Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

Sveikos, geleziukes 4u.gif ir prijauciancios 4u.gif
Kiek gimtadieniu prazioplinau blush2.gif sveikinu paveluotai happybday.gif ir BrBkieti Adomuka happybday.gif kur tas laikas taip bega, jau metukai blink.gif dar gi neseniai skaitem, kap cia BrBk uzsvaigusi nuo leliuko kliedejo tongue.gif As irgi dar tebekliedziu tongue.gif

P(onia) Feja, atrodote baisiai isimylejusi wub.gif t.y. super graziai smile.gif prasom dar pasidemonstruoti 4u.gif

O mes tik vakar gryzom is pajurio, prisipliuskenom, prisiritinejom po smeliuka ir privalgem vafliu su sokoladu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 08 07, 11:11)
su tuo paciu, bet mano diena turbut neisaus, nebent maniskis priverstu biggrin.gif
as nenoriu veseilos  schmoll.gif  ir zenytis nenoriu  schmoll.gif  mano pavarde man ir taip grazi, kam ja keist  tongue.gif  del vaiko tik nebent tuokciausi  g.gif

kodel tu nenori m? tai gali juk ir savo pavarde pasilikt( as tai dabar gailiuosi kad nepasilikau savo pavardes.noreciau dabar tik per bruksneli but -iene smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 08 09, 10:59)
kodel tu nenori m? tai gali juk ir savo pavarde pasilikt( as tai dabar gailiuosi kad nepasilikau savo pavardes.noreciau dabar tik per bruksneli but -iene smile.gif )

O kam man tos vestuves? biggrin.gif man ir taip gerai cool.gif
Daivasta, kaip tau sekasi? kas naujo?

Sausaini, kaip tavo mazylis auga? bigsmile.gif ka jau mokas (ko dar ne biggrin.gif ) pasigirk gi bigsmile.gif
Atsakyti
hello hello, prisistato stai ir ponia -iene lotuliukas.gif dar nepasikeiciau dokumentu, ale turbut jau reiktu, a nia? g.gif lotuliukas.gif
sveikinimai adomeliui ir brbk su vyreliu drinks_cheers.gif 4u.gif su pirmuoju tortu thumbup.gif aukit dideli ir graziais dantim lotuliukas.gif

o fotkiu dar tikrai pasirodysiu, kazkaip vis nerandu laiko ikelti, facebook'e tai jau pasidalinau seniu seniausiai nuotraukom is keliones, bet i supermamas neleidzia kelti nuotrauku is facebook'o kazkodel doh.gif o vestuviu fotkiu vis dar neturim, jau laukiam laukiam labai wub.gif

o beje zinot, kad pas musu Dalia lankosi ponas Laimutis? cia toks pletkas pamastymams lotuliukas.gif jis dabar vienisas, tai besilankancios turi siokiu tokiu sansu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 13 rugpjūčio 2009 - 08:19
Sveikos smile.gif Seniai as jau svajoju apie breketus,tik niekaip nepavyko man ju susidet.. Tai tas,tai anas.. Bet va dabar jau prisiruosiau .. Vakar atsidariau si puslapi(pati pirma) ,paskambinau siuo numeriu (Mindaugas Šarva, 8-5-2715367) ir ka,tikiuosi Sausio menesi pavyks man pagaliau juos susidet. As gyvenu ne Lietuvoje,del to galiu atvykt tik Sausio menesi dviem savaitem. Labai bijojau,kad nespes man per ta laika visko padaryt,bet ne,pasirodo,kad imanoma thumbup.gif Tik baisiausia dalis- reikes raut du dantis swoon.gif Papasakokit jus man,ar imanoma istvert ta procesa? Labaai jau bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2009 08 26, 18:00)
Sveikos smile.gif Seniai as jau svajoju apie breketus,tik niekaip nepavyko man ju susidet.. Tai tas,tai anas.. Bet va dabar jau prisiruosiau .. Vakar atsidariau si puslapi(pati pirma) ,paskambinau siuo numeriu (Mindaugas Šarva, 8-5-2715367) ir ka,tikiuosi Sausio menesi pavyks man pagaliau juos susidet. As gyvenu ne Lietuvoje,del to galiu atvykt tik Sausio menesi dviem savaitem. Labai bijojau,kad nespes man per ta laika visko padaryt,bet ne,pasirodo,kad imanoma  thumbup.gif  Tik baisiausia dalis- reikes raut du dantis swoon.gif Papasakokit jus man,ar imanoma istvert ta procesa? Labaai jau bijau  unsure.gif

Sveika,
o kaip paverzimus-skraidysi? g.gif
Atsakyti
Taip,tuo paciu metu aplankysiu ir seima ir draugus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2009 08 26, 17:00)
Sveikos smile.gif Seniai as jau svajoju apie breketus,tik niekaip nepavyko man ju susidet.. Tai tas,tai anas.. Bet va dabar jau prisiruosiau .. Vakar atsidariau si puslapi(pati pirma) ,paskambinau siuo numeriu (Mindaugas Šarva, 8-5-2715367) ir ka,tikiuosi Sausio menesi pavyks man pagaliau juos susidet. As gyvenu ne Lietuvoje,del to galiu atvykt tik Sausio menesi dviem savaitem. Labai bijojau,kad nespes man per ta laika visko padaryt,bet ne,pasirodo,kad imanoma  thumbup.gif  Tik baisiausia dalis- reikes raut du dantis swoon.gif Papasakokit jus man,ar imanoma istvert ta procesa? Labaai jau bijau  unsure.gif

thumbup.gif
Imanoma istvert tiek ir dar daugiau rolleyes.gif (sakau is patirties biggrin.gif )
Man irgi idomu kaip tau pavyks kas menesi skraidyt i paverzimus.sakai ne per brangiai kainuos tie skraidimai ir ar tikrai galesi.
Atsakyti
Labas dienas smile.gif

Sveikinu visas su viskuom biggrin.gif fėja, atrodei nuostabiai wub.gif BrBk, parodyk savo metinuką bigsmile.gif Kaip greit metai bėga unsure.gif Paskaitinėju karts nuo karto, bet kažkoks liūdesys užėjęs - rašymams ūpo nėra 4u.gif

renachiuke, o kaip tau nustatė, kad reiks raut 2 dantis? Buvai konsultacijoj? Rodei panoramines nuotraukas? Konsultavais tik su vienu ortodontu? šiaip yra atvejų, kai tikrai nebūtina raut dantų - tam gali puikiai pagelbėt beligatūriniai breketai smile.gif beje, su jais ir lankytis reiktų ne kas 4-6 sav, o rečiau mirksiukas.gif o jei tikrai reiks raut - nebijok, neskauda visiškai smile.gif ir dar - 2 dantų iš karto neturėtų traukt schmoll.gif Ir po traukimo iškart breketų neklijuoja paprastai - turi užgyt žaizda g.gif Siūlyčiau pasitart dar su bent vienu ortodontu ir nepult strimgalviais pirmam pasitaikiusiam į kėdę smile.gif Dantys ne juokas, ypač kai liečia jų pašalinimą 4u.gif Kad paskui netektų gailėtis smile.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 08 28, 11:22)
thumbup.gif

Man irgi idomu kaip tau pavyks kas menesi skraidyt i paverzimus.sakai ne per brangiai kainuos tie skraidimai ir ar tikrai galesi.

As galvoju 2-3 metus kas pora menesiu skraidyti i paverzimus-tai kiek tada tie breketai kainuos?Juk jei ne breketai-tikriausiai taip daznai neskraidyt aplankyt artimuju... g.gif
Papildyta:
[quote=Slapux,2009 08 28, 11:35]
Labas dienas smile.gif

Labas labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 08 28, 11:35)

renachiuke, o kaip tau nustatė, kad reiks raut 2 dantis? Buvai konsultacijoj? Rodei panoramines nuotraukas? Konsultavais tik su vienu ortodontu? šiaip yra atvejų, kai tikrai nebūtina raut dantų - tam gali puikiai pagelbėt beligatūriniai breketai smile.gif beje, su jais ir lankytis reiktų ne kas 4-6 sav, o rečiau  mirksiukas.gif o jei tikrai reiks raut - nebijok, neskauda visiškai smile.gif ir dar - 2 dantų iš karto neturėtų traukt  schmoll.gif  Ir po traukimo iškart breketų neklijuoja paprastai - turi užgyt žaizda  g.gif Siūlyčiau pasitart dar su bent vienu ortodontu ir nepult strimgalviais pirmam pasitaikiusiam į kėdę smile.gif Dantys ne juokas, ypač kai liečia jų pašalinimą  4u.gif Kad paskui netektų gailėtis smile.gif Sėkmės  mirksiukas.gif

Buvau konsultacijoj.. Nuotrauku - nea.. Bet cia seniau buvau. O dabar,jei deciaus breketus tai kitoj klinikoj,nei buvau anksciau. Taip,kol kas konsultavaus tik su vienu. Tai Lietuvoj buciau truputeli daugiau nei 2 savaites,tai gal ir spetu man viska padaryt.. O jei nereiks raut dantu tai is viso super. smile.gif Dekui 4u.gif

Atsakyti
Daivasta, grazuole, o mums nieko papasakot nenori???????????? a????????????? blink.gif g.gif
Atsakyti