Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(daivasta @ 2009 06 17, 11:00)

Maciau Aiduke buvo pasijungus,bet taip nieko ir neparase,idomu jai jau nueme?

Dar prisimeni wub.gif Aš jau 4 mėnesiai be geležų.Atvargau vargelį 3 metus. thumbup.gif Beje,Daivasta,kiek atsimenu tau buvo aktualu dėl priklijuotų vielų ir plokštelių.Tai aš nešioju vielutes priklijuotas ir viršuj ir apačioj.Plius plokštelė tik viršuj nakčiai.Viso sumokėjau už nuėmimą ir plokštelę 600 Lt.Bet man primygtinai siūlė ir ant apačios plokštelę,bet kategoriškai atsisakiau vien dėl to,kad nebuvau girdėjusi,kad kam tokią reikėtų nešiot,o jos kaina būtų buvus dar 400 litų. Viela užklijuota,o man visada buvo aktualu tik viršutiniai dantys.

Būtų kada smagu susitikt kaip senais gerais laikais.Kadaise mamos dviese buvom.Atsimenu kaip Brbk sakė,kad košmariškai bijo gimdymo ir vaikų ilgai neturės mirksiukas.gif O dabar tik ir čiauška apie savo mylimuką 4u.gif Sekiau Zuikio viešnagę Italijoj blush2.gif Kaip visada su bajeriais mergina nemirtinga 4u.gif Sausainiukas irgi su savo sūnumi neatsidžiaugia wub.gif Įdomiausia kad Brbk ir Sausainiukas taip slaptai visą nėštumą tylėjo ir bac jau mes mamos lotuliukas.gif
Piktoji Fėja taip ir liko nepamatyta,bet įdomu buvo paskaitinėt apie buvusį Ex,su kuriuo dar namus remontavaisi.Paskui kelionių įspūdžiai ir VESTUVĖS.
Pūkuotukas kaip visada pasirodo kartą į metus kelioms dienoms verysad.gif Įdomu kaip jai sekasi su didžiaja problema. g.gif
Linkiu visoms sėkmės 4u.gif Forumo nepamirštu tik,kad rašyti kažkaip taip ir neprisiruošiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 06 17, 19:39)
Baisa, man tai įdomu kaip atrodo tavo šunų vedžiojimas? smile.gif Iškart su visais keturiais eini ar pakaitomis po du vedžioji? wink.gif

Taigi mes nuosavam name gyvenam, atidarai duris, įspiri šunims į užpakalį ir viskas. lotuliukas.gif Po to, vakare, su maišiuku pereini, turtus surenki ir viskas, visas vedžiojimas. biggrin.gif
Jei gyvenčiau bute neturėčiau nei vieno šuns. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2009 06 18, 08:49)
Bet man primygtinai siūlė ir ant apačios plokštelę,bet kategoriškai atsisakiau vien dėl to,kad nebuvau girdėjusi,kad kam tokią reikėtų nešiot,o jos kaina būtų buvus dar 400 litų. Viela užklijuota,o man visada buvo aktualu tik viršutiniai dantys.

Aš nešioju plokšteles ir viršuj, ir apačioj, plius apačioj dar vielą. Tik man 600 kainavo abi plokštelės + breketų nuėmimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 18 birželio 2009 - 08:41
Enita zinau, kad gydeis pas Damusiene, tai norejau paklaust, dabar kai turi plolstele, tai kaip daznai reikia pas gydytoja apsilankyt, kad ta plokstele priziuret? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Baisa PaBaisa, tai jau busi grazuole, a ne? Oj juokauju, tu ne pabaisa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aga, reiktu kada susibegti, pademonstruotume naujokems savo holivudines sypsenas lotuliukas.gif thumbup.gif

o del vestuviu, tai ja ja, jau TUOJ bigsmile.gif

kaip gyvenat, mergos kacergos, papasakokit ka nors idomaus smile.gif as tai dbaar tik apie vestuves ir kelione galiu pasakoti, na, dar apie krize lotuliukas.gif lotuliukas.gif daugiau temu neturiu kol kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 18, 10:54)
Enita zinau, kad gydeis pas Damusiene, tai norejau paklaust, dabar kai turi plolstele, tai kaip daznai reikia pas gydytoja apsilankyt, kad ta plokstele priziuret?  blush2.gif

Pirmus metus po nuėmimo - kas 3 mėn., dabar kas pusmetį.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 06 18, 12:56)
Pirmus metus po nuėmimo - kas 3 mėn., dabar kas pusmetį.

aisku blink.gif o plokstele tik nakti nesioji?
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 18, 13:02)
aisku  blink.gif o plokstele tik nakti nesioji?

Jei gerai pamenu, tai pirmą savaitę po nuėmimo - visą parą, paskui tik naktimis, dar vėliau nebe kiekvieną naktį, o dabar jau tik porą naktų per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 06 18, 13:07)
Jei gerai pamenu, tai pirmą savaitę po nuėmimo - visą parą, paskui tik naktimis, dar vėliau nebe kiekvieną naktį, o dabar jau tik porą naktų per savaitę.

O nesikreivina dantis atgal? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 18, 13:33)
O nesikreivina dantis atgal? blush2.gif

Vienas lyg buvo sugalvojęs truputį pasislinkt, bet pareguliavo plokštelę taip, kad jį labiau spaustų ir vėl viskas čiki.
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

taigi, pamenat, pasakojau, kad man lyyygtais kreivinasi vienas zubas, daivasta labai persigando net lotuliukas.gif apsilankiau pas Dalia, tai zodziu, sake tikrai vos vos truputeli jis pajudejes, bet siaip sakandi idealus ir viskas gerai, bet del sventos ramybes iklijavo ir virsuj viela (nes cia virsutinis ir buvo tas dantis), tai ramybe bus thumbup.gif
Atsakyti
Olia smile.gif
Nei aš merga, nei aš kačerga, bet gi turiu laiko ir mirtinai reikia su jumis papliurpti!
Fėja tu Fėja, laukiu aš tų tavo vestuvių kaip kokia vyriausia pamergė - jeigu sutrukdys man kas nors tave pasveikint, padėsi diržu kailį iškaršt?
(negaliu dėt šypsenėlių, ba kažkas čia man ne to su SM, tad leidžiu kikent kas kur nori).

Aš po atostogų Dzūkijoje. Buvau pas odontologę, rado mažų skylučių, padarė higieninį valymą, galiu konkuruot su Baisos holivudine šypsena iš naujo! Baisa, kaip fain, kad raportavai mums, kaip sekasi. Ir aiduke pagaliau nustojo skaityt ir pradėjo rašyt - tikra ponia mokytoja!
Dar Slapux tegul prisiduoda, fukuotukaf, Zuikis ir būtinai būtiniausiai ex-s - pasiilgau jūsų - ir visas tautos žiedas bus vienoj vietoj.

Linkėjimai naujoms breketininkėms - per kančias į žvaigždes, mielosios!

p.s. aš gyvenu gerai, Adomas irgi. Pasidarė labai dantuotas vaikinas, ploja katutes, rodo lempas, paveikslus, koks jis didelis ir t.t. kažkoks proto šuolis jį ištiko. Visiems smagu, bet pati katutes suplojau ko gero tūkstantį milijoną kartų - katučių meistrė patapau. Laukiam krikštynų - Adomukas bus Joninių berniukas. Turim namuose joninių kavalierių, reikia ir mažiuko joninių kavalieriuko. Ot kaip viskas gerai.
Atsakyti