Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 02, 16:04)
nius graziai tu cia parasei, tikrai, sedziu su sypsena  4u.gif
o kur dar nusiziurejot kelione? i kokia sali?  g.gif

smile.gif
Bijau, kad teks skrist į Turkiją, purtausi aš jos, bet... Planuose ir svajonėse tai ką tu kokių kelionių mes turim, bet skrendam su Adomu ir ko gero be močiutės, tai va ir bijau, kad netektų mums iš viso neskristi arba skristi kiek įmanoma arčiau. Na, bet dar yra laiko. Tikrai galiu pasakyt, kad neskrisim į Afriką.
O dabar gyvenu krikštynų laukimu... wub.gif

Ex breketininkės, ar man vaidenasi (tikiuosi, kad visgi TAIP), bet apatiniai mano dantys lyg kreivėja?! Ar taip gali būt? doh.gif Vakar patyrinėjau sąkandį, nelabai man patinka, oi nelabai. Imt jau startą pas gydytoją, kažin?

ex-s, kaip gyveni? biggrin.gif Ėmiau galvot, ar tavo juodieji bateliai man iš galvos neiškrenta ar ne tavo?!

Kaip Zuikis, kaip fukuotukaf, sausainiukas, Enita, daivasta, Baisa, marš visos greit į forumą ir raportuojat apie savo ar/ir savo vaikų pasiekimus!
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 06 01, 18:49)
Mano sesei liepos pabaigoje jau irgi nuima geležus. Krykščia iš laimės!

a tai ji visgi irgi apsikaustė? blink.gif kažką praleidau.

QUOTE(BrBk @ 2009 06 04, 14:50)
Kaip Zuikis, kaip fukuotukaf, sausainiukas, Enita, daivasta, Baisa, marš visos greit į forumą ir raportuojat apie savo ar/ir savo vaikų pasiekimus!

aš turiu kuom pasigirti, bet nesigirsiu ax.gif o tai paskui dar užpavydėsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 06 04, 14:03)
a tai ji visgi irgi apsikaustė?  blink.gif  kažką praleidau.
aš turiu kuom pasigirti, bet nesigirsiu  ax.gif  o tai paskui dar užpavydėsit  biggrin.gif

laukiesi/isteki/isvaziuoji i kelione/isidarbinai geram darbe/laimejai milijona? prasom pasisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 04, 15:26)
laukiesi/isteki/isvaziuoji i kelione/isidarbinai geram darbe/laimejai milijona? prasom pasisakyti  ax.gif

neatspėjai schmoll.gif

smartass.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 06 04, 13:50)

Ex breketininkės, ar man vaidenasi (tikiuosi, kad visgi TAIP), bet apatiniai mano dantys lyg kreivėja?! Ar taip gali būt? doh.gif Vakar patyrinėjau sąkandį, nelabai man patinka, oi nelabai. Imt jau startą pas gydytoją, kažin?

gali unsure.gif doh.gif fear.gif fear.gif mano virsutinis dantukas kreiveja, bent jau man taip atrodo. mano kolege (kuri lankosi pas ta pacia gydytoja, kaip ir as), paklause jos, ar gali taip buti. sake - jooooo. tai as jau ruosiuos ipas ja imti strata, nes sake galiam kazkokia spyruoklele ideti ar ka ten, zodziu taupau milijona ir varau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 06 04, 14:31)
neatspėjai  schmoll.gif

smartass.gif  blush2.gif

jezau, net palengvejo, kiad milijono nelaimejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

svekinimai tapus diplomuota persona thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 06 04, 14:50)
smile.gif
1. Bijau, kad teks skrist į Turkiją, purtausi aš jos, bet... Planuose ir svajonėse tai ką tu kokių kelionių mes turim, bet skrendam su Adomu ir ko gero be močiutės, tai va ir bijau, kad netektų mums iš viso neskristi arba skristi kiek įmanoma arčiau. Na, bet dar yra laiko. Tikrai galiu pasakyt, kad neskrisim į Afriką.
O dabar gyvenu krikštynų laukimu... wub.gif

2. Ex breketininkės, ar man vaidenasi (tikiuosi, kad visgi TAIP), bet apatiniai mano dantys lyg kreivėja?! Ar taip gali būt? doh.gif Vakar patyrinėjau sąkandį, nelabai man patinka, oi nelabai. Imt jau startą pas gydytoją, kažin?

3. Kaip Zuikis, kaip fukuotukaf, sausainiukas, Enita, daivasta, Baisa, marš visos greit į forumą ir raportuojat apie savo ar/ir savo vaikų pasiekimus!

1. Mes rezgam planą chuliganą į Tenerifę g.gif (labai tikiuosi, kad išdegs ax.gif ), nes Turkija gerai, bet kažkaip mažumėlę jau pabodo gal... Nors jei jūs pirmąkart, tai liuks thumbup.gif

2. O tai tu reguliariai kas 3 mėnesius nesilankai pas gydytoją profilaktiniam patikrinimui? g.gif

3. Mano "pasiekimai" jokie schmoll.gif , tai neturiu ir kuo girtis - nebent galiu paverkšlent, kad niekaip nepavyksta atsikratyt nereikalingų kg (bet kitavertus tuo klausimu nelabai intensyviai ir stengiuos doh.gif vis laukiu kol patys sugalvos nukrist lotuliukas.gif naivuolė ar ne? rolleyes.gif ). O vaikui jau visi 5 mėnesiai už 3 dienų, didelis jau - visas vyras lotuliukas.gif yra ką pakelt. Čiauška, klega, juokiasi, gaudo savo kojas ir visaip kaip tėvelius linksmina. wub.gif Tik kažkaip labai gaila, kad laikas taip greit bėga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 04 birželio 2009 - 15:17
QUOTE(Enita @ 2009 06 04, 15:16)

2. O tai tu reguliariai kas 3 mėnesius nesilankai pas gydytoją profilaktiniam patikrinimui? g.gif

o tu tipo lankaisi? g.gif kazkaip abejoju, kad mano ortodonte butu suzaveta sita mintim, ypac, kai jau pora metu praejo, nebent moketi uz konsultacija, bet irgi be rysio... manau laisvai uztenka nueiti kas pusmeti ar daugiau..
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 04, 16:23)
o tu tipo lankaisi?  g.gif kazkaip abejoju, kad mano ortodonte butu suzaveta sita mintim, ypac, kai jau pora metu praejo, nebent moketi uz konsultacija, bet irgi be rysio... manau laisvai uztenka nueiti kas pusmeti ar daugiau..

Pirmus metus lankiausi kas 3 mėn. Dabar jau eina antri metai - tai kaip ir sakai vizitai suretėjo - buvau dabar pavasarį ir sakė pasirodyt rudenį, tai kaip ir išeina kas pusmetį. Vizitai be abejo nėra nemokami, bet ir ne karvę kainuoja - 20 Lt. Kiekvienąkart patikrina kaip užsideda plokštelė, jei reikia palanksto tas vielutes, kad labiau paspaustų kurį nors dantį, pareguliuoja kokiu dažnumu nešiot plokšelę, t.y. kiek kartų dėtis per savaitę ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 04, 15:39)
gali.

jezau, net palengvejo, kiad milijono nelaimejai.

karsta.gif Man irgi palengvėjo dėl to Zuikio melejono lotuliukas.gif
Zuikuti tu mūsų puikuti, SVEIKINU ir aš - nu protinga motera esi, dabar prašom ženytis ir vaikus gimdyt! mirksiukas.gif

Fėja, mane ištiko aparpalis. Registruosiuosi pas gydytoją. Konsultacija kiba 10 lt, tai šūds čia ne pinigas krizės laikotarpiu.

QUOTE(Enita @ 2009 06 04, 16:16)
1. Mes rezgam planą chuliganą į Tenerifę, nes Turkija gerai, bet kažkaip mažumėlę jau pabodo gal... Nors jei jūs pirmąkart, tai liuks.

2. O tai tu reguliariai kas 3 mėnesius nesilankai pas gydytoją profilaktiniam patikrinimui?

1. Į Tenerifę ilgai skrist, bene 6 val. Turkija - lievai lievai, buvau, nepatiko. Bet galvoju, kad gal antras kartas bus sėkmingesnis biggrin.gif
Nors jei atvirai, tai nieko negalvoju, nes tikėtina, kad varysim antrą kartą į Kretą. Ai, bet čia ne kelionių tema, taip kad...
2. Lankausi, Enita ax.gif Dabar man irgi po pusmečio. Buvau prieš mėnesį, sakė viskas OK. Idealu.

Enita, liuks tavo pasiekimai! Nukris tie kg, mažiau pyragų valgyk ir nukris mirksiukas.gif Man irgi galioja šitas mano patarimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 04 birželio 2009 - 15:53
QUOTE(BrBk @ 2009 06 04, 16:51)
Enita, liuks tavo pasiekimai! Nukris tie kg, mažiau pyragų valgyk ir nukris mirksiukas.gif Man irgi galioja šitas mano patarimas.

Neturiu aš valios, oj neturiu... schmoll.gif Esu visiška silpnavalė šiuo klausimu doh.gif

Brbk, tai jei ortodontė sakė, kad viskas tvarkoj, tai turbūt, kad tau vaidenasi visi kreivumai - vargu ar gaėjo išsikreivint per mėnesį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 04 birželio 2009 - 16:01
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 04, 15:39)
jezau, net palengvejo, kiad milijono nelaimejai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

svekinimai tapus diplomuota persona  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

QUOTE(BrBk @ 2009 06 04, 16:51)
karsta.gif Man irgi palengvėjo dėl to Zuikio melejono lotuliukas.gif
Zuikuti tu mūsų puikuti, SVEIKINU ir aš - nu protinga motera esi, dabar prašom ženytis ir vaikus gimdyt! mirksiukas.gif

4u.gif ačiū

nesikėsinkit jūs čia į mano melejoną cool.gif
Atsakyti
Zuiqti sveikinimai smile.gif
Oi mergaites isgazninot cia mane juodai,dabar jau nenoriu,kad nuimtu.Siandien kaip tik eisiu pas ortodonte tai paklausiu kas cia per...baisybes gali but.
sitiek metu nesiot,kad vel poto tokie pat pasidarytu ,nesamone,o kiek dar pinigu sukista...siaubas
Atsakyti