Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

Sveikos smile.gif aš breketus tik planuoju, todėl labai įdomu, kiek maždaug reikia turėti pirmam vizitui - konsultacijai, atspaudukam, nuotraukai?

Ketinu eiti pas gyd. Latkauskienę Kaune, gal jos klientės painformuotų? smile.gif

Ir klausimas visoms - kur gerai ir, jei įmanoma, už neskriaudžiančią kainą darėtės higieną?
Atsakyti
oij Burbukėli burbukėli, geriau neklausk doh.gif dabar dar tik tarpus uždarinėjam, iki sąkandžio suvedinėjimo gal vasarą ir prieisim wacko.gif Žodžiu po polnoij programe viskas doh.gif terminai irgi doh.gif lotuliukas.gif

Gardi, kad nepameluot - tai apytiksliai - pirmam vizitui turėkis panoraminę nuotrauką (geriausia iš karto, nes vis tiek reiks biggrin.gif ) - apie 70 lt kainuos, plius konsultacija gal koks 50? o antspaudų manrods iš karto nenuiminės nieks smile.gif

Lekiu kol kas - grįšiu vakare, jei gražiai paprašysit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 09 kovo 2010 - 18:24
QUOTE(Gardi @ 2010 03 09, 18:22)
Sveikos smile.gif aš breketus tik planuoju, todėl labai įdomu, kiek maždaug reikia turėti pirmam vizitui - konsultacijai, atspaudukam, nuotraukai?

Ketinu eiti pas gyd. Latkauskienę Kaune, gal jos klientės painformuotų? smile.gif

Ir klausimas visoms - kur gerai ir, jei įmanoma, už neskriaudžiančią kainą darėtės higieną?

as nuotraukas ir modeliukus dariau Denticijoje (apie 100lt), o i konsultacijas ejau i keleta kliniku (po 40-50lt).
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 03 09, 10:20)
oho  bigsmile.gif  vestuvių matot jai nepakako, dar ir gyvenamą vietą pakeisti prisireikė  biggrin.gif  kas toliau palnuose? ir kaip Vilniuje? Patinka? Man tai nebe  schmoll.gif  verysad.gif

as irgi laukiu pavasario, vakar parpėdinau namo pėščiomis, tai kažkaip jau man juom ir pakvipo  rolleyes.gif  toks gaivus oras, saulutė šviešia. tik kad rytais baisiai šalta  doh.gif

Žolytę?  schmoll.gif  aš įstatymų nepažeidinėju

man vilniuj visada patiko, tik reikejo prisiminti, kodel lotuliukas.gif jau prisiminiau lotuliukas.gif
joooo, rytais salta, vakar puga, zodziu kur tas pavasaris???
zuiki, zolyte sodink tokia, kad ir zuikiai galetu griauzti, kanapiu nereik lotuliukas.gif

QUOTE(BrBk @ 2010 03 09, 15:09)

Fėja, what, kur tu esi? blink.gif Vln? JAU ar dar tik būsi? Mes žinokit irgi planuojam į Vln. Visa (!) šeimyna sutinka biggrin.gif Nu rimtai, jau va turėjom pasiūlymą vieną, bet padvejojom ir dabar baisiai gailimės. Bet dėl Vln aš vis dar nenurimstu.

Sijonų jau prisipirkau cool.gif Narcizų irgi (alia ir tie pas mane nudžiūvo doh.gif ), žolytę sakot g.gif Kiba reik bandyt lotuliukas.gif

jooo, jau vln, bandau dirbti naujam darbe smile.gif o ko jus i ta vilniu? gyventi? o kaip butas? aaa, jau reikia didesnio, a ne? thumbup.gif

taip, zolyte reik jau po truputi seti, jei per velykas norit tureti ne zemes vazonelyje, o bent kazka zalio lotuliukas.gif o narcizus reikia lieti, bet po kazkiek laiko tai taip, jie nudziusta, gi cia toks trumpalaikis dziaugsmas. pasake miciurine lotuliukas.gif
Atsakyti
ko jus cia visos i ta Vilniu raunates?Ko tau BrBk blogai Kaune m?

Atsakyti
Sveikos, as irgi mastau apie breketus, kaupiuosi, bet taip baisu... Einu i konsultacijas pas kelias gydytojas, kad bendra vaizda susidaryciau, bet kad kiek gydytoju, tieko nuomoniu. Nezinau... Latkauskiene siule nerauti nieko (nors pas mane jau ir taip dantis ant dancio lipa, vietos nera). Tercijonaite siule rauti, nes jai nera vietos burnoj. O dar toki idomu dalyka pasake - kad reikes toki varzta sukti, prie kurio tvirtins spyruokle. Na, zodziu, dieve dieve, kai pagalvojau realiai apie ta varzta, tai net nezinau... Norejau paklausti, ar kam nors yra ji suke? Idomu ar jo tikrai butinai reikia... Eisiu dar pas viena ortodonte, ziuresiu, ka jinai pasakys... Man jau ir taip pries einant pas dantiste kinkos dreba 2 deinas pries tai, o apie kazkokius greziamus varztus pamascius... Siaubeli siaubeli... Nezinau nei ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 03 13, 20:35)
Sveikos, as irgi mastau apie breketus, kaupiuosi, bet taip baisu... Einu i konsultacijas pas kelias gydytojas, kad bendra vaizda susidaryciau, bet kad kiek gydytoju, tieko nuomoniu. Nezinau... Latkauskiene siule nerauti nieko (nors pas mane jau ir taip dantis ant dancio lipa, vietos nera). Tercijonaite siule rauti, nes jai nera vietos burnoj. O dar toki idomu dalyka pasake - kad reikes toki varzta sukti, prie kurio tvirtins spyruokle. Na, zodziu, dieve dieve, kai pagalvojau realiai apie ta varzta, tai net nezinau... Norejau paklausti, ar kam nors yra ji suke? Idomu ar jo tikrai butinai reikia... Eisiu dar pas viena ortodonte, ziuresiu, ka jinai pasakys... Man jau ir taip pries einant pas dantiste kinkos dreba 2 deinas pries tai, o apie kazkokius greziamus varztus pamascius... Siaubeli siaubeli... Nezinau nei ka daryt...

Būtinai pasikonsultuok su trečia gydytoja ir tada spręsk, nes pas mus buvo pora mergaičių, kurios buvo nusivylusios Tracijonaitės darbu ir būdamos jau su breketais turėjo pakeisti ortodontą doh.gif o va apie Latkauskienę čia girdime vien tik gerus atsiliepumus 4u.gif
Atsakyti
Tai va, as irgi skaiciau apie tersijonaite ir apie latkauskiene. Planuoju nueiti dar pas 2 gydytojas ir tada jau ziuresiu, kokiu nuomoniu bus daugiausia. Taip baisu apie ta varzta pagalvojus...
Atsakyti
Jetau, kaip nemaloniai nuteike ortodonte mane... sad.gif Net suabejojau, ar tikrai detis tuos breketus, nors dantys tragiskai kreivi.
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 03 24, 11:53)
Jetau, kaip nemaloniai nuteike ortodonte mane... sad.gif Net suabejojau, ar tikrai detis tuos breketus, nors dantys tragiskai kreivi.

kuri ortodontė ir kodėl nemaloniai nuteikė?
Atsakyti
Na, gal ne taip pasakiau, pati ortodonte labai maloni, bet taip viska nupasakojo, kad praktiskai gavosi isvada, kad breketu geriau nesideti... sad.gif kaip jinai sake "tai nera tokia nekalta procedura, kaip atrodo" sad.gif kazkaip labai isgasdino ivairiu galimu komplikaciju galimybe, saknu tirpimas ir t.t. be to, gali buti taip, kad uzdejus breketus po kiek laiko paaiskeja, kad del kokiu nors komplikaciju nieko nesigauna ir tenka nuimti ir palikti taip, kaip yra. Siaubeli... Aisku, gerai, kai nevyniojama i vata, bet kazkaip buvau jau gerai nusiteikus, o dabar jau nebezinau... O dar tas retencinis varztas, kurio greiciausiai reikes... sad.gif negaliu net minties tokios leisti, kad mano burnoj be tu visu gelezu dar ir varztai kazkokie bus susukioti. Na, dar ortodonte paaiskino, kad kardinaliai keiciasi gyvenimo budas, kad reikia valyti dantis po kiekvieno valgio ir tai uztrunka apie 15 min ir t.t. ir pan.... Tai jus man dabar pasakykit - ar tikrai tie breketai tokia kancia? Ar kam nors buvo kokiu komplikaciju? Nes jau visai pasimeciau, siandien einu dar pas viena ortodonte.
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 03 26, 08:18)
Ar kam nors buvo kokiu komplikaciju? Nes jau visai pasimeciau, siandien einu dar pas viena ortodonte.

na man kol kas rimtų komplikacijų nebuvo tpfu tpfu tpfu, išskyrus, kad burnos gleivinė kenčia nuo aštrių kampų.
Atsakyti