Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Enita @ 2010 03 07, 15:49)
Man prognozavo gydymo trukmę apie 2 metus, dantys lygūs ėmė atrodyt ir gal jau po poros-trejetos mėnesių nešiojimo, bet nuėmė po metų ir mėnesio nuo uždėjimo.

kaip faina! (: gal ir man pavyks metukus "sutaupyt" 4u.gif
Atsakyti
Labynskas. Kas girdėt? mirksiukas.gif
Žinot kas man nutiko? Aišku, nežinot, tai pasakoju: nutrūko ta priklijuota juostelė, kur apatinius dantis savo vietoj laiko doh.gif Tai patikėkit - per kelias dienas mano dantai gerokai pajudėjo iš savų vietų, atsirado tarpeliai, man juos SKAUDA, užtat nešioju plokštelę non stop ir bėgu skambint gydytojai, kuri šią savaitę ryškiai manęs nepriims doh.gif Bėda.
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2010 03 08, 11:37)
Labynskas. Kas girdėt? mirksiukas.gif
Žinot kas man nutiko? Aišku, nežinot, tai pasakoju: nutrūko ta priklijuota juostelė, kur apatinius dantis savo vietoj laiko doh.gif Tai patikėkit - per kelias dienas mano dantai gerokai pajudėjo iš savų vietų, atsirado tarpeliai, man juos SKAUDA, užtat nešioju plokštelę non stop ir bėgu skambint gydytojai, kuri šią savaitę ryškiai manęs nepriims doh.gif Bėda.

Tai ką taip kandai? biggrin.gif

Vargšas tu vaikas 4u.gif gal priims, pasiskambink. Man irgi gavosi taip, kad aš pati tos juostelės turėjau atsikratyt, bet tfu tfu tfu, jau metai praėjo ir viskas gerai.

Kaip tavo mažylis? Broliuko ar sesutės dar nesiruošia turėt? biggrin.gif
Atsakyti
man tos juosteles irgi nutruko gabalelis nuo virsutiniu ,tai skaityk vienas dantis be vielos liko.ir buvau pas ordodonte, bet ji taip skubejo ,kad nepasakiau kad gabalelio vielos neturiu...
Atsakyti
Nu tvarka tai įdomi - šią savaitę gydytoja dirba ketvirtad-penktad, o kaip žinia tai šventinės dienos, vadinasi NEDIRBA iš viso. Kitą savaitę - vėl ketvirtad-penktad, bet NĖRA VIETŲ. Paklausiau ar tokiu atveju mano visas gydymas nueina šuniui ant uodegos ir vėl reikės breketų, tai sakė PASKAMBINS jeigu atsiras vietų doh.gif Lievai visiškai. Skauda dantis. Ot nesekasi.

Zuikuti, kaip tu pati turėjai tos juostelės atsikratyt? Pasišnekam, papasakok smile.gif Dar tuo pačiu papasakok, ar neištekėjai, ar vis dar gyveni Vln, žodž, sukonspektuotą gyvenimo CV pateik mums zosėms, gi įdomu baisiai biggrin.gif

Mano mažylis vis dar auga vienas, aš jau po trupučiuką perkuosi sijonus į darbą, bet turiu vilties, kad į jį visgi negrįšiu dar du metus cool.gif

daivasta, pas mane tik ant apatinių juostelė. Viršutiniai dantys laikosi puikiai, nei jie stumdosi, nei ką, nu va su apatiniais tai prisidariau bėdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2010 03 08, 12:48)
Nu tvarka tai įdomi - šią savaitę gydytoja dirba ketvirtad-penktad, o kaip žinia tai šventinės dienos, vadinasi NEDIRBA iš viso. Kitą savaitę - vėl ketvirtad-penktad, bet NĖRA VIETŲ. Paklausiau ar tokiu atveju mano visas gydymas nueina šuniui ant uodegos ir vėl reikės breketų, tai sakė PASKAMBINS jeigu atsiras vietų doh.gif Lievai visiškai. Skauda dantis. Ot nesekasi.

Zuikuti, kaip tu pati turėjai tos juostelės atsikratyt? Pasišnekam, papasakok smile.gif Dar tuo pačiu papasakok, ar neištekėjai, ar vis dar gyveni Vln, žodž, sukonspektuotą gyvenimo CV pateik mums zosėms, gi įdomu baisiai biggrin.gif

Mano mažylis vis dar auga vienas, aš jau po trupučiuką perkuosi sijonus į darbą, bet turiu vilties, kad į jį visgi negrįšiu dar du metus cool.gif

g.gif bandyk kokiai kitai ortodontei tada skambint g.gif gal tures kuri laisvą minutę ir priims. nugis gaila, kad taip niekam neįdomu ir svetimos bėdos nerūpi. man irgi taip buvo, dantis taisiausi, po to dantenos baisiai sutino, tai nesiteikė mano stomatologė manęs priimt, mat laiko neturėjo, teko eit į polikliniką rolleyes.gif

thumbup.gif linkiu, kad ir netektų tau tų sijonų nešiot mirksiukas.gif pasirodykit ar dideli užaugote bigsmile.gif jau lakstot turbūt kaip išprotėję ir susišnekat? ar dar nelabai? biggrin.gif

Aš buvau ne LT kai man nuo vieno danties plomba atšoko (ta plomba kuri vielą laiko), kelias dienas vaikščiojau tokia apsilaupius biggrin.gif bet mane erzino tai, liežuvis vis kliūdavo, nu ir nusprendžiau nusilupt visą vielą pati. Baimės aišku pilnos kelnės buvo, juolab ir į LT dar greit neplanavau važiuot, bet mano laimei viskas gerai baigėsi smile.gif dantų neišlupau ir neišsivaikščiojo jie.

O aš, ką aš? Nieko naujo, gyvenu kaip gyvenus. Nei ištekėjau, nei vaikų dar neplanuoju, nors jei būtų koks netyčiukas, tai visai nesupykčiau thumbup.gif gyvenu ten pat ir darbą dar turiu, tai kaip ir visai neblogai sekasi sakyčiau mastau.gif biggrin.gif tik kuo toliau, tuo labiau į Kauną norisi sugrįžti unsure.gif

Daivasta, kaip tu gyveni? Kaip tavo vyriokas? Sesės neturi dar? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 08 kovo 2010 - 12:17
labukas, prisiduodu biggrin.gif

BrBk, o jei nueitum be užsirašymo tiesiai pas gyd - negi nepriimtų? Ten gi poros minučių darbas mirksiukas.gif Aš tai naglai tokiais atvejais biggrin.gif Nors man dar toli gražu iki tokios vielos doh.gif Nusibodo schmoll.gif

Linkėjimai visoms su tulpiadieniu wub.gif
Atsakyti
eiiiiiiiiiiiiiii mergiotes sveikos gyvos, cia per kovo 8 nusprendet taip aktyviai pasireiksti? ai as pirma apie dantis - man kaip tik neseniai uzdejo vielute virsuj, nes kaip tais pasirode, kad bando dantai issibegioti i visas puses. tai ta vielute puse velnio, nemaiso, bet jau akmenys ant jos renkasi nu ka zinau, su breketais tai nebuvo doh.gif

brbk, nepirk dar sijonu, pala dar biski, kur tu juos desi paskui lotuliukas.gif per du metus iseis is mados lotuliukas.gif

p.s. isdaviau kauna ir bandau adaptuotis vilniuje, vat bigsmile.gif

ojej, kiek jau laiko praejo nuo musu vestuviu, kaip kad parasas rodo doh.gif kur dingo tas laikas, nespejau pajusti.

ir dar. laukiu pavasario. nuosirdziai smile.gif ziema ukniso negyvai. kas sodins zolyte siemet? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prasom sarasiuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 08 kovo 2010 - 20:03
QUOTE(BrBk @ 2010 03 08, 11:48)

Na tikrai kažkokia NEtvarka. Aš kai pasiskambinu gydytojai, tai ji mane visąlaik tą pačią dieną priima, kur nors įspraudžia tarp suplanuotų vizitų - gi tikrai ten kelių (na maksimum keliolikos) minučių reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2010 03 08, 21:01)
p.s. isdaviau kauna ir bandau adaptuotis vilniuje, vat  bigsmile.gif

ojej, kiek jau laiko praejo nuo musu vestuviu, kaip kad parasas rodo  doh.gif kur dingo tas laikas, nespejau pajusti.

ir dar. laukiu pavasario. nuosirdziai smile.gif ziema ukniso negyvai. kas sodins zolyte siemet?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prasom sarasiuka  lotuliukas.gif

oho bigsmile.gif vestuvių matot jai nepakako, dar ir gyvenamą vietą pakeisti prisireikė biggrin.gif kas toliau palnuose? ir kaip Vilniuje? Patinka? Man tai nebe schmoll.gif verysad.gif

as irgi laukiu pavasario, vakar parpėdinau namo pėščiomis, tai kažkaip jau man juom ir pakvipo rolleyes.gif toks gaivus oras, saulutė šviešia. tik kad rytais baisiai šalta doh.gif

Žolytę? schmoll.gif aš įstatymų nepažeidinėju schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
BrBk ***** jei ka rimtai rasykis pas kita gal priims,bet seip tikrai turetu priimt tokiu atveju,ot ortodonte atsiprasant.Mano ortodonte visalaik sako jei ka skambink iskarto kas beatsitiktu,nes jei ir braizytu kas smile.gif,bet kada,kada tik dirba galiu lekt ,o jei kas rimto net ir jei nedirbtu atvaziuotu i darbo vieta patvarkyt wink.gif
Papildyta:
Zuiqti, neturiu dar nei sesuciu nei broliuku ir nesiruosiu turet tokioj Lietuvelej s.....bloga man jau cia
Atsakyti
Oi, moteriškaitės, kokios jūs draugiškos - visos kad sujudot dėl mano vielos ir dėl NEtvarkos thumbup.gif
Jep jep, aš ir eisiu be eilės pas ortodontę, kū gi belieka daryt, alia vis iš pradžių bandžiau nepažeidinėt tvarkos, aš gi mandagi, supratinga, tiesiog GERA. Be to, gi telefonu kalbėjau su gydytojos asistente, tai žinot ką tos 'sekretorės' supranta, reikia varyt tiesiai pas 'dyriką' biggrin.gif Taip ir darysiu, bet tik kitą savaitę. O dabar jau ir su plokštele man skauda dantis.

Slapux, KIEK tau DAR liko???? smile.gif

Fėja, what, kur tu esi? blink.gif Vln? JAU ar dar tik būsi? Mes žinokit irgi planuojam į Vln. Visa (!) šeimyna sutinka biggrin.gif Nu rimtai, jau va turėjom pasiūlymą vieną, bet padvejojom ir dabar baisiai gailimės. Bet dėl Vln aš vis dar nenurimstu.

Sijonų jau prisipirkau cool.gif Narcizų irgi (alia ir tie pas mane nudžiūvo doh.gif ), žolytę sakot g.gif Kiba reik bandyt lotuliukas.gif
Atsakyti