QUOTE(ausru @ 2009 03 03, 17:42)
Mums pazistami, kurie zepteriais prekiauja, tiek kisa ta Bioptrona, atseit lb padetu, ir atseit nesamone ka daktarai sneka, kad tik nuo 12 metu.
Tai tegu pademonstruoja kaip nors
QUOTE(ausru @ 2009 03 03, 15:42)
Ar yra mamu, naudojanciu Bioptrona? Ar jis nors kiek padeda nuo AD? Mums pazistami, kurie zepteriais prekiauja, tiek kisa ta Bioptrona, atseit lb padetu, ir atseit nesamone ka daktarai sneka, kad tik nuo 12 metu.
Aš savo vaikui nenaudočiau Jei įdomu, į Až galiu parašyti priežastį Kadangi negaliu įrodyti savo nuojautos, viešai nerašau
QUOTE(ausru @ 2009 03 03, 16:42)
Ar yra mamu, naudojanciu Bioptrona? Ar jis nors kiek padeda nuo AD? Mums pazistami, kurie zepteriais prekiauja, tiek kisa ta Bioptrona, atseit lb padetu, ir atseit nesamone ka daktarai sneka, kad tik nuo 12 metu.
mes esam trumpam naudoję, bet stebuklų nebuvo, nors gal šiek tiek pagražėjo, bet tik šiek tiek ir neaišku, ar tikrai nuo jo aš tai jį gal labaiu šlapiuojančiom vietom šildyčiau o mano draugė ir vis siūlo, bet neperku nežinau, ar verta tokius pinigus mokėt, nes mano vaikas klykia ir nesileidžia kad šildyčiau
o kas dėl skiepų, tai mes irgi dar nesiskiepijom, nors labai bijau, kad nepablogėtų, tad vis laukiu... o sesutė, kai vakar pas gydytoją buvom sako, jau kai pasveiksit, tai ateikit skiepytis, nes ir taip vėluojat
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 03 03, 16:53)
Aš savo vaikui nenaudočiau Jei įdomu, į Až galiu parašyti priežastį Kadangi negaliu įrodyti savo nuojautos, viešai nerašau
o čia neitų tos priežasties parašyti? kad ir nepatvirtintos man įdomu pasidarė
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 03 03, 15:55)
o čia neitų tos priežasties parašyti? kad ir nepatvirtintos man įdomu pasidarė
Na ne, nenoriu problemų.
QUOTE(ausru @ 2009 03 03, 14:42)
pabandyk padaryti paieska paciose pirmose temose, ten mamos diskutavo, bande..
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 03, 17:12)
Klausimukas , o TS laikyti kambario temperatūroje?
laikomas kambario temperaturoj galios 2 metus. jei nori pratesti galiojima, gali laikyti saldytuve.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 03 03, 15:02)
Na ne, nenoriu problemų.
jau kaip suintrigavai visas
Sveikutes mamytes
Labai dėkinga jums už sukauptą patirtį, kuri labai mums padėjo.
Tenka prašytis ir mums į jūsų gausų būrį
Dukrytei 5 mėn, jau virš 3men turim sunkoką išplitusį po visą kūnelį AD.Atsirado po antrojo hepatito skiepo, iš pradžių kaip ir žarnyno alergija, vėliau bėrimai.
Nei mano nei vyro giminėje niekas jokiom atopinėmis ligomis neserga ir praktiškai
alergiškų nėra, vyro tik sausoka oda . Žodžiu šokas buvo nerealus.
Nežinau ar skiepas išprovokavo ar netgi mastau kad AD gali būti kaip pašalinė šio skiepo reakcija , vakcinos info lapelyje ( anglų k) prie retų reakcijų nurodyta egzema. Kaip ir logiška - skiepas sutrikdo kepenų funkciją . Šiaip ,ilgai mąstę vėliau skiepų atsisakėme, bent jau kol kas.Buvom pas alergologus , dermatologus, nieko gero ,pradėjom gydytis homeopatiškai, dar tik kelios dienos.
Bus matyt.
Labai dėkinga jums už sukauptą patirtį, kuri labai mums padėjo.
Tenka prašytis ir mums į jūsų gausų būrį
Dukrytei 5 mėn, jau virš 3men turim sunkoką išplitusį po visą kūnelį AD.Atsirado po antrojo hepatito skiepo, iš pradžių kaip ir žarnyno alergija, vėliau bėrimai.
Nei mano nei vyro giminėje niekas jokiom atopinėmis ligomis neserga ir praktiškai
alergiškų nėra, vyro tik sausoka oda . Žodžiu šokas buvo nerealus.
Nežinau ar skiepas išprovokavo ar netgi mastau kad AD gali būti kaip pašalinė šio skiepo reakcija , vakcinos info lapelyje ( anglų k) prie retų reakcijų nurodyta egzema. Kaip ir logiška - skiepas sutrikdo kepenų funkciją . Šiaip ,ilgai mąstę vėliau skiepų atsisakėme, bent jau kol kas.Buvom pas alergologus , dermatologus, nieko gero ,pradėjom gydytis homeopatiškai, dar tik kelios dienos.
Bus matyt.
mes irgi turime sita dermatita, naudojam Biodermos prausikly ir pienely kunui, aciu D viskas nuostabu, isgijo visas kunelis vaiko atsinaujina siektiek, vel greitai juo prausiu tepu ir viskas susitvarko,kainuoja jis daug,bet tikrai verta pirkti, nes nuostabus dalykas, vaiko odele svelnut svelnutele
Buvau Motina ir Vaikas klinikoj, ir dermatologe pasake kad negydyk iskart vaistais, nes visa gyvenima ir vargsi poto, sake pirma prausikliais sitais, jeigu jie nepades tada ieskosim iseities su vaistais....tad hemopatiniu tepalu ir vaistu siulyciau netepti, su jais isgysit bet jis atsinaujins vel ir be to vaistu niekada neisgysit, mano mama medike, sake ne duok D uztepsi viena karta ir viskas, oda pripras ir be ju nepasveiksi
Buvau Motina ir Vaikas klinikoj, ir dermatologe pasake kad negydyk iskart vaistais, nes visa gyvenima ir vargsi poto, sake pirma prausikliais sitais, jeigu jie nepades tada ieskosim iseities su vaistais....tad hemopatiniu tepalu ir vaistu siulyciau netepti, su jais isgysit bet jis atsinaujins vel ir be to vaistu niekada neisgysit, mano mama medike, sake ne duok D uztepsi viena karta ir viskas, oda pripras ir be ju nepasveiksi
QUOTE(Nexta @ 2009 03 03, 20:03)
mes irgi turime sita dermatita, naudojam Biodermos prausikly ir pienely kunui, aciu D viskas nuostabu, isgijo visas kunelis vaiko atsinaujina siektiek, vel greitai juo prausiu tepu ir viskas susitvarko,kainuoja jis daug,bet tikrai verta pirkti, nes nuostabus dalykas, vaiko odele svelnut svelnutele
na mes tepem visa savaite hormonais kol visiskai praejo, ir tikrai nesigailiu nes jokie kremai nepadejo, o dabar vis atsinaujina bet nebe taip, tik po truputi, atsiranda ir vel praeina... bet iki tokio lygio kaip buvo tikiuos nebedaeisim, ir hormonu nebenaudojom nuo to laiko kai tepem visa savaite..
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 03, 21:42)
na mes tepem visa savaite hormonais kol visiskai praejo, ir tikrai nesigailiu nes jokie kremai nepadejo, o dabar vis atsinaujina bet nebe taip, tik po truputi, atsiranda ir vel praeina... bet iki tokio lygio kaip buvo tikiuos nebedaeisim, ir hormonu nebenaudojom nuo to laiko kai tepem visa savaite..
tepem pradzioj hormonais nes nebuvo imanoma kitaip , 2 savaites, po to i savaite 2k, velau 1, jau 2 savaites netepu ,tik drekinu. Mums tinka Emu Oil ( radau cia forume apie juos) kur paraudimai Vitela Zn saikingai, nes sausina, is alyvuogiu aliejaus ir lydyto sviesto pagaminau namini tepala, bent jau rankytes galiu drasiai istepti, nes tuoj kisa i burnyte bet ypac issausejusiom vietom neblogai.
Ka manote apie klimatoterapijahttp://www.jordandeadsea.com/Dead-Sea-Medica-Center.htm
O gal as tiesiog noriu i kurorta vargina vis tik ta ligele