Olia ex ir new breketininkės
Kaip smagu, kad nepamirštat.
Aš ta proga paskambinau šiandien savo gydytojai pasiderint vizito, kuris turėjo įvykti sausio mėn., laiką. Priims kovo pabaigoj, tikiuosi plokštelė nesuluš galutinai.
Ir su
Baisa baisiai norėjau susitikti šeštadienį, bet nepavyks, tad verkiu dabar
Fėja, tu tikra vedybų planuotoja.
Žinai ką, mes irgi galvojom apie 'Europą', bet jis mums nepatiko/netiko. Tad mes šventėm (tiksliau vakarieniavom) 'Senuose rūsiuose', o paskui pasidabinusi savo vestuvine suknele pėdinau per Senamiestį iki 'Best Western' viešbučio ir sulaukiau daug sveikinimų, pagyrimų, net saldainiais vienas kavalierius pavaišino. Beje, ėjau su savo vyru
O viešbutyje kaip buvo super... Paryčiais gėrėm šampaną viešbučio paskutinio aukšto kambario mini terasoje ir žiūrėjom į rudenėjančio Kauno senamiesčio raudonus namų stogus, kalbėjom, svajojom, laukėm savo kelionės...
Nerealu, net virpuliukai po kūną laksto prisiminus tą 'pirmąją' stebuklingą naktį ir rytą...
Enita, koks tavo Gytis jau dičkis!
Vis
daivasta paklausia apie mano Adomą, o aš neatsakau, nepyk
Viskas gerai mano mažuliukui - jau ragauja mano zuikis kitą zuikį
Dičkis kavalierius. Dantukų dar neturi. Toks jau ne mažuliukas, jau visas 7 mėn. vyrukas. Pas panas tik važiuoja 'brrrrr' visą dieną, kvatoja, šypsosi, toks labai teigiamas ir ramus vaikas, jokių problemų man nesukelia (sakyčiau visas į tėvelį).
Galvoju kokią čia crazy foto įmest
Zuikiui parodyt - ba rimtos
Zuikiui gi nepatiks (vėl prateriojau tavo e-adresą, nepyk, mano galvoje kosmosas, matyt ištryniau), pamaniau, kad Užgavėnių foto bus kaip tik.
Prašom.
Tiesa, dėl vestuvių
Zuikis kalba lygiai kaip mano sesė. Vakar Presto arbatinėj kalbėjom apie tai... Nenori, tai ir nereikia. Užsimanysit tikrai
Nu va kiek daug prirašiau.
Kaifuoju nuo savo dabartinio gyvenimo. Nieko daugiau man nereikia. Atrodo išsipildė visos mano svajonės ir aš nebijau apie tai garsiai prisipažinti