Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalūs aliejai plaukams

QUOTE(ievuzas @ 2010 01 10, 21:52)
ka manot apie kanapiu alieju?

Man kanapiu labai patiko, nes labai drekindavo, mano plaukai ploni, tai tokie blizgantys ir sunkus budavo, bet gal tuputi greiciau pasiriebaluodavo, nors nuo visu alieju jauciu cia man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 10, 22:49)
Manau, kad visi geri wub.gif

Tai va, o kaip apsispręsti doh.gif manau imsiu kokosų, labai jau išgirtas
Atsakyti
Ištepiau plaukus varnalėšų aliejumi ir žadu palikti per naktį, tik neįsivaizduoju kaip tą aliejų reikės nuplauti. Kažkada kai tepiausi plaukus su aliejumi ir palaikiau porą valandų, tai plaukus ploviau keletą kartų ir vis tiek buvo riebaluoti, kaip padaryti, kad tas aliejus gerai išsiplautų?
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2010 01 11, 01:05)
Ištepiau plaukus varnalėšų aliejumi ir žadu palikti per naktį, tik neįsivaizduoju kaip tą aliejų reikės nuplauti. Kažkada kai tepiausi plaukus su aliejumi ir palaikiau porą valandų, tai plaukus ploviau keletą kartų ir vis tiek buvo riebaluoti, kaip padaryti, kad tas aliejus gerai išsiplautų?

Na man varnalėšų aliejus irgi riebus, šiandien naktį laikiau suteptus galus, tai išsiplovė visiškai normaliai pirmu plovimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ka galetumete pasakyti apie ROMULO ORGANIC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ,ar jis tinkamas ir nerafinuotas(neradau kad butu parasyta) ir ka reiskia organinis?
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2010 01 11, 01:05)

kazkur skaiciau, kad citrinos sultys padeda lengviau isplauti alieju
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 01 11, 14:34)
kazkur skaiciau, kad citrinos sultys padeda lengviau isplauti alieju

bet citrinu sultys gali ir nuimti spalva, tarkim jei tamsus plaukai. ar ne?
Atsakyti
Na, šiandien ryte išsiploviau galvą, bet ji vistiek visa riebaluota. Ploviau iš pradžių su natūraliu šampūnu, antrą kartą perploviau jau su paprastu. Ir vistiek likau riebaluota smile.gif
O kaip tą citriną naudoti?
Atsakyti
Aš prieš keletą dienų naktį laikiau plaukus išteptus kokosų aliejumi, ploviau plaukus kokius 3-4 kartus su natūraliu šampūnu, man viskas puikiai išsiplovė 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandet moliūgų sėklų aliejų?
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2010 01 11, 15:23)
Na, šiandien ryte išsiploviau galvą, bet ji vistiek visa riebaluota. Ploviau iš pradžių su natūraliu šampūnu, antrą kartą perploviau jau su paprastu. Ir vistiek likau riebaluota smile.gif
O kaip tą citriną naudoti?

man pirmus kartus kai naudojau aliejų irgi taip buvo. Plaudavau po tris kartus ir vistiek riebaluoti likdavo. Bet dabar jau gal metai kaip naudoju įvairius aliejus, tai nežinau, gal plaukas iprato ar pasikeitė struktūra kažkaip, nes per vieną kartą išplaunu, net ir švelniu šampūnu be SLS..

o citrinos sultis kažkada lašindavau tiesiog į aliejų, gal kiek ir lengviau isiplaudavo, bet stebuklų nebuvo, gal per mažai lašinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 sausio 2010 - 21:18
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 01 11, 20:48)
Gal kas bandet moliūgų sėklų aliejų?

As bandziau, tai man visai patiko, o vat draugei mno jis net geriau padeda ni kokosu g.gif
Atsakyti