Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

naudoju toki Babuski agafiji ar kaip ten toki rusiska aliejini plauku antpila biggrin.gif eurokos pardavineja, gan neblogas dalykas smile.gif

taip pat "Black" plauku fluidas su semenu aliejumi, sitas tikrai geras, atgaivina sausus galiukus, tik kaina nemaza kaip tokiam kiekiui : 50 ml - beveik 19 lt smile.gif
Atsakyti
egluzzzele, bijau, kad tai, ką tu naudoji, nėra natūralūs aliejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 17, 23:24)
egluzzzele, bijau, kad tai, ką tu naudoji, nėra natūralūs aliejai smile.gif

aai kad 100% aliejai tai ne, bet tiesos yra biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 14, 21:18)
labai įdomi mintis  thumbup.gif jei kažkur perskaitei, gal šaltinį pameni?  4u.gif

Neperskaiciau, tiesiog bandau suprasti naturalius organizmo procesus.

QUOTE(katutis @ 2009 07 16, 15:04)
Apie aliejinę kaukę, manau, ir kalbėjo Tigris, o ne apie nevalyvumą, kaip pabandei išvesti paralelę wink.gif

Taip taip taip, butent apie aliejine kauke albejau. Savaite neplovus galvos tikrai nevaikstau biggrin.gif . O mano aliejiniu kaukiu net vyras daznai nemato biggrin.gif isnaudoju komandiruociu laika biggrin.gif . Siaip plaukus aliejais tepu nakciai, pries rytini galvos plovima.

Dabar neseniai pirkau kvieciu gemalu alieju. Na man alyvuogiu aliejus patiko labiau. Istepus alyvuogiu aliejum, plaukai is karto tokie svelnus tampa. Kvieciu gemalu aliejus matyt kitoks g.gif . Turbut reiks grizti prie alyvuogiu aliejaus kaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2009 07 18, 01:45)

Dabar neseniai pirkau kvieciu gemalu alieju. Na man alyvuogiu aliejus patiko labiau. Istepus alyvuogiu aliejum, plaukai is karto tokie svelnus tampa. Kvieciu gemalu aliejus matyt kitoks  g.gif . Turbut reiks grizti prie alyvuogiu aliejaus kaukiu.

Man irgi kvieciu gemalu aliejus nepatiko - issiplauna labai sunkiai, ir efekto jokio nepastebejau, gal cia del to kad minimum 3 kartus reikia su sampunu perplaut kad neliktu riebalo
Atsakyti
O visi aliejai tinkami tepti ant šaknų? 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimą aliejų ekpertėms: pati naudoju migdolų aliejų, bet neseniai perskaičiau, kad aliejai negydo plaukų, o tik suteikia blizgesio ir likę aliejų lašeliai traukia dulkes bei nešvarumus. Taigi siūlomą tempti tik šaknis. O kaip jūs darot? aš asmeniškai ištepu ir pačius plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pancake @ 2009 07 21, 18:38)
turiu klausimą aliejų ekpertėms: pati naudoju migdolų aliejų, bet neseniai perskaičiau, kad aliejai negydo plaukų, o tik suteikia blizgesio ir likę aliejų lašeliai traukia dulkes bei nešvarumus. Taigi siūlomą tempti tik šaknis. O kaip jūs darot? aš asmeniškai ištepu ir pačius plaukus  g.gif

O as buna isvis tik galiukus tepu, kad pasunketu. Nes galvos oda ir taip riebi..
Atsakyti
QUOTE(pancake @ 2009 07 21, 17:38)
turiu klausimą aliejų ekpertėms: pati naudoju migdolų aliejų, bet neseniai perskaičiau, kad aliejai negydo plaukų, o tik suteikia blizgesio ir likę aliejų lašeliai traukia dulkes bei nešvarumus. Taigi siūlomą tempti tik šaknis. O kaip jūs darot? aš asmeniškai ištepu ir pačius plaukus  g.gif

tepu ir šaknis, ir plaukus. Aliejaus ant plaukų lieka tik tiek, kiek pajėgūs sugerti plaukai, visa kita švariai nusiplauna, todėl neįsivaizduoju, kokie ten lašeliai traukia dulkes ir nešvarumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 17, 16:03)
kas kiek laiko pati plauni plaukus? wink.gif

nenukrypstant į kraštutinumus, tai pernelyg didelė švara ir nuolatinis plaukų "muilinimas" vargu ar jiems į naudą. Čia vistik labiau palaikau Tigrio nuomonę, nes man panašus principas pasiteisino su veido oda wink.gif O jei ant plaukų kraunamas parafinas, silikonai, tai jau kas be ko - labai negerai  schmoll.gif

labai drąsiai pasisakei wink.gif Individualu - kam kokosų, kam alyvuogių, kam sezamų smile.gif

Aš plaukus plaunu tik natūraliais šampūnais, o kad geriau išsiskalautų naudoju įvarius nuovirus, o kartais obuolių actą.

Na, o dėl kokosų aliejaus, tai atsiprašau, galbūt tikrai per drąsiai ax.gif

Pritariu, jog visiems individualiai, tačiau parekomenduoti tikrai rekomenduočiau bent pabandyti. Jis labai gerai išsiplauna, o ir dermatologai siūlo ji naudoti netgi kaip vaistą nuo pleiskanų galvos odai, taip pat riebiai galvos odai, kad sureguliuoti sebumo išsiskyrimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantech: 22 liepos 2009 - 11:55
aš dabar darau įvairiai - dedu kokosų kaukę (vien nuostabus kvapas gali nuginkluoti biggrin.gif ), marulų eliksyrą su rožėmis (šitas man buvo pats pačiausias iš visų) ir dar alyvuoges bandžiau, bet man jos įspūdžio visai nepaliko, nors daug kas jas labai giria unsure.gif

taip kad nenurašyti tikrai pas mane kokosai, bet ir pirmos vietos jiems negaliu skirt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 22, 16:24)
aš dabar darau įvairiai - dedu kokosų kaukę (vien nuostabus kvapas gali nuginkluoti biggrin.gif ), marulų eliksyrą su rožėmis (šitas man buvo pats pačiausias iš visų) ir dar alyvuoges bandžiau, bet man jos įspūdžio visai nepaliko, nors daug kas jas labai giria  unsure.gif

taip kad nenurašyti tikrai pas mane kokosai, bet ir pirmos vietos jiems negaliu skirt  cool.gif

man irgi alyvuoges visai nepatiko , kokosus naudoju daznai . o kas cia per eleksyras?kur jo gaut?
Atsakyti