Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(BrBk @ 2009 04 22, 15:46)
Atskleisiu paslaptį biggrin.gif Ne paltas (tiksliau ploščius) prie vežimo priderintas, o vežimas prie ploščiaus lotuliukas.gif Juokauju.
Kadangi tave esu mačius ko gero tik vieną kartą, va šiandien buvo antras, tai ir man sunku tave atpažinti blush2.gif Todėl skiriamojo ženklo ir nebuvo..., bet kad į mane žiūrėjo raudono vežimo savininkė, tai ir pamaniau, kad tai gali būti Enita.
Žodž, dabar jau bus paprasčiau - apsikeitėm žinutėm, pasimatėm, atpažinom - susitiksim ir pasisveikinsim 4u.gif
Atvažiuokit (tiksliau, tu ateik) abi su sausainiuku, dar daivasta prisijungs ir bus mini meet'as 4u.gif

ok, as kokia kate i vezimeli igrusiu ir irgi prisijungsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 04 22, 19:17)
ok, as kokia kate i vezimeli igrusiu ir irgi prisijungsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu kam taip su kate doh.gif yra gi dabar visokių beiby bornų irnesakyk.gif lotuliukas.gif

murzuliuk, junkis, pasakokis kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 04 22, 18:19)
nu kam taip su kate  doh.gif  yra gi dabar visokių beiby bornų irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

murzuliuk, junkis, pasakokis kas ir kaip  mirksiukas.gif

breketus man turejo uzdeti vakar. bet nukele vizita geguzes 5. o taip laukiau verysad.gif esu is vilniaus ir gydausi dantukus mileriu klinikoj, gal zinot tokia unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murzuliukas @ 2009 04 22, 19:22)
breketus man turejo uzdeti vakar. bet nukele vizita geguzes 5. o taip laukiau  verysad.gif esu is vilniaus ir gydausi dantukus mileriu klinikoj, gal zinot tokia unsure.gif  rolleyes.gif

o kas nutiko? as ir kai ejau, galvoju, o jei nesudes...ale sudejo, kankinuos db trupuciuka, bet ka darysi, bado dieta... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 04 22, 21:30)
o kas nutiko? as ir kai ejau, galvoju, o jei nesudes...ale sudejo, kankinuos db trupuciuka, bet ka darysi, bado dieta...  rolleyes.gif

otodonte isvyko i seminara doh.gif
as irgi mastau kaip man bus kai sudes breketukus, ka reiks valgyt, o visokie jogurtukai ir kosytes man nepatinka doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murzuliukas @ 2009 04 22, 22:41)
otodonte isvyko i seminara  doh.gif
as irgi mastau kaip man bus kai sudes breketukus, ka reiks valgyt, o visokie jogurtukai ir kosytes man nepatinka  doh.gif  ax.gif

aha as vis nesugalvoju ka cia valgyti pasidaryti, nes sukasti praktiskai neiseina, skauda unsure.gif tai jogurtukai eina, varskytes.. daug vandens, sulciu..
Atsakyti
Brbk ,kad nezinau kelinta jus ten valanda vaikstinejat biggrin.gif

Feja nu tu duodi biggrin.gif biggrin.gif ,jei reik as tau galiu paskolinti katinu wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 04 22, 22:32)
aha as vis nesugalvoju ka cia valgyti pasidaryti, nes sukasti praktiskai neiseina, skauda  unsure.gif  tai jogurtukai eina, varskytes.. daug vandens, sulciu..

O KIEK LAIKO TU SU BREKETAIS? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murzuliukas @ 2009 04 23, 13:03)
O KIEK LAIKO TU SU BREKETAIS?  rolleyes.gif

nuo sio antradienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 04 23, 19:35)
nuo sio antradienio  4u.gif

man irgi turejo si antradieni deti, butume buvusios ta pacia diena uzsidejusios blush2.gif o kokius tau uzklijavo?
Atsakyti
QUOTE(murzuliukas @ 2009 04 23, 20:43)
man irgi turejo si antradieni deti, butume buvusios ta pacia diena uzsidejusios blush2.gif o kokius tau uzklijavo?

aha bigsmile.gif galetume guostis db ir dziaugtis kartu, na nieko ateis ir tavo diena mirksiukas.gif metalinius klijavo ax.gif
Atsakyti
Na ka pagaliau vakar uzklijavo man nukritusi breketuka thumbup.gif
biski buvau dienas sumaisius tai teko nuraust truputuka blush2.gif pasirodo netaip ir daug kainavo uzklijuot ir patampyt vielute smile.gif sumokejau 100lt, dar uzrase nusivalyt akmenis.. o cia tai nemazai kainuos.. vienas dantukas 10lt.. tikiuos nedaug reiks ju valyt unsure.gif ai dar liepe pasidaryt is naujo foto na nzn kam ji smile.gif
meginau paklaust kiek liko nesiot tai taip ir neatsake :/
Atsakyti