QUOTE(daivasta @ 2009 06 17, 11:00)
Dar prisimeni Aš jau 4 mėnesiai be geležų.Atvargau vargelį 3 metus. Beje,Daivasta,kiek atsimenu tau buvo aktualu dėl priklijuotų vielų ir plokštelių.Tai aš nešioju vielutes priklijuotas ir viršuj ir apačioj.Plius plokštelė tik viršuj nakčiai.Viso sumokėjau už nuėmimą ir plokštelę 600 Lt.Bet man primygtinai siūlė ir ant apačios plokštelę,bet kategoriškai atsisakiau vien dėl to,kad nebuvau girdėjusi,kad kam tokią reikėtų nešiot,o jos kaina būtų buvus dar 400 litų. Viela užklijuota,o man visada buvo aktualu tik viršutiniai dantys.
Būtų kada smagu susitikt kaip senais gerais laikais.Kadaise mamos dviese buvom.Atsimenu kaip Brbk sakė,kad košmariškai bijo gimdymo ir vaikų ilgai neturės O dabar tik ir čiauška apie savo mylimuką Sekiau Zuikio viešnagę Italijoj Kaip visada su bajeriais mergina nemirtinga Sausainiukas irgi su savo sūnumi neatsidžiaugia Įdomiausia kad Brbk ir Sausainiukas taip slaptai visą nėštumą tylėjo ir bac jau mes mamos
Piktoji Fėja taip ir liko nepamatyta,bet įdomu buvo paskaitinėt apie buvusį Ex,su kuriuo dar namus remontavaisi.Paskui kelionių įspūdžiai ir VESTUVĖS.
Pūkuotukas kaip visada pasirodo kartą į metus kelioms dienoms Įdomu kaip jai sekasi su didžiaja problema.
Linkiu visoms sėkmės Forumo nepamirštu tik,kad rašyti kažkaip taip ir neprisiruošiau