Kosmadoj uzmaciau toki alieju, etiketeje parasyta kad naturalus, bet man kazkaip nesitiki. gal kuriai teko ziurineti jo sudeti?
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 12 28, 13:11)
Kosmadoj uzmaciau toki alieju, etiketeje parasyta kad naturalus, bet man kazkaip nesitiki. gal kuriai teko ziurineti jo sudeti?
Turejau toki kokosu (nesuprantu koks ten pas jus nuotraukoj ), bet jis buvo baltas ir tirstas, beveik kietas, ji reikedavo pasildyt.
Sudety buvo kokosu aliejus, kvapiosios medziagos ir keletas kazkokiu konservantu.
QUOTE(mexica @ 2009 12 28, 13:22)
Turejau toki kokosu (nesuprantu koks ten pas jus nuotraukoj ), bet jis buvo baltas ir tirstas, beveik kietas, ji reikedavo pasildyt.
Sudety buvo kokosu aliejus, kvapiosios medziagos ir keletas kazkokiu konservantu.
pamirsau parasyti, kad kokosu, radau tik tokia nuotrauka
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 12 28, 13:11)
Kokia jo kaina?
QUOTE(be*starlet @ 2009 12 15, 16:00)
Sakykite, o ar jis nors kiek kvepia ? Vos suradau SP puslapyje prie maisto produktu.
QUOTE(milana31 @ 2010 01 05, 17:15)
Sakykite, o ar jis nors kiek kvepia ? Vos suradau SP puslapyje prie maisto produktu.
kvepia kvepia
vienam forume skaiciau, kad kokosu aliejus blukina plaukus? ar tai tiesa? nes maniskiai dazyti tamsiai, tai butu gaila, jei nublukintu
Vakar nupirkau Kokosu alieju, Naujosios Barmunes.
Dabar begu plaut galva, vaiksciuojau istepus galiukus nuo vidurdienio
Ziuresiu rezultata
Dabar begu plaut galva, vaiksciuojau istepus galiukus nuo vidurdienio
Ziuresiu rezultata
ka manot apie kanapiu alieju?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 10, 21:06)
Mąstau kurį aliejų rinktis, avokadų, kokosų ar makadamijų? kaip suprantu visi neblogi
Manau, kad visi geri