Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

Zuiqti, sveikinimai thumbup.gif wub.gif Šaunuolė drinks_cheers.gif

Dėl tų dantų kreivinimosi ir man baisu, bet viskas vietoj pakolkas. Kažkaip visalaik manau bus neramumas, kad gali pradėt kreivintis, bet gal tos vielos kur priklijuotos dabar neleis ir dar plokštelė ax.gif Ai, biesas žino kada ir kam ir kas su tais dantim darysis, bet reikia tikėtis, kad jie stovės kaip įcementuoti biggrin.gif

Kalbat apie keliones, faina wub.gif Aš tai niekur nelėksiu šiais metais kogero, MB daug darbo turi neims atostogų sakė, tai aš lieku su dukra ant ledo doh.gif Tie vyrai nesupratingi... ech, o taip planavau kažkur išlėkt.
Atsakyti
sveikos 4u.gif jei priimat dar kažką į savo būrį, aš breketus viršuje nešioju nuo praeitų metų spalio 13, 20.30 biggrin.gif o apačioje nuo vasario... kažkurios.. reik pažiūrėti. Rezultatais esu labai patenkinta bigsmile.gif Kaip čia gyvenat? Gal darot kokį albumą?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2009 06 15, 19:41)
sveikos 4u.gif  jei priimat dar kažką į savo būrį, aš breketus viršuje nešioju nuo praeitų metų spalio 13, 20.30 biggrin.gif o apačioje nuo vasario... kažkurios.. reik pažiūrėti. Rezultatais esu labai patenkinta bigsmile.gif Kaip čia gyvenat? Gal darot kokį albumą?

nea, nebepriimam, kas spejo uzsideti breketus, tas spejo, o kitoms - klisi dantys amziams lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju smile.gif kas tvarkys pirma zinute, irasys ir tave i sarasa. albumo, atrodo, neturim g.gif o gyvenam gerai, kai kurios jau dziaugiasi holivudinem sypsenom, kitos dar tik zengia i sviesu ir lygu rytoju thumbup.gif
Atsakyti
Olia 4u.gif

100-as metų, be šių metų... blush2.gif Noriu pasigirti - man ketvirtadienį nuima brekus. thumbup.gif drinks_cheers.gif Reiks nusipirkt šampano. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2009 06 15, 22:15)
Olia 4u.gif

100-as metų, be šių metų...  blush2.gif  Noriu pasigirti - man ketvirtadienį nuima brekus.  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Reiks nusipirkt šampano.  biggrin.gif

Sveikinimai thumbup.gif

O žiūriu tavo augintinių spėjo padvogubėt kol nebuvai čia užsukus bigsmile.gif Ta vis jų negana? Kaip susitvarkai su tiek? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 06 15, 22:19)
Sveikinimai thumbup.gif

O žiūriu tavo augintinių spėjo padvogubėt kol nebuvai čia užsukus bigsmile.gif Ta vis jų negana? Kaip susitvarkai su tiek? mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

Čia liga, nieko nepadarysi... doh.gif biggrin.gif Artimiausią 5-metį jokių augintinių! schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2009 06 15, 21:15)
Olia 4u.gif

100-as metų, be šių metų...  blush2.gif  Noriu pasigirti - man ketvirtadienį nuima brekus.  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Reiks nusipirkt šampano.  biggrin.gif

o kas kazkaip galvojau,kad tu senai be ju.kai maciau tave sunu parodoj tai lyg pasirode,kad tu be ju.nors ka ten pamatysi kai po ruzavu skeciu slepeisi biggrin.gif ,juk baisiai lyjo.O dar stafu ringas prie mopsu buvo doh.gif biggrin.gif
nu bet labai jau sukudus g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 06 16, 14:38)
o kas kazkaip galvojau,kad tu senai be ju.kai maciau tave sunu parodoj tai lyg pasirode,kad tu be ju.nors ka ten pamatysi kai po ruzavu skeciu slepeisi  biggrin.gif ,juk baisiai lyjo.O dar stafu ringas prie mopsu buvo  doh.gif  biggrin.gif
nu bet labai jau sukudus  g.gif

Ooo, geras. bigsmile.gif Nemačiau tavęs. blush2.gif O Tu ką, mopsą turi? bigsmile.gif

P.S. Visai aš nesukūdus, čia optinė apgaulė. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, dantomanės tongue.gif
kiek gerų naujienų thumbup.gif sveikinu Zuikį su mokslais, Baisą su holivudu, Daivastą su greita pabaiga, BrBk ir Enitą su šaunuoliais lelkiais, Piktą Fėją su ateinančia veseilia, Fukuotuką šiaip, kad pasirodytų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2009 06 16, 19:54)
Ooo, geras.  bigsmile.gif Nemačiau tavęs.  blush2.gif  O Tu ką, mopsą turi?  bigsmile.gif

P.S. Visai aš nesukūdus, čia optinė apgaulė.  biggrin.gif

nea neturiu,puske buvo savo atvezus, as tik bengalus turiu biggrin.gif

jojo nesukudus,aha emiau ir patikejau tongue.gif
o beje i Marijampole sekmadieni varysit?
Papildyta:
sausainiuk,dar neaisku ar greita ta pabaiga smile.gif

Maciau Aiduke buvo pasijungus,bet taip nieko ir neparase,idomu jai jau nueme?
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 06 16, 23:24)
Baisą su holivudu,

Ačiū 4u.gif

QUOTE(daivasta @ 2009 06 17, 11:00)
nea neturiu,puske buvo savo atvezus, as tik bengalus turiu  biggrin.gif

jojo nesukudus,aha emiau ir patikejau  tongue.gif
o beje i Marijampole sekmadieni varysit?
Papildyta:
sausainiuk,dar neaisku ar greita ta pabaiga smile.gif

Maciau Aiduke buvo pasijungus,bet taip nieko ir neparase,idomu jai jau nueme?

Aaa, aišku. Taip būsim, vežu mažiausią. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2009 06 17, 18:36)
Ačiū  4u.gif
Aaa, aišku. Taip būsim, vežu mažiausią.  4u.gif

Baisa, man tai įdomu kaip atrodo tavo šunų vedžiojimas? smile.gif Iškart su visais keturiais eini ar pakaitomis po du vedžioji? wink.gif
Atsakyti