Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Gitusia @ 2009 03 02, 11:21)
Labai ačiū!
Tik jau trečia diena, o skausmas toks pat didelis ir nepakenčiamas verysad.gif
Man jau kyla klausimas, ar sukasiu aš dantis, gal jie išėjo iš rikiuotes?
Sekantis vizitas balandžio 24 d.

Piktoji Fėja --> sekmiaus beieškant, nes žiedų daug, o tokių - imk ir pirk - be galo mažai doh.gif Mes 10 metų sutuoktuvių proga ieškojom atnaujinimui žiedų, tai gavos atsinaujint tik ant 11,5 metų lotuliukas.gif (per Kalėdas)

mes ziedus darysimes, nes turim pazistama juvelyra, o ir nesinori permoketi perkant... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jus darotes higienini burnos (dantu) valyma? g.gif perskaiciau, kad reiktu daryti kas 6 men, o breketininkams group.gif -kas 3 men.
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 03 05, 09:36)
Ar jus darotes higienini burnos (dantu) valyma?  g.gif  perskaiciau, kad reiktu daryti kas 6 men, o breketininkams group.gif  -kas 3 men.

savaime aisku,kad daromes(bent jau as tai tikrai).taip kas puse metu,neziurint i tai ar su breketais ar ne.Bet nemanau,kad visi kas tiek laiko darosi,nes vistik kainuoja,o yra tokiu kur nesidaro isvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 03 05, 10:18)
savaime aisku,kad daromes(bent jau as tai tikrai).taip kas puse metu,neziurint i tai ar su breketais ar ne.Bet nemanau,kad visi kas tiek laiko darosi,nes vistik kainuoja,o yra tokiu kur nesidaro isvis doh.gif

O kiek kainuoja? Nes aš nedariau tokio 4u.gif blush2.gif Tik akmenų apnašas valiau ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 03 05, 13:50)
O kiek kainuoja? Nes aš nedariau tokio 4u.gif  blush2.gif Tik akmenų apnašas valiau ir viskas blush2.gif

Manau čia tas pats.. smile.gif
Atsakyti
labas visoms ax.gif

Higieninį valymą būtina darytis kas 4-6 mėn pas higienistą (geriau dirbantį su breketuotais smile.gif ) tai nėra paprastas akmenukų nuvalymas, procedūra trunka apie valandą (jei situacija nėra labai prasta) ir kainuoja bent jau pas mus 5 lt už dantuką smile.gif Geriausiai eit pas tokį, kuris turi aparatą, nuvalantį dantis soda smile.gif breketams nepamainomas dalykas smile.gif

gal galit primint, kas damon'us nešioja g.gif evaldai, jūs, ne? Ar dedami kokie žiedai su jais ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slapux: 05 kovo 2009 - 21:53
Taip, aš nešioju damon'us.... Man dar jokių žiedų nedėjo wink.gif, nežinau gal ir yra jiems irgi žiedai... O beje dėl higienos, tai aš dariausi gal prieš tris sav. pas savo odontologę, truko apie 20 min., ir kainavo 180 Lt, šiaip buvo pageltę dantys, užtat po valymo (beje darė su soda) buvo kaip nauji smile.gif.
Atsakyti
As irgi turiu damonus, jokiu ziedu nedejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 03 05, 22:40)
dėl higienos, tai aš dariausi gal prieš tris sav. pas savo odontologę, truko apie 20 min., ir kainavo 180 Lt, šiaip buvo pageltę dantys, užtat po valymo (beje darė su soda) buvo kaip nauji smile.gif.

Ačiū už paaiškinimą, reikės ir man būtinai pasidaryti tą valymą bigsmile.gif Nes tikrai kaip sunku išsivalyti dantis, ypač kai sudėjo apatinius breketus doh.gif
Atsakyti
As tai kas 2 menesius darausi higienini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 03 06, 11:57)
As tai kas 2 menesius darausi higienini  mirksiukas.gif

tu cia rimtai? o kam taip daznai? g.gif kiek tu sumoki uz viena daryma? cia vos ne kaip vielos keitimas gaunasi kas du menesius..
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 03 06, 13:29)
tu cia rimtai? o kam taip daznai? g.gif kiek tu sumoki uz viena daryma? cia vos ne kaip vielos keitimas gaunasi kas du menesius..

Pas mane buvo dantienu uzdegimas, tai man tikrai reikia kas du men. man pati odontologe sake, o ir juk kai breketus nesioji ne taip lengva juos tarpdancius issivalyt. O moku 100lt ax.gif
Atsakyti