Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Giedre_S @ 2009 04 29, 13:11)
Pas mane kaip tik tokia situacija - ketvirti dantukai pasalinti, turiu 6 safyrinius, po viena metalini kiekvienoj pusej ir po zieda smile.gif . Panevezyje gruodzio menesi sumokejau 2500lt. Cia be visu dantu rovimu, nuotrauku ir konsultaciju  rolleyes.gif . Siaip turetu panasiai kainuot, galbut galima ir pigiau rast. As neturejau is ko rinktis, Panevezyj viena gydytoja su suaugusiais tedirba...

4u.gif sveika, as irgi einu link breketu ir desiu juos panevezy ODENTOI, gal ir tau ten dejo????? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winegirl @ 2009 05 07, 21:14)
aciu uz palaikyma  4u.gif  dar bijau tu demeliu kad neliktu pfu pfu pfu, bet reikia tiketis viskas bus gerai  ax.gif diplomini ginsiuos jau nubreketuota rolleyes.gif  pranesiu ispudzius  mirksiukas.gif

p.s. o tu tabletyciu vaistinej galima gauti? ar paciai pasidaryt atskiedus kalio permanganata.  idomu ar mano dantukai svariai nusiblizgina  biggrin.gif

mane irgi sudomino tos tabletytes biggrin.gif ar gerai dantukus valausi reiktu patikrinti. hihihi.gif
Atsakyti
Tu tableciu yra vaistinese,nezinau ar visose,bet akropolio vaistinej tikrai maciau,kiek nueinu visalaik ju ten buna.Tokios tamsiai violetines nedideles,pamatysit nes permatomoj pakuotej.
Atsakyti
Kažkaip net nesusimasčiau, kad man reikėtų tokių tabletyčių, bet kai pagalvoji gal ir nieko, bet jaučiu jauokingai atrodo tai tikrai burna po to biggrin.gif Daivasta kaip tu laikaisi? Atvaryk į svečius kada ax.gif Dabar sirguliuoju, bet kitą savaitgalį jeigu nikeur neišvarai gali atvaryt iki manęs būtų fainiai pašnekėt smile.gif Vaikai pažaistų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteAs @ 2009 05 07, 22:29)
4u.gif sveika, as irgi einu link breketu ir desiu juos panevezy ODENTOI, gal ir tau ten dejo????? smile.gif

Odentoj gydytoja su suaugusiais nedirba (nebent paprastas atvejis)... As pas gyd. Liesyte konsultavausi, tai ji mane ir nukreipe i Dentavita. Ten is Vilniaus vazineja gyd. E.Bogusiene, pas ja ir gydausi. Kol kas nusiskundimu neturiu 4u.gif . Jau buvai konsultacijai? Kokia pas tave situacija su dantukais (smalsu labai blush2.gif )....?
Atsakyti
sveikutes mergaites, turiu tokia beda, buvau uzsirasiusi higieniniam valymui, bet suzinojau jog po savates nuims man breketus tai dabar galvoju ar eiti darytis higienini ar po kabiu nuemimo pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2009 05 11, 08:45)
sveikutes mergaites, turiu tokia beda, buvau uzsirasiusi higieniniam valymui, bet suzinojau jog po savates nuims man breketus tai dabar galvoju ar eiti darytis higienini ar po kabiu nuemimo pasidaryti?

Mano manymu, kad gal atidek ta higienini mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas, jau grizau mirksiukas.gif ziuriu i nebloga ora pataikiau, saulyte sviecia, zalia zalia visur thumbup.gif

vilma, higienini darykis aisku po breketu nuemimo, nes vis tiek reikes daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif taip ir padarysiu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš ir kažkada buvau su briketais. Ir man iškilo vienas klausimas, galbūt toms, kurios jau nusiėmusios. Po kiek laiko kai nusiėmi briketus galima balinti dantis? 4u.gif Man sakė gydytoja bent puse metų palaukt, bet jau tokia aš nekantri doh.gif Praėjo viso labo 3mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika* @ 2009 05 12, 13:02)
Sveikos  4u.gif

Aš ir kažkada buvau su briketais. Ir man iškilo vienas klausimas, galbūt toms, kurios jau nusiėmusios. Po kiek laiko kai nusiėmi briketus galima balinti dantis?  4u.gif  Man sakė gydytoja bent puse metų palaukt, bet jau tokia aš nekantri  doh.gif  Praėjo viso labo 3mėn  4u.gif

aha man irgi ta pati sake,kai paklausiau,kad po puses metu mirksiukas.gif ,nes juk po nuemimo jie ir taip buna nuzulinti kaip reikalas biggrin.gif
geriau dar palauk,kad poto nebutu nesklandumu mirksiukas.gif
Atsakyti
LABA DIENA
atejau pasicekavinti tongue.gif
QUOTE(daivasta @ 2009 05 13, 10:14)
aha man irgi ta pati sake,kai paklausiau,kad po puses metu  mirksiukas.gif ,nes juk po nuemimo jie ir taip buna nuzulinti kaip reikalas biggrin.gif
geriau dar palauk,kad poto nebutu nesklandumu  mirksiukas.gif

as balinau gal po kokių 4-5 mėn. Bet ne super išbalo.... dar koją pakišo priekiniai negyvi dantukai, jie jau nebeišbals, reikės apvilkti sad.gif kaip nenoriu sad.gif
Atsakyti