Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

As nusipirkau EMU Oil. Bet dar tik karteli plaukus tepiau su juo. Ziuresime, ar pades jis mano plaukuciams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2010 01 12, 13:37)
As bandziau, tai man visai patiko, o vat draugei mno jis net geriau padeda ni kokosu  g.gif

aš moliūgų sėklų turiu, bet plaukams nebandžiau, tik maistui bigsmile.gif
kaip jį naudot? šaltą tept jį? ant buteliuko parašyta, kad šildomas praranda gerasias savybes.... unsure.gif
Atsakyti
As tepu nerafinuotu kokosu aliejumi ir specialiu alieju misiniu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif veikia. TIKRAI verta, rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 01 12, 21:41)
aš moliūgų sėklų turiu, bet plaukams nebandžiau, tik maistui bigsmile.gif
kaip jį naudot? šaltą tept jį? ant buteliuko parašyta, kad šildomas praranda gerasias savybes.... unsure.gif

As tepiau salta, nuopuses plauku ilgio iki galiuku, laikiau siltai apie 2 val 4u.gif
Beja, man gerai isiplaudavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dušelė @ 2010 01 12, 20:17)
As nusipirkau EMU Oil. Bet dar tik karteli plaukus tepiau su juo. Ziuresime, ar pades jis mano plaukuciams smile.gif

turiu ir as, bet man jis nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2010 01 12, 22:11)
As tepiau salta, nuopuses plauku ilgio iki galiuku, laikiau siltai apie 2 val  4u.gif
Beja, man gerai isiplaudavo  bigsmile.gif

O jis is tu sunkiu kaip pvz alyvuogiu ar kanapiu, ar is lengvesniu kaip jojoba ir kokosas?
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2010 01 10, 21:26)
Vakar nupirkau Kokosu alieju, Naujosios Barmunes.
Dabar begu plaut galva, vaiksciuojau istepus galiukus nuo vidurdienio  mirksiukas.gif
Ziuresiu rezultata  4u.gif

O koki kieki pirkote ir kiek kainavo ? Kaip supakuotas ? Tai naujas NB produktas, labai sudomino smile.gif
Atsakyti
Sweikos mamytes 4u.gif noriu Jusu paklausti, kaip turinciu didesne atirti blush2.gif Nusipirkau kokoso aliejuka. Vadinasi BIONA ORGANIC COCONUT VIRGIN OIL. noriu paklaust ar geras sis? Pirkau Vilniuje Mindaugo maximoje esancioje ekologisku prekiu parduotuvyteje (neatsimenu pavadinimo). Gal kuri toki naudojo?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2010 01 13, 10:49)
O koki kieki pirkote ir kiek kainavo ? Kaip supakuotas ? Tai naujas NB produktas, labai sudomino  smile.gif

Kainos:
100g 14lt
200g 26lt
Aliejus pastmasinej bonkutej, na kaip koks kuno kremas atrodo pagal ipakavima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2010 01 13, 10:50)
Kainos:
100g 14lt
200g 26lt
Aliejus pastmasinej bonkutej, na kaip koks kuno kremas atrodo pagal ipakavima smile.gif

o jisai nerafiuotas| mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 01 13, 12:08)
o jisai nerafiuotas| mastau.gif

nerafinuotas, indiskas http://www.naujojiba...nt01returnid=90
Papildyta:
QUOTE(graShkyte @ 2010 01 13, 11:50)
Kainos:
100g 14lt
200g 26lt

Labai aciu uz atsakyma smile.gif Reikes nulekti i Oza i vaistine nusipirkti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2010 01 12, 21:11)
As tepiau salta, nuopuses plauku ilgio iki galiuku, laikiau siltai apie 2 val  4u.gif
Beja, man gerai isiplaudavo  bigsmile.gif

aišku, ačiū, bandysiu smile.gif
o ant šaknų negalima tept moliūgų aliejaus? ar tiesiog jokio gero poveikio neduos? g.gif
Atsakyti