Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(kabesita @ 2009 03 06, 12:54)
Pas mane buvo dantienu uzdegimas, tai man tikrai reikia kas du men. man pati odontologe sake, o ir juk kai breketus nesioji ne taip lengva juos tarpdancius issivalyt. O moku 100lt  ax.gif

aaa supratau. as tarpdanciams naudojau specialu siula su tokia kempinele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 06, 12:54)
Pas mane buvo dantienu uzdegimas, tai man tikrai reikia kas du men. man pati odontologe sake, o ir juk kai breketus nesioji ne taip lengva juos tarpdancius issivalyt. O moku 100lt  ax.gif

O ta valymą daro dantistas, o ne ortodontas, kuris prižiūri breketus? g.gif
Papildyta:
Piktoji Fėja --> ar žiedai jau užsakyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 06, 12:57)
As tai kas 2 menesius darausi higienini  mirksiukas.gif

Mergaitės, kuo dažniau daromas higieninis valymas, tuo greičiau akmenukai ir apnašos atauga verysad.gif Vat tokia ta statistika...O rekomenduoja dažnai daryti manyčiau kad tik dėl pasipelnymo.
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 06, 14:09)
aaa supratau. as tarpdanciams naudojau specialu siula su tokia kempinele  mirksiukas.gif

Gal galetum nufotkint ir idet nuotrauka kaip atrodo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Naidra @ 2009 03 06, 14:44)
Mergaitės, kuo dažniau daromas higieninis valymas, tuo greičiau akmenukai ir apnašos atauga verysad.gif Vat tokia ta statistika...O rekomenduoja dažnai daryti manyčiau kad tik dėl pasipelnymo.

Nu siaip pas mane akmenu niekad nebuvo, kiek dantistu neziurejo, visi sakydavo, kad pas mane akmenu nera, bet kazkoks pigmentinis apnasas, o be to man ir paciai ramiau, kad tarpdanciai svarus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2009 03 06, 14:25)
O ta valymą daro dantistas, o ne ortodontas, kuris prižiūri breketus? g.gif

Dantistas, arba zinau kad kai kur daro seseles, bet ne ortodontas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 03 05, 22:53)
labas visoms  ax.gif

Higieninį valymą būtina darytis kas 4-6 mėn pas higienistą (geriau dirbantį su breketuotais smile.gif ) tai nėra paprastas akmenukų nuvalymas, procedūra trunka apie valandą (jei situacija nėra labai prasta) ir kainuoja bent jau pas mus 5 lt už dantuką smile.gif Geriausiai eit pas tokį, kuris turi aparatą, nuvalantį dantis soda smile.gif breketams nepamainomas dalykas smile.gif

gal galit primint, kas damon'us nešioja  g.gif evaldai, jūs, ne? Ar dedami kokie žiedai su jais ar ne?

Ar kas zinote, kur Kaune rast toki speca, kad dantukus su soda nuvalytu? ax.gif

Pas mane irgi Damon, jokiu ziedu neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labai labai seniai breketininkiu plepesiuose buvau. Ziuriu nauja temele, tai galvoju reik isijungt ir pabendraut su jumis smile.gif Ogi praziopsiojau vakar siokia tokia data. Nieko labai rimta - tik buvo lygiai pusmetis, kai as su breketukais (virsuje) doh.gif Na, kadangi man ortodonte lyg ir minejo, kad nesiojimas uztruks apie metus, tai skaitau, kad puse kelio nueita thumbup.gif Uz 6 savaiciu bus pusmetis, kai su esu su breketukais apacioje. Tikiuosi sios datos nepamirsiu. Vis siokia tokia proga, kuria galima pazymeti biggrin.gif

O higienini burnos valyma kiek zinau rekomenduotina daryti kas puse metu. Ir taip pat girdejau tokia teorija, kad kuo dazniau darai, tuo daugiau dantys apsinesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustyte: 06 kovo 2009 - 16:43
QUOTE(saliuke @ 2009 03 06, 16:40)
Ar kas zinote, kur Kaune rast toki speca, kad dantukus su soda nuvalytu? ax.gif

Pas mane irgi Damon, jokiu ziedu neturiu  schmoll.gif

Ortodontijos centre.
Atsakyti
sveiki visi smile.gif
buvau siandien pas odontologe savo.. suverze dantukus ir pagaliau uzdejo paskutini breketa thumbup.gif tai dabar truputi skauda blink.gif dar visai nepralinksmino, pasirodo iseina dekretiniu ir teks lankytis pas kita ortodonta.. ot nesamone.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 06, 14:07)
Gal galetum nufotkint ir idet nuotrauka kaip atrodo  blush2.gif

Kaip įsivaizduoju, čia tokie siūlai.. rolleyes.gif Naudoju ir aš šituos. smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 03 06, 17:48)
dar visai nepralinksmino, pasirodo iseina dekretiniu ir teks lankytis pas kita ortodonta.. ot nesamone.. schmoll.gif

O tai ką, nesimatė, kad jai prireiks dekretinių?? lotuliukas.gif
Atsakyti
O as naudoju paprasta ORAL-B smile.gif
Atsakyti
Papildyta:
O tai ką, nesimatė, kad jai prireiks dekretinių?? lotuliukas.gif

nu kad nemaciau blink.gif
Atsakyti
tiek prirasiau ir niekas neissisaugojo doh.gif gun_bandana.gif

taigi trumpai tada:

nea, ziedu dar neturim, nespejom net nulekti paziureti, tai sen tai ten visa savaite doh.gif

siulas toks, koki Vasaroti rode. labai patogus, nes turi viena kieta galiuka, kad galetum ikisti i tarpdanti. tik vienas minusas - ta kempinele kai kada kabinasi uz aplink breketa apvyniotu vieluciu. bet man tai jau praeitas etapas lotuliukas.gif

ortodontai nedaro higieninio valymo, jie is kai ko kito duona valgo mirksiukas.gif

del dekretiniu tikrai tikiu, kad nesimate, ne vienas toks pavyzdys yra. kad ir su mano ex ortodonte mirksiukas.gif
Atsakyti