nes pati maitinu savo pienu) ir jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo..
Noreciau jusu patarimu, kokie musu zingsniai butu toliau: gal pas alergologa, turbut ir kraujo tyr. del alergijos (beje kur ji daro ir ar tokieks maziams) ir ko gero pas homeopata vertetu apsilankyti (gal galit rekomenduoti) Aciu uz patarimus..esam naujokai, matau kad dar oi kiek daug reiks suzinoti..
Bandziau iv. kremuku, ne ka tepadejo, tiesa , dabar tepu alyvuogiu aliejum(sterilizuotu), dermat. patare, kol kas bent jau kiek pristabde.Cia kiek skaitinejau nemaciau kad kas naudotu O siaip dermatologe sake stebeti, aisku driezta dieta man, (nes pati maitinu savo pienu) ir jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo..
Noreciau jusu patarimu, kokie musu zingsniai butu toliau: gal pas alergologa, turbut ir kraujo tyr. del alergijos (beje kur ji daro ir ar tokieks maziams) ir ko gero pas homeopata vertetu apsilankyti (gal galit rekomenduoti) Aciu uz patarimus..esam naujokai, matau kad dar oi kiek daug reiks suzinoti..
QUOTE(renaldinka @ 2009 03 04, 16:57)
sveika prisijungus nutraukti MP tikrai nepatarciau, as savo maziuke maitinau beveik iki metu ir vis masciau, kad nutraukus maitinima gal vaikui pageretu, gal MP alergizuoja. Nutraukiau...gereme Neocate, dabar aptamil pepti, tik pablogejo mums. Mamos pienas padeda vaikuciui kovoti su AD, o ne alergizuoja, niu bent jau musu atveju taip pasirode yra.
Pas alergologa ko gero reiktu nueiti...nors mes kiek duodavomes pas tuos alergologus nelabai kuom padejo, tik hormoninius tepaliukus ir zino. Savo dukrytei kraujo tyrimus dariau du kartus. Pirma karta kai jai buvo 4,5 men, tai parode alergija dulkiu erkutems, o antra karta kai buvo beveik metukai, tai parode pienui, suriui ir kiausiniui, o dulkem jau nerode Kas keisciausia, vaikas net nera ragaves siuos produktus...daryti ta kraujo tyrimuka ar nedaryti jusu sprendimas, bet mums jis irgi nelabai padejo, juk ir taip nevalgome siuos produktus, o baisingai isberti.Mes dareme kraujo tyrimukus Vilniuje Alergologijos centre. Kol kas kuo daugiau drekinkite visa kuneli, venkite alergizuojanciu produktu ir sveikite
QUOTE(renaldinka @ 2009 03 04, 16:57)
jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo..
jei negeres tai kokiu keturiu men. nutraukti maitinima MP (pasak jos MP didziausias alergenas)ir isvis atsisakyti misinuku..Tikrai nenoreciau taip anksti baigti maitinimo..
Lubukas ,labai gerai jus suprantam
Mums akivaizdziai pagerejo kai nutraukiau pati maitinti, visai nutraukiau tik kai dukrytei buvo 14 men.bet visvien esu tos nuomones,kad mama negali buti priesas savo vaikeliui ir nieko jam geresnio uz mamos pienuka nerasi.Tinkama misinuka irgi nera lengva rasti.
Drekinti kuo daugiau ir naturaliau,nes gali prireikti ne vieno kilogramo visokiu tepalu,tai geriau maziau kenksmingus rinktis,bet linkiu kad su pavasariu ir bedos baigtusi,sekmes