Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

daivasta, ajajaja, ir tas ir tas matyt lotuliukas.gif as matai turiu vizija, kokiu noriu, tik kad ju dar nepagamino matyt lotuliukas.gif

zuiki zuiki, dirbk dirbk, jau prisikeliavai mirksiukas.gif

Enita, megeju kandidatu turim.. O grazus vyras tavo? Atsiusk fotke, tai pagalvosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

apie orus, tai labai vejuota...
buvom tropiniam zoo parke, bludynom mieste, ryt varysim i safari thumbup.gif zodziu atostogauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 05 05, 12:38)
Enita, megeju kandidatu turim.. O grazus vyras tavo? Atsiusk fotke, tai pagalvosiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai tu čia fotografo ieškai ar dar kažko, kad pagal grožį renkies? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na ka sveikos mergaites smile.gif
pasidariau as vakar ta higienini.. vajei vajei kaip skaudejo visas dantenas.. blink.gif sake labai daug atsirado akmenu tai teko pasikankint.. pasirodo dar kazkaip netaip valiaus as tuos dantis unsure.gif atejau nudaze visus dantis fioletine spalva biggrin.gif taip juokingai atrodziau biggrin.gif mokemes valyt dantukus blush2.gif visa "malonioji" procedura uztruko apie pusantros valandos ir sumokejau 270lt smile.gif ai o dare tokia jauna moteriskaite smile.gif nzn pavardes ax.gif tai va tokios zinios kam buvo idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 05 06, 10:32)
visa "malonioji" procedura uztruko apie pusantros valandos ir sumokejau 270lt smile.gif ai o dare tokia jauna moteriskaite smile.gif nzn pavardes ax.gif  tai va tokios zinios kam buvo idomu smile.gif

doh.gif na ir kaina,pirma kart girdziu,kad uz higiena sitiek moka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 05 07, 09:08)
doh.gif  na ir kaina,pirma kart girdziu,kad uz higiena sitiek moka unsure.gif

as200 mokejau smile.gif manau normalu, o tas 70lt plius minus, juk dar ir violetine mase ant dantu tepe, moke dantįis valyt rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
As kaune pries gera menesi uz higiena 200lt. mokejau. Buvo grazus dantukai, dabar atrodo kad tu akmenu daugiau nei pries higiena. blink.gif Nesuprantu kas atsitiko.
Atsakyti
sveikutes smile.gif man jau tuoj nuims breketus ir kazkaip baisuuuu unsure.gif prisiskaiciau apie tu keramikiniu nuemima, kad sunkiau ir bjaurus jausmas, o dar tas slifavimas brrr... scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 05 06, 11:32)
na ka sveikos mergaites smile.gif
pasidariau as vakar ta higienini.. vajei vajei kaip skaudejo visas dantenas.. blink.gif sake labai daug atsirado akmenu tai teko pasikankint.. pasirodo dar kazkaip netaip valiaus as tuos dantis unsure.gif  atejau nudaze visus dantis fioletine spalva biggrin.gif taip juokingai atrodziau biggrin.gif mokemes valyt dantukus blush2.gif  visa "malonioji" procedura uztruko apie pusantros valandos ir sumokejau 270lt smile.gif ai o dare tokia jauna moteriskaite smile.gif nzn pavardes ax.gif  tai va tokios zinios kam buvo idomu smile.gif

oho, nemažai unsure.gif Aš daugiau pusantro šimto nesu mokėjus g.gif o kas ta violetinė pasta g.gif

labadienis smile.gif

winegirl, kaip nusiiminėja keramikiniai nežinau, bet manau panašiai kaip metaliniai (išskyrus, kad gali perlūžti), bet to šlifavimo tikrai nebijok mirksiukas.gif Nėr malonumas, bet ir kažko baisaus nėra biggrin.gif Sėkmės ir lauksim su įspūdžiais mirksiukas.gif

PF, gausi ieškotis batsiuvio, kad pagal brėžinį pasiūtų thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 05 07, 12:37)
PF, gausi ieškotis batsiuvio, kad pagal brėžinį pasiūtų  thumbup.gif  lotuliukas.gif

o ka ten reik nubrėšt? pėdą? biggrin.gif

ir is viso, tu čia tik vaidini tokia ekspertę biggrin.gif ar mums nepasigyrei?
(apie breketų nuėmimą čia aš 4u.gif )
Atsakyti
ten ne pasta o dazai smile.gif dave net namo keles tabletes smile.gif sukramtai, biski palaikai ir praskalauji su vandeniu ir kur yra apnasu nusidazo :Ddabar liezuvis visas fioletinis neina nusveist biggrin.gif o dantukai balti smile.gif ismokau pasirodo valyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 05 07, 13:36)
ten ne pasta o dazai smile.gif dave net namo keles tabletes smile.gif sukramtai, biski palaikai ir praskalauji su vandeniu ir kur yra apnasu nusidazo :Ddabar liezuvis visas fioletinis neina nusveist biggrin.gif o dantukai balti smile.gif ismokau pasirodo valyt biggrin.gif

Sveikutės mergaitės ax.gif Pražuvėlė aš, bet karts nuo karto išlendu į viešumą biggrin.gif

taigi greičiausiai ten tau Shin davė kalio permanganato turinčias tabletes, mane mokykloj atsimenu kažkada mokė, kad reikia su kalio permanganato tirpalu praskalaut dantis ir apnašos visos pasimatys, tada bus aišku ar gerai dantys išvalyti smile.gif Bet taip ir neskalavau niekad ax.gif

Na man irgi labai artėja nuėmimo laikas, kitą savaitę Dalia pasakys ar nuima mėn. gale ar ne ax.gif Kažkaip neramu dėl nuėmimo, aš nebojojau tų breketų dėjimo, gumų, spyruoklių, kelių rovimų, bet bijau nuėmimo biggrin.gif Blyn geras čia ax.gif Na bet nieko negaliu padaryt, bijau ir tiek. Dar vieną danty kažkaip labai stipriai buvo pradėję skaudėt ir iškėlė, atrodo sveikutis, bet matyt pulinys nori darytis, tai pradedu prisigalvot visokių nesamonių, kad man pradės krist tie dantys blush2.gif Na bet kadandi apsirgau ir gyd. išrašė antibijotikų, tai nuo jų matyt ir dantis aprimo smile.gif Tai gal vėliau neužeis tas skausmas, kažkoks neaiškus doh.gif

Na kaip jūs visos laikotės, kaip jūsų dantys ax.gif Gal dar kam nors greitu laiku žada nuimt ?
Atsakyti
aciu uz palaikyma 4u.gif dar bijau tu demeliu kad neliktu pfu pfu pfu, bet reikia tiketis viskas bus gerai ax.gif diplomini ginsiuos jau nubreketuota rolleyes.gif pranesiu ispudzius mirksiukas.gif

p.s. o tu tabletyciu vaistinej galima gauti? ar paciai pasidaryt atskiedus kalio permanganata. idomu ar mano dantukai svariai nusiblizgina biggrin.gif
Atsakyti