Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(daivasta @ 2009 05 29, 10:19)
mergaites kuriom jau nuimti breketai,turiu toki prasyma blush2.gif :gal galit visos surasyt kiek palikot uz nuemima,ploktele,nu zodziu uz viska (viso)pinigeliu?noriu paziuret skirtuma.Ir ar daug teks palikt. doh.gif

man teks 450 LT---breketu nuemimas (virsutinis zandikalulis) ir lankelis is vidines puses. dar manr eieks ploksteles nakciai--300 LT.TOTAL: 750 LT blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 31 gegužės 2009 - 19:30
QUOTE(NIDA @ 2009 05 30, 15:03)
Uzsirasiau konsultacijai ketvirtadieniui pas daktare Dantu harmonijoj. Nespejau paklausti,kiek konsultacija kainuoja-numete rageli.Nei daktares pavardes nezinau.Na,gal blogai nebus.

sveika,

del vaistu - tai manau, kad galima ir be ju apsieti, aisku, skausmas nera pats geriausias dalykas, bet gal kaip nors g.gif tiesa, reikes daryti dantu rentgeno nuotrauka pora kartu per nesiojimo laika...

del vidiniu - zinok, nerekomenduociau, man sunkiai suvokiama kaip juos reiketu valyti ir priziureti, ir koks turetu buti liezuviui nepatogumas doh.gif doh.gif man buvo ideje du vidinus breketus-sagutes, aisku, tai ne visai tas pats, bet kazkas baisaus, liezuvi nudraske bele kaip doh.gif doh.gif ir sakau, kaip priziureti, kad dantu higiena butu normali, tai as neisivaizduoju doh.gif doh.gif jau su iprastais reikia pasistengti, o nieko nematant tai is viso. ir plius, manau, kad jie pastoviai turetu buti aplipe maistu blink.gif
o kodel tu nenori iprastu? gi dabar jau daug zmoniu nesioja breketus, niekas i juos neziuri kaip i kosmonautus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Zuiqti ,sausainiuk aciu uz atsakymus wink.gif
Na dar nepagaliau,bet seis metais tai jau turetu nuimt biggrin.gif as tik is anksto klausiukainu,kad zinociau kiek atsidet (nes zinot krize biggrin.gif ),o tai paskui nueisiu nuemimui kaip uzlankstys kaina tai poto tiek neturesiu biggrin.gif biggrin.gif
bet kaip suprantu 1000 reik turet .sakes kaip brangu

E feja tai gal pasakok kaip sekasi?jau viska susiruosei,nes kaip ir kita menesi jau
BrBk kaip tu?kaip kleckas auga?
Slapux dingus...?
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 01, 09:46)
sveika,

del vaistu - tai manau, kad galima ir be ju apsieti, aisku, skausmas nera pats geriausias dalykas, bet gal kaip nors  g.gif tiesa, reikes daryti dantu rentgeno nuotrauka pora kartu per nesiojimo laika...

del vidiniu - zinok, nerekomenduociau, man sunkiai suvokiama kaip juos reiketu valyti ir priziureti, ir koks turetu buti liezuviui nepatogumas  doh.gif  doh.gif man buvo ideje du vidinus breketus-sagutes, aisku, tai ne visai tas pats, bet kazkas baisaus, liezuvi nudraske bele kaip  doh.gif  doh.gif ir sakau, kaip priziureti, kad dantu higiena butu normali, tai as neisivaizduoju  doh.gif  doh.gif jau su iprastais reikia pasistengti, o nieko nematant tai is viso. ir plius, manau, kad jie pastoviai turetu buti aplipe maistu  blink.gif
o kodel tu nenori iprastu? gi dabar jau daug zmoniu nesioja breketus, niekas i juos neziuri kaip i kosmonautus  mirksiukas.gif  4u.gif

Kazkaip nesinori man tu metaliniu.Labai jau mano virsutiniai dantys matosi kai tik lupos nesuciauptos. Del dvieju dalyku bijau-sesuo gali sugalvot vestuves kelt,tai nuotraukose iskart breketuoti dantys i akis kris(del to mastau skaidrius detis-liezuviniai jau nebetraukia).Ir jei gydymas uzsitestu ilgiau,nei atostogos mano,reikes i darba grizti,kur konkurencija didele,o direktore labai priekabi-be pudros gali darbe nesirodyti.Net kvepintis nurode kokiais kvepalais(ne is pigiuju).Tai vat galiu jai ir nepatikti breketuota pigiausiais breketais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 06 01, 16:16)
Kazkaip nesinori man tu metaliniu.Labai jau mano virsutiniai dantys matosi kai tik lupos nesuciauptos. Del dvieju dalyku bijau-sesuo gali sugalvot vestuves kelt,tai nuotraukose iskart breketuoti dantys i akis kris(del to mastau skaidrius detis-liezuviniai jau nebetraukia).Ir jei gydymas uzsitestu ilgiau,nei atostogos mano,reikes i darba grizti,kur konkurencija didele,o direktore labai priekabi-be pudros gali darbe nesirodyti.Net kvepintis nurode kokiais kvepalais(ne is pigiuju).Tai vat galiu jai ir nepatikti breketuota pigiausiais breketais  doh.gif

hm g.gif na, del tu vestuviu tai kazkaip keista, na, aisku, cia kiekvieno reikalas, bet siaip tai photoshopas visagalis, tuo labiau ne tavo vestuves... pas mus buvo mergaiciu, kurios pacios istekejo su breketais mirksiukas.gif ir susirado darba mirksiukas.gif ir leliuko laukesi mirksiukas.gif ir dar visko daug dare lotuliukas.gif
o siaip yra alternatyva keramikiniai arba safyriniai 4u.gif
Atsakyti
Olia moteros smile.gif

Kas čia mini BrBk? tongue.gif

daivasta, man reikėjo sumokėti 400 lt tik už plokšteles ir daugiau nieko. Kai nuėmė breketus, dantis taip nušveitė, kad nereikėjo kurį laiką nei higieninių valymų, nieko.
Alia dabar kol dar maitinu Adomą, vis dejuoju, kad būtinai reikia 'atšviežinti' holivudinę šypseną. Dar kurį laiką palūkėsiu.

QUOTE(daivasta @ 2009 06 01, 10:54)
BrBk kaip tu?kaip kleckas auga?

Puikiai aš, puikiai. Vyrus išleidau kieman, o va pati į SM platybes panirau. Planuoju Adomo krikštynas per Jonines, ne tiek ir daug liko laiko wink.gif
Kaip tu?

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 01, 17:39)
pas mus buvo mergaiciu, kurios pacios istekejo su breketais  mirksiukas.gif ir susirado darba  mirksiukas.gif ir leliuko laukesi  mirksiukas.gif ir dar visko daug dare.

BŪTENT. Breketai tai ne brIketai, kad būtų ko jų gėdytis - dabar 21 amžius, būna ir baisesnių dalykų. Pvz. pigūs kvepalai už tris eurus iš Turkijos biggrin.gif

Mano sesei liepos pabaigoje jau irgi nuima geležus. Krykščia iš laimės!
Atsakyti
Aj,tokia jau as esu.Labai grazu,kai kitos su breketais vaiksto.O pati uzsidet nusprendziau tik tada,kai vaika namie auginsiu.Ir metu jau nemazai (27),ir seima jau turiu,vis tiek nejauku kazkaip.Gal visom taip pradzioj buna,tik priprasti reikia? Na vis tiek jau nusprendziau detis prieky safyrinius,o gale ir apacioj iprastus.
Atsakyti
ai gi pamirsau svarbiausia lotuliukas.gif daivasta domejosi, kaip planavimas vyksta mirksiukas.gif zinok, neblogai lotuliukas.gif vakar treniravomes, tiksliau, as paprasiau pasitreniruoti, kaip man ranka reikes laikyti, kai maus zieda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu cia bajeris aisku lotuliukas.gif o is esmes jau viska turim: suknia, sventimo vieta, kostiuma, svecius ir t.t. thumbup.gif

brbk, brbk, brbk mirksiukas.gif kada i kreta varot? beje, ateisi paziuret suknios i zaksa? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 06 01, 17:49)
Olia moteros smile.gif

daivasta, man reikėjo sumokėti 400 lt tik už plokšteles ir daugiau nieko. Kai nuėmė breketus, dantis taip nušveitė, kad nereikėjo kurį laiką nei higieninių valymų, nieko.
Alia dabar kol dar maitinu Adomą, vis dejuoju, kad būtinai reikia 'atšviežinti' holivudinę šypseną.
Puikiai aš, puikiai. Vyrus išleidau kieman, o va pati į SM platybes panirau. Planuoju Adomo krikštynas per Jonines, ne tiek ir daug liko laiko wink.gif
Kaip tu?
BŪTENT. Breketai tai ne brIketai, kad būtų ko jų gėdytis - dabar 21 amžius, būna ir baisesnių dalykų. Pvz. pigūs kvepalai už tris eurus iš Turkijos biggrin.gif

tai palyginus nedaug rolleyes.gif tau gerai.Kaip galvoji atsviezinti? biggrin.gif
Vau tai jau visai neuzkalnu tos krikstynos, smagu.Adomukas jau turbut su vaikstyne kokia laksto g.gif ?
As ai geriau neklausk... doh.gif
Pritariu,as irgi su breketais ejau i systros vestuves(ir ne tik dar su tvarsciu doh.gif ant dantenu po operacijos,) ir nieko nenutiko.aisku yra fotkiu kur jis matosi bet ka jau padarysi,tvarskis ne breketai.Ir i pusbrolio vestuves ejau ir dar daug kur ir nieko.

Feja o valsa jau ismokai sokt biggrin.gif ar mokejai jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 06 01, 19:28)
brbk, brbk, brbk  mirksiukas.gif kada i kreta varot? beje, ateisi paziuret suknios i zaksa?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Naivuolė biggrin.gif Aš ateisiu pažiūrėt ne į suknelę, o į tave ir tavo išrinktąjį ir pagirsiu jį, kad jam nerealiai pasisekė - turės žmoną - MŪSŲ piktąją fėją mirksiukas.gif (tikiuosi, kad tą savaitgąlį niekas nesutrukdys, labai tikiuosi)

Į Kretą planuojam spalio 1-ą. Bet mūsų planai gali keistis - data tai išliks rudeninė, bet kelionės kryptis - nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 02 birželio 2009 - 09:51
QUOTE(nippe @ 2009 05 31, 19:29)
man teks 450 LT---breketu nuemimas (virsutinis zandikalulis) ir  lankelis is vidines puses. dar manr eieks ploksteles nakciai--300 LT.TOTAL: 750 LT  blink.gif

Man tokia pati kaina išėjo
Papildyta:
QUOTE(*armani* @ 2009 05 30, 08:18)
Aciu uz atsakyma, reikia pradet ir man dometis, nes jau kalba apie nuemima thumbup.gif  tik nzn kada nujim, nes jau kelis kartus zadejo nuimt bet tai vis sakandis netaip susistato su tom gumom, o vakar dar vidinis breketas nuluzo tai vel beda doh.gif  kaip atsibodo man tie breketai  mad.gif galeciau tai pati nusikrapstyciau lotuliukas.gif

Hm o man kai nuiminėjo breketus tai aortodontė viską ten nuvalė, visus akamenukus nuėmė ir nupolravo, kad tokių švarių dantų gyvenime neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 06 02, 09:46)

Feja o valsa jau ismokai sokt biggrin.gif  ar mokejai jau  ax.gif

dar ne, pasizadejo pamokyti vienas zmogus, tikiuosi, savo pazado laikysis jisai wink.gif

QUOTE(BrBk @ 2009 06 02, 09:49)
Naivuolė biggrin.gif Aš ateisiu pažiūrėt ne į suknelę, o į tave ir tavo išrinktąjį ir pagirsiu jį, kad jam nerealiai pasisekė - turės žmoną - MŪSŲ piktąją fėją mirksiukas.gif (tikiuosi, kad tą savaitgąlį niekas nesutrukdys, labai tikiuosi)

Į Kretą planuojam spalio 1-ą. Bet mūsų planai gali keistis - data tai išliks rudeninė, bet kelionės kryptis - nežinau.

nius graziai tu cia parasei, tikrai, sedziu su sypsena 4u.gif
o kur dar nusiziurejot kelione? i kokia sali? g.gif
Atsakyti