Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(daivasta @ 2009 05 29, 10:19)
na as seip visada dariausi www.sklinika.lt (baltijos gatvej.)man visada daro pilna higiena valo ir po dantenom. tai nezinau jei nieko kito nerasi paziurek cia mirksiukas.gif

o kokie kaina hiieninio valymo toi klinikoj?
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2009 05 29, 16:15)
o kokie kaina hiieninio valymo toi klinikoj?

zinok net neatsimenu tiksliai blush2.gif bet virs 150 tai tikrai mokejau.bet 200 tikrai nesieke.
dariausi biski daugiau nei pries puse metu,tai tikekimes nepabrango.
bet seip galima skambinti i kiekviena klinika ir klausti kokia kaina higieninio.
zinau ,kad Dentoj vieno dantuko nuvalymas 7lt, dainavos poliklinokoj 5lt. (nes skambinau)
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 05 29, 17:50)
zinok net neatsimenu tiksliai  blush2.gif bet virs 150 tai tikrai mokejau.bet 200 tikrai nesieke.
dariausi biski daugiau nei pries puse metu,tai tikekimes nepabrango.
bet seip galima skambinti i kiekviena klinika ir klausti kokia kaina higieninio.
zinau ,kad Dentoj vieno dantuko nuvalymas 7lt, dainavos poliklinokoj 5lt. (nes skambinau)

Aciu uz atsakyma, reikia pradet ir man dometis, nes jau kalba apie nuemima thumbup.gif tik nzn kada nujim, nes jau kelis kartus zadejo nuimt bet tai vis sakandis netaip susistato su tom gumom, o vakar dar vidinis breketas nuluzo tai vel beda doh.gif kaip atsibodo man tie breketai mad.gif galeciau tai pati nusikrapstyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Noriu detis breketus. Tai dabar daug klausimu iskilo.Ar reikia vartoti kokius vaistus nuo skausmo ar kt? Dabar as laukiuosi,tai labai noreciau per vaiko auginimo atostogas dantukus susitvarkyti.tik vat planuoju ilgai maitinti savo pienuku,tai tik del vaistuku negaleciau detis breketu. Ir dar,ka gero ar blogo galite pasakyti apie liezuvinius breketus(kurie is vidaus dedami)? Ir gal kas gydesi Zalgirio klinikoj Vilniuje? Ar geriau privacioj kur?
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 05 30, 12:01)
Sveikutes  4u.gif  Noriu detis breketus. Tai dabar daug klausimu iskilo.Ar reikia vartoti kokius vaistus nuo skausmo ar kt? Dabar as laukiuosi,tai labai noreciau per vaiko auginimo atostogas dantukus susitvarkyti.tik vat planuoju ilgai maitinti savo pienuku,tai tik del vaistuku negaleciau detis breketu. Ir dar,ka gero ar blogo galite pasakyti apie liezuvinius breketus(kurie is vidaus dedami)? Ir gal kas gydesi Zalgirio klinikoj Vilniuje? Ar geriau privacioj kur?

Na man ortodontė sakė, kad nėštumas netrukdo (man šis klausimas irgi buvo aktualus, kadangi gali pastoti ,nes visgi 1,5 metų pakankamai ilgas laiko tarpas)...tai vat, prieš kelias dienas sudėjo man breketus, bet vaistų neteko gert...
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 05 30, 12:01)
Ir dar,ka gero ar blogo galite pasakyti apie liezuvinius breketus(kurie is vidaus dedami)? Ir gal kas gydesi Zalgirio klinikoj Vilniuje? Ar geriau privacioj kur?

Tie kur iš vidaus labai brangūs ir juos daro kaip plokštelę pagal gomūrį, ir reikia laukti kol pagamins. man taip ortodontė pasakojo.
Apie žalgirio kliniką girdėjau kad ten geriau eiti jei yra kokios didelės problemos, jei didelių nėra, tai galima ir į kokią kitą.
Atsakyti
Kaip gerai!! biggrin.gif Tai galesiu jau dabar uzsirasyti ir ne uz ilgo (tikiuosi)prisijungti prie breketuotu kompanijos bigsmile.gif O gal galite patarti Vilniuje kur geriau kreiptis(na,aisku,kur ne super brangiai viskas)? Siaip svajojau apie tuos vidinius-liezuvinius.Bet kaina ju tai vos ne trigubai didesne.Dabar galvoju apie tuos keramikinius(ar kaip jie ten)-tokie balti,dantu spalvos.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 05 30, 13:11)
Kaip gerai!!  biggrin.gif  Tai galesiu jau dabar uzsirasyti ir ne uz ilgo (tikiuosi)prisijungti prie breketuotu kompanijos  bigsmile.gif  O gal galite patarti Vilniuje kur geriau kreiptis(na,aisku,kur ne super brangiai viskas)? Siaip svajojau apie tuos vidinius-liezuvinius.Bet kaina ju tai vos ne trigubai didesne.Dabar galvoju apie tuos keramikinius(ar kaip jie ten)-tokie balti,dantu spalvos.

man labai patinka juozapaviciaus galveje dantų harmonijoj, mes ten ir desimės. yra www.pilene.lt yra ir implantologijos centre (atrodo taip vadinasi). ya ir kalvariju gatvej.
Atsakyti
Uzsirasiau konsultacijai ketvirtadieniui pas daktare Dantu harmonijoj. Nespejau paklausti,kiek konsultacija kainuoja-numete rageli.Nei daktares pavardes nezinau.Na,gal blogai nebus.
Atsakyti
mergaites kuriom jau nuimti breketai,turiu toki prasyma blush2.gif :gal galit visos surasyt kiek palikot uz nuemima,ploktele,nu zodziu uz viska (viso)pinigeliu?noriu paziuret skirtuma.Ir ar daug teks palikt. doh.gif

Jau ruošiesi nuėmimui? bigsmile.gif

Aš tai ne rodiklis tau, nes ne privačiai ėjau, tai ir nesuksiu sau galvos bandydama atgamint kaip ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
na as seip visada dariausi www.sklinika.lt (baltijos gatvej.)man visada daro pilna higiena valo ir po dantenom. tai nezinau jei nieko kito nerasi paziurek cia mirksiukas.gif

mergaites kuriom jau nuimti breketai,turiu toki prasyma blush2.gif :gal galit visos surasyt kiek palikot uz nuemima,ploktele,nu zodziu uz viska (viso)pinigeliu?noriu paziuret skirtuma.Ir ar daug teks palikt. doh.gif

daivasta, na pagaliau ir tau bigsmile.gif Aš jau gerai nebepamenu, kažkur 400-500 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 05 30, 16:03)
Uzsirasiau konsultacijai ketvirtadieniui pas daktare Dantu harmonijoj. Nespejau paklausti,kiek konsultacija kainuoja-numete rageli.Nei daktares pavardes nezinau.Na,gal blogai nebus.

50 lituku kainuos, bet tau pasakys tik kokie buna tie breketai kokios kainos, kokių nuotraukų reikės ir viskas... Tada pasiūlys ateiti su nuotraukom. Kai ateisi su nuotraukom nuims atspaudus, sumokėsi apie 120 lt ir atsisveikinsit iki kito karto. Tada jau ateisi ji bus jau surasius istorija tavo, kaip kas ir tada papasakos kas kaip. Už tai nieko nereikės mokėti. Ir kitą kartą jau dėsies breketus. Gal būt ant to jau jos pasakojimo tu būsi nusprendus ką dėsies ir per atspaudų nuėmimą išeis susitarti kad jau kitą kartą ir breketus susidėtum, to aš nežinau, žinau tik tiek, kad ji prašo pranešti prieš savaitę kokių norėsi breketų, kad netyčia nepritruktu.
Daktarė Eugenija. Šiaip labai faina gydytoja thumbup.gif
Bet šiaip jei tikrai esi apsisprendus eiti pas šitą tai siūlyčiau eiti jau su nuotraukom: panoramine ir šonine galvos telerentgenograma (taip atrodo vadinasi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariukė: 30 gegužės 2009 - 22:51