Na ka pagaliau vakar uzklijavo man nukritusi breketuka
biski buvau dienas sumaisius tai teko nuraust truputuka pasirodo netaip ir daug kainavo uzklijuot ir patampyt vielute sumokejau 100lt, dar uzrase nusivalyt akmenis.. o cia tai nemazai kainuos.. vienas dantukas 10lt.. tikiuos nedaug reiks ju valyt ai dar liepe pasidaryt is naujo foto na nzn kam ji
meginau paklaust kiek liko nesiot tai taip ir neatsake :/
Tai čia labai daug, už dantuką po 10 lt higieniniam valyme daro visos burnos higieną, dažnai (labai rekomenduuojama) pabaigoj nupurkšt soda Aš kiek kur ėjau, tai po 5 lt už dantį su viskuom Primink pas ką lankaisi ir kokiam mieste?
Tai čia labai daug, už dantuką po 10 lt higieniniam valyme daro visos burnos higieną, dažnai (labai rekomenduuojama) pabaigoj nupurkšt soda Aš kiek kur ėjau, tai po 5 lt už dantį su viskuom Primink pas ką lankaisi ir kokiam mieste?
kiek dariausi higienini niekada nemokejau daugiau kaip 200 ,koki gal 150 siekdavo,dabar tiksliai neprisimenu.na bet jau puse metu praejo po paskutinio darymo,tai kai padarys paziuresim kiek kainuos( gal netycia pabrango ) as tai vis dar su elastikais slampineju cielus 3 net uzsidejus ant vieno zandikaulio
As irgi breketus nesiojau apie 4 metus pries dedant breketus man pasalino 4 sveikus dantis nes ju pas mane perdauug buvo dantys TRAGISKI buvo, nu kaip pas vampyra tokie kapliai atsikise...na o dabar, holivudine sypsena geras dalykas tie breketai kai tiek metu nesiojau, tai atrodo su jais susigyvenau ir atrode kad taip ir turi buti o kai juos nueme, tai net negaliu apsakyti koks jausmas buvo...dantys lygus lygus ir tada pasirode ka jie labai dideli sekmes merginos nesiojant breketukus, pamatysite kokie bus finale nuostabus dantys