QUOTE(BrBk @ 2009 12 16, 21:57)
Ou jeee, kas čia per Atgimimo paradas senučiukių temoje?
Ne nu klausyk, ponia Pikta fėja, o tai BrBk atkast nereikia, ania?
Ir šiaip jeigu ką - tai dabar jau reikia sveikint greitai ir skubiai Slapux su gimtadieniu! Jos irgi praėjo, prašuoliavo metai, smilkiniai pabalo, tai su tuo ir sveikinam sveikinam sveikinam Ir aš taipogi labai dėkavoju už sveikinimus man - AČIŪ!
Linksma nata čia jūs pradėjot ir jau įpusėjot. Smagu dėl to ir man.
Galiu paerzint, kad aną savaitę buvau ten, kur 27 laipsniai šilumos. Grįžau į Antarktidą ir bijau nosiuką nušalt. Tai tūnau namie ant pečiaus ir bandau kalėdinę dvasią sau įsipūst. Neblogai sekasi, pusė dovanų jau supirkta. Eglutė dar nepapuošta. Žolytė irgi nepasodinta. Nežinau kurios čia pirmiau imtis su savo big genialiais sugebėjimais
Mano Adomulis, jeigu įdomu, tai jau ohoho koks vyras - didelis didelis, pamatytumėt jūs! Ir kaip bučkį man skaniai duoda... Noriu sesės arba brolio jau. Tada turėsiu du bučkius
Nu va taip kažkaip gerai aš ir gyvenu.
Slapux, o tai ko kai būni Kownase į Radvilėnų pl. neužsuki? Ar reikia irgi vardinio kvietimo kaip į Zuikio kontorą?
Ne nu klausyk, ponia Pikta fėja, o tai BrBk atkast nereikia, ania?
Ir šiaip jeigu ką - tai dabar jau reikia sveikint greitai ir skubiai Slapux su gimtadieniu! Jos irgi praėjo, prašuoliavo metai, smilkiniai pabalo, tai su tuo ir sveikinam sveikinam sveikinam Ir aš taipogi labai dėkavoju už sveikinimus man - AČIŪ!
Linksma nata čia jūs pradėjot ir jau įpusėjot. Smagu dėl to ir man.
Galiu paerzint, kad aną savaitę buvau ten, kur 27 laipsniai šilumos. Grįžau į Antarktidą ir bijau nosiuką nušalt. Tai tūnau namie ant pečiaus ir bandau kalėdinę dvasią sau įsipūst. Neblogai sekasi, pusė dovanų jau supirkta. Eglutė dar nepapuošta. Žolytė irgi nepasodinta. Nežinau kurios čia pirmiau imtis su savo big genialiais sugebėjimais
Mano Adomulis, jeigu įdomu, tai jau ohoho koks vyras - didelis didelis, pamatytumėt jūs! Ir kaip bučkį man skaniai duoda... Noriu sesės arba brolio jau. Tada turėsiu du bučkius
Nu va taip kažkaip gerai aš ir gyvenu.
Slapux, o tai ko kai būni Kownase į Radvilėnų pl. neužsuki? Ar reikia irgi vardinio kvietimo kaip į Zuikio kontorą?
man kazkaip pasirode, kad tu pasisakei kazkurioj zinutej, galvoju viskas ok, brbk vietoj, yra, uzskaitom
slapux, su gimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimo diena, su gimimooooooooooooo diena graziai dainuoju? didziausi sveikinimai ir linkejimai nuo graziausios lietuvoj eglutes (cia as apie kauno rotusej, ne apie savo, tiek to ) mes savo dar nepapuosem, todel ir pirmauja rotuses aikstej
brbk, kuuuuuuuuuuuuuur tu po velniu buvai? kur keliavai? pasakoji ir staigiai beje, tau seses ar brolio ne per velu jau noreti, xixixixixix, cia adomelis turetu noreti. o tu prasyk savo tevu