Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(D@G @ 2009 03 03, 18:58)
Sveikutes mamytes 4u.gif
Labai dėkinga jums už sukauptą patirtį, kuri labai mums padėjo.
Tenka prašytis ir mums į jūsų gausų būrį  verysad.gif
Dukrytei 5 mėn, jau virš 3men turim sunkoką išplitusį po visą kūnelį AD.Atsirado po antrojo hepatito skiepo, iš pradžių kaip ir žarnyno alergija, vėliau bėrimai.
Nei mano nei vyro giminėje niekas jokiom atopinėmis ligomis neserga ir praktiškai
alergiškų nėra, vyro tik sausoka oda . Žodžiu šokas buvo nerealus.
Nežinau ar skiepas išprovokavo ar netgi mastau kad AD gali būti kaip pašalinė šio  skiepo reakcija , vakcinos info lapelyje ( anglų k) prie retų reakcijų nurodyta egzema. Kaip ir logiška - skiepas sutrikdo kepenų funkciją . Šiaip ,ilgai mąstę vėliau skiepų atsisakėme, bent jau kol kas.Buvom pas alergologus  , dermatologus, nieko gero ,pradėjom gydytis homeopatiškai, dar tik kelios dienos.
Bus matyt.

Mums irgi po skiepu prasidejo, nors as manau, kad jie buvo paskutinis lasas ir taip jau ijautrintam sunelio organizmui.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 03 03, 15:53)
Aš savo vaikui nenaudočiau doh.gif Jei įdomu, į Až galiu parašyti priežastį rolleyes.gif Kadangi negaliu įrodyti savo nuojautos, viešai nerašau blush2.gif

Parasyk jei nesunku, idomu.
Papildyta:
Jau turim TF rolleyes.gif . Nusiuntem giminus i ta kaip raso vienintele LT vieta Klaipedoje, kuri TF prekiauja. Ir stai per siuntu tarnyba parkeliavo. Kartu itvenge ir lankstinuka, kuriame raso stai ka:

"...vartojant Transfer Faktoriu gali pasireiksti kai kurie pozymiai (simptomai), galintys isgasdinti nepasiruosusi tam zmogu. Imunine sistema tarytum prabunda, praregi ir pradeda ivedineti tvarka. Gali atsirasti isberimai ant odos, puliniai, akiu uzdegimas, skausmas sanariuose, kepenyse, reakcijos, panasios i alergija. Visa tai reikia priimti ne kaip ligos paumejima, o kaip reiksminga imuniteto suaktyvejima ligai pasalinti."

Nu kaip man patinka tokie "statement'ai" doh.gif . Interpretuoti galima mazdaug taip - "Jei neuzversit koju, tai gal ir pasveiksit". doh.gif O juk as 7 menesiu vaika gydyti ketinu doh.gif . Nu nzn nzn.......
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 02, 12:42)
O as dabar sprendziu dilema ar eiti dar karta daryti vaikui kraujo tyrima ar ne  g.gif  Daremes kai buvom 3 menesiu, kraujas nieko nerode, t.y. nera jokios alergijos! Sake ateiti po 3 menesiu...

as neiciau, tokio amziaus vaikui, kaip supratau jums 6 menesiai? dar nieko neparodys

QUOTE(Amica @ 2009 03 02, 17:14)
  Ar yra mamų, kurios neskiepijo vaikų su AD šiuo skiepu?.

savo vidurinelio neskiepyjau, bet skiepysiu pries rugseji, t.y. pries ejima i darzeli, jam bus 2 metai ir 8 menesiai, bus padaryta nebloga pertrauka po paskutinio vakcinavimo

dabar sprendziu dilema del maziukes skiepu kalendoriaus, nuo hepatito abi vakcinas padarem, o vat toliau suku galva ka daryt unsure.gif

QUOTE(kgintare @ 2009 03 02, 17:34)

kgintare uzjauciu verysad.gif
mano vyresneli berdavo nuo vit c ir nuo visko kur tik budavo citrinos rugsties doh.gif

QUOTE(Lince1 @ 2009 03 03, 12:21)
Gavau vaistineje Biodermos Atoderm PP ir Po zinc mėginukų , ištepiau tai kur tepiau baisus vaizdas, užraudonavo ir kaklas vos ne prie šlapiavimo.

va va as savo maziukei nusprendziau isbandyt uz vieno paausiuko, ten labai issausejus odele, tai reakcija kaip tu nupasakojai, issigandau, pabandziau po poros dienu, kai jau raudonumas aprimo, vel tas pats, isvada aiski - netinka, tai dabar atstatineju su TS doh.gif uztat supratau, kad bedu bus ir su maziukes odele verysad.gif

mano vidurineliui pradejo rodytis issausejusios demeles, jau atsirado dvi, tik viena panaikinau su TS, islindo kita, jetus uz ka tos kancios verysad.gif

Papildyta:
daddygirl pamirsau padekot uz siuntinuka ACIU 4u.gif jau pasiemem vakar thumbup.gif
Atsakyti
niu, mamytes, ir greitis sitos temukes, vos spejau perskaityti biggrin.gif
Ausru, jums dideliausios sekmes vartojant TF. Kadangi sakete, kad bandysite pradzioje duoti per savo pienuka, tai jei kas bus blogai, manau, laiku sustosite. Tfu tfu, tikiuosi, viskas bus gerai 4u.gif
Visoms naujai prisijungusioms mamytems 4u.gif 4u.gif kantrybes ir sekmes.
Daddygirl, aciu uz siuntinuka, vyras jau siandien parveze, sviestas superinis thumbup.gif , o ir muiliukai tokie grazus ir taip skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2009 03 03, 22:14)
daddygirl pamirsau padekot uz siuntinuka ACIU  4u.gif  jau pasiemem vakar  thumbup.gif

i sveikata 4u.gif

QUOTE(Olgina @ 2009 03 04, 00:40)
Daddygirl, aciu uz siuntinuka, vyras jau siandien parveze, sviestas superinis thumbup.gif , o ir muiliukai tokie grazus ir taip skaniai kvepia wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
labas rytas
QUOTE(lawanda @ 2009 03 04, 01:14)

dabar sprendziu dilema del maziukes skiepu kalendoriaus, nuo hepatito abi vakcinas padarem, o vat toliau suku galva ka daryt  unsure.gif

Aš taip susibalamutijau su tais skiepais doh.gif doh.gif doh.gif
Prisiskaičiau čia visko ir taip neramu g.gif , taip neramu pasidarė verysad.gif
O vakar ėjau skiepyti kaip į lažą.
Nu ir ką-reakcijos-nulis. Netgi ypatingoj nuotaikoj manoji vakar buvo rolleyes.gif Kadangi po skiepo namų režimas, tai visą pusdienį spintoje lentynas 'efektyviai" tvarkiau...Aš neatsimenu kada ji tokia rami ir "užsiėmusi savo reikalais" buvo. Jau tikėjausi , kad bent zirs visą vakarą, o ji priešingai-linksma, su šypsena, nu nežinau...

O man TS kvapas kaip vaikystėje nuėjus į bobutės kamarą. biggrin.gif Tepu vidurinėliui , tai nosį suka, jam smirda. Tai aš leidžiu po to tėčio kvepalais pasikvėpint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 03 03, 10:08)
Kažkas klausė:
Vitaminą C aš duodu štai tokį : - Cevikap, 100mg/ml, geriamieji lašai ( thumbup.gif  tinka labai gerai, o aktualu , nes turėjom stomatitą, kuris linkęs kartotis, tai vit c daugiau duot reik ).

Dantų pastą dičkei naudoju be floro iš  aloe-vera produkcijos “Forever Bright”  - sudėtis : Aloe Vera želė, gliucitolis, hidratuotas silicio dioksidas, glicerolis, natrio laurilsulfatas, karagenas (džiovinti raudondumbliai), kvapioji medžiaga, bičių pikis, natrio sacharinas, natrio benzoatas, chlorofilo ir vario kompleksas.
Man labai tiko per nėštumus abu, kai dantenos labai jautrios viskam buvo,tai ir vaikui tą pat užsakinėjam (parduotuvėj kas vaikam pirkt yra - nelabai žinau  ax.gif ).

ausru  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sėkmės jum  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
Dėl sirupo nuo kosulio, Laiskriste1   4u.gif , mano abiem labai tiko Prospan - mazgė tai net žalius skrepliukus atkosėdavo  doh.gif .. tik po paskutinio kosuliuko visviena dar 2-3 dienas pagert reik, nes kitaip - atsinaujina greit kosulys  doh.gif

Natrio laurilsulfatas yra uzdraustas naturalioje kosmetikoje, jis sukelia alergijas ir t.t.
Atsakyti
sveikos , mamytės unsure.gif
jungiuos prie jūsų doh.gif nes tik dabar supratau jog tos odos problemėlės , kurias turi mano 2,5 m mergina taip lengvai nepraeis ir kad visgi tai bus AD doh.gif šiaip nuo gimimo nėra alergiška, žandukai niekad "nedegė", maistui rodos irgi nebuvo alergiška . Tik kai buvo arti metukų pradėjo atsirasti vienas kitas sausesnis plotelis ant kojyčių, blauzdų vidinėj pusėj, taip žemai. Šiek tiek parausdavo . Šeimos gydytojos siuntimu važiavom pas alergologą, bet nerodė alergijos dažniausiems alergenams, arba tiesiog dar per maža buvo.
Na ir kuo toliau, tuo daugiau unsure.gif
Dabar nuo rudens paraudimo beveik jau jokio, bet visos blauzdos kaip švitrinis popierius. Ir keliai šiurkštūs, užpakaliukas. Dabar kasryt kai velku pėdkelnes, mažiukė sako kad skauda kojytes, kasosi unsure.gif

labai laukiam šiltų orų, vasaros ( tada bėrimas beveik pasitraukia ), kai galės lakstyt plikom kojytėm wub.gif

Natrio laurilsulfatas yra uzdraustas naturalioje kosmetikoje, jis sukelia alergijas

vaje, nuo rudens taip pat naudojam aloe vero pastą doh.gif tikrai paaštrino situaciją unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 04 kovo 2009 - 10:05
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 04, 09:46)
O man TS kvapas kaip vaikystėje nuėjus į bobutės kamarą. biggrin.gif Tepu vidurinėliui , tai nosį suka, jam smirda. Tai aš leidžiu po to tėčio kvepalais pasikvėpint lotuliukas.gif

biggrin.gif Mano dičkis ir išeina iš kambario,kai tepu mažiuką. O mažiukui,tai nieko,nesupranta dar, pats ima saujom ir tepasi visur. Sako tepti tepti ir tepa,o su kita ranka į burną deda biggrin.gif

Daddygirl niu kaip man patinka tas kokosų aliejus rolleyes.gif wub.gif ,o su balzamu,tai paakius tepu biggrin.gif .
Muiliuką kiek suprantu dar reikia palaikyti,ane? g.gif dar nebandėm ax.gif

Otaip kiek tu duodavai Cevikap lašiukų? Aš daviau 9,bet galvoju,kad gal 8 užtektų g.gif . Nupirkau ir aš cool.gif

Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 03 03, 23:14)
mano vidurineliui pradejo rodytis issausejusios demeles, jau atsirado dvi, tik viena panaikinau su TS, islindo kita, jetus uz ka tos kancios  verysad.gif

console.gif man ir atrodė,kad jau susigyvenaujau su tuo AD doh.gif ,bet pasirodo dar nea schmoll.gif . Dar vis ir aš galvoju jetus už ką tos kančios verysad.gif

fishe kantrybės ir sėkmės 4u.gif
Mūsų ratas,tik didėja didėja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 04 kovo 2009 - 10:15
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 04, 12:11)

console.gif man ir atrodė,kad jau susigyvenaujau su tuo AD doh.gif ,bet pasirodo dar nea schmoll.gif . Dar vis ir aš galvoju jetus už ką tos kančios verysad.gif

Neviltis apima tada , kai pajunti, jog situacija tau nepavaldi (stengies stengies , o vistiek š gaunasi).Bet kai matai, kad tavo pastangos duoda rezultatų, tai nuotaika pakyla, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(D@G @ 2009 03 03, 22:08)
O gal as tiesiog noriu i kurorta smile.gif vargina vis tik ta ligele

Mes sio menesio pabaigoj i ispanija keliaujam, ziuresiu ar pades saulyte ax.gif jau ir krema nusipirkom nuo saules dermatologes rekomenduota thumbup.gif Nors mums nera toks baisus tas dermatitas... tai gal nelabai ir matysis pagerejimas? Na bet gal paraudusios vietos jei bus praeis g.gif Beje gydytoja sake kad nebutina ir netgi negalima laikyt vaiko ant saules, ta prasme pliko, na kad nenudegtu. Sake uztenka kad rankytes ir kojytes gaus saules ir turetu pagereti musu pilvas ir nugara bigsmile.gif Tai vat labai jau nekantrauju.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 04, 10:16)
Neviltis apima tada , kai pajunti, jog situacija tau nepavaldi (stengies stengies , o vistiek š gaunasi).Bet kai matai, kad tavo pastangos duoda rezultatų, tai nuotaika pakyla, ar ne?

drinks_cheers.gif tu teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nenoriu prisigirt,bet mums kaip ir praeina demes,kaip ir padejo EXEPIAL tas g.gif ,
ir galiu sakyt kad tikrai mus isbere nuo HIPP tyreliu darzoviu,pati pradejau gamint ir nu gi ziuriu kad po truputi praeina g.gif
Atsakyti