Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(keir@ @ 2009 04 13, 14:28)
Sveikos,
man po menesio des briketus(antra karta lankysiuosi) ,tai per ta laika prisiklausiau ivairiausiu dalyku apie ju dejima.Vieni sako,kad darys net operacija,prades kraujuoti ten dantenos ,ar kad baisiai skauda...gal galetumete papasakoti kaip ten yra istikruju su tuo dejimu  g.gif  ,nes istikruju tiek prisiklausius jau darosi baisu  verysad.gif

Na kas tau pasakojo apie operacijas, tai gal norejo pagasdint doh.gif Is mano patirties galiu pasakyt, kad nieko ten neskauda ir viskas ten yra gerai thumbup.gif

ir as pries dejima girdejau visokiu nesamoniu lotuliukas.gif pvz kad breketus reikia nesiot kol jie patys nukrenta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tokiu atveju matyt kuriu nenusilausciau pati reiketu nesiot juos visa gyvenima blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=*armani*,2009 04 13, 19:20]
Na kas tau pasakojo apie operacijas, tai gal norejo pagasdint doh.gif Is mano patirties galiu pasakyt, kad nieko ten neskauda ir viskas ten yra gerai thumbup.gif

Dejimas tai prilygsta gulejimui kosmetologiniam, as vos neuzmigau. Taigi deda klijus ant dantuko (manau tikrai neskauda) po to klijuoja breketa ir viskas. Taip ant kiekvieno dancio, o gale vielute perkisa - viskas ax.gif
Kokia dar operacija? ..... siaubas, kas cia per nesamones biggrin.gif
Atsakyti
klausykit, o kuri nors nesiojat tas gumytes (ar kaip jos ten vadinasi...)? idomu kiek laiko jas reik nesioti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 04 14, 09:51)
klausykit, o kuri nors nesiojat tas gumytes (ar kaip jos ten vadinasi...)? idomu kiek laiko jas reik nesioti. verysad.gif

ziurint apie kokias gumytes tu kalbi unsure.gif jei apie tas kur sujungia zandikaulius tokias dabar nesioju doh.gif ju nesiojimo ilgis manau priklauso kaip dantai greit suvaiksto, as jau menesi su jom ir laukiu nesulaukiu kada nebereiks ju doh.gif o is cia esanciu kazkuri mergina nuo pat brekertu uzdejimo su jom vaiksciojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2009 04 14, 11:49)
ziurint apie kokias gumytes tu kalbi unsure.gif  jei apie tas kur sujungia zandikaulius tokias dabar nesioju doh.gif ju nesiojimo ilgis manau priklauso kaip dantai greit suvaiksto, as jau menesi su jom ir laukiu nesulaukiu kada nebereiks ju doh.gif  o is cia esanciu kazkuri mergina nuo pat brekertu uzdejimo su jom vaiksciojo  doh.gif

na as tas kur sujungia zandikaulius turejau galvoje...As jau antra menesi jas deduosi, bet pagrinde nakti, nes diena pvz darbe tai nelabai pavyksta. Bet tau jau irgi dantys istiesinti, tik del sakandzio reikia, ane?
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 04 14, 12:36)
na as tas kur sujungia zandikaulius turejau galvoje...As jau antra menesi jas deduosi, bet pagrinde nakti, nes diena pvz darbe tai nelabai pavyksta. Bet tau jau irgi dantys istiesinti, tik del sakandzio reikia, ane?

Aga dantai pas mane jau tiesus tik skandis isvaziavo i sona, tai dabar su tom gumom vargstu, sake kaip tik sakandis griz i vieta nuims breketus thumbup.gif tai stengiuos visada nesiot, bet darbe irgi nusiemu nes prasiziot negaliu, o man su zmonem bendraut reikia doh.gif laukiu nesulaukiu kada as savo situ visu groziu atsikratysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2009 04 14, 13:01)
Aga dantai pas mane jau tiesus tik skandis isvaziavo i sona, tai dabar su tom gumom vargstu, sake kaip tik sakandis griz i vieta nuims breketus thumbup.gif  tai stengiuos visada nesiot, bet darbe irgi nusiemu nes prasiziot negaliu, o man su zmonem bendraut reikia doh.gif  laukiu nesulaukiu kada as savo situ visu groziu atsikratysiu rolleyes.gif

as irgi laukiu nesulaukiu, o tai po nakties buna tai zandas nuspaustas, tai vel koks velnias. Dabar dar danti skaudent pradejo, bet nesuprantu ar nuo to tempimo, ar jau kazkas negerai siaip. O kiek tau laiko mazdaug zada? ax.gif
Atsakyti
hm o man dar neliepe nesiot tu gumyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 04 14, 14:55)
as irgi laukiu nesulaukiu, o tai po nakties buna tai zandas nuspaustas, tai vel koks velnias. Dabar dar danti skaudent pradejo, bet nesuprantu ar nuo to tempimo, ar jau kazkas negerai siaip. O kiek tau laiko mazdaug zada? ax.gif

man jau pora men kaip zada, kad geguzi jau nuims, bet as matau kad taip tikrai nebus schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*armani* @ 2009 04 13, 18:20)

ir as pries dejima girdejau visokiu nesamoniu lotuliukas.gif  pvz kad breketus reikia nesiot kol jie patys nukrenta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai tokiu atveju matyt kuriu nenusilausciau pati reiketu nesiot juos visa gyvenima blink.gif  lotuliukas.gif

pats breketu dejimas nera tragiskas reikalas, truputi nemalonu ir tiek. o po to jau individualus reikalas - dantenu kraujavimas tikrai galimas (daznas reikalas, kai dantenos pavaziuoja zemyn ir uzdengia breketus, tada jei lengvesnis variantas, skalauji skalauji su tokiu slyksciu skysciu, jei sunkesnis - su lazeriu tas dantenas nupjauna). Del operacijos - dejimo metu jos tikrai nereikia lotuliukas.gif jei gydymo eigoje reikes zandikaulio operacijos, apie tai dazniausiai turbut is anksto pasako, nezinau, gal buna kad ir eigoje paaiskeja, kad gali prireikti, sito tai tikrai nezinau g.gif dar gali prireikti rauti/implantuoti koki viena kita dantuka ar protinius israveti lotuliukas.gif ir viskas smile.gif toliau jau sviesus rytojus link holivudines sypsenos lotuliukas.gif su kai kuriais skausmeliais ir nekomfortu, bet tai dzin, visos iskente, cia gi ne koja nupjaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 04 14, 19:31)
hm o man dar neliepe nesiot tu gumyciu g.gif

tai gal tau nereiks, arba dar tiesina dantukus, o tada jau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 04 15, 10:54)
tai gal tau nereiks, arba dar tiesina dantukus, o tada jau... 4u.gif

jau dantukai ziuriu istiesejo pas mane thumbup.gif saknadis kreivas kazkoks blink.gif tai gal jau tuoj lieps detis tas gumas..
Atsakyti