tai taip kaip iprasit tikrai nebejausit tu vieluciau.O ir prie ploksteles kai ipranti nejauti.pradiziai ir as negaledavau net pasneket su ja
O siaubeli.... O as liezuviu praktiskai pinigus uzsidirbu, tai kaip man tada bus...
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 04 02, 10:15)
Bet juk plokstele tik nakciai, ar ne?
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti AMUSANTE20 - ar labai baisiai jauciasi tos vielutes?
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti AMUSANTE20 - ar labai baisiai jauciasi tos vielutes?
na kadangi dar tik parą esu su tom vielutėm, tai jaučiu-vis su liežuviu užkliūvu, bet manau,kad po keletos dienelių priprasiu ....bet kažkokio diskonforto nejaučiu.
QUOTE(MissDoll @ 2010 04 03, 18:28)
Sveiki, kažkada buvau pas Jus užsukusi pabendrauti. Šiandien aš jau 3 diena kaip be breketų. Db yra užklijuoti fiksuoti reteineriai ir viršuj, ir apačioj, plius naktimis reikis nešioti retencinę plokštelę maždaug tiek pat laiko, kiek nešiojau breketus Negaliu nueiti nuo veidrodžio
Sveikinu
Sveikinu!!!!!
As ziuriu, kad jums ortodontai sako, kad retencines ploksteles ir vielutes yra tam tikram ribotam laikui. O man kazkodel sako (lyg susitare), kad jie yra visam gyvenimui, jeigu nori islaikyti 100% gera breketais pasiekta rezultata...
QUOTE(MissDoll @ 2010 04 03, 19:28)
Sveiki, kažkada buvau pas Jus užsukusi pabendrauti. Šiandien aš jau 3 diena kaip be breketų. Db yra užklijuoti fiksuoti reteineriai ir viršuj, ir apačioj, plius naktimis reikis nešioti retencinę plokštelę maždaug tiek pat laiko, kiek nešiojau breketus Negaliu nueiti nuo veidrodžio
sveikinu
ar yra is cia esanciu, kuorios lankosi pas Kirkuti?..
na ka, balandzio 8d einu jau i paverzima..ir tuo paciu des apacia..idomu kaip bus..turbut kramtyt visiskai negalesiu, nes virsu skaudes ir apacia..
Papildyta:
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 04 06, 16:39)
As ziuriu, kad jums ortodontai sako, kad retencines ploksteles ir vielutes yra tam tikram ribotam laikui. O man kazkodel sako (lyg susitare), kad jie yra visam gyvenimui, jeigu nori islaikyti 100% gera breketais pasiekta rezultata...
reikes paklausti ketvirtadieni..kazi kaip cia yra is tkruju..
Ploksteliu nesiojimas tai manau dar nuo dantu paslankumo priklauso Vienai mano draugei jau gal 4 metai kaip breketai nuimti(gal ir daugiau),tai jau seniai nebenesioja ploksteliu Ok itai tai neseniai nueme(apie gruodi)tai daznai pamirsta ja nakciai uzsidet,bet niekas negrizta atgal
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 04 06, 15:39)
Retencinė plokštelė yra nešiojama tik tam tikrą laiką - maždaug panašiai tiek, kiek buvo nešioti breketai. Fiksuoti reteineriai (vielutės), dėja, bet yra klijuojami kaip ir visam gyvenimui. Kaip man aiškino, tai apatiniai dantukai itin mėgsta grūstis, todėl ant jų vielutės dedamos ant visam, na o nuo viršutinių dantų, jei nekelia diskomforto ar kitokių nepatogumų, tai paprastai irgi nenuima, bet jei pranešiojus keletą metelių vielutė "nusikanda", tada pagal situacija gali ir nebelipdyti jos Dauguma odontologų sako, kad paprastai fiksuoti reteineriai nėra nuiminėjami
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 06, 20:53)
o kodel niekas neikelia foto ir neleidzia kartu pasidziaugti grazia sypsena
Kad taip jau gaunas, prieš breketus visur tik šypsais, kad tik nepasimatytų dantys, o jau po nuėmimo neatsiranda galimybių nusifotografuoti Aš asmeniškai tiesinimu labai patenkinta, bet dar noris dantukus pabalanti.
O norejau paklausti - ar buvo kam nors sunkus ortodontinis atvejis, bet issitiesinot dantukus gerai? Nes siandien nuejau pas 4 ortodonte (beje, Latkauskiene), tai jinai pasake, kad mano atvejis yra gana sunkus (nors man taip neatrodo kazkodel). Kitos 3 daktares sake, kad tai yra klasikinis atvejis. Tai galvoju - jeigu man nesusitvarkys ten niekas... Ir dar - ar kam yra saline visus 4 dantis, ar jus cia visos laimingosios, kurios be rovimu viska graziai susitvarket?