Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Gitusia @ 2009 07 15, 09:03)
Sveikinu!
Ilgokai nešiojai, bet dabar jau šventė pagaliau thumbup.gif  wub.gif
Kaži kada man ji bus ax.gif

Aciu aciu 4u.gif Tikrai didele svente yahoo.gif ateis ir tau ta diena, tik turek kantrybes wink.gif Man zadejo, kad nuims po dveju metu, o matai kaip gavosi.
Atsakyti
Labas vakarėlis. Planuoju prisijungti prie gausaus jūsų būrio. Kol kas renkuosi kliniką.

Mano odontologė parekomendavo gyd.Šarvą (Domus Dentes), neseniai buvau pirmoje konsultacijoje kuri man pasirodė gerokai paviršutiniška, o info apie breketus gavau daugiau paskaičiusi jūsų temas, nei iš gyd. Apžiūra trūko 5 min, nieko konkretaus, išskyrus tai, kad teks nešioti 2-2,5 metus neišgirdau; tipo mano atvejis nėra išskirtinis, gali tekti pašalinti 4 dantis ir viskas.
Aš kažkaip įsivaizdvau, kad reikės darytis panoraminę nuotrauką, kad kažkokius matavimus darys ar panašiai, o čia tiesiog pasakė, kad galiu pasirinkti datą ir kad sekantį kartą man jau kažką klijuos unsure.gif Kažkaip įsivaizduoju, kad takonsultacija turėjo būti išsamesnė, net nespėjau nieko paklausti doh.gif , o mane jau palydėjo iki registratūros lotuliukas.gif .
Ką manote? Matau, kad yra keletas iš jūsų, kurie lankosi pas šį gyd.
Atsakyti
QUOTE(Munė @ 2009 07 16, 23:31)
Labas vakarėlis. Planuoju prisijungti prie gausaus jūsų būrio. Kol kas renkuosi kliniką.

Mano odontologė parekomendavo gyd.Šarvą (Domus Dentes), neseniai buvau pirmoje konsultacijoje kuri man pasirodė gerokai paviršutiniška, o info apie breketus gavau daugiau paskaičiusi jūsų temas, nei iš gyd. Apžiūra trūko 5 min, nieko konkretaus, išskyrus tai, kad teks nešioti 2-2,5 metus neišgirdau; tipo mano atvejis nėra išskirtinis, gali tekti pašalinti 4 dantis ir viskas.
Aš kažkaip įsivaizdvau, kad reikės darytis panoraminę nuotrauką, kad kažkokius matavimus darys ar panašiai, o čia tiesiog pasakė, kad galiu pasirinkti datą ir kad sekantį kartą man jau kažką klijuos  unsure.gif  Kažkaip įsivaizduoju, kad takonsultacija turėjo būti išsamesnė, net nespėjau nieko paklausti  doh.gif  , o mane jau palydėjo iki registratūros  lotuliukas.gif .
Ką manote? Matau, kad yra keletas iš jūsų, kurie lankosi pas šį gyd.

sveika. As patarciau nueiti dar bent pas viena gydytoja konsultacijai, gal kitas issamiau paaiskintu viska g.gif
Atsakyti
Laba diena breketuotos ir nebreketuotos dūšios mielos smile.gif

QUOTE(Baisa @ 2009 07 01, 13:04)
Mano dantai dabar.

Baisa, tai dar nicko į NEBaisa nepasikeitei? Gražuolė dabar būsi absoliuti! thumbup.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 07 02, 18:29)
brbk, jau apturejot krikstynas, a ne?

NUOTAKŲ FĖJA, kaip tu? Kaip jautiesi, dreba kinkos likus aštuonioms dienoms? Ar dar esi ryšio zonoj? Ai, šiandien ko gero turi geresnių užsiėmimų mirksiukas.gif
Papasakok man smalsiai zosei viską ir parašyk kelintą valandą tavo vedybinių saitų susaistymo ceremonija! Ateisiu viena su mažuoju jau pakrikštytu kavalierium, reikia laiką planuot su juo labai, force majoure tikiuosi neįvyks smile.gif

Kaip kitos mergužėlės gyvenat? Paplepam drinks_cheers.gif
Adomas sugadino kompo klavišą, tai klaidų privėliau. Persiprašau. Zuiki, kur tu?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 17 liepos 2009 - 17:30
QUOTE(BrBk @ 2009 07 17, 17:28)
Laba diena breketuotos ir nebreketuotos dūšios mielos smile.gif
Baisa, tai dar nicko į NEBaisa nepasikeitei? Gražuolė dabar būsi absoliuti! thumbup.gif
NUOTAKŲ FĖJA, kaip tu? Kaip jautiesi, dreba kinkos likus aštuonioms dienoms? Ar dar esi ryšio zonoj? Ai, šiandien ko gero turi geresnių užsiėmimų mirksiukas.gif 
Papasakok man smalsiai zosei viską ir parašyk kelintą valandą tavo vedybinių saitų susaistymo ceremonija! Ateisiu viena su mažuoju jau pakrikštytu kavalierium, reikia laiką planuot su juo labai, force majoure tikiuosi neįvyks smile.gif

Kaip kitos mergužėlės gyvenat? Paplepam drinks_cheers.gif
Adomas sugadino kompo klavišą, tai klaidų privėliau. Persiprašau. Zuiki, kur tu?????

labas dienas mirksiukas.gif

vakar apturejau mergvakari. SUPERINI!!!!!!!!!! thumbup.gif Labai norejau isvengti visokiu pasityciojimu ir torto-pimpalo valgymu, ir nieko net panasaus nebuvo, mergaites super pasistenge, viska suorganizavo - turejom net fotosesija studijoj, tik maivemes maivemes visaip, vejelis plaukus kedeno, berniukai tik fotografavo thumbup.gif mergvakario tema buvo mafija, tai visos buvom su skrybelem, petnesom, juodom kelnem ir baltom maikutem, o as su sortukais, zodziu ispudingai atrodem, isisiskyrem ir klube is kitu mergvakariu, kur vaidino snieguoles ar panasius bajerius lotuliukas.gif visu nuotaika buvo puiki, pasilinksminom, sampes aisku netruko, laukiu nuotrauku - desiu ant cosmopolitan virselio lotuliukas.gif
zodziu siandien miego trukumas, parsibeldem namo penkta ryto thumbup.gif

o kinkos nedreba, viskas bus super duper, jaunikis vietoj, jaunoji vietoj, ziedai yra ir puikumelis drinks_cheers.gif
o puikioji ceremonija - 11:40, kita sestadieni, rotusej thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
nuotaku feja, sakai? geras wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 07 17, 00:28)
sveika. As patarciau nueiti dar bent pas viena gydytoja konsultacijai, gal kitas issamiau paaiskintu viska  g.gif

Sveiki,

As irgi renkuosi gydytoja-ortodanta, kad pasikonsultuoti.
Estet. plombavimo klinikoj rekomendavo Grigaite ir Sarva.

Bet jeigu taip pas kelis eiti , kad ne 1 zmogaus nuomone butu, tai biski apmaudu nes uz pvz 8min konsultacija EP klinikoj sumokejau 50lt. Ir jeigu dar per kelis ortodontus pereiti?

Ar pas visus taip?

Blogiausia kad idealaus sprendimo nepasiulo schmoll.gif
Atsakyti
BrBk 4u.gif kiek dantu turit? Jau vaikštot? bigsmile.gif

Fėja, linksmos tau šventės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, geležiukams prijaučiančios 4u.gif

Baisa, baisiai gražūs dantai bigsmile.gif mano vis dar nepakeistos plombos priekinių, ta taip ir neturiu holivudinio rezultato unsure.gif

BrBk šiaip smagu matyti bigsmile.gif

Fėja, ojei, pasutinės dienelės kapsi wub.gif jėga biggrin.gif papasakok daugiau apie mergvakario šėliones mirksiukas.gif gražios šventės wub.gif vėliau palinkėsim ir gražaus gyvenimo 4u.gif

Zuiki, kaip tu? tavo ežius labai mielas wub.gif
Atsakyti
Olia!

Fėja, nu kaip fain skaityti tavo įspūdžius! Aš mergvakario neturėjau - tik dovanų daug 'mergiškų' gavau cool.gif , bet užtat tavojo planavimo pirminiuose darbuose buvau irgi minima, ot tongue.gif

Zuikuti, kur tu prapuolus? Dirbi ar atostogauji?
A su 7 dantais. Nevaikšto pats, tik įsikibęs į kokią nors atramą, bet užtat kaaaaip ropoja - pagaut neįmanoma. Ir šiaip labai paaugęs mano kavalierius, laukiam jau pirmojo gimtadienio mirksiukas.gif

Sausainiuk, kaip tavo mažylis? Jau ne toks ir mažylis, ania? wub.gif

Slapux, kaip tavo breketai? Kada būsi Kaune?

Štai kaip pamaldžiai mano vaikinas laukia krikštynų ceremonijos.
user posted image

O čia kaip 'šėlioja' gavęs big dovaną.
user posted image

Į temą: - kokia dantų pasta valotės dantis? Kad būtų baltesni it bebro? Aš vis dar maitinu sūnelį, negaliu naudoti drastiškesnių balinimo priemonių. Bet kavą ir šokoladą mano dantai ragauja dažnai cool.gif

Į kitą temą: - paaiškinkit man super blond - kas pas Zuikį avatare? TIKRAS ežiukas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 20 liepos 2009 - 09:35
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 07 20, 09:53)
Zuiki, kaip tu? tavo ežius labai mielas  wub.gif

Aš gerai smile.gif labai gerai. kaip tavo mažylis? pasirodykit, ką? bigsmile.gif pasakysim į ką panašus, į mamą ar į kaimynę lotuliukas.gif

jūs irgi jau gal dantukus pradedat augintis? bigsmile.gif

QUOTE(BrBk @ 2009 07 20, 10:34)
Zuikuti, kur tu prapuolus? Dirbi ar atostogauji?
A su 7 dantais. Nevaikšto pats, tik įsikibęs į kokią nors atramą, bet užtat kaaaaip ropoja - pagaut neįmanoma. Ir šiaip labai paaugęs mano kavalierius, laukiam jau pirmojo gimtadienio mirksiukas.gif

Į temą: - kokia dantų pasta valotės dantis? Kad būtų baltesni it bebro? Aš vis dar maitinu sūnelį, negaliu naudoti drastiškesnių balinimo priemonių. Bet kavą ir šokoladą mano dantai ragauja dažnai cool.gif

Į kitą temą: - paaiškinkit man super blond - kas pas Zuikį avatare? TIKRAS ežiukas? blink.gif

Dirbu, atostogausiu rugpjūtį, po jūsų gimtadienio biggrin.gif vajė kaip dar toli sad.gif
tai jau balius kaip reikalas pas jus bus po 15d? bigsmile.gif ta prasme kaip priklauso tikram vyrui, ane?

labai jau simpatiškas tas tavo kavalierius, o jau žandų putlumas wub.gif visos kiemo mergos turbūt pešasi jau biggrin.gif o kas toj dėžėj? traktorius koks? g.gif

Į temą: aš naudoju Sensodyne white, ar kažką tokio, nu tipo turinčią balinti, ale man nepastebėjau kad ką būtų pabalinus ji g.gif

Į kitą temą: va koks ežiukas user posted image
gali būti kad nupieštas g.gif nežinau net g.gif nes ranka tai ne mano lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 20 liepos 2009 - 10:00
Labas, labai reikia patarimo, prasau atsakykite kas nors. Ar kas nors einate pries odontologu rekomendacijas ir nesiojate breketus tik ant vieno zandikaulio? Ta prasme jei norite minimum efekto, kad tik patvarkytu nelygumus, o ne visiskai holivudines sypsenos. O gal girdejote is pazistamu, kad kas nors taip dare. Gal zinote kokiu komentaru ta tema? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 07 02, 21:38)
baisa tu cia juos balinaisi?

Ne, nieko nedariau. Antroji foto šiek tiek nevykus, mano dantys šiaip balti ir buvo. Na gal ne ant tiek balti, bet... biggrin.gif

QUOTE(BrBk @ 2009 07 17, 18:28)

Kurgi ne... blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 07 18, 19:48)

o puikioji ceremonija - 11:40, kita sestadieni, rotusej  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif
nuotaku feja, sakai? geras  wub.gif

Kadangi aš tuo metu gražinsiu kitas nuotakas ir negalėsiu dalyvauti tavo jaunikio apžiūrėjime hihihi.gif , tai sveikinu iš anksto, net neabėjoju, kad atrodysit nuostabiai. Ech... Susigraudint galima. verysad.gif biggrin.gif Tiek prisižiūriu nuotakų, kad kiekvieną savaitgalį kyla noras tekėt. Galėčiau dirbti nuomojama nuotaka ceremonijos repeticijom. lotuliukas.gif
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 07 20, 09:53)
Baisa, baisiai gražūs dantai  bigsmile.gif  mano vis dar nepakeistos plombos priekinių, ta taip ir neturiu holivudinio rezultato  unsure.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 07 20, 10:56)
Į kitą temą: va koks ežiukas user posted image

Koks mielaaas wub.gif
Atsakyti