Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

silainiu poliklinikoje eina mano brolis su broliene-patenkinti,ir nebrangu,aisku apsilanko retai,ciagi ne stomotologas.
o as einu (silainiuose kaip tik atostogavo,o mane laikas spaude) i Dantene Kreves pr,salia Pasimatymo-labai malon mergaite ir svelniai daro.

QUOTE(Camana @ 2009 06 24, 11:59)
Sveikutes, vis dar nzn pas ka eiti kaune dantuku valyti.. verysad.gif  gal kas is kauno ir patarsit kokia svelnia higieniste?  blush2.gif  tiesa siule man i silainiu poliklinika eiti tvakytis bet kad baugu, tose poliklinikose jos baisiai grubios ir nemalonios  unsure.gif  na nebent tik man tokios pasitaike...

Atsakyti
Kagi feja,dar karteli su nuostabe svente smile.gif
labai graziai atrodei ...
Labai smagu buvo susitikti merginos smile.gif ...
Atsakyti
Aga, fėja kaip ir sakiau - tikra nuotakų fėja wub.gif Niu labai graži nuotaka, ir jaunikis toks visai nieko hihihi.gif Žodž, dar kartelį didžiausi sveikinimai ir - laimės, meilės, nuostabios kelionės ir didelės statinės medaus jums, jaunieji gražieji mielieji!

Ir tikrai buvo smagu vėl visoms susitikti, atrodo, kad kalbėtumėm ir kalbėtumėm, labai tie breketūzai mus suvienijo! Galim ir dažniau nueit kavos išgert.

daivasta, parašyk tos amerikoniškos žemuoginės balinimo priemonės pavadinimą. Ir pasigirk viešai ko jau neturi tongue.gif

Ale tie Kauno kalnai kokie statūs! doh.gif Ar čia ne kokia Slovakija?! Pasijutau kaip į Alpes bekopianti, kojas iškart pradėjo skaudėt, grįžus pasisvėriau - 500 gramų nėra! Enita, gera mintis? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 07 25, 15:17)
Ale tie Kauno kalnai kokie statūs! doh.gif Ar čia ne kokia Slovakija?! Pasijutau kaip į Alpes bekopianti, kojas iškart pradėjo skaudėt, grįžus pasisvėriau - 500 gramų nėra! Enita, gera mintis? hihihi.gif

Jau kaip tik norėjau klaust, kaip tau sekės užkopt į kalną cool.gif mirksiukas.gif Aš tai visai lengvai užlipau, netgi bandžiau skaičiuot laiptelius, kad galėčiau pasakyt tau kokio ilgio tie laiptai, bet ties viduriu pamečiau skaičių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuotakų Fėja, sveikinu 4u.gif gražaus jums gyvenimo ir daug daug vaikų biggrin.gif kokių aštuonių linkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 07 25, 14:17)
Ir tikrai buvo smagu vėl visoms susitikti, atrodo, kad kalbėtumėm ir kalbėtumėm, labai tie breketūzai mus suvienijo! Galim ir dažniau nueit kavos išgert.

daivasta, parašyk tos amerikoniškos žemuoginės balinimo priemonės pavadinimą. Ir pasigirk viešai ko jau neturi tongue.gif

Aisku,kad galim mirksiukas.gif

Cia ne balinimo,o po balinimo jei dantys jautrus pasidaro mirksiukas.gif
Sensigel jei lt pirk, o tos amerikoniskos tai GC Tooth Mousse (Topical creme with bio-available calcium and phosphate)
nors neaisku gal ir Lietuvoj kur yra ...
Atsakyti
Sveikutes! Gal kas zino kada galima balinamaja dantu pasta po breketu nuemimo naudoti? Ortodonte sake, kad balinti pas gydytoja galima po dveju menesiu, bet tada nebusiu LT, o uzseni to daryti nenoriu, tai noreciau pabandyti nors su dantu pasta. Patarkit, labai prasau ax.gif
Atsakyti
Nezianu ar galima po breketu bet bent man tai Velym patiko smile.gif Man tai siet tiek pabalo,o kai kas sao kad jiems ne trupucio nepadejo tai tik uz save sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 07 27, 10:58)
o tos amerikoniskos tai GC Tooth Mousse  (Topical creme with bio-available calcium and phosphate)

Aga, tas pats, kur ir man higienistė po higieninio valymo tepė. Aš jį pirkau tam pačiam ortodontijos centre.
Atsakyti
Šios priemonės būna pirkti ir odontologijos reikmenimis bei medžiagomis prekiaujančiose parduotuvėse. Pvz., Kaune galima nusipirkti Sukilėlių pr. 51 pirmame aukšte esančioje odontologams skirtoje parduotuvėlėje.
Atsakyti
Zuiqti su gimtadieniu ...
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 07 29, 11:24)
Zuiqti su gimtadieniu ...

ačiū 4u.gif

a ko to ten neturi? breketų kiba? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 29 liepos 2009 - 11:24