as irgi jungiuosi prie jusu.. :)virsutinius breketus nesioju nuo gruodzio 15, apatinius kovo 24 uzdes Zalgirio klinika, gydytoja Ruta Almonaitiene
QUOTE(_Auryte_ @ 2009 02 27, 17:07)
na va, aš jau geležinė!
bet skauda, pritrynė man tie breketai, nes labai šypsaus. gražu juk.
turiu klausimą. gale man duria vielutė. bet ji pačiam pačiam viršutinių dantų gale. negi gali būti taip, kad atsikabino? ji labai trumpa, bet duria.
turiu klausimą. gale man duria vielutė. bet ji pačiam pačiam viršutinių dantų gale. negi gali būti taip, kad atsikabino? ji labai trumpa, bet duria.
Ne atsikabino, o tiesiog išlindo. Tiesėjant dantims dažnai taip gali būt. Tokiais atvejais reikėtų apsilankyt pas ortodontę ir ji tą vielą pakirps, o jei nėra galimybės, tuomet užsiklijuot vašku.
QUOTE(_Auryte_ @ 2009 02 27, 17:07)
na va, aš jau geležinė!
Jei breketai neseniai uždėti, gali būti, kad ne dėl dantų tiesinimosi duria, o dėl to, kad paliktas per ilgas galiukas vielos.. Man nukirpo, ir dar paskui su kažkokia turbina (kaip gydytoja sakė ) ją pazulino, kadangi nukirpt prie pat breketo neišeina, tai ją nudildino ir tiek.. Tai pvz. man net nesijaučia nieko, kad kažkokie metalai burnoje būtų..
QUOTE(_Auryte_ @ 2009 02 27, 19:02)
o galima būtų bent jau kol kas apsieiti su vašku?
A tai iš kur mums žinoti, kiek ten tau braižo.. Gi pati jauti, gali apsieiti su vašku, ar negali..
Rasaus ir as i sarasiuka esu is Klaipedos, bet dejaus Kaune pas Ausra Anuzyte:) pasipuosiau abu zandikaulius 2008 10 28 virsuj 6 keramikiniai, visi like metaliniai, apacioj tik metaliniai. kada nuims nezinau
Jau ir apačioj aš breketuota
skauda nerealiai viršų, kur elastikai sudėti Traukia man tarpus, reik iškentėt.
Beje, skauda iš tikrųjų visus dančius, dantenas ir toks jausmas, visą burną...
Bado dieta, nes nuo skausmo dingo apetitas
QUOTE(Gitusia @ 2009 02 28, 18:15)
Jau ir apačioj aš breketuota
laikykis,zinau ta jausma,tikrai uzjauciu ir suprantu tave kaip ir visos kitos cia esancios
Sulaukem pavasario, tai su tuo ir sveikinu visas geliaziadantes ir jau nebe
p.s. as vis jums pasipasakoju, kaip vyksta planavaimas - taigi, eisim ziedu rinktis sia savaite
p.s. as vis jums pasipasakoju, kaip vyksta planavaimas - taigi, eisim ziedu rinktis sia savaite
QUOTE(daivasta @ 2009 03 02, 11:11)
laikykis,zinau ta jausma,tikrai uzjauciu ir suprantu tave kaip ir visos kitos cia esancios
Labai ačiū!
Tik jau trečia diena, o skausmas toks pat didelis ir nepakenčiamas
Man jau kyla klausimas, ar sukasiu aš dantis, gal jie išėjo iš rikiuotes?
Sekantis vizitas balandžio 24 d.
Piktoji Fėja --> sekmiaus beieškant, nes žiedų daug, o tokių - imk ir pirk - be galo mažai Mes 10 metų sutuoktuvių proga ieškojom atnaujinimui žiedų, tai gavos atsinaujint tik ant 11,5 metų (per Kalėdas)