Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XI tema

QUOTE(Olgina @ 2009 03 02, 16:20)
ir as netikiu gydytojais kas liecia skiepus, bet ir neskiepyti nesiryztu, kaskart skaudancia sirdimi nesu vaika skiepytis verysad.gif gal ir be reikalo esu tokia neryztinga..., o paskui tarsi pateisinu save tokiu budu, kad neva gydytojai rekomenduoja. Ziurejau as ir ta baisu filma "visa tiesa apie skiepus" rusu kalba...eh, kiek visokiu baisybiu ir neaiskumu toje medicinoje, tvirtos nuomones sio klausimu niekaip nesusidarau, vis plaukioju ir abejoju unsure.gif

Nesu ir aš tvirtai nusprendusi visai neskiepyti, bet kol kas skiepus atidedu. Iki šiol esam gavę visus privalomus, bet 15mėn skiepą noriu atidėti.

QUOTE(Neringiux @ 2009 03 02, 16:21)
Siaip po antibiotiku vartojimo gerasias bakterijas reikia gerti 3 menesius, nes pavartojus antibus 3 dienas, organizmas atsistatineja 1 menesi.
Mamos, o kur jus perkat vaikams taukmedzio sviesta?

O kas rekomenduoja gerti 3mėn? Gydytojai?
Taukmedžio sviestą perkam iš mamytės Daddygirl smile.gif

QUOTE(kgintare @ 2009 03 02, 16:34)
Sveikutes,
mano panele ne geryn o blogyn eina... net nebera noro cia ka nors ir rasyt ar skaityti... lygioj vietoj blogeja, tai dar labiau pykstu kad dare tyrima tik ikvepiamiem alergenam  verysad.gif Niekada mazgei isbertu vietu neniestejo, o dabar ir niezulys prasidejo, visa spranda nusidraskius iki shashu... Ir isvis pradejo berti labai nebudingose vietose...

Dar vienas klausimelis, kazin ar galima musu alergiukams duoti vit C tabletes su gliukoze?  g.gif

Čia jums abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Laikykitės 4u.gif . Gal dabar pablogėjimo periodas, bet jis baigsis 4u.gif

Nežinau dėl vit C su gliukoze, mums patarė paprastą vit C duoti, patirpinti vandenuke.

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 02, 16:34)
vava man ir sunku apsispresti buvo... nors buvau nusprendus kad neskiepysiu tuo DTP skiepu.. ale kai pasakiau gydytojai tai vos ne tragedija... is pradziu sako NEGALIMA, cia privaloma  lotuliukas.gif  tada paaiskinau kad neprivalomi skiepai  lotuliukas.gif  nu aisku prigasdino visokiom ligom.. liepe atnest pasirasyta pareiskima abieju tevu kad atsisakom skiepu ir t,.t... nu tai vat vis delto paskiepyjom  lotuliukas.gif  ale dabar galiuosi ir tiksliai zinau kad daugiau nebeskiepysiu  ax.gif

Kai vedžiojau mažių į polikliniką masažams LT, tai labai faina masažistė papuolė. Oi kiek mes apie skiepus kalbėjom doh.gif , kiek ji visko papasakojo, kaip patys medikai savo vaikų neskiepija, o kitų vaikams primygtinai skiepus kiša, visus poliklinikos užkulisius atskleidė biggrin.gif . Pediatrams tiesiog įsakyta paskiepyti visus vaikus, kitaip jos gauna pylos nuo vedėjos, o vedėja - nuo aukštesnių viršūnėlių. Biznis čia, mamos, laaaaabai geras biznis yra skiepai smile.gif . Giminėje turim farmacininką, tai kiek dovanų gauna vaistinės vedėjai ir vaistininkai už tai, kad siūlytų būtent tos ar kitos kompanijos kažkokius vaistus. Ir dovanos ne tušinukai, o televizoriai, vidiakai ir pan. Ir sakė tas giminaitis, kad lygiai taip pat farmacinės kompanijos važiuoja pas poliklinikų vedėjus, pas kitus gydytojus.

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 02, 18:14)
Kažkaip ligos puola pas mus kovas,tai visos šeimos sirgimo menuo

Linkime kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 03 02, 15:54)
drinks_cheers.gif tiesiog puikus pasiulymas. As turiu excipial u hydrolotion beveik pilna indeli ir Dexeryl 250g beveik pilna, mums netinka, tai atiduociau nors ir uz dyka, vis vien stovi, o ismest gaila.
Siandien ir as atejau pasiguosti, nes ne is sio ne is to labai pablogejome, visa nakti kasemes verkeme ir nemiegojome verysad.gif tepiau ir hormonais ir essexu zaliu, jokio poveikio, paryciais jau verkeme abi...nzn kas nutiko, nieko naujo lyg ir nebuvau davus, tik va vakar su vyru isvaziavome i svecius, o maziuke anytai palikome, o anyta ja mato retai, nedaznas svecias ji pas mus, tai gal cia jai nuo streso taip. g.gif

Gali būti - MB taip būna, turiu įtarimą, kad ir sūneliui stresas aštrina padėtį doh.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 02, 16:03)
Sakykit ar skiepyjat vaikus sergancius AD?

Taip, visais, pagal planą, papildomai dar ir nuo erkinio encefalito. Pablogėjimo dėl skiepų nebuvo, pagerėjimo irgi, tik skiepijimo dieną vaikutis buvo labai mieguistas.

QUOTE(Amica @ 2009 03 02, 16:14)
O tos, kurios skiepijote - kaip reakcija?

Nebuvo rolleyes.gif

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 02, 18:14)
Mamytės patarkit kokį sirupą geriau duoti esant šlapiam kosuliui g.gif Turiu Stodal ir Prospan,gal dar kokį žinot efektingą ax.gif

Ir dar,gal žinot kokį liaudišką receptą nuo užkimimo. Prie šlapio kosulio mes dar ir užkimom. Vasarą ir tas pats buvo,tai pediatrė liepė gert Prospan sirupą. Na aišku skysčių tai daug geriam. Dar nupirkau Aptamil Plus pienuko,tai geria kolkas patenkintas bigsmile.gif

Kažkaip ligos puola. doh.gif  Pas mus kovas,tai visos šeimos sirgimo menuo doh.gif  doh.gif

Mums tinka Brontex, visiems žoliniams alergiškas doh.gif

kgintare - su AD taip būna unsure.gif Jums abiems 4u.gif 4u.gif

Mamytės, kokią dantų pastą naudojate vaikų dantukams valyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 02 kovo 2009 - 19:28
Sveikutes visos mamytes ir sergantys vaikuciai smile.gif , priimkit ir mus i savo saunu rateli,norim kartu dalintis savo bedomis,vargeliais ir kada nors pasigirti pasveikimu ax.gif mes taip pat turim maziuka suneli,kuriam dabar jau bus 5 men, ir kuris nuo pat gimimo serga AD,tik suzinojom ta baisia liga tik neseniai.Prie viso to malonumo prisideda ir auksinis stafilokokas doh.gif , jau spejome pabuvoti antakalnio ligonines alergologijos skyriuje, pas gyd.Astrauskaite, kuri pamacius musu mazyli net uz galvos susigriebe doh.gif , kaip mes baisiai atrodeme...tiesa, neprisistaciau blush2.gif , esamae mes is Panevezio, auginu tris sunelius, is kuriu paciam maziausiui prasidejo tokios bedos.
Perskaiciau tiek daug cia sukauptos informacijos, tiek isgyvenimu mamu,kad visoms tik galiu nusilenkti ir paspausti ranka uz kantrybe, istverme, uz toki rupesti savo vaikams...jus nusipelnote visu pasaulio padekos zodziu 4u.gif , dabar ir as suprantu, ka reiskia auginti vaika, serganti AD doh.gif , zemai jums lenkiuosi notworthy.gif
Mes taip pat daug ka vartojame is cia pateiktu vaistu ir tepaliuku, tik neissifravau jusu to trumpinio TS arba kazka praleidau blush2.gif , gal galit man pasakyti, kas tai per tepalas ax.gif ,gal ir jis mums gali padeti? siaip tepem viskuo,kuo tik cia ir pamineta, bet poveikio tikrai didelio nebuvo..bandem viska, tas vaikelis jautesi kaip bandomas triusiukas, taciau odeles bukle negerejo....ligonineje mums tepdavo Essex (zaliu) ir Vitella Zn, tie tepalai savo poveiki padare, bet tik trumpam, grize i namus vel labai paraudom ir jau antra savaite niekaip negalime sumazinti to raudonio ir vis atsinaujinancio berimo doh.gif , jau man baisu darosi..ir nebezinau,net ka galvoti g.gif
Maitinames mes tik Neocate misiniu ir iki 6 men gyd. niekuo neleido papildomai maitinti, tik veliau galesim pradeti, buvo padarytas mums kraujo tyrimas,kurio pagalba nustateme alergija tik kiausinio baltymui ir namu erkutem, daugiau niekur nepasireiske alergijos pozymiu, tai dar galima sakyti,kad nera taip baisu,kaip jau maneme tongue.gif
Tai tokia musu izanga pirmam susipazinimui ax.gif , tikiuosi, kad priimsite i savo draugija ir padesite kartu isgyventi ta baisu perioda mirksiukas.gif , busime labai laimingi bendraudami su savo likimo broliais ir sesutem drinks_cheers.gif , tai siunciame visiems linkejimus ir iki susitikimo siuose namuciuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 03 02, 18:55)
aisku, aciukas tada, prisilaikau vasarai smile.gif mamytes, kam reikia Dexeryl? Atsiliepkite

Mes naudojam sita mirksiukas.gif ale gal rasit kam atiduot kas arciau gyvena ax.gif

Daddygirl, o per kiek laiko gausite sekancius TS? Ir kokia ju kaina jei nepaslaptis? Sakau gal reiktu ir mums isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 03 02, 14:55)
Kada planuoji pradėt TF kursą. Nežinau kaip kitos,bet aš lauksiu išsižiojus šio gydymo rezultatų tongue.gif
Sėkmės 4u.gif

Numanau biggrin.gif . Rytoj tf pas mus parvaziuoja, tai jei daugiau nerasysiu, tai zinokit, kad uzverciau kulnus jau, nes planuoju per save pradet gydyt lotuliukas.gif O siaip tai zinok man baisoka. Gal dar pasikuisiu informacijos gerokai pries pradedama ta gydyma .....arba nusigydyma. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 03 02, 22:28)
O siaip tai zinok man baisoka. Gal dar pasikuisiu informacijos gerokai pries pradedama ta gydyma .....arba nusigydyma.  unsure.gif

Suprantam tave, tikėkimės, kad pateisins tavo lūkesčius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viltė$ @ 2009 03 02, 20:09)
Sveikutes visos mamytes ir sergantys vaikuciai  smile.gif , priimkit ir mus i savo saunu rateli,norim kartu dalintis savo bedomis,vargeliais ir kada nors pasigirti pasveikimu  ax.gif  mes taip pat turim maziuka suneli,kuriam dabar jau bus 5 men, ir kuris nuo pat gimimo serga AD,tik suzinojom ta baisia liga tik neseniai.Prie viso to malonumo prisideda ir auksinis stafilokokas  doh.gif , jau spejome pabuvoti antakalnio ligonines alergologijos skyriuje, pas gyd.Astrauskaite, kuri pamacius musu mazyli net uz galvos susigriebe  doh.gif , kaip mes baisiai atrodeme...tiesa, neprisistaciau blush2.gif , esamae mes is Panevezio, auginu tris sunelius, is kuriu paciam maziausiui prasidejo tokios bedos.

console.gif mamytei ir sūneliui po 4u.gif Gaila,kad vis daugėja naujų mamyčių verysad.gif
TS,tai taukmedžio sviestas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 03 02, 20:28)
Numanau  biggrin.gif . Rytoj tf pas mus parvaziuoja, tai jei daugiau nerasysiu, tai zinokit, kad uzverciau kulnus jau, nes planuoju per save pradet gydyt  lotuliukas.gif O siaip tai zinok man baisoka. Gal dar pasikuisiu informacijos gerokai pries pradedama ta gydyma .....arba nusigydyma.  unsure.gif

Nu sėkmės tau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 02 kovo 2009 - 21:25
Laba visoms 4u.gif ,

kalbant apie skiepus, mes skiepijomės visais, bet būtent po 15mėn. labai pablogėjo, bet aišku galėjo susidėt ir daugiau veiksnių, žiema ir t.t. ax.gif .

Papildyta:
QUOTE(kgintare @ 2009 03 02, 17:34)
Sveikutes,
mano panele ne geryn o blogyn eina... net nebera noro cia ka nors ir rasyt ar skaityti... lygioj vietoj blogeja, tai dar labiau pykstu kad dare tyrima tik ikvepiamiem alergenam  verysad.gif Niekada mazgei isbertu vietu neniestejo, o dabar ir niezulys prasidejo, visa spranda nusidraskius iki shashu... Ir isvis pradejo berti labai nebudingose vietose...

Dar vienas klausimelis, kazin ar galima musu alergiukams duoti vit C tabletes su gliukoze?  g.gif

Aš duodu gryną, nematau, kad būtų blogiau, bet pabandyt reiktų turbūt atsargiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viltė$ @ 2009 03 02, 20:09)
Sveikutes visos mamytes ir sergantys vaikuciai  smile.gif ,

ligonineje mums tepdavo Essex (zaliu) ir Vitella Zn, tie tepalai savo poveiki padare, bet tik trumpam, grize i namus vel labai paraudom ir jau antra savaite niekaip negalime sumazinti to raudonio ir vis atsinaujinancio berimo  doh.gif , jau man baisu darosi..ir nebezinau,net ka galvoti  g.gif

buvo padarytas mums kraujo tyrimas,kurio pagalba nustateme alergija tik kiausinio baltymui ir namu erkutem, daugiau niekur nepasireiske alergijos pozymiu,

Stiprybės jums 4u.gif

O va tarp šių dalykų nėra kartais ryšio? g.gif . Ligoninėje nebėrė, grįžot namo - beria, nustatyta alergija - namų erkutėms g.gif

QUOTE(ausru @ 2009 03 02, 20:28)
Numanau  biggrin.gif . Rytoj tf pas mus parvaziuoja, tai jei daugiau nerasysiu, tai zinokit, kad uzverciau kulnus jau, nes planuoju per save pradet gydyt  lotuliukas.gif O siaip tai zinok man baisoka. Gal dar pasikuisiu informacijos gerokai pries pradedama ta gydyma .....arba nusigydyma.  unsure.gif

doh.gif Nu žinok toks jaudulys apėmęs, lyg savo vaikui ruoščiausi juos duoti doh.gif . Jei jau pradėsit gydytis, tai duok Dieve, kad padėtų rolleyes.gif .
Atsakyti
ausru - laikom kumščius 4u.gif
Atsakyti
dautan mes,tai naudojam paprastą vaikišką Oral B dantų pastą. Dantukus valytis mano bičui visai nepatinka doh.gif ,bet per kančias vistiek išvalau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2009 02 28, 18:27)
Sveikos  4u.gif
Nu va - šiandien apsiprekinau - pirkau TS (pagaliau nerafinuotą ir galiu užgarantuoti,kad  Kvapų Namuose būna tikrai nerafinuotas), dar pirkau A-dermos Exomega ir Biodermos Atoderm PP (nu nes čia labai jau gerai apie jį atsiliepėte).  Ai, dar Biodermos muiliukų atopinei odai prisipirkau. Žodžiu,rimtai pasiruošėm kovai su AD. Galvoju - nuo ko čia dabar pradėti. Jaučiu pradžiai bandysiu tik nuo TS. Jei nepadės imsiuosi kitų priemonių.
Tai homeopato niekas negali kokio rekomenduoti? Aš čia pagooglinus kažkokį Popovą atradau - niekas apie jį  nieko negirdėjo?

Kas tai blush2.gif ?
Atsakyti