Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(agnule @ 2009 09 09, 19:53)
Man deja buvo panasiai... Teiravausi kazkokioj klinikoj prie kauno pilies apie plombavima ir kitoj klinikoj savanoriuose. Taigi kaina prie kauno pilies buvo dvigubai brangesne, uztai ir klausiu smile.gif O siaip kokios kainos jei tarkim reiktu diet ant abieju zandikauliu? Vilniuj maciau apie 2300 vienas zandikaulis  g.gif

nu ziurint kokie breketai (metaliniai, keramikiniai, daimon sistemos ir pan.) ar reikia rauti dantis ir t.t., tikslios kainos nelabai ir pasakysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 09 rugsėjo 2009 - 19:56
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 09 09, 20:55)
nu ziurint kokie breketai (metaliniai, keramikiniai, daimon sistemos ir pan.) ar reikia rauti dantis ir t.t., tikslios kainos nelabai ir pasakysiu.

deciau paprastu metalinius, kiek zinau dantu rauti pas mane nereikia (buvau pries men pas dantiste). Siaip 2300 zandikauliui cia normali kaina..?

Papildyta:
QUOTE(agnule @ 2009 09 09, 20:59)
deciau paprastu metalinius, kiek zinau dantu rauti pas mane nereikia (buvau pries men pas dantiste). Siaip 2300 zandikauliui cia normali kaina..?

Tiesa dar ziuriu Latkauskiene ir Aukstejoj dirba- va ten ir paskaiciavo man dviguba kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 09 09, 20:00)
Papildyta:
Tiesa dar ziuriu Latkauskiene ir Aukstejoj dirba- va ten ir paskaiciavo man dviguba kaina smile.gif

dantu rovima ne dantiste, o ortodontas nustato mirksiukas.gif tai vyksta ne del dantu sugedimo, o del vietos stokos. gali buti protinio rovimas arba paprasto... bet viska pasakys per konsultacija, daug kam cia is musu rove tuos dantis, ir nieko - gyvos, grazios smile.gif o gal net nereiks is viso smile.gif

o del kainos - man atrodo dabar apie 2000 vienas zandikaulis, bijau pameluoti, man jau seniai dejo ir jau nueme senokai... beje, metaliniai irgi skiriasi kaina ir dydziu

Latkauskiene dirba dar ir vilniuj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 09 09, 21:07)
dantu rovima ne dantiste, o ortodontas nustato  mirksiukas.gif tai vyksta ne del dantu sugedimo, o del vietos stokos. gali buti protinio rovimas arba paprasto... bet viska pasakys per konsultacija, daug kam cia is musu rove tuos dantis, ir nieko - gyvos, grazios smile.gif o gal net nereiks is viso smile.gif

o del kainos - man atrodo dabar apie 2000 vienas zandikaulis, bijau pameluoti, man jau seniai dejo ir jau nueme senokai... beje, metaliniai irgi skiriasi kaina ir dydziu

Latkauskiene dirba dar ir vilniuj  mirksiukas.gif

Aciu labai uz info 4u.gif Jau parasiau jiems email smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 09 09, 20:10)
Aciu labai uz info  4u.gif  Jau parasiau jiems email smile.gif

ner uz ka ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ir aš jau visi metai su breketais, lankausi pas gydytoją Latkauskienę Kaune. Užvakar buvau pas ją pasirodyti ir buvau labai nustebusi, kai gydytoja apžiūrėjusi mano dantukus, sako "mes jau einam į pabaigą" bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tipo liko kokie 4 mėnesiais, jei viskas gerai, sąkandis jei susitvarko tų gumyčių pagalba, kurias reikia nešioti dieną naktį, bet aš tik naktį nešioju ir tada viskas - nuimam tuos breketus thumbup.gif
aš pati kažkaip buvau nusiteikusi, kad man reiks nešioti daugiau nei du metus, tai dabar jau taip pradėsiu laukti, kol man juos nuims, kad nereliai biggrin.gif
Iš tikrųjų, kai dantukai išsitiesino, kai nebėra ko laukti ir kai matai veidrodyje, kad jie jau tiesūs, labai nervuoti pradėjo mane tie breketai doh.gif

O kiek jums reikėjo dar nešioti, kai dantukai buvo tiesūs ir sąkandis geras?
Atsakyti
QUOTE(Drugis @ 2009 09 10, 09:19)
O kiek jums reikėjo dar nešioti, kai dantukai buvo tiesūs ir sąkandis geras?

1 metus ir 1 mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 09 10, 12:15)
1 metus ir 1 mėnesį.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
o kodėl taip ilgai? Ar nesitvarkė sąkandis, ar kitos kokios problemos buvo?
Aš to paties irgi labai bijau, nudžiugino čia mane, o kai reikės, tai nešiosiu turbūt dar ir visus metus..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugis @ 2009 09 10, 14:39)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
o kodėl taip ilgai? Ar nesitvarkė sąkandis, ar kitos kokios problemos buvo?
Aš to paties irgi labai bijau, nudžiugino čia mane, o kai reikės, tai nešiosiu turbūt dar ir visus metus..... verysad.gif

Aaaaa, visai ne taip klausimą perskaičiau doh.gif Tiek man reikėjo nešiot iš viso, nuo breketų uždėjimo bigsmile.gif O kiek tęsėsi užtvirtinimas tai jau ir nebepamenu - senokai buvo blush2.gif
Atsakyti
Slapux,
kaip tau sekasi?Ar dar tebenesioji breketus?Gal jau i pabaiga? bigsmile.gif Man gal jau galetum "pakontaktuoti" ta gera higieniste ax.gif Kokios kainikes pas ja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruke @ 2009 09 06, 23:09)
Sveikos,
as neseniai susidejau breketus ant abieju zandikauliu. Dejausi damon breketus, nes daktare patare, sake, kad su jais greiciau dantukai suvaiksto i vietas ir sakandis susitvarko, taciau nepasake kad ju prieziura bus labai labai brangi. Neseniai buvau pasikeisti vieluciu (paverzti breketus) ant abieju zandikauliu ir gavau soka uz ju pakeitima sumokejusi 500 Lt. Gal galit tos, kurios nesiojat damon breketus parasyti, kiek uz vielutes pakeitima mokate pas savo gydytoja, jei rasciau pigiau, bandyciau keisti gydytoja, o gal be reikalo issigandau ir tokia kaina yra normali.
Busiu labai dekinga uz informacija.

Kur tu cia vaikstai, ir pas kokia gydytoja????
Pas mane Damon'ai, moku 200Lt uz lanku pakeitima. Praeita karta pakeite lankus, uzdejo ant priekio kazkokia guma (zigzagu aplink breketus apipyne, kad stumtusi priekiniai), uzdejo dar viena breketa - uz viska sumokejau 250Lt
Vietoj taves paklausciau, kodel tokia kaina? Tikrai nesamone ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 09 11, 08:44)
Kur tu cia vaikstai, ir pas kokia gydytoja????
Pas mane Damon'ai, moku 200Lt uz lanku pakeitima. Praeita karta pakeite lankus, uzdejo ant priekio kazkokia guma (zigzagu aplink breketus apipyne, kad stumtusi priekiniai), uzdejo dar viena breketa - uz viska sumokejau 250Lt
Vietoj taves paklausciau, kodel tokia kaina? Tikrai nesamone ...  doh.gif

Norma o kiek apsilankymu butina per visa gydyma su Damon..? As jau uzsirasiau dejimui pas Latkauskiene taip pat bet nzn kuria sistema rinktis. Pagalvojus jei paprastus gelezinius tai pigiau, bet dazniau eiti reikia. Tai pridejus prie ju kainos visus apsilankymus ar ne tas pats iseitu g.gif Damon juk reciau reikia lankytis..?

P.S. as klausiau pas Latkauskiene ta pati kaina apsilankymo tiek paprastiem, tiek Damon breketu paverzimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnule: 11 rugsėjo 2009 - 10:48