Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(evaldas5211 @ 2009 03 06, 18:54)
O as naudoju paprasta ORAL-B smile.gif

Naudoju ir aš ORAL-B paprastą (mėlynoj dėžutėj), tai tą visur su savim tampausi.. doh.gif Darbe turiu įsitaisius šepetėlį su dantų pasta, taigi šalia to, dar naudoju tuos mažus šepetukus.. ir dar skalavimo skystį.. doh.gif lotuliukas.gif

Žodžiu turiu visą amuniciją savo dantams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 06, 20:23)
del dekretiniu tikrai tikiu, kad nesimate, ne vienas toks pavyzdys yra. kad ir su mano ex ortodonte  mirksiukas.gif

Labuka, naujokė aš čia smile.gif nepatikėsi aš irgi pas Aušrą Anužytę dėjausi ir vat tik dbr savaitgalį pastebėjau, kad ji nestuke.gif , visą laiką nesimatė, nes halatukas paslėpdavo... o dbr nuvarau ir žiūriu blink.gif blink.gif blink.gif gerai, kad breketus nuima kovo 31d... o balandžio penktoj kaip suprantu iškeliauja atostogų. Po to jau manau nereiks taip dažnai ten važynėt. Bet sakau, man jos tas tėštumas kaip iš giedro dangau biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 03 08, 16:30)
vat tik dbr savaitgalį pastebėjau, kad ji  nestuke.gif , visą laiką nesimatė, nes halatukas paslėpdavo...

Apskritai dabar dekingi-madingi rubai nestuke.gif Todel tiek daug staigmenu ir buna smile.gif
Atsakyti
Laura, o jūs didelę vestuvę darysit? Kur baliavosit? Žiedus jau užsisakėt?

BrBk, Sausaini ir Enita, kaip jūsų mažyliai auga? Ar sveiki? bigsmile.gif Ramiai miega naktimis? BrBrk, jūs jau ir dantukų gal turite? bigsmile.gif
man kažkas užėjo, aš labai vaiko užsimaniau, labai labai bigsmile.gif bet man dar biškį ne laikas verysad.gif ir dar sugalvojau, kad ženytis nenoriu, ne tai kad dabar, bet išvis nenoriu unsure.gif žodžiu man stogas jau baigia nuvažiuoti, grįšiu į Lietuvą be jo doh.gif

O kur mūsų Baisa prapuolus? Aplankot dar kuri nors ją?

Daivasta, kaip sekasi darbo ieškoti? Bet jaučiu kad tokiu metu uždaviau labai jau durna klausimą, ane? Reik tau antro mažiuko bigsmile.gif galėtum dar kuriam laikui paieškas atidėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 09 kovo 2009 - 03:34
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 03 09, 03:29)
Laura, o jūs didelę vestuvę darysit? Kur baliavosit? Žiedus jau užsisakėt?

man kažkas užėjo, aš labai vaiko užsimaniau, labai labai  bigsmile.gif  bet man dar biškį ne laikas  verysad.gif  ir dar sugalvojau, kad ženytis nenoriu, ne tai kad dabar, bet išvis nenoriu  unsure.gif  žodžiu man stogas jau baigia nuvažiuoti, grįšiu į Lietuvą be jo  doh.gif

sveika, zuiki prapuoleli lotuliukas.gif tai sedi sau siltai, morka grauzi, a ne? lotuliukas.gif

vestuves nebus dideles, apie 30 zmoniu, o svesim 'europos' restorane, gruodzio gatvej - zinai?

uz ziedus uztata jau nunesem, ale dar neisirinkom mirksiukas.gif neturejom kada rolleyes.gif

o jei nenori zenytis, tai ir nesizenyk, gi niekas tau neliepia. ateis laikas ir uzsimanysi, o jei nenoresi, gi cia is viso neprivaloma lotuliukas.gif

o vaikui svarbu kad teva turetum, ir pirmyn lotuliukas.gif
Atsakyti
BrBk, Sausaini ir Enita, kaip jūsų mažyliai auga? Ar sveiki?  bigsmile.gif Ramiai miega naktimis?

Auga auga, sveikas, laimingas ir patenkintas - va toks:

user posted image wub.gif

Ir naktimis miega kaip didelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 09, 10:24)
sveika, zuiki prapuoleli  lotuliukas.gif tai sedi sau siltai, morka grauzi, a ne? 

vestuves nebus dideles, apie 30 zmoniu, o svesim 'europos' restorane, gruodzio gatvej - zinai?

uz ziedus uztata jau nunesem, ale dar neisirinkom  mirksiukas.gif neturejom kada 

o jei nenori zenytis, tai ir nesizenyk, gi niekas tau neliepia. ateis laikas ir uzsimanysi, o jei nenoresi, gi cia is viso neprivaloma 

o vaikui svarbu kad teva turetum, ir pirmyn  lotuliukas.gif

jooooooo, galiu pasigirti, kad jau pavasaris cia tongue.gif silta, grazu, saulute sviecia. dziaugiuosi visgi, kad ziema siltai praleidau ir galesiu daba sugristi ant vasaros lotuliukas.gif

nea, nezinau tokio restorano schmoll.gif g.gif studentai i mandrus restoranus nevaiksto lotuliukas.gif

o ziedus jau kai issirinksit tai pasirodyk, man labai patinka ziedai bigsmile.gif

kas del mano vestuviu lotuliukas.gif tai as biski kvailai jauciuosiu, maniskis tai nori ju, nu dar ne dabar, bet sako kad bus tai, o va as kai pradejau galvoti supratau kad man ju nereikia schmoll.gif nugi durnas as padaras, visos moteriskes gi apie tai svajoja, o as patoviai atvirkscia unsure.gif morku per daug gal prisigrauziau mastau.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Enita @ 2009 03 09, 10:34)
Auga auga, sveikas, laimingas ir patenkintas - va toks:

user posted image wub.gif

Ir naktimis miega kaip didelis thumbup.gif

vajetau koks vyras wub.gif ir dar koks saunuolis kad neserga ir mamytei issimiegoti leidzia. vaje vaj. smagu man ziureti i tokius grozius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 09 kovo 2009 - 10:28
Daivasta, kaip sekasi darbo ieškoti? Bet jaučiu kad tokiu metu uždaviau labai jau durna klausimą, ane? Reik tau antro mažiuko  bigsmile.gif  galėtum dar kuriam laikui paieškas atidėt  bigsmile.gif

labas labas zuiki puiki mirksiukas.gif ,kaip tau gerai ten silta...
aha klaus. tikrai durnas lotuliukas.gif mirksiukas.gif
gal ir reik,bet nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 03 08, 17:30)
Labuka, naujokė aš čia smile.gif nepatikėsi aš irgi pas Aušrą Anužytę dėjausi ir vat tik dbr savaitgalį pastebėjau, kad ji  nestuke.gif , visą laiką nesimatė, nes halatukas paslėpdavo... o dbr nuvarau ir žiūriu  blink.gif  blink.gif  blink.gif  gerai, kad breketus nuima kovo 31d... o balandžio penktoj kaip suprantu iškeliauja atostogų. Po to jau manau nereiks taip dažnai ten važynėt. Bet sakau, man jos tas tėštumas kaip iš giedro dangau biggrin.gif  g.gif

uo atsirado kas irgi pas ja dedasi smile.gif kaip tau pas ja? kiek laiko nesiojai breketus? smile.gif
Atsakyti
Olia ex ir new breketininkės smile.gif

Kaip smagu, kad nepamirštat.
Aš ta proga paskambinau šiandien savo gydytojai pasiderint vizito, kuris turėjo įvykti sausio mėn., laiką. Priims kovo pabaigoj, tikiuosi plokštelė nesuluš galutinai.

Ir su Baisa baisiai norėjau susitikti šeštadienį, bet nepavyks, tad verkiu dabar biggrin.gif

Fėja, tu tikra vedybų planuotoja.
Žinai ką, mes irgi galvojom apie 'Europą', bet jis mums nepatiko/netiko. Tad mes šventėm (tiksliau vakarieniavom) 'Senuose rūsiuose', o paskui pasidabinusi savo vestuvine suknele pėdinau per Senamiestį iki 'Best Western' viešbučio ir sulaukiau daug sveikinimų, pagyrimų, net saldainiais vienas kavalierius pavaišino. Beje, ėjau su savo vyru tongue.gif
O viešbutyje kaip buvo super... Paryčiais gėrėm šampaną viešbučio paskutinio aukšto kambario mini terasoje ir žiūrėjom į rudenėjančio Kauno senamiesčio raudonus namų stogus, kalbėjom, svajojom, laukėm savo kelionės...
Nerealu, net virpuliukai po kūną laksto prisiminus tą 'pirmąją' stebuklingą naktį ir rytą... wub.gif

Enita, koks tavo Gytis jau dičkis! thumbup.gif

Vis daivasta paklausia apie mano Adomą, o aš neatsakau, nepyk blush2.gif
Viskas gerai mano mažuliukui - jau ragauja mano zuikis kitą zuikį biggrin.gif Dičkis kavalierius. Dantukų dar neturi. Toks jau ne mažuliukas, jau visas 7 mėn. vyrukas. Pas panas tik važiuoja 'brrrrr' visą dieną, kvatoja, šypsosi, toks labai teigiamas ir ramus vaikas, jokių problemų man nesukelia (sakyčiau visas į tėvelį).

Galvoju kokią čia crazy foto įmest Zuikiui parodyt - ba rimtos Zuikiui gi nepatiks (vėl prateriojau tavo e-adresą, nepyk, mano galvoje kosmosas, matyt ištryniau), pamaniau, kad Užgavėnių foto bus kaip tik.
Prašom.
user posted image

Tiesa, dėl vestuvių Zuikis kalba lygiai kaip mano sesė. Vakar Presto arbatinėj kalbėjom apie tai... Nenori, tai ir nereikia. Užsimanysit tikrai biggrin.gif

Nu va kiek daug prirašiau.
Kaifuoju nuo savo dabartinio gyvenimo. Nieko daugiau man nereikia. Atrodo išsipildė visos mano svajonės ir aš nebijau apie tai garsiai prisipažinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 03 09, 13:07)

Kaifuoju nuo savo dabartinio gyvenimo. Nieko daugiau man nereikia. Atrodo išsipildė visos mano svajonės ir aš nebijau apie tai garsiai prisipažinti wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Apibūdinai mano savijautą mirksiukas.gif

O Adomas toks rimtuolis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 03 09, 10:24)

visos moteriskes gi apie tai svajoja, o as patoviai atvirkscia  unsure.gif 

nu kuuuuuuuuuuuuuuuuur jau cia, kas cia per pokstai? moterys (ir ne moteriskes, kas cia per terminas apie boba su terba) turi ir kitokiu svajoniu, ne tik su vestuvemis susijusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karjera/drabuziai/keliones/dar karjera/mokslai/vairavimas/ir t.t.
QUOTE(BrBk @ 2009 03 09, 13:07)

Fėja, tu tikra vedybų planuotoja.
Žinai ką, mes irgi galvojom apie 'Europą', bet jis mums nepatiko/netiko. Tad mes šventėm (tiksliau vakarieniavom) 'Senuose rūsiuose', o paskui pasidabinusi savo vestuvine suknele pėdinau per Senamiestį iki 'Best Western' viešbučio ir sulaukiau daug sveikinimų, pagyrimų, net saldainiais vienas kavalierius pavaišino. Beje, ėjau su savo vyru tongue.gif
O viešbutyje kaip buvo super... Paryčiais gėrėm šampaną viešbučio paskutinio aukšto kambario mini terasoje ir žiūrėjom į rudenėjančio Kauno senamiesčio  raudonus namų stogus, kalbėjom, svajojom, laukėm savo kelionės...
Nerealu, net virpuliukai po kūną laksto prisiminus tą 'pirmąją' stebuklingą naktį ir rytą... wub.gif

Tiesa, dėl vestuvių Zuikis kalba lygiai kaip mano sesė. Vakar Presto arbatinėj kalbėjom apie tai... Nenori, tai ir nereikia. Užsimanysit tikrai biggrin.gif

Nu va kiek daug prirašiau.

tai jus tam paciam viesbutyje nakvojot, kur ir mes uzsisakysim, nes gi ten ir svesim (tai juk ir yra "Eurpoa" o beje, kodel nepatiko jums ten? g.gif ka nors negero matet/zinot? hm?
beje, kaip suprantu, jus ne jaunavedziu numeri emet? nes mums rode pora variantu, ir nei vienas is ju nebuvo su balkonu ar terasa g.gif tai kuri jamti, kad su terasa butu? lotuliukas.gif

o del vestuviu - gal ir as po ju busiu lengvai isprotejusi, bet ar tikrai uztenka vestuviu ir vaiko? nesinori nieko daugiau? siekti/gauti/tureti? g.gif
Atsakyti