Sveikutes, vis dar nzn pas ka eiti kaune dantuku valyti.. gal kas is kauno ir patarsit kokia svelnia higieniste? tiesa siule man i silainiu poliklinika eiti tvakytis bet kad baugu, tose poliklinikose jos baisiai grubios ir nemalonios na nebent tik man tokios pasitaike...
QUOTE(smilsee @ 2009 06 24, 11:49)
Aha,apie tave Pries pacia Rasteniene as irgi nieko neturiu,viska labai kruopsciai paaiskindavo,bet kad pinigu sukisom O dabar tai labai dziaugiuos kad nuejau pas kita Viskas greitai labai,tikiuosi ir gerai
pas ka pabegai?
as mastau gal gryst i kauna, bet kad vel keliones kainuos :/
QUOTE(Camana @ 2009 06 24, 11:59)
Sveikutes, vis dar nzn pas ka eiti kaune dantuku valyti.. gal kas is kauno ir patarsit kokia svelnia higieniste? tiesa siule man i silainiu poliklinika eiti tvakytis bet kad baugu, tose poliklinikose jos baisiai grubios ir nemalonios na nebent tik man tokios pasitaike...
Gal ne visos tokios grubios ten dirba. Man kazkada dantuka trauke chirurge Giedre, tokia maloni buvo, ji pati tada nesiojo breketus tai ir apie juos pasnekejom.Silainiu poliknikoje pirmus zingsnius dariau breketu link, pas gyd.Kazakeviciene lankiausi pries breketus, konsultacijom ejau, antspaudus darem ten, tik aisku breketus privacioje klinikoje dejomes bet ta pati gydytoja. Aisku laukiant prie kabineto visokiu veido minu gydytoju maciau, sedi vyresnio amziaus zmogeliai ir laukia kada juos priims, o jos plavineja po kabinetus. Bet manau ne visos tokios...
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 06 24, 14:40)
Gal ne visos tokios grubios ten dirba. Man kazkada dantuka trauke chirurge Giedre, tokia maloni buvo, ji pati tada nesiojo breketus tai ir apie juos pasnekejom.Silainiu poliknikoje pirmus zingsnius dariau breketu link, pas gyd.Kazakeviciene lankiausi pries breketus, konsultacijom ejau, antspaudus darem ten, tik aisku breketus privacioje klinikoje dejomes bet ta pati gydytoja. Aisku laukiant prie kabineto visokiu veido minu gydytoju maciau, sedi vyresnio amziaus zmogeliai ir laukia kada juos priims, o jos plavineja po kabinetus. Bet manau ne visos tokios...
As ir pas ta pacia chirurge Giedre dantukus traukiau, labai faina ji tiesiog atradimas ji man poliklinikoje pas tokia sakau eiciau ir eiciau o vat drauge poliklinikoje pas dantiste lankesi tai ten ziauri jai pasitaike, rekdavo kai si vargsiuke nuo skausmu kraipydavosi kedeje ir kainos pas ja nesvietiskos sakyciau brangiau net nei kad privaciai eitu
QUOTE(Shin @ 2009 06 24, 14:24)
Dabar pas Petkinyte Pirmai apziurai uzsirasem geguzes men,paskui kita karta padare antspaudus,dar kita viska paaiskino,pasake kad teks 4 dantis traukt ka man jau ne viena daktare sake ir va jau liepos 7 einu detis breketu
sveiki,
smilsee, o nuo rovimo neišgelbėtų beligatūriniai breketai?
smilsee, o nuo rovimo neišgelbėtų beligatūriniai breketai?
Dabar jau vistiek pozna,nes vienas jau istrauktas o kito jau si pirm nebeturesiu Bet ir nenorejau ju Man buvusi daktare siule,bet atsisakiau nes jie plecia zandikauli,o jei jis nesiplecia(kas galejo ivykti),tai didziausia problema ji isplesti,o tada jau ir operacija seka
Vakar man nueme breketus, po 2 metu ir 3menesiu nesiojimo
QUOTE(*armani* @ 2009 06 30, 10:23)
Vakar man nueme breketus, po 2 metu ir 3menesiu nesiojimo
kaip faina, sveikinu.. Man dar tik pradzia...
Slapux,kazkada kazka minejai apie gera higieniste-man jau arteja laikas(rugseji)-tai sakau,gal kontaktus duotumei Ir kaip ten kainos?
QUOTE(PILNATIS13 @ 2009 06 30, 10:52)
aciu aciu, bet va kai pagalvoji tai tas laikas labai greit praejo, tik paskutinis menuo, kai jau zinai kad nuims, slinko labai letai
QUOTE(*armani* @ 2009 06 30, 14:23)
aciu aciu, bet va kai pagalvoji tai tas laikas labai greit praejo, tik paskutinis menuo, kai jau zinai kad nuims, slinko labai letai
Visada taip kai kazko labai lauki bet sveikinu sveikinu sveikinu
O kas dabar plosktele?