QUOTE(daivasta @ 2009 04 22, 11:29)
man irgi smalsu kaip ir Zuiqtis jau klause kaip su tvarka?
Žinok, ne tokia aš pedantė, kaip čia vaidinu! Ne, biškį tiesos tame dar yra - aš kas rytą vis dar valau dulkes!
Adomukas kadangi dar tik šliaužioja, tai jam smagiausia ir slidžiausia šliaužt ant grindų, o kažkokių pašalinių daiktų, išskyrus žaislus, jam nepasitaiko, tai nieko ir nemėto. Kol kas...
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 04 22, 12:08)
brbk, zinai, kad ir laikas lektuvo keiciasi i kreta?
Fėja, žinai ką - aš nebenoriu jau į Kretą! Aš noriu į Tenerifę arba kitą šalį, kurioje dar nebuvau
Na, bet aukosiuosi dėl mamos.
Apie laiką - rašei
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 04 22, 12:50)
BrBk, ar įsidėjot atgal knopkę?
Ne, Zuiki! Vakar pamiršau paprašyt vyro, o pati nemoku - bandžiau, man nepavyksta, nu taip beryšio jaučiuosi, o ir kompas negražus
QUOTE(Enita @ 2009 04 22, 13:54)
Brbk, šiandien kartais navaikštinėjai Ąžuolyne su mergina žaliu paltuku?
Buvau! Ryškiai galvoju, kad ir tave mačiau, nes raudoną vežimą tikrai mačiau ir mintis, kad tai tu, buvo. Kodėl manęs nepakalbinai? Reikėjo sakyt 'labas, BrBk', būtumėm pasivaikščioję. Beje, aš Ąžuolyne būnu kasdien tokiu pat metu
Ir bijau, kad tave pažint galiu tik iš vežimo...
aiduke, kaip tau sekasi? matau apačioj kybai? dar su breketais ar jau švieti holivudine šypsena? beje, nešiojai ant abiejų žandikaulių? ar ne tavo atvejis buvo, kai sakei, kad nereiks ant abiejų klijuot?
Dar
Jolcė buvo prisijungusi vakar mačiau, kaip gyveni?
Senosios breketininkės, juk pavasaris, lyskit į eterį, pasirodykit, pasipasakokit!