Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(BrBk @ 2009 12 16, 21:57)
Ou jeee, kas čia per Atgimimo paradas senučiukių temoje? bigsmile.gif
Ne nu klausyk, ponia Pikta fėja, o tai BrBk atkast nereikia, ania? tongue.gif

Ir šiaip jeigu ką - tai dabar jau reikia sveikint greitai ir skubiai Slapux su gimtadieniu! Jos irgi praėjo, prašuoliavo metai, smilkiniai pabalo, tai su tuo ir sveikinam sveikinam sveikinam 4u.gif  biggrin.gif Ir aš taipogi labai dėkavoju už sveikinimus man - AČIŪ!

Linksma nata čia jūs pradėjot ir jau įpusėjot. Smagu dėl to ir man.
Galiu paerzint, kad aną savaitę buvau ten, kur 27 laipsniai šilumos. Grįžau į Antarktidą ir bijau nosiuką nušalt. Tai tūnau namie ant pečiaus ir bandau kalėdinę dvasią sau įsipūst. Neblogai sekasi, pusė dovanų jau supirkta. Eglutė dar nepapuošta. Žolytė irgi nepasodinta. Nežinau kurios čia pirmiau imtis su savo big genialiais sugebėjimais lotuliukas.gif

Mano Adomulis, jeigu įdomu, tai jau ohoho koks vyras - didelis didelis, pamatytumėt jūs! Ir kaip bučkį man skaniai duoda... Noriu sesės arba brolio jau. Tada turėsiu du bučkius wub.gif

Nu va taip kažkaip gerai aš ir gyvenu.
Slapux, o tai ko kai būni Kownase į Radvilėnų pl. neužsuki? Ar reikia irgi vardinio kvietimo kaip į Zuikio kontorą? smile.gif

man kazkaip pasirode, kad tu pasisakei kazkurioj zinutej, galvoju viskas ok, brbk vietoj, yra, uzskaitom lotuliukas.gif lotuliukas.gif

slapux, su gimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimo diena, su gimimooooooooooooo diena 4u.gif graziai dainuoju? mirksiukas.gif didziausi sveikinimai ir linkejimai nuo graziausios lietuvoj eglutes (cia as apie kauno rotusej, ne apie savo, tiek to lotuliukas.gif ) mes savo dar nepapuosem, todel ir pirmauja rotuses aikstej lotuliukas.gif

brbk, kuuuuuuuuuuuuuur tu po velniu buvai? kur keliavai? pasakoji ir staigiai thumbup.gif beje, tau seses ar brolio ne per velu jau noreti, xixixixixix, cia adomelis turetu noreti. o tu prasyk savo tevu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes! Senokai rasiau. As jau seniai nubreketuota ax.gif Liepos 13d.2009 nueme biggrin.gif Siandien lankiausi pirma karta po to, tai pasake kad pajudejo mano galinia du dantis, pastebejo dabar, kad plokstele man nelabai gerai pagaminta buvo(nors as sakiau, kad vienoj pusej atsoka!) tai gausiu pirmadieni kita plokstele. Pikta truputi del to.
Beje dziaugiuosi tikra ziema, antradieni is Londono pargrizau ax.gifO ten kaip zinote, tikros ziemos nesulaksi. Taip gera namie cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 12 16, 22:57)
1. Ir šiaip jeigu ką - tai dabar jau reikia sveikint greitai ir skubiai Slapux su gimtadieniu! Jos irgi praėjo, prašuoliavo metai, smilkiniai pabalo, tai su tuo ir sveikinam sveikinam sveikinam 4u.gif  biggrin.gif Ir aš taipogi labai dėkavoju už sveikinimus man - AČIŪ!

2. Linksma nata čia jūs pradėjot ir jau įpusėjot. Smagu dėl to ir man.
Galiu paerzint, kad aną savaitę buvau ten, kur 27 laipsniai šilumos. Grįžau į Antarktidą ir bijau nosiuką nušalt. Tai tūnau namie ant pečiaus ir bandau kalėdinę dvasią sau įsipūst. Neblogai sekasi, pusė dovanų jau supirkta. Eglutė dar nepapuošta. Žolytė irgi nepasodinta. Nežinau kurios čia pirmiau imtis su savo big genialiais sugebėjimais lotuliukas.gif

3. Mano Adomulis, jeigu įdomu, tai jau ohoho koks vyras - didelis didelis, pamatytumėt jūs! Ir kaip bučkį man skaniai duoda...

4. Noriu sesės arba brolio jau. Tada turėsiu du bučkius wub.gif

1. Slapukėli, su gimtadieniu tave ir su Kalėdom ir su naujais metais, kitos va jau ir vėlykom ruošiasi, tai ir su vėlykom 4u.gif imk prezentą

user posted image

2. O tai ko tu čia grįžai? Aš tai būčiau ir pasilikus šiltuose kraštuose. g.gif Ale vistiek tau gerai, nereikia belstis į darbą per tokius šalčius bigsmile.gif sėdi sau namie langus užsikamšius lotuliukas.gif

3. Tai aišku kad įdomu ir jeigu parodytum, tai ir pamatytume, bet kad nerodai sad.gif

4. wub.gif Sėkmės.

QUOTE(Anira @ 2009 12 17, 02:34)
Sveikutes! Senokai rasiau. As jau seniai nubreketuota  ax.gif  Liepos 13d.2009 nueme  biggrin.gif  Siandien lankiausi pirma karta po to, tai pasake kad pajudejo mano galinia du dantis, pastebejo dabar, kad plokstele man nelabai gerai pagaminta buvo(nors as sakiau, kad vienoj pusej atsoka!) tai gausiu pirmadieni kita plokstele. Pikta truputi del to.
Beje dziaugiuosi tikra ziema, antradieni is Londono pargrizau ax.gifO ten kaip zinote, tikros ziemos nesulaksi.  Taip gera namie cool.gif

Sveikinu 4u.gif O dėl netikusios plokštelės, tai užjaučiu. Mano krūminiai irgi pajudėjo. Dabar gailiuosi, kad apačioj nedarėm plokštelės, o klijavom vielą. doh.gif
Atsakyti
ax.gif hi.gif
Atsakyti
Visoms visoms - graziu ir jaukiu svenciu, gero pabuvimo su artimais ir mylimais zmonemis ir tikros kaledines dvasios 4u.gif Svajoniu issipildymo! newyear.gif
Atsakyti
Su šventėmis, brangiosios! newyear.gif

Pasipergyvensiu, man kai nuėmė brekus liepė ateiti rugsėjį apžiūrai... Tai spėkit ar aš buvau? Iš tos laimės, kad breketų nebeturiu pamiršau nueiti. unsure.gif O dabar kai perskaičiau apie pasisilinkusius dantis ir blogas plokšteles... Ohh.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa: 26 gruodžio 2009 - 20:17
Shin2009 02 28, 14:47
Rasaus ir as i sarasiuka esu is Klaipedos, bet dejaus Kaune pas Ausra Anuzyte:) pasipuosiau abu zandikaulius 2008 10 28 virsuj 6 keramikiniai, visi like metaliniai, apacioj tik metaliniai. kada nuims nezinau

laba, gal galetum papasakoti apie gyd. Anuzyte?niekur nerandu informacijos apie ja. Kokios kainos, kaip pati gydytoja?
Atsakyti
Labutes, o as pasipuosiau 2008 12 01...t.y pries metus ir pusantro menesio...Prisikamavau daug, rove 4 dantis verysad.gif bet dabar jau svyti dantys, lygus, lygus.... jau zadejo nuimt, bet vis dar kamuojames su sakandziu ( Gydytoja- Damusiene, Kaune)... Negaliu skustis, neteks nesioti 2 ar daugiau metu, bet vis dar tempia ir tempia laika....Sakykit ( kurios jau drasiai sypsotes), ar ilgai nesiojote?
Atsakyti
Sveikos. Galbut atsiras mergaiciu kurios gydosi ar gydesi pas M. Šarvą? Kilo šiokių tokių nesklandumų...
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2010 01 13, 14:31)
Labutes, o as pasipuosiau 2008 12 01...t.y pries metus ir pusantro menesio...Prisikamavau daug, rove 4 dantis  verysad.gif bet dabar jau svyti dantys, lygus, lygus.... jau zadejo nuimt, bet vis dar kamuojames su sakandziu ( Gydytoja- Damusiene, Kaune)... Negaliu skustis, neteks nesioti 2 ar daugiau  metu, bet vis dar tempia ir tempia laika....Sakykit ( kurios jau drasiai sypsotes), ar ilgai nesiojote?

Na as dar breketuota,bet jau uz menesio finisuosiu drinks_cheers.gif Nesioju metus ir 9 menesiu,siaip tikejausi,kad reikes ilgiau(nes pas mane safyriniai) bet vat nepilnai du metai ir jau galesiu dziaugtis,dabar taip laikas lekia,kad atrodo,jog pries koki pusmeti tik susidejau biggrin.gif
Atsakyti
Hmmm.. gal kas is baigusiu gydyma pastebejote kiek reikejo nesioti po to kai visualiai dantys lygus pasidare? Suprantu, cia nuo sakandzio priklauso, bet gal pasidalintumet patirtimi? As 3 menesius nesioju Damon ir atrodo, kad virsus jau beveik susitvarke, o gydytoja sake kad visas gydymas uztruks apie 3 metus.. tai dabar galvoju, gal pas mane procesai greiciau vyksta negu buvo planuota.. kaip manot, ar taip buna? (((:
Atsakyti
QUOTE(Nafa @ 2010 03 07, 14:43)
Hmmm.. gal kas is baigusiu gydyma pastebejote kiek reikejo nesioti po to kai visualiai dantys lygus pasidare? Suprantu, cia nuo sakandzio priklauso, bet gal pasidalintumet patirtimi? As 3 menesius nesioju Damon ir atrodo, kad virsus jau beveik susitvarke, o gydytoja sake kad visas gydymas uztruks apie 3 metus.. tai dabar galvoju, gal pas mane procesai greiciau vyksta negu buvo planuota.. kaip manot, ar taip buna? (((:

Man prognozavo gydymo trukmę apie 2 metus, dantys lygūs ėmė atrodyt ir gal jau po poros-trejetos mėnesių nešiojimo, bet nuėmė po metų ir mėnesio nuo uždėjimo.
Atsakyti