Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 27, 15:20)
Tai aisku!!!!! Saunuole esi, kad uzsidejai  4u.gif  bus patys graziausi dantukai  tongue.gif

aciuks.gif
O kiek laiko tu jau be breketu? Ar nesioji plokstele?
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 04 27, 15:24)
aciuks.gif
O kiek laiko tu jau be breketu? Ar nesioji plokstele?

Oi as jau senai nebenesioju nei breketu nei ploksteles...kazkur pries 6 metelius pas mane baigesi visi vargeliai smile.gif plokstele irgi nesiojau, bet ai kai jau breketus nueme, reikejo nakciai uzsideti, kad dantys vel neissiklaipytu...vat mano brolis irgi nesiojo breketus, bet jis anksciau laiko juos nusieme, nes buvo jo vestuves, tai jis baisiai nenorejo, kad tipo nuotraukos butu su breketais...nusieme kazkur pusmeciu anksciau laiko ir pas ji keli dantys grizo beveik i tas pacia vietas doh.gif aisku veliau jis laaaaaaaaaabai pasigailejo, kad sitaip padare...nes ilgai nesiojo o likus tik pusmeciui iki termino nusieme ir se tau kad nori....nu vienzo nepasiseke...
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 27, 16:01)
Oi as jau senai nebenesioju nei breketu nei ploksteles...kazkur pries 6 metelius pas mane baigesi visi vargeliai  smile.gif  plokstele irgi nesiojau, bet ai kai jau breketus nueme, reikejo nakciai uzsideti, kad dantys vel neissiklaipytu...vat mano brolis irgi nesiojo breketus, bet jis anksciau laiko juos nusieme, nes buvo jo vestuves, tai jis baisiai nenorejo, kad tipo nuotraukos butu su breketais...nusieme kazkur pusmeciu anksciau laiko ir pas ji keli dantys grizo beveik i tas pacia vietas  doh.gif  aisku veliau jis laaaaaaaaaabai pasigailejo, kad sitaip padare...nes ilgai nesiojo o likus tik pusmeciui iki termino nusieme ir se tau kad nori....nu vienzo nepasiseke...

sveikutes mirksiukas.gif as jau susigyvenau su breketais snd savaitele kaip su jais blush2.gif va va nenoreciau kad ir man taip nutiktu kad del kokio tai ivykio reiktu anksciau nusiimti ir po to dantukai griztu i savo vietas. kaip jau bus taip, jei vestuves tai tures paluket, o jei studiju baigimai, tai ka jau darysi su breketais bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 04 28, 21:51)
sveikutes  mirksiukas.gif  as jau susigyvenau su breketais snd savaitele kaip su jais  blush2.gif va va nenoreciau kad ir man taip nutiktu kad del kokio tai ivykio reiktu anksciau nusiimti ir po to dantukai griztu i savo vietas. kaip jau bus taip, jei vestuves tai tures paluket, o jei studiju baigimai, tai ka jau darysi su breketais bus gerai  biggrin.gif

Tai aisku smile.gif manyciau breketai tikrai nesutrukdys ar moklsu baigimo ar siaip kokios sventes tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,

pasirodo kažkodėl yra dvi temos apie breketus unsure.gif

Su broliu jau užsiregistravom trijuose klinikose ir nuo rytojaus jau pradedam lankytis, žiūrėtis, kas ką siūlo...
Pradėjom rimtai užsiimti breketų susidėjimu...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 29, 09:41)
Sveiki,

pasirodo kažkodėl yra dvi temos apie breketus  unsure.gif

Su broliu jau užsiregistravom trijuose klinikose ir nuo rytojaus jau pradedam lankytis, žiūrėtis, kas ką siūlo...
Pradėjom rimtai užsiimti breketų susidėjimu...

Saunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na,as jau irgi einu tuo keliu,kuris veda link breketu blush2.gif Beliko tik uzsiregistruoti ju klijavimui ax.gif
Tik vat,galvojau is pradziu tik apie gelezinius-dabar jau uzsisvajojau apie 6 priekyje safyrus biggrin.gif Kazin,kiek toks "hibridas"kainuotu vienam zandikauliui?Jei visi geleziniai-1200lt? g.gif
Busiu dekinga uz atsakymus/pasvarstymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 04 29, 12:29)
Na,as jau irgi einu tuo keliu,kuris veda link breketu blush2.gif Beliko tik uzsiregistruoti ju klijavimui ax.gif
Tik vat,galvojau is pradziu tik apie gelezinius-dabar jau uzsisvajojau apie 6 priekyje safyrus biggrin.gif Kazin,kiek toks "hibridas"kainuotu vienam zandikauliui?Jei visi geleziniai-1200lt? g.gif

Kiek cia skaitinejau tai kaip pavyzdi galiu pasakyti kad metaliniai 110 lt dančiui, o safyriniai 200 litai.
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 04 29, 12:29)
Busiu dekinga uz atsakymus/pasvarstymus 4u.gif

Pas mane kaip tik tokia situacija - ketvirti dantukai pasalinti, turiu 6 safyrinius, po viena metalini kiekvienoj pusej ir po zieda smile.gif . Panevezyje gruodzio menesi sumokejau 2500lt. Cia be visu dantu rovimu, nuotrauku ir konsultaciju rolleyes.gif . Siaip turetu panasiai kainuot, galbut galima ir pigiau rast. As neturejau is ko rinktis, Panevezyj viena gydytoja su suaugusiais tedirba...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 29, 13:03)
Kiek cia skaitinejau tai kaip pavyzdi galiu pasakyti kad metaliniai 110 lt dančiui, o safyriniai 200 litai.

QUOTE(Giedre_S @ 2009 04 29, 13:11)
Pas mane kaip tik tokia situacija - ketvirti dantukai pasalinti, turiu 6 safyrinius, po viena metalini kiekvienoj pusej ir po zieda smile.gif . Panevezyje gruodzio menesi sumokejau 2500lt. Cia be visu dantu rovimu, nuotrauku ir konsultaciju  rolleyes.gif . Siaip turetu panasiai kainuot, galbut galima ir pigiau rast. As neturejau is ko rinktis, Panevezyj viena gydytoja su suaugusiais tedirba...

O as taip naiviai tikejausi i 1600lt itilpti blush2.gif Tai nieko nepadarysi-teks su metaliukais vaikscioti unsure.gif Nes virs 2tukst.man siuo metu yra tikrai per brangu doh.gif Na,bet kiek skaitinejau,domejausi-tai uz 2500lt galima tureti VISA safyrini zandikauli,ar as klystu g.gif

Papildyta:
Uzsiregistravau geguzes 20d.pas gyd.Atiene Kaune jau klijavimui smile.gif Ir telefonu pasake,kad safyriniu neklijuoja,o man paklausus kodel,atsake,kad i si klausima atsakys konsultacijos metu blink.gif Tai as kazkaip net keistai pasijutau.O konsultacijos metu KLP tooookia maloni pasirode g.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 04 29, 13:47)
O as taip naiviai tikejausi i 1600lt itilpti blush2.gif Tai nieko nepadarysi-teks su metaliukais vaikscioti unsure.gif Nes virs 2tukst.man siuo metu yra tikrai per brangu doh.gif Na,bet kiek skaitinejau,domejausi-tai uz 2500lt galima tureti VISA safyrini zandikauli,ar as klystu g.gif

Papildyta:
Uzsiregistravau geguzes 20d.pas gyd.Atiene Kaune jau klijavimui smile.gif Ir telefonu pasake,kad safyriniu neklijuoja,o man paklausus kodel,atsake,kad i si klausima atsakys konsultacijos metu blink.gif Tai as kazkaip net keistai pasijutau.O konsultacijos metu KLP tooookia maloni pasirode g.gif

As irgi laukiu breketu klijavimo, tai bus geguzes 27d., galvojau detis gelezinius, bet dabar belaugdama tos dienos vis galvoju apie sesetuko ar astuonetuko klijavima kitokiu.geleziniu kaina 1200lt. ortodonte sake, tai pamaniau kokiais 300 ar 400lt., brangiau man butu tas sumanymas. g.gif einu internete paieskoti gal rasiu informacijos.
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 04 29, 13:47)
Na,bet kiek skaitinejau,domejausi-tai uz 2500lt galima tureti VISA safyrini zandikauli,ar as klystu g.gif

taip,teisingai, VISAS safyrinis zandikaulis (vienas) tiek ir kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti