QUOTE(Olgina @ 2009 03 02, 16:20)
ir as netikiu gydytojais kas liecia skiepus, bet ir neskiepyti nesiryztu, kaskart skaudancia sirdimi nesu vaika skiepytis gal ir be reikalo esu tokia neryztinga..., o paskui tarsi pateisinu save tokiu budu, kad neva gydytojai rekomenduoja. Ziurejau as ir ta baisu filma "visa tiesa apie skiepus" rusu kalba...eh, kiek visokiu baisybiu ir neaiskumu toje medicinoje, tvirtos nuomones sio klausimu niekaip nesusidarau, vis plaukioju ir abejoju
Nesu ir aš tvirtai nusprendusi visai neskiepyti, bet kol kas skiepus atidedu. Iki šiol esam gavę visus privalomus, bet 15mėn skiepą noriu atidėti.
QUOTE(Neringiux @ 2009 03 02, 16:21)
Siaip po antibiotiku vartojimo gerasias bakterijas reikia gerti 3 menesius, nes pavartojus antibus 3 dienas, organizmas atsistatineja 1 menesi.
Mamos, o kur jus perkat vaikams taukmedzio sviesta?
Mamos, o kur jus perkat vaikams taukmedzio sviesta?
O kas rekomenduoja gerti 3mėn? Gydytojai?
Taukmedžio sviestą perkam iš mamytės Daddygirl
QUOTE(kgintare @ 2009 03 02, 16:34)
Sveikutes,
mano panele ne geryn o blogyn eina... net nebera noro cia ka nors ir rasyt ar skaityti... lygioj vietoj blogeja, tai dar labiau pykstu kad dare tyrima tik ikvepiamiem alergenam Niekada mazgei isbertu vietu neniestejo, o dabar ir niezulys prasidejo, visa spranda nusidraskius iki shashu... Ir isvis pradejo berti labai nebudingose vietose...
Dar vienas klausimelis, kazin ar galima musu alergiukams duoti vit C tabletes su gliukoze?
mano panele ne geryn o blogyn eina... net nebera noro cia ka nors ir rasyt ar skaityti... lygioj vietoj blogeja, tai dar labiau pykstu kad dare tyrima tik ikvepiamiem alergenam Niekada mazgei isbertu vietu neniestejo, o dabar ir niezulys prasidejo, visa spranda nusidraskius iki shashu... Ir isvis pradejo berti labai nebudingose vietose...
Dar vienas klausimelis, kazin ar galima musu alergiukams duoti vit C tabletes su gliukoze?
Čia jums abiems . Laikykitės . Gal dabar pablogėjimo periodas, bet jis baigsis
Nežinau dėl vit C su gliukoze, mums patarė paprastą vit C duoti, patirpinti vandenuke.
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 02, 16:34)
vava man ir sunku apsispresti buvo... nors buvau nusprendus kad neskiepysiu tuo DTP skiepu.. ale kai pasakiau gydytojai tai vos ne tragedija... is pradziu sako NEGALIMA, cia privaloma tada paaiskinau kad neprivalomi skiepai nu aisku prigasdino visokiom ligom.. liepe atnest pasirasyta pareiskima abieju tevu kad atsisakom skiepu ir t,.t... nu tai vat vis delto paskiepyjom ale dabar galiuosi ir tiksliai zinau kad daugiau nebeskiepysiu
Kai vedžiojau mažių į polikliniką masažams LT, tai labai faina masažistė papuolė. Oi kiek mes apie skiepus kalbėjom , kiek ji visko papasakojo, kaip patys medikai savo vaikų neskiepija, o kitų vaikams primygtinai skiepus kiša, visus poliklinikos užkulisius atskleidė . Pediatrams tiesiog įsakyta paskiepyti visus vaikus, kitaip jos gauna pylos nuo vedėjos, o vedėja - nuo aukštesnių viršūnėlių. Biznis čia, mamos, laaaaabai geras biznis yra skiepai . Giminėje turim farmacininką, tai kiek dovanų gauna vaistinės vedėjai ir vaistininkai už tai, kad siūlytų būtent tos ar kitos kompanijos kažkokius vaistus. Ir dovanos ne tušinukai, o televizoriai, vidiakai ir pan. Ir sakė tas giminaitis, kad lygiai taip pat farmacinės kompanijos važiuoja pas poliklinikų vedėjus, pas kitus gydytojus.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 02, 18:14)
Kažkaip ligos puola pas mus kovas,tai visos šeimos sirgimo menuo
Linkime kuo greičiau pasveikti