Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Zuiqtis @ 2009 12 07, 08:49)
nenoriu žolytės, noriu eglutės, nooooooriu  verysad.gif
Tu dar neturi kuom pasigirt?  blush2.gif

eglute gi tuoj jau bus, o tada galima ir zolytes pradeti laukti smile.gif

dar nea, dar piktute fejyte negaliu pasigirti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas dienas, pargrįžtu ir aš į šeimą lotuliukas.gif Kitais metais žadėjo nugeležiuot jau karsta.gif Laukiu nesulaukiu lotuliukas.gif Jaučiu iš senosios kompanijos viena ir belikau doh.gif

Labas, norma, žiū ir čia susitikom biggrin.gif Pas kokią gyd lankaisi? Matyt anksčiau neužfiksavau ax.gif

PF, kaip šeimyninė laimė, kaip medutis wub.gif tongue.gif

Sausainiuk, gal kokią sausainiukiuko nuotrauka mums parodysi, a mirksiukas.gif

BrBk, irgi seniai matytas A bigsmile.gif

Zuiki, kuriose žemėse tu dabar bazuojiesi? Gal jau grįžus su visam? smile.gif

Kažin kaip fukuotukaf besilaiko g.gif

Visoms naujokėms drinks_cheers.gif Kantrybės ir kuo trumpesnio kelio gražios čypsenos link bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 07 gruodžio 2009 - 11:11
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 12 07, 10:48)
eglute gi tuoj jau bus, o tada galima ir zolytes pradeti laukti smile.gif

dar nea, dar piktute fejyte negaliu pasigirti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visai dar ne tuoj, o aš jau dabar noriu ir kalėdų senelio lb laukiu biggrin.gif nors jis niekad pas mane ir neateina, bet aš vistiek laukiu biggrin.gif

QUOTE(Slapux @ 2009 12 07, 12:09)
Labas dienas, pargrįžtu ir aš į šeimą  lotuliukas.gif Kitais metais žadėjo nugeležiuot jau karsta.gif Laukiu nesulaukiu  lotuliukas.gif Jaučiu iš senosios kompanijos viena ir belikau  doh.gif

Zuiki, kuriose žemėse tu dabar bazuojiesi? Gal jau grįžus su visam?  smile.gif

tai turėsim tau ko palinkėti per Kalėdas (kitiems metams) biggrin.gif
Kaip tavo Yra ir Yra gyvena? Jau gal abu kartu į mokyklą žygiuoja?

Aš Lietuvos sostinėj, jau seniausiai pargrįžau ir niekur nebesiruošiu važiuot, nebent iš darbo išmest sugalvotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 07 gruodžio 2009 - 11:31
Sveikos, manau, kad ir as prisijungsiu prie jusu smagaus burelio blush2.gif

Situacija tokia, kad neturiu 2 kruminiu ir 1 virsuje sone. Nuejau i konsultacija del implantacijos, buvau susirinkusi visa info apie tai, o man sako gydytoja "jusu virsutiniai labai isvesejo ir nera vietos implantacijai - geriausia iseitis - breketai, kurie sustumdytu viska i savo vietas ir tereiketu 1 danti implantuoti" unsure.gif

Noriu paklausti, ar kam nors buvo tokia situacija? Ar visos dejotes tik del kreivu dantuku?

Nes as nebuvau tam visai pasiruosusi verysad.gif Sake, yra kazkokie su cirkoniu breketai, kur matosi tik juostele prie dantenu...

Tiesiog reikes perskaityti visas jusu temas, kad nors kiek suprasciau, kas tai breketavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 12 07, 11:29)
tai turėsim tau ko palinkėti per Kalėdas (kitiems metams)  biggrin.gif
Kaip tavo Yra ir Yra gyvena? Jau gal abu kartu į mokyklą žygiuoja?

Aš Lietuvos sostinėj, jau seniausiai pargrįžau ir niekur nebesiruošiu važiuot, nebent iš darbo išmest sugalvotų.

drinks_cheers.gif geriau šiemet linkėkit, kad kitais metais jau sveikint galėtute lotuliukas.gif
Mano kol kas dar tik vienas Yra į mokyklą eina, antras dar nerūpestinga vaikyste džiaugiasi wub.gif o ir šiaip neaišku kada mokslai pradės rūpėt doh.gif dabar tik suknelės, kulniukai, lūpdažiai rūpi doh.gif lotuliukas.gif

Tai visgi laikinąją į tikrąją sostinę iškeitei biggrin.gif Kaip darbukas - patinka?

Hottea, pas mus ko gero nelabai info rasi apie visokius cirkoninius breketus, nes praktiškai didžioji dauguma paprastus metalinius nešiojo'-a, na dar keletas damon'us smile.gif O pas kokią gyd planuoji breketuotis? Šiaip daug kam tarpus breketais užtraukinėja, bet dažniausiai po tikslinio dantų šalinimo (kai nepakankamai vietos dantukams) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 07 gruodžio 2009 - 12:27
oj koks pagyvejimas, koks pagyvejimas, visos smalsuoles islindo is savo zieminiu urveliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar baisos su daivasta, ex-s ir Enitos truksta lotuliukas.gif beje, kazin, kaip jolcei sekasi? pas ja ten buvo sudetinga ganetinai situacija g.gif

o medutis baigesi, dabar bandysim prikalbeti gandrus, kad ir mums ka nors gero atnestu mirksiukas.gif wub.gif

zuiki zuiki, a ka tu dirbi? a kada vestuves? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

slapux, bene paskutine is pagrindines kompanijos likai? ar dar kazin yra nenubreketuotu? ale tavo turbut graziausi dantai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 12 07, 13:26)
drinks_cheers.gif geriau šiemet linkėkit, kad kitais metais jau sveikint galėtute  lotuliukas.gif
Mano kol kas dar tik vienas Yra į mokyklą eina, antras dar nerūpestinga vaikyste džiaugiasi  wub.gif  o ir šiaip neaišku kada mokslai pradės rūpėt  doh.gif  dabar tik suknelės, kulniukai, lūpdažiai rūpi  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai visgi laikinąją į tikrąją sostinę iškeitei biggrin.gif Kaip darbukas - patinka?

Hottea, pas mus ko gero nelabai info rasi apie visokius cirkoninius breketus, nes praktiškai didžioji dauguma paprastus metalinius nešiojo'-a, na dar keletas damon'us  smile.gif  O pas kokią gyd planuoji breketuotis? Šiaip daug kam tarpus breketais užtraukinėja, bet dažniausiai po tikslinio dantų šalinimo (kai nepakankamai vietos dantukams)  4u.gif

o tavo gimtadienis dabar? ar sausį? jei dabar, tai kas be ko, palinkėsiu, jei dar ne, tai dar palauksi biggrin.gif

BrBk'o gimtadienis prisiminiau, kad buvo, tai va ją sveikinu ir linkiu sesės broliui bigsmile.gif

Darbas nlb, biškį rutina užknisa, norisi kažko rimtesnio, bet dabar džiaugiuosi, kad išvis dirbu biggrin.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 12 07, 13:34)
zuiki zuiki, a ka tu dirbi? a kada vestuves?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Valstybei (prie to pačio ir tau) tarnauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 12 07, 13:04)

Darbas nlb, biškį rutina užknisa, norisi kažko rimtesnio, bet dabar džiaugiuosi, kad išvis dirbu  biggrin.gif
Valstybei (prie to pačio ir tau) tarnauju  biggrin.gif

a ne? atejus i kuria nors valstybine istaiga galeciau tave susitikti? g.gif jaaaa, dabar toks laikinas periodas, kai darbas aplamai yra geris lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gera, laukiam kaledu toliau newyear.gif
zuikis laukia 000059.gif
as laukiu 000054.gif ir dar labai noreciau kur nors siltuose krastuose vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 12 07, 14:27)
a ne? atejus i kuria nors valstybine istaiga galeciau tave susitikti?  g.gif jaaaa, dabar toks laikinas periodas, kai darbas aplamai yra geris  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gera, laukiam kaledu toliau  newyear.gif
zuikis laukia  000059.gif
as laukiu 000054.gif  ir dar labai noreciau kur nors siltuose krastuose vacation4.gif

jeigu tave įleistų, tada taip, galėtum mane susitikt biggrin.gif pas mane panašiai kaip pas prezidentę, vardinio pakvietimo reik lotuliukas.gif

aš laukiu tos pirmos eglės, su dovanų dėžėm aštuoniom

papasakok kokių dovanų pripirkai, nes aš tingiu sukti galvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 07 gruodžio 2009 - 13:35
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 12 07, 13:34)
jeigu tave įleistų, tada taip, galėtum mane susitikt  biggrin.gif  pas mane panašiai kaip pas prezidentę, vardinio pakvietimo reik lotuliukas.gif

aš laukiu tos pirmos eglės, su dovanų dėžėm aštuoniom

papasakok kokių dovanų pripirkai, nes aš tingiu sukti galvą.

aaaa vardinio pakvietimo, matai kaip cia mandrai lotuliukas.gif

siemet didziaja dali dovanu mano brangiesiems artimiesiems ir draugams atnes visagalis internetas : victoriasecret.com, ebay.com ir panasus puikus puslapiai thumbup.gif negaliu isduoti, nes gal skaito netycia ir seka, ka jiem padovanosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tu bjauri moteris, negalima sakyti 'tingiu sukti galva', gi cia kaledos kaledos, geris meile ir dziaugsmas aplinkui, o dziaugsmas kyla is dovanojimo ir dovanu rinkimo, ne tik is gavimo. atsiprasyk greitai visu, nes kaledu senelis tave stebi, zinok lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 07 gruodžio 2009 - 13:44
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 12 07, 14:43)
siemet didziaja dali dovanu mano brangiesiems artimiesiems ir draugams atnes visagalis internetas : victoriasecret.com, ebay.com ir panasus puikus puslapiai  thumbup.gif negaliu isduoti, nes gal skaito netycia ir seka, ka jiem padovanosiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tu bjauri moteris, negalima sakyti 'tingiu sukti galva', gi cia kaledos kaledos, geris meile ir dziaugsmas aplinkui, o dziaugsmas kyla is dovanojimo ir dovanu rinkimo, ne tik is gavimo. atsiprasyk greitai visu, nes kaledu senelis tave stebi, zinok  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, nemėgstu aš tų dovanų pirkt. galėčiau pirkti ir dovanoti su mielu noru, jeigu visi kaip ir priklauso parašytų laišką kalėdų seneliui. nu nežinau aš gi ko tiem žmonėm reikia, o dovanoti dovaną tik tam, kad padovanoti kažką, tai visai neįdomu schmoll.gif
Atsakyti
Laba visom 4u.gif

Pries savaite ir man buvo uzdeti paprasti breketai. Vis dar skauda ir negaliu normaliai valgyti unsure.gif Iskilo man dilema nemaza... Is pradziu zadejau detis Damon, bet ortodonte (Latkauskiene) sake man ju nereik, nes vidutinio sunkumo atvejis ir uzdejo paprastus. Norejau Damon tam, kad reciau lankytis reiktu, o ji sake, kad nera skirtumo, vistiek butu reikeja ateit kas 1.5 men. Taigi dabar kai susumavau visas gydymo islaidas, tai per tuos 2 metus man laaabai daug pinigu gaunasi verysad.gif Norejau paklausti jusu, gal zinote ar protinga butu lankytis geriau pas vietine ortodonte (kuri apsiima ju prieziura ir patvarkymu, atvaziuoja cia karta i men ortodonte Sauliene), turint omenyje, kad ne ji sudejo breketus..? Man tiesiog butu patogiau ir pigiau cia vietoj apsilankyti, negu skraidyt i LT..
Labai dekuju uz atsakymus!

P.S. dejaus LT del to, kad cia tuo metu nebuvo lietuviu ortodontu, o UK yra labai brangu ir nepasitikiu ju gydytoju profesionalumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnule: 07 gruodžio 2009 - 14:39