Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

Na va buvau siandien nuejus pas gydytoja Rasteniene smile.gif liux prieme kol maniske grys is dekretiniu smile.gif pasirodo ir ji zada i dekretines greitu laiku iseit biggrin.gif cia turbut susitarusios visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 03 23, 19:26)
Na va buvau siandien nuejus pas gydytoja Rasteniene smile.gif liux prieme kol maniske grys is dekretiniu smile.gif pasirodo ir ji zada i dekretines greitu laiku iseit biggrin.gif cia turbut susitarusios visos biggrin.gif

Na ir sekasi thumbup.gif aš jau kitą savaitę pas Aušrą lekiu. Reiks klaust ką toliau daryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 03 23, 21:01)
Na ir sekasi  thumbup.gif aš jau kitą savaitę pas Aušrą lekiu. Reiks klaust ką toliau daryt... g.gif

As kalbejau su Ausra tai ji sake grys rugpjuti arba rugseji smile.gif tai neilgam dingsta wink.gif
Atsakyti
sveikos...
O gal is jusu gausaus burio lankosi pas gyd.eurika kazakeviciene. cia kaune.
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 03 24, 10:40)
As kalbejau su Ausra tai ji sake grys rugpjuti arba rugseji smile.gif tai neilgam dingsta wink.gif

O tai kaip faina bigsmile.gif bigsmile.gif a6 gal net nepajusiu rolleyes.gif
Atsakyti
man siandien uzdejo apatinius breketus, virsutinius jau daugiau nei 3menesius nesioju, ir du apatiniai atsiklijavo.. nieko kieto nevalgiau... nesuprantu kodel jieatsiklijuavo.. yra gal kam buve taip?
Atsakyti
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 03 25, 00:02)
man siandien uzdejo apatinius breketus, virsutinius jau daugiau nei 3menesius nesioju, ir du apatiniai atsiklijavo.. nieko kieto nevalgiau... nesuprantu kodel jieatsiklijuavo.. yra gal kam buve taip?

Aš tai net obuolius kandau nepjausčiusi, riešutus kramčiau ir nieko... Matyt blogai prikijavo? g.gif negerai, kad taip atsiklijuoja schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės vis paskaitau čia bet neparašau blush2.gif
Kokie gražūs vaikučiai wub.gif Jau užsimaniau ir antro tik vyrą reikia įkalbėt kuris nenori ax.gif Tiesa paskutinį kartą kai buvau pas ortodontę ji man kad skėlė tai vos iš koto nenuvirtau ..... man jau žada nuimt breketus blink.gif Dar pagal viską metai buvo likę nešiot o dabar taip šast ir sako viskas čiki thumbup.gif Ale būna stebuklų kai nesitiki tai šokas šioks toks ištinka. Kažkaip dar nelaukiu to nuėmimo taip viskas greitai ka paskui neišsivaikščiotų dantys g.gif Taigi tokios naujienos ax.gif
Kas pas kitas geresnio ar dar kam nors žada nuimt breketus g.gif Kaip šiaip laikotės? Daivasta kaip tu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2009 03 29, 08:59)
Sveikos mergaitės vis paskaitau čia  bet neparašau  blush2.gif
Kokie gražūs vaikučiai  wub.gif Jau užsimaniau ir antro tik vyrą reikia įkalbėt kuris nenori  ax.gif Tiesa paskutinį kartą kai buvau pas ortodontę ji man kad skėlė tai vos iš koto nenuvirtau ..... man jau žada nuimt breketus  blink.gif Dar pagal viską metai buvo likę nešiot o dabar taip šast ir sako viskas čiki  thumbup.gif Ale būna stebuklų kai nesitiki tai šokas šioks toks ištinka. Kažkaip dar nelaukiu to nuėmimo taip viskas greitai ka paskui neišsivaikščiotų dantys  g.gif Taigi tokios naujienos  ax.gif
Kas pas kitas geresnio ar dar kam nors žada nuimt breketus  g.gif Kaip šiaip laikotės? Daivasta kaip tu laikaisi?

thumbup.gif geros naujienos,dziaugiesi? ax.gif as tai dar breketuota,apie nuemima kalbama,kad seis metais nuims doh.gif biggrin.gif o seip kaip ir po nuemimo operacijos tos lopo reiks pakartotinai (na zinot mano istorija)o seip kaip ir nieko naujo biggrin.gif .
kaip tavo maze?sveika?
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 03 29, 11:12)
thumbup.gif  geros naujienos,dziaugiesi? ax.gif as tai dar breketuota,apie nuemima kalbama,kad seis metais nuims  doh.gif  biggrin.gif o seip kaip ir po nuemimo operacijos tos lopo reiks pakartotinai (na zinot mano istorija)o seip kaip ir nieko naujo  biggrin.gif .
kaip tavo maze?sveika?

Tikiuosi tau irgi greit nuis jau thumbup.gif Na dėl tos operacijos tau tai nieko gero, bet reikia, tai nieko jau nepadarysi teks daryt doh.gif
Mano panelės ligos kažkaip aprimo po kelių sunkių metų ligoninėse su ja, pagaliau gal ateis ir man ramus gyvenimas ax.gif Tik dabar su nekantrumu laukiu pavasario tada astma labai paūmėja žiūrėsim kaip atsilaikys mano panelė gal viskas bus gerai blush2.gif
O dėl mano breketų nuėmimo, tai aš nenoriu, kad nuimtų taip greit, bet jeigu jau ortodontė pasakė, kad laikas gal geriau žino..... g.gif kažkaip susigyvenau su jais smile.gif O nuėmimo bijau labiau nei, kad operacijos bijojau danties biggrin.gif Kaip man tuos žiedus nuplėš neturiu supratimo ax.gif Tas labai baugina, nes vieno danties žiedas beveik visas po dantenom neįsivaizduoju kaip jį ištrauks doh.gif Na dar porą mėn. pasidžiaugsiu jais ir tada galėsiu parašyt ar gyva liksiu po nuėmimo biggrin.gif

O kaip tavo berniukas, jau didelis jaučiu ir išdykęs ax.gif Kaip tavo darbo paieškos?
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2009 03 29, 15:59)
Tikiuosi tau irgi greit nuis jau  thumbup.gif  Na dėl tos operacijos tau tai nieko gero, bet reikia, tai nieko jau nepadarysi teks daryt  doh.gif
Mano panelės ligos kažkaip aprimo po kelių sunkių metų ligoninėse su ja, pagaliau gal ateis ir man ramus gyvenimas  ax.gif Tik dabar su nekantrumu laukiu pavasario tada astma labai paūmėja žiūrėsim kaip atsilaikys mano panelė gal viskas bus gerai  blush2.gif
O dėl mano breketų nuėmimo, tai aš nenoriu, kad nuimtų taip greit, bet jeigu jau ortodontė pasakė, kad laikas gal geriau žino.....  g.gif kažkaip susigyvenau su jais  smile.gif O nuėmimo bijau labiau nei, kad operacijos bijojau danties  biggrin.gif Kaip man tuos žiedus nuplėš neturiu supratimo  ax.gif Tas labai baugina, nes vieno danties žiedas beveik visas po dantenom neįsivaizduoju kaip jį ištrauks  doh.gif Na dar porą mėn. pasidžiaugsiu jais ir tada galėsiu parašyt ar gyva liksiu po nuėmimo  biggrin.gif

O kaip tavo berniukas, jau didelis jaučiu ir išdykęs  ax.gif Kaip tavo darbo paieškos?

as irgi tikiuosi mirksiukas.gif Na tikekimes taviske atsilaikys ir viskas bus ok thumbup.gif
Kas del ziedu tai gal neples,o nupjaus su turbina ir viskas,bent jau man taip dare(nes jau du ziedai nuimti is 8)
mano berniukas jo isdykes,labai jau megsta daryt bardakus didelius ,o poto netvarko,tingi. doh.gif
su darbo paieskom nekas verysad.gif ,kolkas nieko
Atsakyti
thumbup.gif Sveikutės, grįžau ką tik iš Kauno, ir grįžau be savųjų dantų papuošalų biggrin.gif oj, kaip keista, tai ne tas žodis
Atsakyti