QUOTE(BrBk @ 2010 03 08, 12:48)
Nu tvarka tai įdomi - šią savaitę gydytoja dirba ketvirtad-penktad, o kaip žinia tai šventinės dienos, vadinasi NEDIRBA iš viso. Kitą savaitę - vėl ketvirtad-penktad, bet NĖRA VIETŲ. Paklausiau ar tokiu atveju mano visas gydymas nueina šuniui ant uodegos ir vėl reikės breketų, tai sakė PASKAMBINS jeigu atsiras vietų
Lievai visiškai. Skauda dantis. Ot nesekasi.
Zuikuti, kaip tu pati turėjai tos juostelės atsikratyt? Pasišnekam, papasakok
Dar tuo pačiu papasakok, ar neištekėjai, ar vis dar gyveni Vln, žodž, sukonspektuotą gyvenimo CV pateik mums zosėms, gi įdomu baisiai
Mano mažylis vis dar auga vienas, aš jau po trupučiuką perkuosi sijonus į darbą, bet turiu vilties, kad į jį visgi negrįšiu dar du metus
bandyk kokiai kitai ortodontei tada skambint
gal tures kuri laisvą minutę ir priims. nugis gaila, kad taip niekam neįdomu ir svetimos bėdos nerūpi. man irgi taip buvo, dantis taisiausi, po to dantenos baisiai sutino, tai nesiteikė mano stomatologė manęs priimt, mat laiko neturėjo, teko eit į polikliniką
linkiu, kad ir netektų tau tų sijonų nešiot
pasirodykit ar dideli užaugote
jau lakstot turbūt kaip išprotėję ir susišnekat? ar dar nelabai?
Aš buvau ne LT kai man nuo vieno danties plomba atšoko (ta plomba kuri vielą laiko), kelias dienas vaikščiojau tokia apsilaupius
bet mane erzino tai, liežuvis vis kliūdavo, nu ir nusprendžiau nusilupt visą vielą pati. Baimės aišku pilnos kelnės buvo, juolab ir į LT dar greit neplanavau važiuot, bet mano laimei viskas gerai baigėsi
dantų neišlupau ir neišsivaikščiojo jie.
O aš, ką aš? Nieko naujo, gyvenu kaip gyvenus. Nei ištekėjau, nei vaikų dar neplanuoju, nors jei būtų koks netyčiukas, tai visai nesupykčiau
gyvenu ten pat ir darbą dar turiu, tai kaip ir visai neblogai sekasi sakyčiau
tik kuo toliau, tuo labiau į Kauną norisi sugrįžti
Daivasta, kaip tu gyveni? Kaip tavo vyriokas? Sesės neturi dar?