Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Shin @ 2009 04 15, 11:46)
jau dantukai ziuriu istiesejo pas mane  thumbup.gif  saknadis kreivas kazkoks blink.gif  tai gal jau tuoj lieps detis tas gumas..

nes man tai sutvirtino tuos dantukus, uzdejo toki zieda ant kruminiu ir pasake gydytoja, kad jau nebetampys dantuku, tik zandikaulius. O kiek jau tu laiko nesioji breketus? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2009 04 13, 19:20)
Na kas tau pasakojo apie operacijas, tai gal norejo pagasdint doh.gif Is mano patirties galiu pasakyt, kad nieko ten neskauda ir viskas ten yra gerai thumbup.gif 

ir as pries dejima girdejau visokiu nesamoniu lotuliukas.gif  pvz kad breketus reikia nesiot kol jie patys nukrenta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai tokiu atveju matyt kuriu nenusilausciau pati reiketu nesiot juos visa gyvenima blink.gif  lotuliukas.gif

labai aciu,kad nuraminot...bd pagalvojus apie operacijas juokas suima..ko tik zmones neištraukia blink.gif
o siaip ka tureciau zinoti dar ,as apie skausma ten...?
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 04 15, 19:26)
labai aciu,kad nuraminot...bd pagalvojus apie operacijas juokas suima..ko tik zmones neištraukia  blink.gif
o siaip ka tureciau zinoti dar ,as apie skausma ten...?

na turetum zinot, kad po uzdejimo 3-4 dienas tikrai skaudes, bet ikali vaistuku ir gerai mirksiukas.gif Na kieto maisto tas dienas nemanau kad ikasi, tai nusiteiks kositem, jogurtam ir tt. o siaip tai nieko baisaus thumbup.gif

Is viso nesiojimo breketu labiausiai skaudejo pries dejima kai i tarpdancius pries paskutiniu dantu sukiso gumytes, kad pravertu tarpus ziedam uzdet, tai po uzdejimo man vieni juokai buvo tie skausmai lotuliukas.gif bet tuos ziedus deda nevisiem tai gal tau pasiseks lotuliukas.gif

Man kartais net gaila pasidaro, kad juos nuims blush2.gif nes pripratau ir man jie netrugdo, o dar ir komplimentu susilaukus esu, kad graziai atrodo. O kaikurie klause kam cia uzsidejus, ar del grozio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2009 04 15, 19:38)
na turetum zinot, kad po uzdejimo 3-4 dienas tikrai skaudes, bet ikali vaistuku ir gerai mirksiukas.gif  Na kieto maisto tas dienas nemanau kad ikasi, tai nusiteiks kositem, jogurtam ir tt. o siaip tai nieko baisaus thumbup.gif 

Is viso nesiojimo breketu labiausiai skaudejo pries dejima kai i tarpdancius pries paskutiniu dantu sukiso gumytes, kad pravertu tarpus ziedam uzdet, tai po uzdejimo man vieni juokai buvo tie skausmai lotuliukas.gif bet tuos ziedus deda nevisiem tai gal tau pasiseks lotuliukas.gif

Man kartais net gaila pasidaro, kad juos nuims blush2.gif  nes pripratau ir man jie netrugdo, o dar ir komplimentu susilaukus esu, kad graziai atrodo. O kaikurie klause kam cia uzsidejus, ar del grozio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man irgi patinka, kai pagyria, kad tinka breketai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 04 15, 16:29)
nes man tai sutvirtino tuos dantukus, uzdejo toki zieda ant kruminiu ir pasake gydytoja, kad jau nebetampys dantuku, tik zandikaulius. O kiek jau tu laiko nesioji breketus? ax.gif

nesioju jau puse metu smile.gif siandien dar sugebejo atsiklijuot breketas blink.gif galvojau nesamone kad atsiklijuos, o pasirodo eme ir atsiklijavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 04 16, 10:28)
nesioju jau puse metu smile.gif siandien dar sugebejo atsiklijuot breketas blink.gif  galvojau nesamone kad atsiklijuos, o pasirodo eme ir atsiklijavo unsure.gif

man tik viena karta buvo atsiklijaves, bet nemokamai vel sutvarke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 04 16, 12:04)
man tik viena karta buvo atsiklijaves, bet nemokamai vel sutvarke. smile.gif

kazi ar nemokamai man sutvarkys.. nes dejaus kaune ir kol mano ortodonte dekretinese eisiu klaipedoje pas kita ortodonte..tai jauciu paplones pinigine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 04 16, 11:06)
kazi ar nemokamai man sutvarkys.. nes dejaus kaune ir kol mano ortodonte dekretinese eisiu klaipedoje pas kita ortodonte..tai jauciu paplones pinigine unsure.gif

Tai jeigu panaudos tą patį breketą (na nepametėt jo) tai nekažin kiek kainuos smile.gif Gi brangiausia būna pakeisti patį breketą smile.gif O tik paklijuoti, tai daug tikrai nekainuos g.gif
Atsakyti
Na man kai damon'a ta pati kai klijavo, tai kainavo 50 lt, bet jis nukrito po savaites, tai dar 100 lt uz paprasta breketa... Taip kad geriau prasykit naujo...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Trečiadienį sūnyčiui sudėjo breketus(Ortodontijos centras,gyd.R Damušienė).Aišku visą dieną ir naktį gyvenom su vaistukais verysad.gif .Vakar jau neskaudėjo,bet jis bijo bet ką valgyt,kad neiškristų doh.gif ?Ar Jums taip buvo,kiek laiko trunka tas jausmas?Ir dar-šiandien žanduką nutrynė,tai vašku reikia patept breketą,ar mažą gabaliuką uždėt?Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margita @ 2009 04 17, 10:16)
Sveikutės 4u.gif
Trečiadienį sūnyčiui sudėjo breketus(Ortodontijos centras,gyd.R Damušienė).Aišku visą dieną ir naktį gyvenom su vaistukais verysad.gif .Vakar jau neskaudėjo,bet jis bijo bet ką valgyt,kad neiškristų doh.gif ?Ar Jums taip buvo,kiek laiko trunka tas jausmas?Ir dar-šiandien žanduką nutrynė,tai vašku reikia patept breketą,ar mažą gabaliuką uždėt?Ačiū už atsakymą 4u.gif

Tokio jausmo nebuvo visai arba jau nepamenu. Valgyt bijojau ne todėl, kad breketai neiškristų, o todėl, kad kramtant skaudėdavo, tai pradžioj, kol dantys apsiprato, valgydavau tik tai, ko nereikejo kramtyt. O vašku reikia aplipint tą breketą, kuris trina. Geriausia atgnybus vaško gabaliuką jį pamaigyt tarp perštų, kad sušiltų ir suminkštėtų, tuomet suvoliot į mažą rutuliuką ir tą rutuliuką prispaust prie breketo. Bent jau aš taip darydavau.
Atsakyti
QUOTE(Margita @ 2009 04 17, 10:16)
Sveikutės 4u.gif

As tai labai bijojau valgyt, kieta maista blush2.gif bijojau kad nuluz, bet koki pora savaiciu taip, o veliau palengva palengva viska pradejau valgyt ir riesutus ir kepta duona thumbup.gif iki dabar tik obuolio ir kriausiu nekandu, o pjaunu su peiliu, nes bijau, kad nukast galiu ir taip jau du metai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *armani*: 17 balandžio 2009 - 10:12