Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Anira @ 2009 04 21, 21:20)
Sveikinu  4u.gif  O skausmas dar gali pasidaryti ikyresnis, bet tikrai baisiai man neskaudejo. O kokie pas tave breketai? Oj kaip as jau laukiu pabaigos, rytoj einu pas gydytoja, paziuresim ka pasakis  g.gif

Metaliniai pas mane ax.gif sekmes ryt, pranesk kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 04 21, 18:51)
Labukas, mirksiukas.gif  na stai as jau pusdienis kaip su breketais, kazkokio lb didelio diskomforto nejauciu tik bandziau valgyti tai skauda truputuka..o siaip kai sudejo galvojau skausmas ikyresnis bus, bet nieko viskas normaliai  biggrin.gif tik vat vis galva suku ka cia reikia pasigaminti valgyti, kad minksta butu, gal kas turit patarimu?

Mano karalaičiui šiandien savaitė kaip su breketais rolleyes.gif ir jau jokio skausmo nėra thumbup.gif .O tą savaitę gyvenom kaip su leliuku doh.gif -košytės,mėsytė kapojama,sriuba blenderiuojama doh.gif lotuliukas.gif .....
Atsakyti
Kaip faina BrBk zinau visa ta jausma wink.gif,labai fainas bicas,bet man irgi smalsu kaip ir Zuiqtis jau klause kaip su tvarka? (nes kaip zinia tu pas mus pedante biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 04 22, 11:29)
Kaip faina BrBk zinau visa ta jausma wink.gif,labai fainas bicas,bet man irgi smalsu kaip ir Zuiqtis jau klause kaip su tvarka? (nes kaip zinia tu pas mus pedante biggrin.gif )

daivasta, o jūs į daržą vaikštot ar namie sėdit? bigsmile.gif
Atsakyti
Hello mamytes 4u.gif , breketininkes ir pensininkes lotuliukas.gif

jo jo, patvirtinu, kad negaliu redaguoti pirmos zinutes, tik praeita syki padirbejau ir surinkau beveik visas naujokes is temos, tai cia nesiskaito lotuliukas.gif

brbk, zinai, kad ir laikas lektuvo keiciasi i kreta? 4 ryto planuoja buti (jei dar nerasiau apie tai) g.gif

zuiki puiki, tai jau lietuvelej blaskaisi, a ne? o ka mums parvezei lauktuviu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pati graziu berniuku radai? g.gif

kas cia dar, kas cia dar? raportas apie dantis - plokstele dar nesioju, noriu dantu balinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 04 22, 10:44)
daivasta, o jūs į daržą vaikštot ar namie sėdit?  bigsmile.gif

vaikstom,bet vasara namie sedesim,atostogos 2menesius bus.
nu tai papasakosi kaip ten tie italai?parvezei gal man koki viena lotuliukas.gif

P.S.tai kaip supratau tos kapos niekam nesiule doh.gif tik su plokstelem visos.hm tai ir nezinosiu kas patogiau ax.gif
Atsakyti
lauktuvių negriuką parvežiau, galvojau kuriai čia reikalingas g.gif tai va, pasirodo daivasta jama, tik nesuprasi kam? kad sodo darbus dirbtu prie trobos? biggrin.gif

BrBk, ar įsidėjot atgal knopkę? biggrin.gif
Atsakyti
Brbk, šiandien kartais navaikštinėjai Ąžuolyne su mergina žaliu paltuku?
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 04 22, 11:29)
man irgi smalsu kaip ir Zuiqtis jau klause kaip su tvarka?

biggrin.gif Žinok, ne tokia aš pedantė, kaip čia vaidinu! Ne, biškį tiesos tame dar yra - aš kas rytą vis dar valau dulkes!
Adomukas kadangi dar tik šliaužioja, tai jam smagiausia ir slidžiausia šliaužt ant grindų, o kažkokių pašalinių daiktų, išskyrus žaislus, jam nepasitaiko, tai nieko ir nemėto. Kol kas... biggrin.gif

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 04 22, 12:08)
brbk, zinai, kad ir laikas lektuvo keiciasi i kreta?

Fėja, žinai ką - aš nebenoriu jau į Kretą! Aš noriu į Tenerifę arba kitą šalį, kurioje dar nebuvau doh.gif Na, bet aukosiuosi dėl mamos.
Apie laiką - rašei biggrin.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2009 04 22, 12:50)
BrBk, ar įsidėjot atgal knopkę?

Ne, Zuiki! Vakar pamiršau paprašyt vyro, o pati nemoku - bandžiau, man nepavyksta, nu taip beryšio jaučiuosi, o ir kompas negražus doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Enita @ 2009 04 22, 13:54)
Brbk, šiandien kartais navaikštinėjai Ąžuolyne su mergina žaliu paltuku?

Buvau! Ryškiai galvoju, kad ir tave mačiau, nes raudoną vežimą tikrai mačiau ir mintis, kad tai tu, buvo. Kodėl manęs nepakalbinai? Reikėjo sakyt 'labas, BrBk', būtumėm pasivaikščioję. Beje, aš Ąžuolyne būnu kasdien tokiu pat metu mirksiukas.gif Ir bijau, kad tave pažint galiu tik iš vežimo...

aiduke, kaip tau sekasi? matau apačioj kybai? dar su breketais ar jau švieti holivudine šypsena? beje, nešiojai ant abiejų žandikaulių? ar ne tavo atvejis buvo, kai sakei, kad nereiks ant abiejų klijuot?

Dar Jolcė buvo prisijungusi vakar mačiau, kaip gyveni?

Senosios breketininkės, juk pavasaris, lyskit į eterį, pasirodykit, pasipasakokit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 22 balandžio 2009 - 15:16
QUOTE(BrBk @ 2009 04 22, 16:11)
Buvau! Ryškiai galvoju, kad ir tave mačiau, nes raudoną vežimą tikrai mačiau ir mintis, kad tai tu, buvo. Kodėl manęs nepakalbinai? Reikėjo sakyt 'labas, BrbBk', būtumėm pasivaikščioję. Beje, aš Ąžuolyne būnu kasdien tokiu pat metu mirksiukas.gif

Tai va kažkaip iš tolo taip ir įtariau, kad ten gali būt tu, bet nebuvau tikra, nes be akinių nelabai "prižlibinu", be to ir nemačius tavęs jau 200 metų, o dar ypač dabar kai esi be savo "skiriamojo ženklo" - breketų ir dar su akinaiis nuo saulės kažkaip kitaip atrodai ax.gif , plius dar kai prasilenkiant manęs neatpažinai, tai pamaniau, kad gal apsipažinau doh.gif Kitąsyk jau kalbinsiu blush2.gif O tai ko jokio "ženklo" man nedavei, kad suprasčiau, kad ten tikrai tu? a? cool.gif (Ir aš tik pagal vežimą įtariau, kad ten gali būt tu drinks_cheers.gif Na ir dar pagal paltiką, priderintą prie vežimo - kažkadą tokią fotkę buvai įsidėjus į avatarą lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 22 balandžio 2009 - 15:23
QUOTE(Enita @ 2009 04 22, 16:21)
O tai ko jokio "ženklo" man nedavei, kad suprasčiau, kad ten tikrai tu? a?  cool.gif (Ir aš tik pagal vežimą įtariau, kad ten gali būt tu drinks_cheers.gif Na ir dar pagal paltiką, priderintą prie vežimo - kažkadą tokią fotkę buvai įsidėjus į avatarą lotuliukas.gif )

Atskleisiu paslaptį biggrin.gif Ne paltas (tiksliau ploščius) prie vežimo priderintas, o vežimas prie ploščiaus lotuliukas.gif Juokauju.
Kadangi tave esu mačius ko gero tik vieną kartą, va šiandien buvo antras, tai ir man sunku tave atpažinti blush2.gif Todėl skiriamojo ženklo ir nebuvo..., bet kad į mane žiūrėjo raudono vežimo savininkė, tai ir pamaniau, kad tai gali būti Enita.
Žodž, dabar jau bus paprasčiau - apsikeitėm žinutėm, pasimatėm, atpažinom - susitiksim ir pasisveikinsim 4u.gif
Atvažiuokit (tiksliau, tu ateik) abi su sausainiuku, dar daivasta prisijungs ir bus mini meet'as 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 22 balandžio 2009 - 15:51
sveikos, ar priimsite i savo gausu buri? bigsmile.gif
Atsakyti