Zuiqti, sveikinimai Šaunuolė
Dėl tų dantų kreivinimosi ir man baisu, bet viskas vietoj pakolkas. Kažkaip visalaik manau bus neramumas, kad gali pradėt kreivintis, bet gal tos vielos kur priklijuotos dabar neleis ir dar plokštelė Ai, biesas žino kada ir kam ir kas su tais dantim darysis, bet reikia tikėtis, kad jie stovės kaip įcementuoti
Kalbat apie keliones, faina Aš tai niekur nelėksiu šiais metais kogero, MB daug darbo turi neims atostogų sakė, tai aš lieku su dukra ant ledo Tie vyrai nesupratingi... ech, o taip planavau kažkur išlėkt.
sveikos jei priimat dar kažką į savo būrį, aš breketus viršuje nešioju nuo praeitų metų spalio 13, 20.30 o apačioje nuo vasario... kažkurios.. reik pažiūrėti. Rezultatais esu labai patenkinta Kaip čia gyvenat? Gal darot kokį albumą?
QUOTE(Kliamka @ 2009 06 15, 19:41)
sveikos jei priimat dar kažką į savo būrį, aš breketus viršuje nešioju nuo praeitų metų spalio 13, 20.30 o apačioje nuo vasario... kažkurios.. reik pažiūrėti. Rezultatais esu labai patenkinta Kaip čia gyvenat? Gal darot kokį albumą?
nea, nebepriimam, kas spejo uzsideti breketus, tas spejo, o kitoms - klisi dantys amziams juokauju kas tvarkys pirma zinute, irasys ir tave i sarasa. albumo, atrodo, neturim o gyvenam gerai, kai kurios jau dziaugiasi holivudinem sypsenom, kitos dar tik zengia i sviesu ir lygu rytoju
Olia
100-as metų, be šių metų... Noriu pasigirti - man ketvirtadienį nuima brekus. Reiks nusipirkt šampano.
100-as metų, be šių metų... Noriu pasigirti - man ketvirtadienį nuima brekus. Reiks nusipirkt šampano.
QUOTE(Baisa @ 2009 06 15, 22:15)
Olia
Sveikinimai
O žiūriu tavo augintinių spėjo padvogubėt kol nebuvai čia užsukus Ta vis jų negana? Kaip susitvarkai su tiek?
QUOTE(Enita @ 2009 06 15, 22:19)
Sveikinimai
O žiūriu tavo augintinių spėjo padvogubėt kol nebuvai čia užsukus Ta vis jų negana? Kaip susitvarkai su tiek?
Ačiū
Čia liga, nieko nepadarysi... Artimiausią 5-metį jokių augintinių!
QUOTE(Baisa @ 2009 06 15, 21:15)
Olia
o kas kazkaip galvojau,kad tu senai be ju.kai maciau tave sunu parodoj tai lyg pasirode,kad tu be ju.nors ka ten pamatysi kai po ruzavu skeciu slepeisi ,juk baisiai lyjo.O dar stafu ringas prie mopsu buvo
nu bet labai jau sukudus
QUOTE(daivasta @ 2009 06 16, 14:38)
o kas kazkaip galvojau,kad tu senai be ju.kai maciau tave sunu parodoj tai lyg pasirode,kad tu be ju.nors ka ten pamatysi kai po ruzavu skeciu slepeisi ,juk baisiai lyjo.O dar stafu ringas prie mopsu buvo
nu bet labai jau sukudus
nu bet labai jau sukudus
Ooo, geras. Nemačiau tavęs. O Tu ką, mopsą turi?
P.S. Visai aš nesukūdus, čia optinė apgaulė.
Sveikos, dantomanės
kiek gerų naujienų sveikinu Zuikį su mokslais, Baisą su holivudu, Daivastą su greita pabaiga, BrBk ir Enitą su šaunuoliais lelkiais, Piktą Fėją su ateinančia veseilia, Fukuotuką šiaip, kad pasirodytų
kiek gerų naujienų sveikinu Zuikį su mokslais, Baisą su holivudu, Daivastą su greita pabaiga, BrBk ir Enitą su šaunuoliais lelkiais, Piktą Fėją su ateinančia veseilia, Fukuotuką šiaip, kad pasirodytų
QUOTE(Baisa @ 2009 06 16, 19:54)
Ooo, geras. Nemačiau tavęs. O Tu ką, mopsą turi?
nea neturiu,puske buvo savo atvezus, as tik bengalus turiu
jojo nesukudus,aha emiau ir patikejau
o beje i Marijampole sekmadieni varysit?
Papildyta:
sausainiuk,dar neaisku ar greita ta pabaiga
Maciau Aiduke buvo pasijungus,bet taip nieko ir neparase,idomu jai jau nueme?
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 06 16, 23:24)
Baisą su holivudu,
Ačiū
QUOTE(daivasta @ 2009 06 17, 11:00)
nea neturiu,puske buvo savo atvezus, as tik bengalus turiu
Papildyta:
Papildyta:
Aaa, aišku. Taip būsim, vežu mažiausią.
QUOTE(Baisa @ 2009 06 17, 18:36)
Baisa, man tai įdomu kaip atrodo tavo šunų vedžiojimas? Iškart su visais keturiais eini ar pakaitomis po du vedžioji?