Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

sveikos,

o aš jau namie tongue.gif ale ir šalta čia pas mus sad.gif

aš biškį ne į temą, gal kam reikia šaldytuvo? biggrin.gif didmenine kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 21 balandžio 2009 - 15:19
Pikta Feja bet tai ziurau arba ner laiko arba tinginiukas Jumi puola tongue.gif surasiau viska ir ner vistiek manes sarase :/
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 04 21, 16:25)
Pikta Feja bet tai ziurau arba ner laiko arba tinginiukas Jumi puola tongue.gif surasiau viska ir ner vistiek manes sarase :/

Nei Fėja, nei kas kitas negalim čia redaguoti pirmos žinutės smile.gif būtų gerai, kad nauja info susirinktų į 2-3 paskutinius temos psl, tada bus įtraukta į naujos temelės pirmą psl mirksiukas.gif

laaabas, Zuiki wub.gif Pasakok - kas kaip su kuo kada dėl ko už ką mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 04 21, 16:39)
Nei Fėja, nei kas kitas negalim čia redaguoti pirmos žinutės  smile.gif  būtų gerai, kad nauja info susirinktų į 2-3 paskutinius temos psl, tada bus įtraukta į naujos temelės pirmą psl  mirksiukas.gif

laaabas, Zuiki  wub.gif  Pasakok - kas kaip su kuo kada dėl ko už ką  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

čia apie ką pasakot? apie zuikį ar šaldytuvą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 04 21, 16:50)
čia apie ką pasakot? apie zuikį ar šaldytuvą?  biggrin.gif

irnesakyk.gif bus tų šaldytuvų - apie Zuikį pasakok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 04 21, 16:56)
irnesakyk.gif bus tų šaldytuvų - apie Zuikį pasakok biggrin.gif

ai kad iš manęs ne kokia pasakorė ar pagyrūnė biggrin.gif
viskas gerai, grįžau, lėktuvas nenukrito, sveika, gyva, patenkinta, tik bisškį dabar mokslais užspausta, visgi atsilikau smarkiai verysad.gif
Atsakyti
Olia gražuolės damos bigsmile.gif
Užmačiau gi mūsų mieląją senąją temą ir Zuikio grįžusio namo postą - kur tu gyveni, morkų mylėtojau? Gal netyčia Kaune???!!!
Aš dabar gi bendraamžiuose 'gyvenu' - vis dar man smalsu, kada išmoks vaikas daryt kakų ant puoduko ir panašūs klausimai biggrin.gif , tad nelabai turiu laiko sekti ir breketininkų pokalbius.

Žinokit, tingėjau skaityt, tik akim permečiau kas kur vyksta, ar dantys nebyra, tai va atsakau Fėjai - mūsų fotografė K.Vincaitytė-Danienė, pažiūrėjau, kad 07.25 jos laikas jau rezervuotas.
Štai čia žiūrėti prašom.

Ir kas graudžiausia, kad šiemet aš nepasodinau žolytės iš viso - o ryškiai būtų buvę man sėkmingi metai priešingai nei tau! tongue.gif Kodėl nei viena nepagrūmojot pirštu iš ekrano ir nepriminėt šito svarbaus įvykio?!

Kelionės neužsakėm, visgi mūsų mažasis išdykėlis (jau zuikis konkretus su dviem dantim!) toks neprognozuojamas, t.y. visko dar gali nutikti iki mūsų norimo laiko, tad arba lauksim paskutinės minutės, arba pirksim kelionę jau prieš pat kelionę lotuliukas.gif Gudriai, ania? Visgi krizė, tikiuosi vietų lėktuve mums bus.

daivasta, Adomas žinok koks vyrukas jau wub.gif Susipažino su sausainiuko Nojuku, ot. Tiesa, miegančiu. Ir su Slapuku susipažino ir dar dovanų iš pajūrio gavo... Sėdi jau, 'kalba' - pvz. ma-ma am-am, šliaužia atgal, stojasi ant keturių ir siūbuoja pirmyn-atgal.. Žodž, kaip ir kiekviena iš meilės vaikui pakvaišusi mama galėčiau kalbėt apie savo nerealų ir patį nuostabiausią pasaulyje vaiką valandų valandas be perstojo!

Kai man nuėmė breketus, pasiūlė iškart plokšteles plius ant apatinių dantų užklijavo vielą. Neįtikėtina, jau metai laiko, o aš jos nei nuvalgiau, nei pamečiau, nei ką. Ko nepasakyčiau apie plokštelę.
Bet gi va, į temą - buvau pas gydytoją aną mėnesį, sakė mano dantai nesikreivina, viskas OK, liepė plokšteles nakčiai dėtis jau tik kas antrą naktį, o po trijų mėnesių - du kartus per savaitę. Na, bet aš deduosi stropiai ir atsakingai, vdruk kas nors nutiks - force majoure pvz. doh.gif

Va kaip aš gyvenu. Burbukiškai kaip visada. Kada meet'as? lotuliukas.gif
Siaubas, kiek klaidų pridariau. Skubu duot vaisių tyrelės mažajam ėdrūniukui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 21 balandžio 2009 - 17:04
BrBk, tai turim antrą zuikį mūsų temoje biggrin.gif parodykit tuos savo dantis prašom 4u.gif

Aš gyvenu Vilniuje.

Beje, į temą ir aš prisiminiau šį tą, aš su dantų siūlu vielą nulupau, tai dabar galvoju, eit klijuotis naują ar jau užteks ir galima gyventi be jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2009 04 21, 18:07)
BrBk, tai turim antrą zuikį mūsų temoje  biggrin.gif  parodykit tuos savo dantis prašom  4u.gif

Beje, į temą ir aš prisiminiau šį tą, aš su dantų siūlu vielą nulupau, tai dabar galvoju, eit klijuotis naują ar jau užteks ir galima gyventi be jos  g.gif

Aš tavo vietoj skambinčiau klaust gydytojos, ar reik dar vielos, ar jau nebe. Gal pasuk jai, kad žalos paskui neprisidarytum.

Neturiu dantų foto. Bet parodysiu naujausią.
(išlupo ką tik Adomas iš mano Dell'o Caps Lock klavišą doh.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2009 04 21, 18:14)
(išlupo ką tik Adomas iš mano Dell'o Caps Lock klavišą doh.gif )

user posted image

wub.gif gražuolis wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bandyk įdėti atgal

o namų nenusiaubia dar? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 04 21, 00:36)
Sveika  4u.gif  O kas tavo gydytojas bus? Tai sekmes Tau rytoj. Papasakok, kaip jausies rytoj.

Labukas, mirksiukas.gif na stai as jau pusdienis kaip su breketais, kazkokio lb didelio diskomforto nejauciu tik bandziau valgyti tai skauda truputuka..o siaip kai sudejo galvojau skausmas ikyresnis bus, bet nieko viskas normaliai biggrin.gif tik vat vis galva suku ka cia reikia pasigaminti valgyti, kad minksta butu, gal kas turit patarimu? g.gif 4u.gif
tiesa lankausi pas Buskiene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2009 04 21, 18:51)
Labukas, mirksiukas.gif  na stai as jau pusdienis kaip su breketais, kazkokio lb didelio diskomforto nejauciu tik bandziau valgyti tai skauda truputuka..o siaip kai sudejo galvojau skausmas ikyresnis bus, bet nieko viskas normaliai  biggrin.gif tik vat vis galva suku ka cia reikia pasigaminti valgyti, kad minksta butu, gal kas turit patarimu?  g.gif  4u.gif
tiesa lankausi pas Buskiene  ax.gif

Sveikinu 4u.gif O skausmas dar gali pasidaryti ikyresnis, bet tikrai baisiai man neskaudejo. O kokie pas tave breketai? Oj kaip as jau laukiu pabaigos, rytoj einu pas gydytoja, paziuresim ka pasakis g.gif
Atsakyti