Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

Labukas visoms, taigi aš jau su holivudine šypsena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Nuėmė, tai džiaugsmo pilnos kelnės ir dantukai superiniai thumbup.gif Na apie balinimą kol kas negalvoju, nes ant abiejų žandikaulių klijuota viela, o priekiniai dantys plombuoti, tai išbalinus tektų juos perplombuoti, bet viela trukdytų. Tai pakentėsiu ir taip, nes dantukai nėra rudi, pakankamai normalios spalvos smile.gif Bet kaip keista be breketų ne tas žodis ir švepluoju truputį biggrin.gif Bet čia niekis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2009 05 22, 20:55)
Labukas visoms, taigi aš jau su holivudine šypsena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif Nuėmė, tai džiaugsmo pilnos kelnės ir dantukai superiniai  thumbup.gif  Na apie balinimą kol kas negalvoju, nes ant abiejų žandikaulių klijuota viela, o priekiniai dantys plombuoti, tai išbalinus tektų juos perplombuoti, bet viela trukdytų. Tai pakentėsiu ir taip, nes dantukai nėra rudi, pakankamai normalios spalvos  smile.gif  Bet kaip keista be breketų ne tas žodis ir švepluoju truputį  biggrin.gif Bet čia niekis  biggrin.gif

sveikinimai didziausi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2009 05 22, 19:55)
Labukas visoms, taigi aš jau su holivudine šypsena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif Nuėmė, tai džiaugsmo pilnos kelnės ir dantukai superiniai  thumbup.gif  Na apie balinimą kol kas negalvoju, nes ant abiejų žandikaulių klijuota viela, o priekiniai dantys plombuoti, tai išbalinus tektų juos perplombuoti, bet viela trukdytų. Tai pakentėsiu ir taip, nes dantukai nėra rudi, pakankamai normalios spalvos  smile.gif  Bet kaip keista be breketų ne tas žodis ir švepluoju truputį  biggrin.gif Bet čia niekis  biggrin.gif

vau sveikinu thumbup.gif
o kaip suprast ,kad viela ir ant virsutinio zandikaulio (ta prasme tokia pat kaip ir ant apatinio visom klijuoja kai nuima?)tai tau nereiks ploksteles?
tai jo su balinimu dar palauk.beje papasakok kaip viskas vyko?
nes man ortodonte minejo,kad pries nuemima reiks pasidaryt higienini valyma,nes, kad butu svarukai klijuos viela,o po nuemimo kaip ir dar.
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2009 05 22, 19:55)

sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš plokštelę ant viršutinio žandikaulio nešioju. Tai man kančia. Nežinau kodėl ir viršuj vielutės nedėjo. Nuo tos plokštelės pykina ir kalbėt nesugebu. NAkty tik galiu būt. O tik nakty nešiot yra per mažai...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 24, 21:17)
Aš plokštelę ant viršutinio žandikaulio nešioju. Tai man kančia. Nežinau kodėl ir viršuj vielutės nedėjo. Nuo tos plokštelės pykina ir kalbėt nesugebu. NAkty tik galiu būt. O tik nakty nešiot yra per mažai...

nezinau ir as man net neminejo,kad taip galima(ta prasme ir virsuj vielute det)nes tik siule plokstele arba kapa.tai va kai jau reiks nezinau ka pasirinkt,nes seip irgi bijau,kad nuo ploksteles mane pykins,o kapa tai tik ant dantu uzsidedi ji be gomurio.tik va nezinau kaip tos kapos,nes visos cia esancios nesioja tik ploksteles. doh.gif

na Linete pasidodyk greiciau ir papasakok wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2009 05 22, 20:55)

SVEIKINIMAI!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 05 25, 09:38)
nezinau ir as man net neminejo,kad taip galima(ta prasme ir virsuj vielute det)nes tik siule plokstele arba kapa.tai va kai jau reiks nezinau ka pasirinkt,nes seip irgi bijau,kad nuo ploksteles mane pykins,o kapa tai tik ant dantu uzsidedi ji be gomurio.tik va nezinau kaip tos kapos,nes visos cia esancios nesioja tik ploksteles. doh.gif

na Linete pasidodyk greiciau ir papasakok wub.gif

Ačiū mergaitės už sveikinimus smile.gif Ir jūs tokios greit būsit, pamatysit, laikas greit eina mirksiukas.gif

Daivasta, man ant viršutinio žandikaulio viršuje lygiai tokia pati vielutė priklijuota kaip ir apačioje. Higienos prieš tai pasidaryt nereikėjo, nes ji reikalinga iškart po nuėmimo, kažkaip keista, kad prieš tai reikia daryt, nes nuėmus vistiek reiks iš naujo valyt, lieka biškiuką vistiek plombų gabaliukų, klijų g.gif Tam klijavimui tai pati ortodontė turi viską pasiruošt, nuvalo tuos dantukus, papoliruoja ir deda helio plombas kad vielutę užliet. Na man plokštelę irgi davė, ant viršaus reikia, bet tik naktim nešiot, bet ji tokia mažytė, gomurys neuždengtas. aš 12 metų esu nešiojus plokšteles, tai tokios patogios dar nesu turėjus. Man ji liuks. Dėl tų vielučių ir plokštelės tai labai džiaugiuosi ir matau kad dantukai tikrai negali judėt ir liks kaip buvę smile.gif Šiandien padarė higieną, tai dantys tokie balti, tokie gražūs, eina sau, negaliu atsidžiaugt wub.gif Visos kančios vertos to rezultato wub.gif
Atsakyti
LINETE,dziaugiuosi uz tave,kad tau jau VISKAS thumbup.gif
o man tik ketvirta diena-tai jauciu laikas laaaaabai prailgs doh.gif
Del tu vieluciu-kiek man teko girdeti,kad virsuje jas uzdeda jei viskas idealiai su sakandziu ar pan.,nes kitu atveju ja nusikastumet su apatiniais dantukais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2009 05 27, 21:46)
Daivasta, man ant viršutinio žandikaulio viršuje lygiai tokia pati vielutė priklijuota kaip ir apačioje. Higienos prieš tai pasidaryt nereikėjo, nes ji reikalinga iškart po ...

o kiek sumokejai uz viska?nuemima ir t.t nes man tai dabar labai aktualu ax.gif
kaip noreciau tavo dantukus pamatyt wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, as snd po uzdejimo breketu pirma karta buvau paverzime, ta jau liepe ir apacia tvarkytis , bigsmile.gif dar dantuka reikia viena salinti ir butinai akmenukus valyti doh.gif tai gal kas galite patarti kur kaune galima kokia nebloga higieniste rasti? jau jei darytis tai normalu manau higienini valyma.. rolleyes.gif
o siaip tai esu lb laiminga kad zengiau sita zingsi, nei kiek ne kancia, na gal truputuka kai maudzia, bet viska kompensuoja vaizdas, kuris manau eis tik i gera blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 05 28, 20:26)
Sveikutes, as snd po uzdejimo breketu pirma karta buvau paverzime, ta jau liepe ir apacia tvarkytis , bigsmile.gif  dar dantuka reikia viena salinti ir butinai akmenukus valyti  doh.gif  tai gal kas galite patarti kur kaune galima kokia nebloga higieniste rasti?  jau jei darytis tai normalu manau higienini valyma..  rolleyes.gif
o siaip tai esu lb laiminga kad zengiau sita zingsi, nei kiek ne kancia, na gal truputuka kai maudzia, bet viska kompensuoja vaizdas, kuris manau eis tik i gera  blush2.gif  biggrin.gif

na as seip visada dariausi www.sklinika.lt (baltijos gatvej.)man visada daro pilna higiena valo ir po dantenom. tai nezinau jei nieko kito nerasi paziurek cia mirksiukas.gif

mergaites kuriom jau nuimti breketai,turiu toki prasyma blush2.gif :gal galit visos surasyt kiek palikot uz nuemima,ploktele,nu zodziu uz viska (viso)pinigeliu?noriu paziuret skirtuma.Ir ar daug teks palikt. doh.gif
Atsakyti