QUOTE(D@G @ 2009 03 03, 18:58)
Sveikutes mamytes
Labai dėkinga jums už sukauptą patirtį, kuri labai mums padėjo.
Tenka prašytis ir mums į jūsų gausų būrį
Dukrytei 5 mėn, jau virš 3men turim sunkoką išplitusį po visą kūnelį AD.Atsirado po antrojo hepatito skiepo, iš pradžių kaip ir žarnyno alergija, vėliau bėrimai.
Nei mano nei vyro giminėje niekas jokiom atopinėmis ligomis neserga ir praktiškai
alergiškų nėra, vyro tik sausoka oda . Žodžiu šokas buvo nerealus.
Nežinau ar skiepas išprovokavo ar netgi mastau kad AD gali būti kaip pašalinė šio skiepo reakcija , vakcinos info lapelyje ( anglų k) prie retų reakcijų nurodyta egzema. Kaip ir logiška - skiepas sutrikdo kepenų funkciją . Šiaip ,ilgai mąstę vėliau skiepų atsisakėme, bent jau kol kas.Buvom pas alergologus , dermatologus, nieko gero ,pradėjom gydytis homeopatiškai, dar tik kelios dienos.
Bus matyt.
Labai dėkinga jums už sukauptą patirtį, kuri labai mums padėjo.
Tenka prašytis ir mums į jūsų gausų būrį
Dukrytei 5 mėn, jau virš 3men turim sunkoką išplitusį po visą kūnelį AD.Atsirado po antrojo hepatito skiepo, iš pradžių kaip ir žarnyno alergija, vėliau bėrimai.
Nei mano nei vyro giminėje niekas jokiom atopinėmis ligomis neserga ir praktiškai
alergiškų nėra, vyro tik sausoka oda . Žodžiu šokas buvo nerealus.
Nežinau ar skiepas išprovokavo ar netgi mastau kad AD gali būti kaip pašalinė šio skiepo reakcija , vakcinos info lapelyje ( anglų k) prie retų reakcijų nurodyta egzema. Kaip ir logiška - skiepas sutrikdo kepenų funkciją . Šiaip ,ilgai mąstę vėliau skiepų atsisakėme, bent jau kol kas.Buvom pas alergologus , dermatologus, nieko gero ,pradėjom gydytis homeopatiškai, dar tik kelios dienos.
Bus matyt.
Mums irgi po skiepu prasidejo, nors as manau, kad jie buvo paskutinis lasas ir taip jau ijautrintam sunelio organizmui.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 03 03, 15:53)
Aš savo vaikui nenaudočiau Jei įdomu, į Až galiu parašyti priežastį Kadangi negaliu įrodyti savo nuojautos, viešai nerašau
Parasyk jei nesunku, idomu.
Papildyta:
Jau turim TF . Nusiuntem giminus i ta kaip raso vienintele LT vieta Klaipedoje, kuri TF prekiauja. Ir stai per siuntu tarnyba parkeliavo. Kartu itvenge ir lankstinuka, kuriame raso stai ka:
"...vartojant Transfer Faktoriu gali pasireiksti kai kurie pozymiai (simptomai), galintys isgasdinti nepasiruosusi tam zmogu. Imunine sistema tarytum prabunda, praregi ir pradeda ivedineti tvarka. Gali atsirasti isberimai ant odos, puliniai, akiu uzdegimas, skausmas sanariuose, kepenyse, reakcijos, panasios i alergija. Visa tai reikia priimti ne kaip ligos paumejima, o kaip reiksminga imuniteto suaktyvejima ligai pasalinti."
Nu kaip man patinka tokie "statement'ai" . Interpretuoti galima mazdaug taip - "Jei neuzversit koju, tai gal ir pasveiksit". O juk as 7 menesiu vaika gydyti ketinu . Nu nzn nzn.......