QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 09, 17:11)
tai jus tam paciam viesbutyje nakvojot, kur ir mes uzsisakysim, nes gi ten ir svesim (tai juk ir yra "Eurpoa" o beje, kodel nepatiko jums ten? ka nors negero matet/zinot? hm?
beje, kaip suprantu, jus ne jaunavedziu numeri emet? nes mums rode pora variantu, ir nei vienas is ju nebuvo su balkonu ar terasa tai kuri jamti, kad su terasa butu?
o del vestuviu - gal ir as po ju busiu lengvai isprotejusi, bet ar tikrai uztenka vestuviu ir vaiko? nesinori nieko daugiau? siekti/gauti/tureti?
beje, kaip suprantu, jus ne jaunavedziu numeri emet? nes mums rode pora variantu, ir nei vienas is ju nebuvo su balkonu ar terasa tai kuri jamti, kad su terasa butu?
o del vestuviu - gal ir as po ju busiu lengvai isprotejusi, bet ar tikrai uztenka vestuviu ir vaiko? nesinori nieko daugiau? siekti/gauti/tureti?
Taip taip, žinau, gi dėl to ir ėmiau viešai pasakot kada, kur ir į kur mes ėjom
Mums labiau 'Europa' gal ne taip kad nepatiko, bet netiko. Nors ir nepatiko. Nu sumaliau aš čia. Tiesiog neatitiko mūsų šventinės vakarienės vizijos. Vat kaip gudriai surašiau. Negirdėjau jokių blogų atsiliepimų, nurimk
Pats viešbutis - be priekaištų. Mes buvome paskutiniam aukšte (ten didelis kambarys ir jame stiklinė terasa, ne kieme, bet pačiame kambaryje, tokia kaip atskira erdvė, gal įvardinau kiek netiksliai). Ten spėju ne spec. apartamentai jaunavedžiams, tiesa, mums rodė ir tuos specialiuosius (?), bet jie skiriasi nuo kitų gerų kambarių tik jakuzi, kuri mums buvo neaktuali
Panašus kambarys, bet mūsų buvo lyg ne šitas
Fėja, juk žinai, kad kartais gyvenime būna tokių akimirkų, kad atrodo 'viskas, daugiau jau nieko man nereikia'. Tai va, man dabar pats tas metas, kai mėgaujuosi metų laikais, Adomo kakiais, sriubos virimu ir fotkių darymu. Plius pavasaris atėjo, tai laimės pilnos kelnės. Deja, žinau, kad ta laimė iš pilnų kelnių ims kažkada ir pabėgs, va tada imsiu kurti, svajoti, siekti, norėti, daryti, gauti ir t.t. Dabar tiesiog mėgaujuosi pilna to žodžio prasme ir tikrai man nieko daugiau nebereikia