Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(tavolaime @ 2009 06 30, 13:24)
Slapux,kazkada kazka minejai apie gera higieniste-man jau arteja laikas(rugseji)-tai sakau,gal kontaktus duotumei ax.gif Ir kaip ten kainos? smile.gif

Okis, paieškosiu kontaktų mirksiukas.gif Bet ji leliuką augina, tai nžn ar jau grįžo darban unsure.gif

armani, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 30 birželio 2009 - 16:45
QUOTE(kabesita @ 2009 06 30, 15:52)
Visada taip kai kazko labai lauki  mirksiukas.gif bet sveikinu sveikinu sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O kas dabar plosktele?

aciu uz sveikinimus mirksiukas.gif

O dabar uzklijavo ant apatiniu dantu vielute thumbup.gif , o virsui des plokstele doh.gif bet ja reiks nesiot tik naktimis, tai labai dziagiuos thumbup.gif , nes man ploksteles nuo vaikystes tai didziulis siaubas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2009 06 30, 17:45)
armani, sveikinu  thumbup.gif

aciu aciu smile.gif

aciu visom uz sveikinimus mirksiukas.gif Tik tos kurios nesioja(-o) gali suprast toki iviki ir dziaugsma yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Olia visoms 4u.gif

Armani, sveikinu thumbup.gif Žinau tą džiaugsmą. Nors man mano dantys labai keisti atrodė, kaip ne mano, kažkokie laaabai lygūs ir balti. biggrin.gif

Ex-s mačiau parodoj prieš pora savaičių, skina jos bigliukas laurus ir vargo nemato. thumbup.gif

Kada čia tos vestuvės? bigsmile.gif

Mano dantai dabar. flirt.gif
user posted image

O čia prieš brekus. doh.gif Ir kaip drįso visi sakyti, kad man jų nereikėjo. lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa: 01 liepos 2009 - 12:04
QUOTE(Baisa @ 2009 07 01, 13:04)
user posted image

O čia prieš brekus.  doh.gif  Ir kaip drįso visi sakyti, kad man jų nereikėjo.  lotuliukas.gif
user posted image

Baisa thumbup.gif Na neatrodė tavo dantys ir "prieš" labai jau tragiškai, bet dabar atrodo žyyyyymiai geriau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 01 liepos 2009 - 13:25
QUOTE(Baisa @ 2009 07 01, 13:04)
Olia visoms  4u.gif

Armani, sveikinu  thumbup.gif Žinau tą džiaugsmą. Nors man mano dantys labai keisti atrodė, kaip ne mano, kažkokie laaabai lygūs ir balti. biggrin.gif

user posted image

O čia prieš brekus.  doh.gif  Ir kaip drįso visi sakyti, kad man jų nereikėjo.  lotuliukas.gif
user posted image

Labai grazus tavo dantai dabar thumbup.gif o man mano dantys po nuemimo toookie dideli atrodo vis da negaliu priprast, kad jau be breketus, vis noris kokias gumas uzsidet ir pavalgys eit isivalt breketu kad nebutu prilinde kokio maisto doh.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Man irgi jie atrodė dideli, keisti ir t.t. Tik dabar pripratau. biggrin.gif
Atsakyti
labas dienas. metu nuotaka vel su jumis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

brbk, jau apturejot krikstynas, a ne? fainai thumbup.gif sveikinimai mazgiui ir teveliams. o beje, prasiausi cia taip i svecius, ale kai apie dovanas pradejai kalbeti, tai ir pasiploviau lotuliukas.gif hahahhahaha, juokauju, is tiesu tai labai noriu aplankyti jus, tik speju, kad jau po vestuviu sitas reikalas ivyks drinks_cheers.gif

baisa, zinok, cia turbut visu ex breketininkiu reikalas tie dideli dantys lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir zuikiui dideli atrode, ir man, ir dar kazkam.. as speju, kad ji padideja biski, nes vis tiek gi kai kreivi, tai nesimato tikrojo ju grozio ir dydzio lotuliukas.gif

ziuriu, liutys cia mus uzpuole, tai kur ta vasara, po velniu? doh.gif

beje, siandien pasiemem ziedus thumbup.gif labai patenkinta, nors ir uzsitese gamyba, bet buvo verta laukti wub.gif

o del to reikia/nereikia breketu, tai sakau, paziurejau ortodontijos centre ant stalo jie turi klinikiniu atveju knygute doh.gif o siaube doh.gif mano kapliai, palyginus su ten parodytais atvejais, tai dar ne didzioji beda, o baisos butu is viso grozis rolleyes.gif nors beje, man atrodo, kad mano dantu nuotrauka irgi ten yra tarp kapliu kolekcijos lotuliukas.gif

ai, sveikinimai ex breketininkei drinks_cheers.gif

ir siandien nusipirkau pagaliau dezute plokstelei lotuliukas.gif po dvieju metu doh.gif nes siaip tai ant zandikaulio maketo ja laikydavau, hahahahhaha lotuliukas.gif

va kiek visko apie dantis si karta mirksiukas.gif
Atsakyti
baisa tu cia juos balinaisi?
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2009 06 30, 10:23)
yahoo.gif  yahoo.gif Vakar man nueme breketus, po 2 metu ir 3menesiu nesiojimo yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Tai mums beveik vienu metu ir nueme!!! thumbup.gif suprantu ka tai reiskia ir kaip jautiesi wink.gif 4u.gif kodel foto neimeti? Mano foto temoje "breketai".Tavo dziaugmas didesnis, as nesiojau tik 9 menesius, bet happy, happy, happy!!!! clap.gif vacation4.gif ir su velute taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 00:15)
Tai mums beveik vienu metu ir nueme!!! thumbup.gif  suprantu ka tai reiskia ir kaip jautiesi  wink.gif 4u.gif  kodel foto neimeti? Mano foto temoje "breketai".Tavo dziaugmas didesnis, as nesiojau tik 9 menesius, bet happy, happy, happy!!!! clap.gif  vacation4.gif ir su velute taip pat  mirksiukas.gif

Sveikinimai ir tau mirksiukas.gif tai kad neturiu foto kaip buvo pradzioje ir da nemoku idet doh.gif Vakar dar gava plokstele ant virsutinio zandikaulio doh.gif kaip as to grozio nenorejau, bet ner taip blogai kaip galvojau, nes cia visai kitoki nei kuria nesiojau vaikystej bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Man siandien nueme pagaliau breketus clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Jausmas nerealus, man labai grazu, nors dantys atrodo dideli ir dirbtiniai biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 07 13, 22:31)
Sveikutes. Man siandien nueme pagaliau breketus  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Jausmas nerealus, man labai grazu, nors dantys atrodo dideli ir dirbtiniai  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif

Sveikinu!
Ilgokai nešiojai, bet dabar jau šventė pagaliau thumbup.gif wub.gif
Kaži kada man ji bus ax.gif
Atsakyti