Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Slapux @ 2010 04 11, 15:52)
Plokštelė gi kainuoja  smile.gif

tiksliai, gi po to nakciai plokstele reikisa nesiot doh.gif fui... kazkaip neissiaiskinau iki galo, neklausiau as jo kaip kas bus po to.
Atsakyti
Sveikos,
šiandien buvau pas ortodontę konsultacijai/ rekomenduoja dėtis breketus. Kreivi dantys ir sąkandis priedo ne koks. Norėčiau sužinot, gal kas dėjosi tuos naujus mažus breketus. Mane domina kaina. Nes ta kus pasakė 4500 lt šiek tiek gąsdina. Čia tik uždėjimo. Beto dar apsilankymai kas antrą mėnesį po 300lt kainuotų.
Čia visur taip? Tokios kainos dabar? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivile: 13 balandžio 2010 - 20:09
QUOTE(gresa @ 2010 04 11, 16:46)
paprastus metalinius, ant virsutiniu danciu smile.gif lankaus Siauliuose, pas vyriski  ax.gif  siaip net nezinojau,kad nuemimas kainuoja, buciau pustuste pinigine nuvaziavus  lotuliukas.gif  tai apie 600-800?

pas Kirkuti gal? ir as ten pat lankausi..smile.gif

QUOTE(Ivile @ 2010 04 13, 22:08)
Sveikos,
šiandien buvau pas ortodontę konsultacijai/ rekomenduoja dėtis breketus. Kreivi dantys ir sąkandis priedo ne koks. Norėčiau sužinot, gal kas dėjosi tuos naujus mažus breketus. Mane domina kaina. Nes ta kus pasakė 4500 lt šiek tiek gąsdina. Čia tik uždėjimo. Beto dar apsilankymai kas antrą mėnesį po 300lt kainuotų.

cia damon turi galvoje ar kokius kitokius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 13 balandžio 2010 - 20:55
QUOTE(Tinar @ 2010 04 13, 20:54)

aha pas ji drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2010 04 13, 20:08)
Sveikos,

Brangu unsure.gif Ir kodėl apsilankymai tokie brangūs g.gif Pas kokią čia gyd tokios kainos?

Niuuu jei damon, tai normali kaina smile.gif Yra kas ir už 5 t klijuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 13 balandžio 2010 - 21:19
QUOTE(Tinar @ 2010 04 13, 21:54)
cia damon turi galvoje ar kokius kitokius?

Supratau, kad damon.
Atsakyti

QUOTE(Ivile @ 2010 04 13, 23:17)
Supratau, kad damon.

na jo yra ir brangiau...tik va neklausei ar cia visas gydymas iskaiciuotas jau ar ne? jei taip tai labai normaliai
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 04 14, 16:45)
na jo yra ir brangiau...tik va neklausei ar cia visas gydymas iskaiciuotas jau ar ne? jei taip tai labai normaliai

Nea, uždėjimas tiek 4500lt. Aptarnavimas kas antrą mėnesį kai keičia vielutę apie 300lt ir dar vizitas kiekvieną mėn apie 50lt
Planuoja metams uždėti arba max iki 1,5metų.
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2010 04 14, 16:23)
Nea, uždėjimas tiek 4500lt. Aptarnavimas kas antrą mėnesį kai keičia vielutę apie 300lt ir dar vizitas kiekvieną mėn apie 50lt
Planuoja metams uždėti arba max iki 1,5metų.

Ir man planavo super max 2 metams, o va jau tuoj 4 bus hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2010 04 14, 17:21)
Ir man planavo super max 2 metams, o va jau tuoj 4 bus hihihi.gif

ei, neatbaidyk zmoniu, nu nu nu smile.gif

man nueme po metu, net nesitikejau, per viena apsilankyma sako va, jau tuoj nuimsim tau breketus. sakau saunu thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti