Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Shin @ 2009 04 24, 11:01)
meginau paklaust kiek liko nesiot tai taip ir neatsake :/

O kiek laiko jau nesioji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 04 24, 11:09)
O kiek laiko jau nesioji?  ax.gif

mazai dar ax.gif tik puse metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 04 24, 11:01)
Na ka pagaliau vakar uzklijavo man nukritusi breketuka thumbup.gif
biski buvau dienas sumaisius tai teko nuraust truputuka  blush2.gif  pasirodo netaip ir daug kainavo uzklijuot ir patampyt vielute smile.gif sumokejau 100lt, dar  uzrase nusivalyt akmenis.. o cia tai nemazai kainuos.. vienas dantukas 10lt.. tikiuos nedaug reiks ju valyt unsure.gif  ai dar liepe pasidaryt is naujo foto na nzn kam ji smile.gif
meginau paklaust kiek liko nesiot tai taip ir neatsake :/

Tai čia labai daug, už dantuką po 10 lt unsure.gif higieniniam valyme daro visos burnos higieną, dažnai (labai rekomenduuojama) pabaigoj nupurkšt soda smile.gif Aš kiek kur ėjau, tai po 5 lt už dantį su viskuom unsure.gif Primink pas ką lankaisi ir kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 04 24, 13:16)
Tai čia labai daug, už dantuką po 10 lt  unsure.gif  higieniniam valyme daro visos burnos higieną, dažnai (labai rekomenduuojama) pabaigoj nupurkšt soda  smile.gif  Aš kiek kur ėjau, tai po 5 lt už dantį su viskuom  unsure.gif Primink pas ką lankaisi ir kokiam mieste?

as irgi girdejau kad yra pigiau.. na bet mane uzrase.. tai ner kur dingt.. siuo metu lankaus Klaipedoje pas Rasteniene.
Atsakyti
as tai nezinau kiek uz viena danti atskirai mokejau, bet kai dariaus higienini valyma, tai sumokejau virs 200 g.gif
Atsakyti
kiek dariausi higienini niekada nemokejau daugiau kaip 200 ,koki gal 150 siekdavo,dabar tiksliai neprisimenu.na bet jau puse metu praejo po paskutinio darymo,tai kai padarys paziuresim kiek kainuos( gal netycia pabrango )
as tai vis dar su elastikais slampineju biggrin.gif cielus 3 net uzsidejus ant vieno zandikaulio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na kita savaite apsilankysiu ir zinosiu kiek man tas malonumas kainuos smile.gif
Atsakyti
As irgi breketus nesiojau apie 4 metus doh.gif pries dedant breketus man pasalino 4 sveikus dantis doh.gif nes ju pas mane perdauug buvo blink.gif dantys TRAGISKI buvo, nu kaip pas vampyra lotuliukas.gif tokie kapliai atsikise...na o dabar, holivudine sypsena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geras dalykas tie breketai smile.gif kai tiek metu nesiojau, tai atrodo su jais susigyvenau ir atrode kad taip ir turi buti tongue.gif o kai juos nueme, tai net negaliu apsakyti koks jausmas buvo...dantys lygus lygus ir tada pasirode ka jie labai dideli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sekmes merginos nesiojant breketukus, pamatysite kokie bus finale nuostabus dantys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 27, 14:44)
sekmes merginos nesiojant breketukus, pamatysite kokie bus finale nuostabus dantys  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tik kad dar toli iki to finalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 04 27, 14:48)
Tik kad dar toli iki to finalo  blush2.gif

bet jis bus 4u.gif tikrai verta pakenteti, uztat veliau atsidziaugti negalesite, kad visgi ryzotes tiesinti dantukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 27, 14:53)
bet jis bus  4u.gif  tikrai verta pakenteti, uztat veliau atsidziaugti negalesite, kad visgi ryzotes tiesinti dantukus  smile.gif

Is dalies ir dabar dziaugiuos, nes rezultatai akivaizdus mirksiukas.gif tikrai ne kiek nesigailiu, kad tos breketus uzsidejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 04 27, 14:59)
Is dalies ir dabar dziaugiuos, nes rezultatai akivaizdus  mirksiukas.gif tikrai ne kiek nesigailiu, kad tos breketus uzsidejau  mirksiukas.gif

Tai aisku!!!!! Saunuole esi, kad uzsidejai 4u.gif bus patys graziausi dantukai tongue.gif
Atsakyti