daivasta, ajajaja, ir tas ir tas matyt as matai turiu vizija, kokiu noriu, tik kad ju dar nepagamino matyt
zuiki zuiki, dirbk dirbk, jau prisikeliavai
Enita, megeju kandidatu turim.. O grazus vyras tavo? Atsiusk fotke, tai pagalvosiu
apie orus, tai labai vejuota...
buvom tropiniam zoo parke, bludynom mieste, ryt varysim i safari zodziu atostogauju
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 05 05, 12:38)
Enita, megeju kandidatu turim.. O grazus vyras tavo? Atsiusk fotke, tai pagalvosiu
Tai tu čia fotografo ieškai ar dar kažko, kad pagal grožį renkies?
na ka sveikos mergaites
pasidariau as vakar ta higienini.. vajei vajei kaip skaudejo visas dantenas.. sake labai daug atsirado akmenu tai teko pasikankint.. pasirodo dar kazkaip netaip valiaus as tuos dantis atejau nudaze visus dantis fioletine spalva taip juokingai atrodziau mokemes valyt dantukus visa "malonioji" procedura uztruko apie pusantros valandos ir sumokejau 270lt ai o dare tokia jauna moteriskaite nzn pavardes tai va tokios zinios kam buvo idomu
pasidariau as vakar ta higienini.. vajei vajei kaip skaudejo visas dantenas.. sake labai daug atsirado akmenu tai teko pasikankint.. pasirodo dar kazkaip netaip valiaus as tuos dantis atejau nudaze visus dantis fioletine spalva taip juokingai atrodziau mokemes valyt dantukus visa "malonioji" procedura uztruko apie pusantros valandos ir sumokejau 270lt ai o dare tokia jauna moteriskaite nzn pavardes tai va tokios zinios kam buvo idomu
QUOTE(Shin @ 2009 05 06, 10:32)
visa "malonioji" procedura uztruko apie pusantros valandos ir sumokejau 270lt ai o dare tokia jauna moteriskaite nzn pavardes tai va tokios zinios kam buvo idomu
na ir kaina,pirma kart girdziu,kad uz higiena sitiek moka
QUOTE(daivasta @ 2009 05 07, 09:08)
na ir kaina,pirma kart girdziu,kad uz higiena sitiek moka
as200 mokejau manau normalu, o tas 70lt plius minus, juk dar ir violetine mase ant dantu tepe, moke dantįis valyt
As kaune pries gera menesi uz higiena 200lt. mokejau. Buvo grazus dantukai, dabar atrodo kad tu akmenu daugiau nei pries higiena. Nesuprantu kas atsitiko.
sveikutes man jau tuoj nuims breketus ir kazkaip baisuuuu prisiskaiciau apie tu keramikiniu nuemima, kad sunkiau ir bjaurus jausmas, o dar tas slifavimas brrr...
QUOTE(Shin @ 2009 05 06, 11:32)
na ka sveikos mergaites
oho, nemažai Aš daugiau pusantro šimto nesu mokėjus o kas ta violetinė pasta
labadienis
winegirl, kaip nusiiminėja keramikiniai nežinau, bet manau panašiai kaip metaliniai (išskyrus, kad gali perlūžti), bet to šlifavimo tikrai nebijok Nėr malonumas, bet ir kažko baisaus nėra Sėkmės ir lauksim su įspūdžiais
PF, gausi ieškotis batsiuvio, kad pagal brėžinį pasiūtų
QUOTE(Slapux @ 2009 05 07, 12:37)
PF, gausi ieškotis batsiuvio, kad pagal brėžinį pasiūtų
o ka ten reik nubrėšt? pėdą?
ir is viso, tu čia tik vaidini tokia ekspertę ar mums nepasigyrei?
(apie breketų nuėmimą čia aš )
ten ne pasta o dazai dave net namo keles tabletes sukramtai, biski palaikai ir praskalauji su vandeniu ir kur yra apnasu nusidazo :Ddabar liezuvis visas fioletinis neina nusveist o dantukai balti ismokau pasirodo valyt
QUOTE(Shin @ 2009 05 07, 13:36)
ten ne pasta o dazai dave net namo keles tabletes sukramtai, biski palaikai ir praskalauji su vandeniu ir kur yra apnasu nusidazo :Ddabar liezuvis visas fioletinis neina nusveist o dantukai balti ismokau pasirodo valyt
Sveikutės mergaitės Pražuvėlė aš, bet karts nuo karto išlendu į viešumą
taigi greičiausiai ten tau Shin davė kalio permanganato turinčias tabletes, mane mokykloj atsimenu kažkada mokė, kad reikia su kalio permanganato tirpalu praskalaut dantis ir apnašos visos pasimatys, tada bus aišku ar gerai dantys išvalyti Bet taip ir neskalavau niekad
Na man irgi labai artėja nuėmimo laikas, kitą savaitę Dalia pasakys ar nuima mėn. gale ar ne Kažkaip neramu dėl nuėmimo, aš nebojojau tų breketų dėjimo, gumų, spyruoklių, kelių rovimų, bet bijau nuėmimo Blyn geras čia Na bet nieko negaliu padaryt, bijau ir tiek. Dar vieną danty kažkaip labai stipriai buvo pradėję skaudėt ir iškėlė, atrodo sveikutis, bet matyt pulinys nori darytis, tai pradedu prisigalvot visokių nesamonių, kad man pradės krist tie dantys Na bet kadandi apsirgau ir gyd. išrašė antibijotikų, tai nuo jų matyt ir dantis aprimo Tai gal vėliau neužeis tas skausmas, kažkoks neaiškus
Na kaip jūs visos laikotės, kaip jūsų dantys Gal dar kam nors greitu laiku žada nuimt ?
aciu uz palaikyma dar bijau tu demeliu kad neliktu pfu pfu pfu, bet reikia tiketis viskas bus gerai diplomini ginsiuos jau nubreketuota pranesiu ispudzius
p.s. o tu tabletyciu vaistinej galima gauti? ar paciai pasidaryt atskiedus kalio permanganata. idomu ar mano dantukai svariai nusiblizgina
p.s. o tu tabletyciu vaistinej galima gauti? ar paciai pasidaryt atskiedus kalio permanganata. idomu ar mano dantukai svariai nusiblizgina