Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 09, 17:11)
tai jus tam paciam viesbutyje nakvojot, kur ir mes uzsisakysim, nes gi ten ir svesim (tai juk ir yra "Eurpoa" o beje, kodel nepatiko jums ten?  g.gif ka nors negero matet/zinot? hm?
beje, kaip suprantu, jus ne jaunavedziu numeri emet? nes mums rode pora variantu, ir nei vienas is ju nebuvo su balkonu ar terasa  g.gif tai kuri jamti, kad su terasa butu?  lotuliukas.gif

o del vestuviu - gal ir as po ju busiu lengvai isprotejusi, bet ar tikrai uztenka vestuviu ir vaiko? nesinori nieko daugiau? siekti/gauti/tureti?  g.gif

Taip taip, žinau, gi dėl to ir ėmiau viešai pasakot kada, kur ir į kur mes ėjom tongue.gif biggrin.gif
Mums labiau 'Europa' gal ne taip kad nepatiko, bet netiko. Nors ir nepatiko. Nu sumaliau aš čia. Tiesiog neatitiko mūsų šventinės vakarienės vizijos. Vat kaip gudriai surašiau. Negirdėjau jokių blogų atsiliepimų, nurimk mirksiukas.gif

Pats viešbutis - be priekaištų. Mes buvome paskutiniam aukšte (ten didelis kambarys ir jame stiklinė terasa, ne kieme, bet pačiame kambaryje, tokia kaip atskira erdvė, gal įvardinau kiek netiksliai). Ten spėju ne spec. apartamentai jaunavedžiams, tiesa, mums rodė ir tuos specialiuosius (?), bet jie skiriasi nuo kitų gerų kambarių tik jakuzi, kuri mums buvo neaktuali mirksiukas.gif

Panašus kambarys, bet mūsų buvo lyg ne šitas g.gif
user posted image

Fėja, juk žinai, kad kartais gyvenime būna tokių akimirkų, kad atrodo 'viskas, daugiau jau nieko man nereikia'. Tai va, man dabar pats tas metas, kai mėgaujuosi metų laikais, Adomo kakiais, sriubos virimu ir fotkių darymu. Plius pavasaris atėjo, tai laimės pilnos kelnės. Deja, žinau, kad ta laimė iš pilnų kelnių ims kažkada ir pabėgs, va tada imsiu kurti, svajoti, siekti, norėti, daryti, gauti ir t.t. Dabar tiesiog mėgaujuosi pilna to žodžio prasme ir tikrai man nieko daugiau nebereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 03 09, 17:29)
Taip taip, žinau, gi dėl to ir ėmiau viešai pasakot kada, kur ir į kur mes ėjom tongue.gif  biggrin.gif
Mums labiau 'Europa' gal ne taip kad nepatiko, bet netiko. Nors ir nepatiko. Nu sumaliau aš čia. Tiesiog neatitiko mūsų šventinės vakarienės vizijos. Vat kaip gudriai surašiau. Negirdėjau jokių blogų atsiliepimų, nurimk mirksiukas.gif

Pats viešbutis - be priekaištų. Mes buvome paskutiniam aukšte (ten didelis kambarys ir jame stiklinė terasa, ne kieme, bet pačiame kambaryje, tokia kaip atskira erdvė, gal įvardinau kiek netiksliai). Ten spėju ne spec. apartamentai jaunavedžiams, tiesa, mums rodė ir tuos specialiuosius (?), bet jie skiriasi nuo kitų gerų kambarių tik jakuzi, kuri mums buvo neaktuali mirksiukas.gif

Panašus kambarys, bet mūsų buvo lyg ne šitas g.gif
user posted image

Fėja, juk žinai, kad kartais gyvenime būna tokių akimirkų, kad atrodo 'viskas, daugiau jau nieko man nereikia'. Tai va, man dabar pats tas metas, kai mėgaujuosi metų laikais, Adomo kakiais, sriubos virimu ir fotkių darymu. Plius pavasaris atėjo, tai laimės pilnos kelnės. Deja, žinau, kad ta laimė iš pilnų kelnių ims kažkada ir pabėgs, va tada imsiu kurti, svajoti, siekti, norėti, daryti, gauti ir t.t. Dabar tiesiog mėgaujuosi pilna to žodžio prasme ir tikrai man nieko daugiau nebereikia 4u.gif

aaaa nu gerai tada, kad nieko blogo negirdejai. mes jamam ta didziaja sale, kur su ziemos sodu ir kiemu, nes musm visokiems saliutams ir panasiems pokstams vietos reikia wink.gif
mums kur rode kamabrius, tai jie su viena stikline siena, bet iseina langai i gatve, tai vat todel speju jie ir be balkonu... tai zodziu reikia prasyti paprasto kambario, ne to jakuzinio... nes balkonelio tai as labai noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebijok, neturiu jokiu nesvankiu ketinimu siuo klausimu (galbut, hahahahahaha)

tai saunu, kad dabar toks periodas. labai dziaugiuosi uz tave, isties 4u.gif ir tikiu, kad nesustosi ir visada ko nors sieko. juk taip smagiau gyventi, ypac, kai savo siekius igyvendini. a ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
vaje vaje, šitiek rašiau ir viskas prapuolė. doh.gif

BrBk, bet jau tavo Adomėlio žandų gražumas, ne bereikalo jis pas tas panas vis važinėja bigsmile.gif visos įsimylėjusios turbūt iki ausų biggrin.gif

Mergaitės, o kodėl jūs ten tame viešbutyje naktį praleidžiate po vestuvių? čia tokia nauja mada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 03 09, 22:58)
vaje vaje, šitiek rašiau ir viskas prapuolė.  doh.gif

BrBk, bet jau tavo Adomėlio žandų gražumas, ne bereikalo jis pas tas panas vis važinėja  bigsmile.gif  visos įsimylėjusios turbūt iki ausų  biggrin.gif

Mergaitės, o kodėl jūs ten tame viešbutyje naktį praleidžiate po vestuvių? čia tokia nauja mada?  g.gif

nu ne mada, mes svesim restorane to viesbucio apacioje, tai kam varyti namo, jei galima viesbutyje likti ir ryte gauti kava i lova lotuliukas.gif nu ir aplinka kita, nes speju namuose gali po pasiruosimo rytinio likti sioks toks bardakas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
BrBk na jau ir klecko grazumas.Dziaugiuosi kartu su tavim wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 03 09, 13:02)
uo atsirado kas irgi pas ja dedasi smile.gif kaip tau pas ja? kiek laiko nesiojai breketus? smile.gif

Man ji tookia liuks smile.gif jaunute, maloni blush2.gif o breketus susidėjau 2008-02-18 smile.gif tai taip neilgai nešioju. Kaip laukiu kol nuims ax.gif

Galit mane apšviesti kas seka po breketų nešiojimo? kas kiek laiko reikia lankytis pas ortodontę kokios ten plokštelės ir kt. blush2.gif Ačiukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnyegle: 10 kovo 2009 - 16:21
Pasirode zuikis ir isvilko visa breketininkes senienas i dienos sviesa tongue.gif
Grazuoliai leliai wub.gif Adomelis jau koks dickis bigsmile.gif su saukstu darbuojasi tongue.gif
negaliu ir as nepasirodyti blush2.gif
user posted image
Pritariu BrBk, kad leliuko auginimas geriu geris wub.gif Ir nublanksta visi "super svarbus" darbiniai reikalai pries to mazycio padarelio sypseniuka wub.gif
Zuiki, netekek, geriau daryk leliu tongue.gif

Oi, laba diena ax.gif
Atsakyti
oi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sausainiukas*: 10 kovo 2009 - 21:49
Sausaini, ko dejuoji? biggrin.gif

Sausaineli, tavo mazylis labai i tave panasus bigsmile.gif o jis jau pats galvyte nulaiko? blink.gif nuo kiek laiko vaikui galvos nereik laikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 03 11, 01:20)
Sausaini, ko dejuoji?  biggrin.gif

Sausaineli, tavo mazylis labai i tave panasus  bigsmile.gif o jis jau pats galvyte nulaiko?  blink.gif  nuo kiek laiko vaikui galvos nereik laikyt? g.gif

nedejuoju, netycia ne ten pataikiau tongue.gif
Na va, nors kas nors pasake, kad i mane panasus bigsmile.gif
Leliukai galvyte laiko mazdaug nuo menesio, siek tiek jau ir is karto laike, o dabar ir kelias minutes taip isbuna, dairosi, zioplineja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 03 10, 17:20)
Man ji tookia liuks smile.gif jaunute, maloni  blush2.gif  o breketus susidėjau 2008-02-18 smile.gif tai taip neilgai nešioju. Kaip laukiu kol nuims  ax.gif 

Galit mane apšviesti kas seka po breketų nešiojimo? kas kiek laiko reikia lankytis pas ortodontę kokios ten plokštelės ir kt.  blush2.gif  Ačiukas  rolleyes.gif

aha man ji irgi faina smile.gif kaip gaila kad neteks pas ja eiti daugiau :/
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 03 11, 21:43)
aha man ji irgi faina smile.gif kaip gaila kad neteks pas ja eiti daugiau :/

o toliau kur tu lankysies?
Atsakyti